evet canim benim kucagimdaMaşallah canım Umut a çok yakışıklı olmuş senin kucağında sanırım sana benziyor Umut
tesekkur ederiz canim:)Ne güzel cikmissiniz anne oğul umutta çook yakışıklı olmuş. Senide görmüş olduk bu arada.aynı kardeşime benzettim ve kardesimde senin gibi hemşire.
uyuyor ama cok kalkiyor gozunu acmadan emip tekrar uyuyorBebekleriniz gece uyuyor mu
Bizim de gün gibiydi erkek olarak babam eşim ve azad vardı sadeceatim canim ama bizimki sizinki gibi olmadi gunden bozma bisi oldu:)
Üzülerek söyleyeyim bundan sonraki iki üç regl de böyle olacakKızlar spiral taktirdiktan sonra ilk reglimi oluyorum çok sancim var nefes alamiyorum yemek yedik bulasiklar kaldı mutfakta kemik kaynattim buzluga konulacak süt kaynatılıp yoğurt mayalanacak nasıl yapcam bunları ağrı kesici icsem mi acaba kanamam da çok oluyor
Elbette HAYIRRR!Bebekleriniz gece uyuyor mu
Aynen canım her şeyi biz yaptığımız gibi bunu da biz yapıyoruz kadın olmak zoryazyagmuru kanamanın çok oldugunuda yazmışsın canım yeni farkettim ağrı kesiciler bazen dahada cogaltip yada azaltabiliyo Bünyeye göre bide o var. Off yaa kadın olmak ne zor.
Anladım canım ben daha önce de kullanmistim bu kadar sancı hatırlamıyorum ilaç ictinmi hiçBizim de gün gibiydi erkek olarak babam eşim ve azad vardı sadecezaten foto bahane seni merak ediyordum instagram da da yoksun, maşallah ana oğul çok tatlısınız
Üzülerek söyleyeyim bundan sonraki iki üç regl de böyle olacakbenim öyle oldu drum da demişti
Elbette HAYIRRR!
saolasin canim sizde cok tatlisiniz bitti sukur ama bende bittim yaa daha evi tekrar temizlicemBizim de gün gibiydi erkek olarak babam eşim ve azad vardı sadecezaten foto bahane seni merak ediyordum instagram da da yoksun, maşallah ana oğul çok tatlısınız
Üzülerek söyleyeyim bundan sonraki iki üç regl de böyle olacakbenim öyle oldu drum da demişti
Elbette HAYIRRR!
canım unuturmuyuz hiç özlüyoruz ama merakta ediyoruz tabi arada hem kendinden hemde cimcimeden haberler verKizlar dogumgunu hazirliklarinizi gorunce bende heyecanlandim ama esimin tarafi yuzunden bir sey yapmiycam benkendi aramizda ole bir pasta aluriz poto falan.amasizin resimleri muhakkak bekliyoruz.
Bu arada artik maleaef arafa bir bakip okuyup ara ara sayfalari yalnizca gorduklerimden begeniyorum.hepsini okumam munkun degil gunde 30 sayfa gidiyorsunuz kizlar. Beni unutmayin sakin
Maşallah size çok güzelsiniz haydi atlattın sende darısı doğum günlerine hepimize :)Eki Görüntüle 1515075 Eki Görüntüle 1515076 ] bizden kareleböyle fotolar makinada hep tek cekinmemisim simdi bakinca fark ettim:)
Canım çok dayanamaz gibi olursan minoset alsan bide sıcak suya bol bol şeker at bi 10 kesme şeker kadar oda ii geliyo artık ben nasıl olucam Allah bilir son reglim on dokuz ay öncesiKızlar spiral taktirdiktan sonra ilk reglimi oluyorum çok sancim var nefes alamiyorum yemek yedik bulasiklar kaldı mutfakta kemik kaynattim buzluga konulacak süt kaynatılıp yoğurt mayalanacak nasıl yapcam bunları ağrı kesici icsem mi acaba kanamam da çok oluyor
Yumurtlama donemindeYm eveeet demekkki bende hissediyorm ohh bee:) tirstm yeminedermHamilelik ihtimalin var miyumurtkama donemin dede oluyor ben ozellikke tup bebek yaptiritken daha cok hissederim yumurtalarin buyudugunu
korktm valla iki gundr uzaninca hissediyormbende dr oluyor o kipirdanmalarr
Benim ağrım çok olmamıştı ama kanamam çok fazla olmuştu spiral taktırdıktan sonraki iki adetimde. Hala da eskiye göre uzun ve yoğun oluyorKızlar spiral taktirdiktan sonra ilk reglimi oluyorum çok sancim var nefes alamiyorum yemek yedik bulasiklar kaldı mutfakta kemik kaynattim buzluga konulacak süt kaynatılıp yoğurt mayalanacak nasıl yapcam bunları ağrı kesici icsem mi acaba kanamam da çok oluyor
Bi kez kalkıyor.Bebekleriniz gece uyuyor mu
Bu on kesme şeker tarifini ilk kez duydum ağrı kesmeyemi yariyo canım.canım unuturmuyuz hiç özlüyoruz ama merakta ediyoruz tabi arada hem kendinden hemde cimcimeden haberler ver
Maşallah size çok güzelsiniz haydi atlattın sende darısı doğum günlerine hepimize :)
Canım çok dayanamaz gibi olursan minoset alsan bide sıcak suya bol bol şeker at bi 10 kesme şeker kadar oda ii geliyo artık ben nasıl olucam Allah bilir son reglim on dokuz ay öncesi
yazyagmuru benimde ilki sancili degil ama uzun surdu ben agri kesici iciyorum etkilemiyo
canım unuturmuyuz hiç özlüyoruz ama merakta ediyoruz tabi arada hem kendinden hemde cimcimeden haberler ver
Maşallah size çok güzelsiniz haydi atlattın sende darısı doğum günlerine hepimize :)
Canım çok dayanamaz gibi olursan minoset alsan bide sıcak suya bol bol şeker at bi 10 kesme şeker kadar oda ii geliyo artık ben nasıl olucam Allah bilir son reglim on dokuz ay öncesi
sağolun kızlar minoset iceyim ben kızım uyudu mutfağı toplarim hemBenim ağrım çok olmamıştı ama kanamam çok fazla olmuştu spiral taktırdıktan sonraki iki adetimde. Hala da eskiye göre uzun ve yoğun oluyorminoset iç istersen.
Maşallah size pek hoşsunuz:) nice mutlu seneler geçirirsiniz birlikte inşallahKızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi
Bende de oluyo bazen. Hatta şuan oluyo :) ben Bağırsak hareketi diye düşünüyordum.Yumurtlama donemindeYm eveeet demekkki bende hissediyorm ohh bee:) tirstm yeminederm
korktm valla iki gundr uzaninca hissediyorm
Maşallah canım melekler gibi olmuşsun mutlulugunuz daim olsun inşallah nice nice mutlu senelere Miranizla birlikteKızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz altı sene oluyo aşkla sevgiyle saygıyla artık mirayla eşimle nikah fotolarına bakıyoduk çok tuhaf olduk rahmetli kv hep gülmüş eşim onu öle görünce gözleri doldu neyse bende gelin kız minnakkartalı yolliyim size :)) Bu arada yarına planımız yok eşim illa yemeğe gidelim dedi ama bu yıl mirayla akşm zor olur bırakmak istemiyorum küçük bi pastayla evde kutlayalım dedim olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?