- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Herşey çok güzel görünüyo azadda çok yakışıklı olmuş. Ev batsada degmis çok güzel bi anı kalmış geriye.Diş buğdayımız bitti ama ev mahvoldu ben de doğduğuma pişman oldum
Hosgeldin canimcimMerhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim sizi sürekli okuyordum yazmak bugüne kısmet oldu birçok bilginizden faydalandim tesekkur etmek istedim inşallah bundan sonra bende sizin gibi güzel paylasimlarda bulunurum
ama değmiş herşey Şahane sizde öyle maşallahDiş buğdayımız bitti ama ev mahvoldu ben de doğduğuma pişman oldum
Hoşgeldin AramızaMerhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim sizi sürekli okuyordum yazmak bugüne kısmet oldu birçok bilginizden faydalandim tesekkur etmek istedim inşallah bundan sonra bende sizin gibi güzel paylasimlarda bulunurum
Hamilelik ihtimalin var miArasira karnimda hareketler oluyo hamileyken oldugu gbi sanki bisey kipirdiyo icerde
Arasira karnimda hareketler oluyo hamileyken oldugu gbi sanki bisey kipirdiyo icerde
Canım ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor bayıldımDiş buğdayımız bitti ama ev mahvoldu ben de doğduğuma pişman oldum
bende dr oluyor o kipirdanmalarrArasira karnimda hareketler oluyo hamileyken oldugu gbi sanki bisey kipirdiyo icerde
Unuturmuyuz canım okuyamasanda yaz sen aradaKizlar dogumgunu hazirliklarinizi gorunce bende heyecanlandim ama esimin tarafi yuzunden bir sey yapmiycam benkendi aramizda ole bir pasta aluriz poto falan.amasizin resimleri muhakkak bekliyoruz.
Bu arada artik maleaef arafa bir bakip okuyup ara ara sayfalari yalnizca gorduklerimden begeniyorum.hepsini okumam munkun degil gunde 30 sayfa gidiyorsunuz kizlar. Beni unutmayin sakin
atim canim ama bizimki sizinki gibi olmadi gunden bozma bisi oldu:)
Maşallah canım Umut a çok yakışıklı olmuş senin kucağında sanırım sana benziyor UmutEki Görüntüle 1515075 Eki Görüntüle 1515076 ] bizden kareleböyle fotolar makinada hep tek cekinmemisim simdi bakinca fark ettim:)
Ne güzel cikmissiniz anne oğul umutta çook yakışıklı olmuş. Senide görmüş olduk bu arada.aynı kardeşime benzettim ve kardesimde senin gibi hemşire.Eki Görüntüle 1515075 Eki Görüntüle 1515076 ] bizden kareleböyle fotolar makinada hep tek cekinmemisim simdi bakinca fark ettim:)
Benim dişim o gün çok ağrıdı ben dayanamayıp içtim canım eczacının bebege zarar vermez dediği bi ağrı kesiciydi bi sıkıntı olmadı. Parol da çok etkili olmuyo ama yine bi içip dene onu istersen belki bi süreliğine keser ağrını islerini yapana kada r en azindan parolun hiç zararı yok Süt verirken öyle biliyorum ama.Kızlar spiral taktirdiktan sonra ilk reglimi oluyorum çok sancim var nefes alamiyorum yemek yedik bulasiklar kaldı mutfakta kemik kaynattim buzluga konulacak süt kaynatılıp yoğurt mayalanacak nasıl yapcam bunları ağrı kesici icsem mi acaba kanamam da çok oluyor
Eskiye göre daha iyi uyuyo daha az uyaniyo en azindan.Bebekleriniz gece uyuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?