Pek öyle değil valla dayanamadım patladım 2. Günde yolda tartıştım, başkaları bile dahil olduCnm kavınvalden gelmiş hoş gelmiş neyseki anlattığına göre sevımli bıriymiş
ne dedide kizdirdi seni ne guzel yuruyuse cikmistinizPek öyle değil valla dayanamadım patladım 2. Günde yolda tartıştım, başkaları bile dahil oldu
Bu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.ne dedide kizdirdi seni ne guzel yuruyuse cikmistiniz
Ahhh bitane de benim kaynanaya lazim senden hos bende soyluyom ama kadin o kadar genis ki umursamiyo bile tukursen yrabbi sukur diyen cinsten seninkinin tepkisi ne olduBu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.
bende uyuz oluyorum oyke seylere ama senin kadar acik soykeyemem agzina sagkik iyi demisinBu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.
yok artıkBu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.
Düne göre daha iyi ama burnu hala tıkalı. Resmen uyurken horluyo. Bide bi gıcık ki anlatamam :) emzigini atıyo ağlıyo. Oyuncağını istemiyo ağlıyo. Eski areni çok özledim çok :)şimdi nasıl canım aren daha iidr inşallah biz hep gece kalkıyoruz hatta uyumuyoruz ama huysuz ya da ağlamalı olunca çok daha zor oluyor
Sizede çok geçmiş olsun. bizim gece kalkmamız yoktu hiç ama 2 gündür saat başı kalkıyo. Gerçekten zormuş.Geçmiş olsun cnm bız nerdeyse hergece ağlayarak uyanoyoruz hasta olsun olmasın
Siteminde sonuna kadar haklısın ama bu kadarını bende söyleyemezdim. Sen iyi demişsin ama.Bu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.
Bozuldu açıklama yapmaya çalıştı falan ama ben baya üstüne giytim sustu surat yaptıAhhh bitane de benim kaynanaya lazim senden hos bende soyluyom ama kadin o kadar genis ki umursamiyo bile tukursen yrabbi sukur diyen cinsten seninkinin tepkisi ne oldu
Çok geçmiş olsun canım.Selam herkese hasta olan bebişlere de şifa dılıyorum bizede inşaallah iştahsız olan bebeğime öksürük ve hapşırık ilave oldu dün ateslendi sabaha kadar ağladı döndü durdu 6.dişimiz çıkmış oldu daha 26 dişimiz var çıkacak olan hepsınde çok zorlanıyoruz en zoruda onlar acı cekerken bişey yapamamak surup verdım kustu jeli sürdürmüyo burnu tıkalı açtırmıyo en son olarak fıtıl attım rabbım koru meleklerımızı yığenım 5 yaşında kök diş çıkarıyo oda atesli çok hasta
Valla bende bişey diyemem. Bizede evlenirken toplu iğne dahi almadı eşimin ailesi hoş benim babamda bişeye ihtiyacımız olup olmadığını sormadı ve almadı. Bizim düğün zamanı bana almak yerine diğer gelinlerine künye falan aldılar. Eşime bile diyemedim bişey.Bozuldu açıklama yapmaya çalıştı falan ama ben baya üstüne giytim sustu surat yaptı
kesinlikle haketmiş ama sanki bende diyemezdim senden korkulurBu yaz evlenecek oğlunun müstakbel eşine alışveriş yapmaya kalktı, ben de biz evlenirken eve bi çöp almadınız , herşeyi biz yaptık, şimdi gözümün önünde brnim paramla alışveriş yaptırman dedim. Bugüne kadar sesim çıkmadı da salak yetine koyup gözümün önünde yapma bari, evine dönünce istediğini alırsın dedim.
Valla bende bişey diyemem. Bizede evlenirken toplu iğne dahi almadı eşimin ailesi hoş benim babamda bişeye ihtiyacımız olup olmadığını sormadı ve almadı. Bizim düğün zamanı bana almak yerine diğer gelinlerine künye falan aldılar. Eşime bile diyemedim bişey.
Bende bugüne kadar demedim umurumda da değil çok şükür herşeyimizi alabiliyoruz ama benim gözümün önünde ayrımcılık yapılınca bende şartel attı . Ben efendiliğimden susuyordum ama baktım salak yerine konuluyorum. Salak yerine konulmayı sevmiyorum. Bilsinler ne düşündüğümü.kesinlikle haketmiş ama sanki bende diyemezdim senden korkulur
İyi yapmışın :) ihtiyacımız olduğundan falan değil zaten ama Dediğin gibi Ayrım olunca insan kırılıyor.Bende bugüne kadar demedim umurumda da değil çok şükür herşeyimizi alabiliyoruz ama benim gözümün önünde ayrımcılık yapılınca bende şartel attı . Ben efendiliğimden susuyordum ama baktım salak yerine konuluyorum. Salak yerine konulmayı sevmiyorum. Bilsinler ne düşündüğümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?