- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Allah kolaylık versin canım.Bu adam beni delirtcek anasını getirmek istiyor hayır yanı faydasını beklemiyorum da zararından korkuyorum kulağı duymuyor bağıra bağıra konusuyor hiç susmuyor kızım uyurken yanina gidip elliyor uyandırıyor yapma demekten anlamıyor herşeye karışıyor gelse en az 3 gün kalır hayır yani ben işe gideyim kolaysa kendi anasını ve çocuklarını bir arada idare etsin yani beni anlaması gereken tek kişi esimken anlamıyor iste daha dün aksam gördü anasını
ay canım Allah kolaylık versin inşallh bi işi bişi çıkarda gelmez gelirsede hemen giderBu adam beni delirtcek anasını getirmek istiyor hayır yanı faydasını beklemiyorum da zararından korkuyorum kulağı duymuyor bağıra bağıra konusuyor hiç susmuyor kızım uyurken yanina gidip elliyor uyandırıyor yapma demekten anlamıyor herşeye karışıyor gelse en az 3 gün kalır hayır yani ben işe gideyim kolaysa kendi anasını ve çocuklarını bir arada idare etsin yani beni anlaması gereken tek kişi esimken anlamıyor iste daha dün aksam gördü anasını
Yahu hic niyetim yoktu yaptırmayı düşünüyorum ama bi bende denicem ne kdr beceriksizim görmem lazımkurabiye tarifini attm hanimlar
Kurabiyeleri 1 seklinde yapcm ben dedenizci yapamycm cok ugrastirir
ay benim kafam karışık bi kere bir yaş hatırası magnet çerçeve biblo ne bilim böle şeler düşünüyorum kızlara toka erkeklere Papyon olabilir kral kraliçe tacı olabilir eminönünede gidip bakıcamHediyelikler icin neler dusundunuz?
Hediyelikler icin neler dusundunuz?
ay canım Allah kolaylık versin inşallh bi işi bişi çıkarda gelmez gelirsede hemen gider
Yahu hic niyetim yoktu yaptırmayı düşünüyorum ama bi bende denicem ne kdr beceriksizim görmem lazım
ay benim kafam karışık bi kere bir yaş hatırası magnet çerçeve biblo ne bilim böle şeler düşünüyorum kızlara toka erkeklere Papyon olabilir kral kraliçe tacı olabilir eminönünede gidip bakıcam
5yas gbiydi cnm ama belki kaliplari kucuktur bakmakta fayda varSenın msj ın üzerıne pançoyı aradım 3 yastan başlıyo dedı senın gordüğün küçük müy dü cnm
Sagol canmkurabiye tarifini attm hanimlar
Kurabiyeleri 1 seklinde yapcm ben dedenizci yapamycm cok ugrastirir
kolanya, resim magnet,su suan hazir olanlar yarin sabh eminonune gdip alicagim seyler varHediyelikler icin neler dusundunuz?
Benim tuttuğum yerde 2 çeşit börek salata içecek yer pasta 15 tl kişi başı. Çocuk da 10 tl. Ama pastayı istedigim gibi yapamıyorlar onu dışarda yaptırcam. O zamanda kişi başı 13tl. Pastayı yaptıracağım yerle konuştum dilim başı 10tl istedi. Çok pahalı. Organizasyona da 200 300tl. Yani bin tlyi bulacak.Bikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarıyiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de
Ben de elektrikli ızgara almak istiyorum canım marka arastiriyorumBayaaannnlllaaaarrr
Elektrikli izgara kullanan var mi memnunmusunuz markasi nedir almayi dusunuyorum ozellikle balik icin
5yas gbiydi cnm ama belki kaliplari kucuktur bakmakta fayda var
Sagol canm
kolanya, resim magnet,su suan hazir olanlar yarin sabh eminonune gdip alicagim seyler var
Bayaaannnlllaaaarrr
Elektrikli izgara kullanan var mi memnunmusunuz markasi nedir almayi dusunuyorum ozellikle balik icin
yaaa bende doğum günü icin cok heves yaptimburda da cçok bi secenek yok
Allah kolaylık versin canım.
ay canım Allah kolaylık versin inşallh bi işi bişi çıkarda gelmez gelirsede hemen gider
Yahu hic niyetim yoktu yaptırmayı düşünüyorum ama bi bende denicem ne kdr beceriksizim görmem lazım
ay benim kafam karışık bi kere bir yaş hatırası magnet çerçeve biblo ne bilim böle şeler düşünüyorum kızlara toka erkeklere Papyon olabilir kral kraliçe tacı olabilir eminönünede gidip bakıcam
bu hafta işlerim var dışarı cikcam getirme dedim eşime KV yi gecistirdim çünkü geldiğinde evde yalnız duramiyor yaninda oturacaksin eşim de birşey demedi simdilik@yaz yagmuru arada bırakıp tek takılmak gerekiyo bencede. İyi yapmışsın. Kv geliyormuş inş. çok fazla kalmadan hemen gider.
@minnakkartal aynı gün yapıyoruz doğumgününü :) ama sen gündüz yapıcan dimi ben akşam yapıcam nasipse.
Bence birincisi daha renkli 1 yaşa daha uygun gibi geldi canımEki Görüntüle 1509025 Eki Görüntüle 1509024 Bu arada konsepten vazgeçtim ay sürekli değiştiriyorum ama bu iki pastadan birini istiyorum sanırım. Sizce hangisi ?
evet gündüz yapıcam kısmetse canım akşam daa Pahalı oluyo mekan :)) artık gecesi patlatırız fotoları :)@yaz yagmuru arada bırakıp tek takılmak gerekiyo bencede. İyi yapmışsın. Kv geliyormuş inş. çok fazla kalmadan hemen gider.
@minnakkartal aynı gün yapıyoruz doğumgününü :) ama sen gündüz yapıcan dimi ben akşam yapıcam nasipse.
bende sürekli değiştiriyorum öyle mi böylemi bakalım sonunda ne olcak birinci pasta renkli bir yaşa daha güzel gibi ama ikinci pastada bıyık çubuklar hazırlayıp fotolarda çekebilirsinizEki Görüntüle 1509025 Eki Görüntüle 1509024 Bu arada konsepten vazgeçtim ay sürekli değiştiriyorum ama bu iki pastadan birini istiyorum sanırım. Sizce hangisi ?
hassasanne var ya o profilonun urunlrrini kullaniyo olumlu seyler yazmis 150 tl ama izgarasi duz kullanisli olurmu acaba bilemedimBen de elektrikli ızgara almak istiyorum canım marka arastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?