2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yazyagmuru kanamanın çok oldugunuda yazmışsın canım yeni farkettim ağrı kesiciler bazen dahada cogaltip yada azaltabiliyo Bünyeye göre bide o var. Off yaa kadın olmak ne zor.

atim canim ama bizimki sizinki gibi olmadi gunden bozma bisi oldu:)
Bizim de gün gibiydi erkek olarak babam eşim ve azad vardı sadece zaten foto bahane seni merak ediyordum instagram da da yoksun, maşallah ana oğul çok tatlısınız

Üzülerek söyleyeyim bundan sonraki iki üç regl de böyle olacak benim öyle oldu drum da demişti

Bebekleriniz gece uyuyor mu
Elbette HAYIRRR!

Anladım canım ben daha önce de kullanmistim bu kadar sancı hatırlamıyorum ilaç ictinmi hiç

saolasin canim sizde cok tatlisiniz bitti sukur ama bende bittim yaa daha evi tekrar temizlicem

kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim (avrupa yakası)

canım unuturmuyuz hiç özlüyoruz ama merakta ediyoruz tabi arada hem kendinden hemde cimcimeden haberler ver

Eki Görüntüle 1515075 Eki Görüntüle 1515076 ] bizden kareleböyle fotolar makinada hep tek cekinmemisim simdi bakinca fark ettim:)
Maşallah size çok güzelsiniz haydi atlattın sende darısı doğum günlerine hepimize :)

Canım çok dayanamaz gibi olursan minoset alsan bide sıcak suya bol bol şeker at bi 10 kesme şeker kadar oda ii geliyo artık ben nasıl olucam Allah bilir son reglim on dokuz ay öncesi

Benim ağrım çok olmamıştı ama kanamam çok fazla olmuştu spiral taktırdıktan sonraki iki adetimde. Hala da eskiye göre uzun ve yoğun oluyor minoset iç istersen.

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi

Eklentiler

• image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 116
Bu on kesme şeker tarifini ilk kez duydum ağrı kesmeyemi yariyo canım.

yazyagmuru benimde ilki sancili degil ama uzun surdu ben agri kesici iciyorum etkilemiyo

Benim ağrım çok olmamıştı ama kanamam çok fazla olmuştu spiral taktırdıktan sonraki iki adetimde. Hala da eskiye göre uzun ve yoğun oluyor minoset iç istersen.
sağolun kızlar minoset iceyim ben kızım uyudu mutfağı toplarim hem

Maşallah size pek hoşsunuz:) nice mutlu seneler geçirirsiniz birlikte inşallah

Maşallah canım melekler gibi olmuşsun mutlulugunuz daim olsun inşallah nice nice mutlu senelere Miranizla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…