2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bence birincisi daha renkli 1 yaşa daha uygun gibi geldi canım
Sağolun :) Birincisi daha uygun sanki.

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 140
  • foto_raf_5_.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 141
Aynen öyle düğün parası :) bakalım uygun yer bulursam dışarı bulamazsam evde mecburen :/ ben de pasta patlatma yapıcam, oğlumun aklı çıkacak, anası ortalığı bastırmasına izin vericek

Hediyelikler icin neler dusundunuz?
Diş için diş şeklinde magnet ve masaüstü olabilen fotoğraf çerçevesi ama doğumgünü için henüz karar veremedim

Bayaaannnlllaaaarrr

Elektrikli izgara kullanan var mi memnunmusunuz markasi nedir almayi dusunuyorum ozellikle balik icin
era elektrikli izgara kullaniyorum cnm 60tlye almistim. Kisin kullaniyoruz biraz kurutuyo tavugu ama idare eder koku yapmiyo

Oğlum için değîşik ve besleyici alternatif kahvaltılıklar arıyorum bulamıyorum, ben bile sıkıldım hergün aynı şeyleri yedirmekten, oğlumun da yemekten sıkılması çok normal. Yeni tatlar önerilerinizi bekliyorum.

Aynen. Şuan iştahı yok o yüzden denemedim ama. Omletine maydonoz dereotundoğramayı düşünüyorum. Ispanakta olabilir.
Gurme bebeğe baktım avakadolu omlet tarifi var ama denemeye çekindim açıkcası.

Aynen. Şuan iştahı yok o yüzden denemedim ama. Omletine maydonoz dereotundoğramayı düşünüyorum. Ispanakta olabilir.
Gurme bebeğe baktım avakadolu omlet tarifi var ama denemeye çekindim açıkcası.
Ben hep ayrı ayrı verirdim ama şimdi bi bulamaç vermeğe çalışıcam , başarılı olursa sonuç yazarım yine buraya

Bulamaçı itirazsız yediğine göre tarifi verebilirim. 4-5 hipp bisküvi, ıhlamur, tereyağı, yumurta sarısı, labne peynir, tahin pekmez, 1 çay kaşığı ceviz. Hepsini ezip verdim ve yedi. Bu karışımı tatlı sevmeyen oğluma 6. Ayda verdiğimde kustu, 7 de kustu, 8 de kustu, 9 da vermedim, 10. Ayda yedi nihayet :) hem pratik hem besleyici hem de bize bi değişiklik oldu .

A apriori11 biz omletle mutluyuz simdilik haftada 2-3 gun omlet diger gunler peynir ekmek tahin pekmez oyle gidiyoruz ama omletin icine bende dereotu falan dusunuyorum birde bnim portlakal delisi kizi, portakal suyu icmiyo gecen gun kahvalti da degisiklik olsun dedim icmedi ama portakal yemeye bayiliyo cins :)

Bu hafta a101 de bu pedalsiz motorlardan var dusunen varsa fiyati da uygun ben karar veremedim alsam mi almasam mi

Aren hasta gibi. Burnu tıkalı nefes zor alıyo açıyorum sürekli kıyameti koparıyo artık çekerken kan geliyo sanırım tahriş olmuş orası. Genel durumu iyi ateşi yok. Yemek yemek istiyor ama sanırım balgamdan dolayı kusuyo. Öğleden sonra dr götürcez inş. basit bi soğuk algınlıgıdır. Hiç alışık değilmişim hasta olmasına..

Ben hep böyle yediriyorum. Hipp in tahıllı tozlarıyla hapıyorum ama bisküvi yerine. Sıpa tek tek yemiyo bende bi ona alıştıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…