2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Binlerce calisan anne var.Ben ogretmenim ve bu yil ucretdiz izin aldim gelecek yil baslicam ise kizim baya kurtarmis olur kendini.Omur boyu bebek kalnicaklar ve ilerde maneviyatin yaninda maddiyata da ihtiyaclari olacak.

Binlerce calisan anne var.Ben ogretmenim ve bu yil ucretdiz izin aldim gelecek yil baslicam ise kizim baya kurtarmis olur kendini.Omur boyu bebek kalnicaklar ve ilerde maneviyatin yaninda maddiyata da ihtiyaclari olacak.
Canım kvdemde kalması durumunda böyle olacağını düşünüyorum ben. Bende istiyordum yoksa çalışıp kızımı daha iyi okullara göndermek. Çocuğumun eşyasının %90 ını benim annemler ve eşimin ailesi aldı. Halada alıyolar. Çalışsam tüm bunları kendim yapmak isterim onun geleceğini sağlama almak isterim.

Arkadaşlar düzeltemiyorumda mesajı ama ben gerçekten çalışırsam kv deme bırakmaktan başka seçeneğim yok. Öyle bir durumda da gerçekten çocuğum bi robot olur. Şimdi bile çocuk her gece huysuz olduğunda fitil ver uyusun onla mı uğraşcan diyen bir kadon. Çocuğumu ona bırakmam çok çok yanlış olur. 2 aylıkken ağzına çikolata turşu suyu içirmeye kalkan bi kadın. Ben içinde bulunduğum durum için söyledim.

herkese günaydın.
hergün Allaha şükrediyorum Gökçeyi bana verdiği için. onun kokusunu içime çekmeme izin verdiği için. ama doyamıyorum ki.
Ben de hergun milyarlarca kez sukrediyirom.Yedi tup bebegin dualarla ve gebelikte yasadigim onca sikintinin ustune gelen bir mucize o.Rabbim isteyen herkese versin ve omur boyu iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimizi

Senin k.v de cinsmis yani.Canim senin meslegin nedir.Mevcut iyi bir isin varsa ve calisman gerekiyorsa calisiyorsun.

Yo
Yok canim ankarada ama ne yazikki isimleride kaderleride ayni olmuş elif bebeklerinki bu elif bebegin anneside ogretmenmis

Yo
Yok canim ankarada ama ne yazikki isimleride kaderleride ayni olmuş elif bebeklerinki bu elif bebegin anneside ogretmenmis Canim sen bebisin fotosunu buraya gonderebilirmisin bakiim beyzanin fotolari tel hafizami doldurdu instagram i silmek zorunda kaldim geri tukleyemiyorum telde gafiza yok diyo da belkide yozgatta gelmislerdir bi atta bakiim canim

açıklama için teşekkür ederim bu sabah özellikle eliften sonra bi hayli alınganım ki zaman zaman zaten kızımı bıraktığım için pişmanlıklar yaşıyorum mesajıda görünce fazlasıyla üstüme alındım
neyse inşallah sende iki sene sonra gönlüne göre bir iş bulabilirsin herşey kuzucuklar için ben şanslıyım kızıma annem bakıyor ve hep dediğim gibi kalbim kalsa da aklım kalmıyor

Senin k.v de cinsmis yani.Canim senin meslegin nedir.Mevcut iyi bir isin varsa ve calisman gerekiyorsa calisiyorsun.
Aynen öyle. Yanlış olduğunu söylediğinde de ben 3 tane yetiştirdim hepsi sapasağlam diyo
En azından kreş yaşına gelene kadar böyle olucak gibi. Mühendisim o kadar okudum zaten evde durmam anneme babama haksızlık olur.. Şuan kendi yağımızda kavruluyoruz. Kp im çocuğa baya harçlık verir çocuğun ihtiyaçlarını hep ondan gideriyorum. Yoksa şuan çocuğa aldığım şeylerin yarısını bile alamazdım zaten. Bakalım idare edicez. Bi şekilde bir süre. Sonrası allah kerim. Belediyeye falan girmeye çalışcam kpss ye çalışcam. İnşallah zorlanmam bi yaltan sonra iş bulmakta..

Gerçekten çok üzüldüm bende yanlış anlaşıldığım için canım. Ne yapıyosak çocuğumuz için yapıyoruz.. Benimde çalışmam gerek eğer çocuğumu iyi bir şekilde yetiştirmek istiyosam. İyi okullara göndermek istiyosam.
Çok şanslısın annen yanında olduğu için:)

Yok cnm ayni bebekten bahsediyoruz bu dediğim alev Öğretmenin esinin tarafi ankarada yasiyodu ztn demekki elif bebege babannesi bakiyo ins iyi insanlardır sevgi doludurlar kac gundur sayfasına bakiodum merak ediodum allahim karsima ckrdi

çok şükür annem olmasa ne yapardım bilmiyorum sıkça takılıyorum zaten yeni uzvum annem diye elim kolumdan çok daha fazlası oldu bana tabi iyi bakıcısı olanlarda var burda inşallah sende çalışmaya başladığında Allah iyi insanlarla karşılaştırır ama kv den böyleyken çalışmamakla en doğrusunu yapmışsın canım iyi okullara gitmekten önce iyi ve uygun koşullarda yetişmesi gerekiyor

Canim bi foto paylasabilirmisin elifin bakiim giremiyorum ne yazikki babasida gecen ay evlenmis bu arada gunduz babanne bakiyor gece onlara birakiyor babasida rahmetli anneside ingilizce ogretmeniymis bi foto atsana canim sana zahmet cok merak ettim

Herkesin sartlari ve imkanlari farkli kari kica calismazsak bizin kiza kimse bisey vermez.Ayruca kendi ayaklarinun ustunde durman gerek hayatin ne getirecegi hic belli olmuyorbir bakiyorsun en yakinibdakiler el olmus.Bebek sahibi olna surecinizde esimle oyke yiprandikki bisanmanin esigine geldik o yuzden ben sonuna kadar calisnaktan yanayim imkanlarin olcusubde izin kullanirsin sonra calisma hayatina donmek gerek.Hakamin kizi ogretmenligi kucumsuyordu olmak istemedi ve maalesef bebegi dogar dogmaz baba evine geldi ve bosandi simdi kucucuk bir bebekle kakakaldi ve simdi begenmefigi ogretmenlige girmek icin can atiyor.

Canim bi foto paylasabilirmisin elifin bakiim giremiyorum ne yazikki babasida gecen ay evlenmis bu arada gunduz babanne bakiyor gece onlara birakiyor babasida rahmetli anneside ingilizce ogretmeniymis bi foto atsana canim sana zahmet cok merak ettim
Ben baktim netten kadin da ingilizce ogretmeniymis demekki o bebek bu bebek.Erkek milleti iste hemen evleniyorlar kadin olsa kizibi buyuturdu buyuk ihtimal.

günaydın kızlar,
çok keyifsizim eşim onunla geleceğimi söylememe rağmen hala gıcık gıcık geziyor evde,sanki sen tek git biz oğlumla burda kalalım dememi daha çok istiyor gibime geliyor,hadi hayırlara bu durum inşallah,nazarmı değdi bize

Bu dusunceni aynen ona soyleyip sor bence canim en dogru cevabi ondan alabilirsin

belki o da nasıl olacağını bilemediği için sıkılıyordur canım bir sakin zamanınızda tekrar bi derdi olup olmadığını sorsan belki sen yanlış anlıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…