Bence birincisi daha renkli 1 yaşa daha uygun gibi geldi canım
Sağolun :) Birincisi daha uygun sanki.evet gündüz yapıcam kısmetse canım akşam daa Pahalı oluyo mekan :)) artık gecesi patlatırız fotoları :)
bende sürekli değiştiriyorum öyle mi böylemi bakalım sonunda ne olcak birinci pasta renkli bir yaşa daha güzel gibi ama ikinci pastada bıyık çubuklar hazırlayıp fotolarda çekebilirsiniz
Eki Görüntüle 1509025 Eki Görüntüle 1509024 Bu arada konsepten vazgeçtim ay sürekli değiştiriyorum ama bu iki pastadan birini istiyorum sanırım. Sizce hangisi ?
Aynen öyle düğün parası :) bakalım uygun yer bulursam dışarı bulamazsam evde mecburen :/ ben de pasta patlatma yapıcam, oğlumun aklı çıkacak, anası ortalığı bastırmasına izin vericekYuh ya dugun mu yapcksnz hakikatenevde yap gitsin ya o kadar da kirlenmez ev annen ya da kiz kardesn yardim etsin sana misafirler gdnce.dis bugdaynda annem kaldi benmle hemen toparlamstk ortalgi
Oh iyi olmus canm bikac saat de olsa iyi gelmistir
Ben de yapcm ondan cok hosuma gitti.minnakkartal soylemese oyle biseyden haberm olmycakti:)
Diş için diş şeklinde magnet ve masaüstü olabilen fotoğraf çerçevesi ama doğumgünü için henüz karar veremedimHediyelikler icin neler dusundunuz?
era elektrikli izgara kullaniyorum cnm 60tlye almistim. Kisin kullaniyoruz biraz kurutuyo tavugu ama idare eder koku yapmiyoBayaaannnlllaaaarrr
Elektrikli izgara kullanan var mi memnunmusunuz markasi nedir almayi dusunuyorum ozellikle balik icin
bunda da ikinci daha güzel sanki canım :)Bence de 1 canm cok guzelms:)
Ben de bunlardan birini yaptirmayi dusunuyorm
afiyet olsun kuzuya bende denedim tabi ki fiyaskoGünaydın hanımlarrr.
Biz azadın omletiyle başladık yine güne
Aynen. Şuan iştahı yok o yüzden denemedim ama. Omletine maydonoz dereotundoğramayı düşünüyorum. Ispanakta olabilir.Oğlum için değîşik ve besleyici alternatif kahvaltılıklar arıyorum bulamıyorum, ben bile sıkıldım hergün aynı şeyleri yedirmekten, oğlumun da yemekten sıkılması çok normal. Yeni tatlar önerilerinizi bekliyorum.
Ben hep ayrı ayrı verirdim ama şimdi bi bulamaç vermeğe çalışıcam , başarılı olursa sonuç yazarım yine burayaAynen. Şuan iştahı yok o yüzden denemedim ama. Omletine maydonoz dereotundoğramayı düşünüyorum. Ispanakta olabilir.
Gurme bebeğe baktım avakadolu omlet tarifi var ama denemeye çekindim açıkcası.
Ben 2. olanı beğendim.Bence de 1 canm cok guzelms:)
Ben de bunlardan birini yaptirmayi dusunuyorm
Ben hep böyle yediriyorum. Hipp in tahıllı tozlarıyla hapıyorum ama bisküvi yerine. Sıpa tek tek yemiyo bende bi ona alıştıramadımBulamaçı itirazsız yediğine göre tarifi verebilirim. 4-5 hipp bisküvi, ıhlamur, tereyağı, yumurta sarısı, labne peynir, tahin pekmez, 1 çay kaşığı ceviz. Hepsini ezip verdim ve yedi. Bu karışımı tatlı sevmeyen oğluma 6. Ayda verdiğimde kustu, 7 de kustu, 8 de kustu, 9 da vermedim, 10. Ayda yedi nihayet :) hem pratik hem besleyici hem de bize bi değişiklik oldu .
Bu hafta a101 de bu pedalsiz motorlardan var dusunen varsa fiyati da uygun ben karar veremedim alsam mi almasam miEki Görüntüle 1509450
Canim ben daha once gelmisti almistim.Coj kylkanisli degil aysegul alnisti bir araba o daha guzel bosuba para verme alirsan aysegulunkinden alBu hafta a101 de bu pedalsiz motorlardan var dusunen varsa fiyati da uygun ben karar veremedim alsam mi almasam miEki Görüntüle 1509450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?