Binlerce calisan anne var.Ben ogretmenim ve bu yil ucretdiz izin aldim gelecek yil baslicam ise kizim baya kurtarmis olur kendini.Omur boyu bebek kalnicaklar ve ilerde maneviyatin yaninda maddiyata da ihtiyaclari olacak.Bende işe başlayamadım.kv deme mümkün değil bırakamam çocuk bi elinde abur cubur tv nin karşısında robot olur annem desen burda değil. Haziranda 26 yaşımı bitircem. Daha en az 2 sene işe başlayamam 28 yaşından sonra nasıl iş bulucam nasıl başlıcam belki tüm hayatımı etkileyecek ama çocuğumun en verimli geçirmesi gereken çağını çöpe atamıyorum.. Yinede yanımızda ya şükürlet olsun. Pişman olmayacağım hiç seçimimden dolayı..
Canım kvdemde kalması durumunda böyle olacağını düşünüyorum ben. Bende istiyordum yoksa çalışıp kızımı daha iyi okullara göndermek. Çocuğumun eşyasının %90 ını benim annemler ve eşimin ailesi aldı. Halada alıyolar. Çalışsam tüm bunları kendim yapmak isterim onun geleceğini sağlama almak isterim.Binlerce calisan anne var.Ben ogretmenim ve bu yil ucretdiz izin aldim gelecek yil baslicam ise kizim baya kurtarmis olur kendini.Omur boyu bebek kalnicaklar ve ilerde maneviyatin yaninda maddiyata da ihtiyaclari olacak.
Ben de hergun milyarlarca kez sukrediyirom.Yedi tup bebegin dualarla ve gebelikte yasadigim onca sikintinin ustune gelen bir mucize o.Rabbim isteyen herkese versin ve omur boyu iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimiziherkese günaydın.
hergün Allaha şükrediyorum Gökçeyi bana verdiği için. onun kokusunu içime çekmeme izin verdiği için. ama doyamıyorum ki.
Günaydın..Ben de hergun milyarlarca kez sukrediyirom.Yedi tup bebegin dualarla ve gebelikte yasadigim onca sikintinin ustune gelen bir mucize o.Rabbim isteyen herkese versin ve omur boyu iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimizi
Senin k.v de cinsmis yani.Canim senin meslegin nedir.Mevcut iyi bir isin varsa ve calisman gerekiyorsa calisiyorsun.Arkadaşlar düzeltemiyorumda mesajı ama ben gerçekten çalışırsam kv deme bırakmaktan başka seçeneğim yok. Öyle bir durumda da gerçekten çocuğum bi robot olur. Şimdi bile çocuk her gece huysuz olduğunda fitil ver uyusun onla mı uğraşcan diyen bir kadon. Çocuğumu ona bırakmam çok çok yanlış olur. 2 aylıkken ağzına çikolata turşu suyu içirmeye kalkan bi kadın. Ben içinde bulunduğum durum için söyledim.
Yok canim ankarada ama ne yazikki isimleride kaderleride ayni olmuş elif bebeklerinki bu elif bebegin anneside ogretmenmisYa bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya;
Yok canim ankarada ama ne yazikki isimleride kaderleride ayni olmuş elif bebeklerinki bu elif bebegin anneside ogretmenmis Canim sen bebisin fotosunu buraya gonderebilirmisin bakiim beyzanin fotolari tel hafizami doldurdu instagram i silmek zorunda kaldim geri tukleyemiyorum telde gafiza yok diyo da belkide yozgatta gelmislerdir bi atta bakiim canimYa bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya;
Ya bi dk elif bebekmi annesi doğumda olmus bu instagramdaki alev Öğretmenin kizimi burda da yazılmsti yoZgatta ogretmen doğumda vefat etms diye hatta kiz hamileyken bile takip ediyodm ben onu guzel paylasmlar yapiodu cok heycnlydi hala grip bakiyorm sayfasına en son elif bebegin 1 yaşındaki halini koydular bende mrk ediyodm noldu acaba diye kim bakio bi doguma giderkenki son paylaşımı da bebeğine ördüğü patik yelek okdr uzulmstmki oldugunu duyunca dedigin o mi acaba ama kiz Yozgat'ta yasiyodu mutube instagramin varsa baksana hesabi lv yldrm ,Çalıkuşu yazio sayfasında o bebekmi ay tüylerim diken diken oldu daha dun baktm acaba bsy yazmslarmi elif bebege kim bakio nasil iyimi diye , eger oysa bilgi versene nasıldı bebek babannesi nasıldı ins annesinin yokluğunu hissetmyodur ay aklima geldi yine ya;
açıklama için teşekkür ederim bu sabah özellikle eliften sonra bi hayli alınganım ki zaman zaman zaten kızımı bıraktığım için pişmanlıklar yaşıyorum mesajıda görünce fazlasıyla üstüme alındımArkadaşlar düzeltemiyorumda mesajı ama ben gerçekten çalışırsam kv deme bırakmaktan başka seçeneğim yok. Öyle bir durumda da gerçekten çocuğum bi robot olur. Şimdi bile çocuk her gece huysuz olduğunda fitil ver uyusun onla mı uğraşcan diyen bir kadon. Çocuğumu ona bırakmam çok çok yanlış olur. 2 aylıkken ağzına çikolata turşu suyu içirmeye kalkan bi kadın. Ben içinde bulunduğum durum için söyledim.
Aynen öyle. Yanlış olduğunu söylediğinde de ben 3 tane yetiştirdim hepsi sapasağlam diyoSenin k.v de cinsmis yani.Canim senin meslegin nedir.Mevcut iyi bir isin varsa ve calisman gerekiyorsa calisiyorsun.
Gerçekten çok üzüldüm bende yanlış anlaşıldığım için canım. Ne yapıyosak çocuğumuz için yapıyoruz.. Benimde çalışmam gerek eğer çocuğumu iyi bir şekilde yetiştirmek istiyosam. İyi okullara göndermek istiyosam.açıklama için teşekkür ederim bu sabah özellikle eliften sonra bi hayli alınganım ki zaman zaman zaten kızımı bıraktığım için pişmanlıklar yaşıyorum mesajıda görünce fazlasıyla üstüme alındım
neyse inşallah sende iki sene sonra gönlüne göre bir iş bulabilirsin herşey kuzucuklar için ben şanslıyım kızıma annem bakıyor ve hep dediğim gibi kalbim kalsa da aklım kalmıyor
Yok cnm ayni bebekten bahsediyoruz bu dediğim alev Öğretmenin esinin tarafi ankarada yasiyodu ztn demekki elif bebege babannesi bakiyo ins iyi insanlardır sevgi doludurlar kac gundur sayfasına bakiodum merak ediodum allahim karsima ckrdiYo
Yok canim ankarada ama ne yazikki isimleride kaderleride ayni olmuş elif bebeklerinki bu elif bebegin anneside ogretmenmis Canim sen bebisin fotosunu buraya gonderebilirmisin bakiim beyzanin fotolari tel hafizami doldurdu instagram i silmek zorunda kaldim geri tukleyemiyorum telde gafiza yok diyo da belkide yozgatta gelmislerdir bi atta bakiim canim
çok şükür annem olmasa ne yapardım bilmiyorum sıkça takılıyorum zaten yeni uzvum annem diye elim kolumdan çok daha fazlası oldu bana tabi iyi bakıcısı olanlarda var burda inşallah sende çalışmaya başladığında Allah iyi insanlarla karşılaştırır ama kv den böyleyken çalışmamakla en doğrusunu yapmışsın canım iyi okullara gitmekten önce iyi ve uygun koşullarda yetişmesi gerekiyorGerçekten çok üzüldüm bende yanlış anlaşıldığım için canım. Ne yapıyosak çocuğumuz için yapıyoruz.. Benimde çalışmam gerek eğer çocuğumu iyi bir şekilde yetiştirmek istiyosam. İyi okullara göndermek istiyosam.
Çok şanslısın annen yanında olduğu için:)
Ben baktim netten kadin da ingilizce ogretmeniymis demekki o bebek bu bebek.Erkek milleti iste hemen evleniyorlar kadin olsa kizibi buyuturdu buyuk ihtimal.Canim bi foto paylasabilirmisin elifin bakiim giremiyorum ne yazikki babasida gecen ay evlenmis bu arada gunduz babanne bakiyor gece onlara birakiyor babasida rahmetli anneside ingilizce ogretmeniymis bi foto atsana canim sana zahmet cok merak ettim
Bu dusunceni aynen ona soyleyip sor bence canim en dogru cevabi ondan alabilirsingünaydın kızlar,
çok keyifsizim eşim onunla geleceğimi söylememe rağmen hala gıcık gıcık geziyor evde,sanki sen tek git biz oğlumla burda kalalım dememi daha çok istiyor gibime geliyor,hadi hayırlara bu durum inşallah,nazarmı değdi bize
belki o da nasıl olacağını bilemediği için sıkılıyordur canım bir sakin zamanınızda tekrar bi derdi olup olmadığını sorsan belki sen yanlış anlıyorsundurgünaydın kızlar,
çok keyifsizim eşim onunla geleceğimi söylememe rağmen hala gıcık gıcık geziyor evde,sanki sen tek git biz oğlumla burda kalalım dememi daha çok istiyor gibime geliyor,hadi hayırlara bu durum inşallah,nazarmı değdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?