Ya bi yandan hevesleniyorum öyle olması için bi yandan demekki beni yeterince görüyo verimli iletişim kuruyoruz diye seviniyorum. Ne düşünsem bilemedim. Annelik ne garip yaGökçe de 10-15 gündür acayip düşkünleşti bana. Normalde böyle değildi. Aklı erdikçe özlüyor sanırım ve özledikçe iyice düşkün oluyor bana. Ama bu durum beni çok yoruyor.
Gökçe de 10-15 gündür acayip düşkünleşti bana. Normalde böyle değildi. Aklı erdikçe özlüyor sanırım ve özledikçe iyice düşkün oluyor bana. Ama bu durum beni çok yoruyor.
İnşallah çabuk iyileşir Aren canım geçmiş olsun tekrarTek tek alıntı yapamadım çok sağolun. Boğazı ve kulağı kızarmış. İlaç vermedi sadece burun spreyi verdi. bunada çok şükür.
Balıklı olan çok güzel hem süslemeleri de deniz temalı yaparsınEki Görüntüle 1509025 Eki Görüntüle 1509024 Bu arada konsepten vazgeçtim ay sürekli değiştiriyorum ama bu iki pastadan birini istiyorum sanırım. Sizce hangisi ?
Doğum günü hazırlıklarınız ne alemde kızlaaar?
Benim yaklaşık 1-2 aydır hem konsept,hemde alıcaklarım yaptıracaklarım belli..Ve 1 hafta içinde de son hâlini netleştirip sipariş vereceğim..Ben instagramda bir yere yaptırıyorum her şeyi..
Çok heyecanlı
Sağol canım sana da geçmiş olsun.bizde aynı öyleyiz odadan çıkamaz hale geldim hep kucağımda olmak istiyor bu arada geçmiş olsun bende de bi kırgınlık dinlenememekten sanırım
Büyüdükçe anlıyo bu kuzular helede hiç bırakmayıp bir gün bırakınca daa bi zor gelmiştir ama neyseki çabuk kanıyorlar :))
Aslında benimde Hoşuma gidiyor. Babası falan isteyince popoyu dönüp bana sarılıyor gülerek :) ama çok yoruluyorum. Birde dün ayrı bir mızmızlığı vardı. Onunla oynarken bile kucağıma tırmanıp sarılıyordu.Ya bi yandan hevesleniyorum öyle olması için bi yandan demekki beni yeterince görüyo verimli iletişim kuruyoruz diye seviniyorum. Ne düşünsem bilemedim. Annelik ne garip ya
Azad'a böyleymiş belki dönemseldir:) inşallah tabi.Emre de ayni.son 15-20 gundur babasinda bile durmuyo beni gorunce.surekli kucaga gelmek istiyo.daha onceleri boyle degldi ama.donemsel bisey mi acaba?
Geçmiş olsun Aren'e. Bir an önce iyileşir umarım.Tek tek alıntı yapamadım çok sağolun. Boğazı ve kulağı kızarmış. İlaç vermedi sadece burun spreyi verdi. bunada çok şükür.
Pufpuff kime yaptiriyorsunDoğum günü hazırlıklarınız ne alemde kızlaaar?
Benim yaklaşık 1-2 aydır hem konsept,hemde alıcaklarım yaptıracaklarım belli..Ve 1 hafta içinde de son hâlini netleştirip sipariş vereceğim..Ben instagramda bir yere yaptırıyorum her şeyi..
Çok heyecanlı
ii yapmışsın bu şekilde verimli çalışmak zaten imkansız oluyor. inşallah umutta hızlıca toparlanıriğrenç geçen bir geceden sonra gittim izon aldım bu hafta ise gitmicem umut tam iyilessin oyle giderim
Ben de siparis verdm.tema olarak da denzci sectik bakalm.hazrlayip taslak gondercekler.ona gore hazrlncm ben de.heyecanliyim valla eksik olsun istemiyorum
hediyelik olarak magnet yaptryorm ama su kolonya isi de kafami kurcaliyo alsam mi bilemedim
Pufpuff kime yaptiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?