Sizede geçmiş olsn. Bizde hastayız ama dr hiç ilaç vermedi. Bu arada boyu çok iyi. Dr bize boy çok daha önemli dedi.Sonunda betülde hasta oldu grip başlangıcı dedi dr
46 cm baş
77cm boy
8500 kilo
Hiç kilo almamış
Peditus 5 gün
Tantum boğaza sıkılacak geniz akıntısı varmış
Bi de öksürük başlarsa diye öksürük şurubu verdi
Burnunu elletmiyo hiç betül coldmix aldık dr kullanabilirsiniz dedi
üst diş zorluyo bebekleri malesef. K Keskek nin dediği gibi jel sür istersen. Gerçi ben bi kere kullandım etkisi tam olarak nasıl bilmiyorum ama rahatlatır umarım oğlunu.Merhaba anneler, oğlum üst yan kesici dişlerini çıkarıyor ve inanılmaz huzursuz, uykuya dalamıyor, geceleri inliyor, ilk dişlerini çıkarırken böyle değildi, siz de benzer durum yaşadınız mı neler yaptınız bu süreçte, bir annenin onun ağrısı konusunda çaresiz olması çok kötü(
teşekkürler canımgecmis olsun canim
geçmiş olsun betüşe hemen iileşir inşallah boyu uzamış sanırsam maşallah ki artık bu aylardan sonra bu daha önemli sanırımSonunda betülde hasta oldu grip başlangıcı dedi dr
46 cm baş
77cm boy
8500 kilo
Hiç kilo almamış
Peditus 5 gün
sağol canımGeçmiş olsun canım
Gece bağıra bağıra ağlıyodu bi de bi anda başlıyodu ğlamaya hel filan sürsen belki rahatlar uykuya dalar
sağol canım evet doktorda soğuk algınlığı dedi gece artık o kadar çok emiyo ki mira üstümü kapatamıyorum sanırım onunda etkisi varEşini denemek için fikrini değitirdigini onunla gelmiyeceğini söylesen. En azından tepkisini ölçersin. Belki de sıkıntısı çok başka sebeplerdendir. Ama ne olursa olsun bencede eşinle git çok istekli olmasa bile..
çok geçmiş olsun. Üşütmüşsün sanırım. Bol bol terlet kendini. Sıcak bişeyler iç. İnş. çabuk geçer.
Benim kuzenimin bebeği ilk üst kesici Dişlerini çıkartmıştı. Doktor bunlar diğerlerine göre daha zor çıkar demişti o zaman. Geçen tv de bi doktor jel yerine hurma sürün bebeklerin damaklarına dedi. Deneyin isterseniz. Geçmiş olsun bebişeMerhaba anneler, oğlum üst yan kesici dişlerini çıkarıyor ve inanılmaz huzursuz, uykuya dalamıyor, geceleri inliyor, ilk dişlerini çıkarırken böyle değildi, siz de benzer durum yaşadınız mı neler yaptınız bu süreçte, bir annenin onun ağrısı konusunda çaresiz olması çok kötü(
Bende işe başlayamadım.kv deme mümkün değil bırakamam çocuk bi elinde abur cubur tv nin karşısında robot olur annem desen burda değil. Haziranda 26 yaşımı bitircem. Daha en az 2 sene işe başlayamam 28 yaşından sonra nasıl iş bulucam nasıl başlıcam belki tüm hayatımı etkileyecek ama çocuğumun en verimli geçirmesi gereken çağını çöpe atamıyorum.. Yinede yanımızda ya şükürlet olsun. Pişman olmayacağım hiç seçimimden dolayı..
Arkadaşlar düzeltemiyorumda mesajı ama ben gerçekten çalışırsam kv deme bırakmaktan başka seçeneğim yok. Öyle bir durumda da gerçekten çocuğum bi robot olur. Şimdi bile çocuk her gece huysuz olduğunda fitil ver uyusun onla mı uğraşcan diyen bir kadon. Çocuğumu ona bırakmam çok çok yanlış olur. 2 aylıkken ağzına çikolata turşu suyu içirmeye kalkan bi kadın. Ben içinde bulunduğum durum için söyledim.
Ben baktim netten kadin da ingilizce ogretmeniymis demekki o bebek bu bebek.Erkek milleti iste hemen evleniyorlar kadin olsa kizibi buyuturdu buyuk ihtimal.
kızlar kendimi iyi hissetmiyordum revire indim ateşim 38 çıktı acayip üşüyorum doktor kongest forte verdi emziriyorum dedim bişi olmaz dedi kullanan var mı aranızda abimide arıyorum ulaşamadım eve de gitmek istemedim dinlenemem mirada oynamak ister fln diye ay şu hastalık evimizden çıkıp gidemedi
Sonunda betülde hasta oldu grip başlangıcı dedi dr
46 cm baş
77cm boy
8500 kilo
Hiç kilo almamış
Peditus 5 gün
Aynen öyleyim uykusuzluktan ölüyor ama acıdan dalamıyorMerhaba anneler, oğlum üst yan kesici dişlerini çıkarıyor ve inanılmaz huzursuz, uykuya dalamıyor, geceleri inliyor, ilk dişlerini çıkarırken böyle değildi, siz de benzer durum yaşadınız mı neler yaptınız bu süreçte, bir annenin onun ağrısı konusunda çaresiz olması çok kötü(
Keşke her iş yerinde bi kreş bulunması zorunlu olsada gözümüzün önünde tutabilsekBen de ogretmwnim canm ve ucretsiz izindeym eylulde baslycm insallah.merkezde oturuyodm okulum da orda.emreyi bakiciya birakmamak icin ilceye kv nin yakinina tasindik.ama ise baslamadan once tekrar merkeze tasincm.kv ye baktirmycm cunku sacma sapan yetistrcek cocugu.gecenlerde hastaydm bikac gun kaldi bizde o zaman bile cocugu bana vermek istemyodu.smdi bile emre onun kucagndayken bana gelmek istedgnde baska seylerle oyalamaaya calisiyo ya da baska bir yere goturuyo cocugu.ben de onun bakmasini istemiyorum adamakilli bakici bulursam caliscm bulamazsam bir sene daha evde oturcm sonra da krese veririm zaten insallah.zaten calisma sartlarm agir degl zorlanmam diye dusunuyorm.kv ye birakirsam sinir harbinden catlarm artik
Oyleyse haklisin sen de canm nasl guveneceksin ki.tam gun calisacaksn sanirm bence de su an calisma buyuynce dedgn gbi kpss yi falan denersn
Sartlarini bilemyoruz ki canm.erkekler kendilerine bile bakamyolar cogu zaman.belki adam da cocugunun bi duzeni olsun istemistir.sonucta vefat eden onun esiydi tabiki zor gunler gecirmistir.dusunsene o kadar hazirlik yapilsin esi doguma girsin ve 1 saat sonra vefat etsin.ne hale gelmstir adamonun icin de uzuldum valla ne yalan soylym.kendmden pay biciyorum ben olmasam esim ne halde olur kaldi ki bebekle dusunemiyorum bile.Insallah evlendigi kadn vicdan sahibidir de elife iyi bakar
Gecmis olsun canm ben kullanmadm o ilaci bilemedim.
Gecmis olsun canm.biz de coldmix kullandk iyi geldi.ihlamur falan da icir keciboynuzu pekmezi ekleyip.ne bileym oksuruk surubu icirmeyn dyolar ya mecbur kalmadkca o yuzden dedm.boyuna kilosuna da masallah kuzunun.
sağol canım abime sordum iç dedi parasetamolmuş zaten bebeklere direk veriyosun peditus calpol gibi dedi ama yine de içim elvermiyor içmeyi manyakça bi ruh halindeyim şuanBen de ogretmwnim canm ve ucretsiz izindeym eylulde baslycm insallah.merkezde oturuyodm okulum da orda.emreyi bakiciya birakmamak icin ilceye kv nin yakinina tasindik.ama ise baslamadan once tekrar merkeze tasincm.kv ye baktirmycm cunku sacma sapan yetistrcek cocugu.gecenlerde hastaydm bikac gun kaldi bizde o zaman bile cocugu bana vermek istemyodu.smdi bile emre onun kucagndayken bana gelmek istedgnde baska seylerle oyalamaaya calisiyo ya da baska bir yere goturuyo cocugu.ben de onun bakmasini istemiyorum adamakilli bakici bulursam caliscm bulamazsam bir sene daha evde oturcm sonra da krese veririm zaten insallah.zaten calisma sartlarm agir degl zorlanmam diye dusunuyorm.kv ye birakirsam sinir harbinden catlarm artik
Oyleyse haklisin sen de canm nasl guveneceksin ki.tam gun calisacaksn sanirm bence de su an calisma buyuynce dedgn gbi kpss yi falan denersn
Sartlarini bilemyoruz ki canm.erkekler kendilerine bile bakamyolar cogu zaman.belki adam da cocugunun bi duzeni olsun istemistir.sonucta vefat eden onun esiydi tabiki zor gunler gecirmistir.dusunsene o kadar hazirlik yapilsin esi doguma girsin ve 1 saat sonra vefat etsin.ne hale gelmstir adamonun icin de uzuldum valla ne yalan soylym.kendmden pay biciyorum ben olmasam esim ne halde olur kaldi ki bebekle dusunemiyorum bile.Insallah evlendigi kadn vicdan sahibidir de elife iyi bakar
Gecmis olsun canm.biz de coldmix kullandk iyi geldi.ihlamur falan da icir keciboynuzu pekmezi ekleyip.ne bileym oksuruk surubu icirmeyn dyolar ya mecbur kalmadkca o yuzden dedm.boyuna kilosuna da masallah kuzunun.
sağol canım@minnakkartal gecmis olsun
Öykü de de oksuruk basladi hafif hirilti da var yarina randevu aldim doktora anneme gidiyorum simdi gorurcem bakalim ilaclarini kullaniyorum ama bakilsin yine de
bSonunda betülde hasta oldu grip başlangıcı dedi dr
46 cm baş
77cm boy
8500 kilo
Hiç kilo almamış
Peditus 5 gün
Canim hemen evlenmesu garip en azindan bir sure bekleseydi.Kizlar
Resim
Yükleyemiyormuş elif bebegin resmini istems mutube bakanlar instagramdaki yukleyebilirlermi nolur denek evlenme adam yadırgamıyorum cok zor bi durum ins evlendiği kiz cok seviyodn elifi onda annesinin sıcaklığını bulabilir hc olmazsa daha bi yuvaya benzemstr ev erkek yalnz kalinca cok zor kadin kendi basinin caresine bakio
ben kp kv dem vefat ettiğinde daha kırkı çıkmadan evlenicem diye tutturmuştu sonra eşimle abisi baya tavır koydu trip yaptı tabi o ara kp uygun birileri arıyordu sonuç olarak mırın kırınla sadece on ay bekledi ve evlendiGecmis olsun
b
Canim hemen evlenmesu garip en azindan bir sure bekleseydi.
sağol canım abime sordum iç dedi parasetamolmuş zaten bebeklere direk veriyosun peditus calpol gibi dedi ama yine de içim elvermiyor içmeyi manyakça bi ruh halindeyim şuan
sağol canım
götür canım belki ilacını değiştirir bizim öyle oldu toparlandı çok şükür darısı kankişe
Ben ilkokuldayken karşı komşumuz vardı beni çok severdi. Kadın kanser hastasıydı. Hamile kaldı oğlu 3 aylıkken vefat etti. Eşi evlendi. Ama öyle iyi bir kadınla evlendi ki. Kadının da asla çocuğu olmayacakmış, evlat hasreti çeken binkadındı. Bebeği öyle sevdi öyle sahiplendi ki. Geçen yıllarda duydum şimdi de torun bakıyormuş. Elbet öz annenin yerini tutmaz ama Allah inşallah Elif bebeği de bizim komşunun bebeği gibi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın. Anne acısı zatrn hayat boyu içinde olur o bebeğin, Allah üvey anne acısı yaşatmaz inşallah.
instagrama baktım yeleği patiği görünce ve alttaki yazılarını okuyunca çok kötü oldum ben
Evlatlar kabul edemiyor annelerinin yerine baska birini.Evlensin tabiki ama bir sure beklese iyi olurdu neyse herkesin kendi karari uapacak bisey yok.Bana bisey olsa esim de evlenir eminim ama kizim ne olur Allah bilir.O yuzden Allah hic bir yavruyu annesiz birakmasin cok zor bi olay anneleri de evkat acisiyla sinamasin Rabbim ben yokluguyla cok mucadele ettim;(ben kp kv dem vefat ettiğinde daha kırkı çıkmadan evlenicem diye tutturmuştu sonra eşimle abisi baya tavır koydu trip yaptı tabi o ara kp uygun birileri arıyordu sonuç olarak mırın kırınla sadece on ay bekledi ve evlendi
Canım öksürürse ver dedi ki öksürüyo zaten vermeye başladım 5 gün verilecek ıhlamur içmiyo pekmez veriyorum zaten kahvaltıaında ama yine ıhlamur pekmez denerimBen de ogretmwnim canm ve ucretsiz izindeym eylulde baslycm insallah.merkezde oturuyodm okulum da orda.emreyi bakiciya birakmamak icin ilceye kv nin yakinina tasindik.ama ise baslamadan once tekrar merkeze tasincm.kv ye baktirmycm cunku sacma sapan yetistrcek cocugu.gecenlerde hastaydm bikac gun kaldi bizde o zaman bile cocugu bana vermek istemyodu.smdi bile emre onun kucagndayken bana gelmek istedgnde baska seylerle oyalamaaya calisiyo ya da baska bir yere goturuyo cocugu.ben de onun bakmasini istemiyorum adamakilli bakici bulursam caliscm bulamazsam bir sene daha evde oturcm sonra da krese veririm zaten insallah.zaten calisma sartlarm agir degl zorlanmam diye dusunuyorm.kv ye birakirsam sinir harbinden catlarm artik
Aralkti vefat ettgnde unutmyrm 15 ay sonra evlenmiş demekki ins iyi biridirGecmis olsun
b
Canim hemen evlenmesu garip en azindan bir sure bekleseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?