2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok güzel bi gelin olmuşsun canım allah nazardan korusun. Nice mutlu yıllara inşallah.

Anladım canım ben daha önce de kullanmistim bu kadar sancı hatırlamıyorum ilaç ictinmi hiç
Minoset içtim canım ama o ilaçtan bile sayılmaz bana pek etki etmiyor

saolasin canim sizde cok tatlisiniz bitti sukur ama bende bittim yaa daha evi tekrar temizlicem
Biz temizliği de hallettik eşimle

Ben Acıbadem'de yaptım biraz pahalı ama özel sigortanız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnun kaldım ve hiç sorun yaşamadım

Çok güzelsin canım :))) eşinle mirayla nice güzel yıllara

Kızlar aranızda emzirirken diş tedavisi gören var mı?
Ben 8 aylık hamileyken dişimi çektirmek zorunda kaldım. 5 tane iğne yediğim halde uyuşmadı. Erken doğum olursa diye kendimi kasmamal içinde ayrı bir stres olmuştum. Eşim bi omzumdan doktor bi omzumdan bastırdı resmen ağlata ağlata çektiler dişimi dolgum düşmüştü geçen hafta. Bi iki gündür ara ara ağrıyodu bu gün gerçekten çok ağrıöaya başladı. Şimdi resmen ağlıyorum bi daha o koltuğa oturabileceğimi sanmıyorum. Napcam ben böyle gitsem antibiyotik vermek zorundalar di mi? Emzirirken nasıl kullancam kızım emmeden durmaz napcam ben ya

Bilmiyorum ki ne yapar doktor ama diş ağrısı berbat onu iyi bilirim. Çok çok çok geçmiş olsun.

Bu on kesme şeker tarifini ilk kez duydum ağrı kesmeyemi yariyo canım.
canım evet ben çok Ağrılı oluyodum bu baya ii geliyordu azıcık gazda çıkarttırıyo Karnı yumuşatıyor

Maşallah size pek hoşsunuz:) nice mutlu seneler geçirirsiniz birlikte inşallah

Maşallah canım melekler gibi olmuşsun mutlulugunuz daim olsun inşallah nice nice mutlu senelere Miranizla birlikte

Çok güzel bi gelin olmuşsun canım allah nazardan korusun. Nice mutlu yıllara inşallah.

Çok güzelsin canım :))) eşinle mirayla nice güzel yıllara

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim amin inşallh hepimizin çok güzel Yılları olsun

Aynı dış derdi bendede var ara ara çok ağrı yapıyo bende napicsgimi bilmiyorum bazı doktor uyusturmanin süte geçtiğini bebege zararlı olduğunu söylüyo bazısı olmadığını güvenip gidemiyorum bende. Seninki daha zor bi durum bide uyusmuyomus ah canım geçmiş olsun anliyabiliyorum şu anki ağrını çok zor.Allah sabır versin.

Yiğit uyudu bugün çok gezdik sanırım çok yorgunuz.allaha şükür kaç gündür ağzına bi lokma surmeyen oğlum bugün yedi bişeyler iştahı geri geliyo sanırım temiz havada açtı iştahını gezip geldikten sonra daha iyi yedi. Benim evde çok dağınık bgun oyuncaklar falan heryerde ama hiç toplayasim yok.nasılsa yigitle erkenden kalkıyoruz evde herkes uyurken toplarim.vurup kafayı yaticam bende anca dinlenirim.

Allahım inşallah geçer. Gitmekten ödüm kopuyo. Tekrar oraya oturamam . Ben doğuma giderken bu kadar korkmamıştım. Eşime söylemedim de söylesem zorla götürür heralde. Hadi gittim diyelim emzirme ne olucak. Off

@minnakkartal maşallah :) nice 60 yıllara, miranın da bu hallerini göresin inşallah
sağol canım ay böyle diyince bi tuhaf oldum inşallh allahım nasip etsin

geçmiş olsun canım umarım gerek kalmadan geçer

Çok teşekkürler arkadaşlar minikkartal benim de kızım var ve senin kizin gibi istahsizdi ağzında bekletiyor agzini kitliyodu doktorumuz çinko şurubu verdi hem bağışıklığı artiriyomus hem de iştah aciyo zaten fazlasi atildigi icin vucuda zarari yokmus bayağı faydasını gördüm şuan oyunla yediriyorum ama iştahı açıldı çok şükür bir ay kullanicaz ama ilk günden faydasını gördüm sende doktoruna danisip kullan istersen
Hosgeldin canimcim

ama değmiş herşey Şahane sizde öyle maşallah

Hoşgeldin Aramıza

Ben 3-4 aylikti galiba kanal tedavisi yaptirdm uyusturmanin da agei kesicinin de zarari olmadigini soyledi disci hatta agri kesi dolorex iciyorum minoset zaten tirt hic icme daha iyi ama artik emmiyo oyku gunde 1-2 anca o da azcik sut azaldi iyice

sağol önerin için canım aslında daha önce duyup sordum bi zararı yok verilse olur ama verilmese daha iyi dedi bir yaşına kadar seyrini Görelim diye zaten kusma ateş grip tekrar ateş o kdr ilaç verdim ki kaşığa bile ağzını kitler oldu bi süre üzerine gitmicem yine de denemek aklımın bi ucunda bakalım

@minnakkartal nice mutlu yıllara aikenle saglik ve huzurla
Teşekkürler canım

Galiba cnm. Kadın bana dilek ağacı demişti de :) uçlarına ya hediye ya da kurabiye asılıyo.

A apriori11 ve A Aysegul1706 çok güzel çıkmışsınız azadla umutta öyle.. Ayrıca sizi merak ediyordum sevindim gördügüme :)
@minnakkartal hiç değişmemişsin maşallah seni görünce kendi gelinlikli halime baktım zaman ne çabuk geçiyo bizim de 10 temmuz da 5 yıl olacak.. Sizede nice mutlu yıllar diliyorum..
@yaz yagmuru ılık suya hatta sıcağa yakın olsun pekmez koy iç çok iyi geliyor. Gerçi minnakkartal benzer öneride bulunmuş. Geçer inş. ağrın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…