egg agzının tadını bılıyorr :))bu sıpa beni öldürecek. Yemeğe ağzını kapatan yada ağzında bekletip yutmayan sıpa karpuzu görünce koştur koştur Yanıma geliyo. Kaç metre öteden ağzını Açıyor
Tatlıydı canım :) bende almadım gerçi üvey babam almış.gökçe baya baya sevdi :)egg agzının tadını bılıyorr :))
bende gordum karpuz ama almadım yaa, daha tam zamanı deıl dıye
ohh afıyet olsun kuzuyaaa :):)Tatlıydı canım :) bende almadım gerçi üvey babam almış.gökçe baya baya sevdi :)
demedi ama hala birden nasıl bu kadar çok arkadaşım olduğunu merak ediyordur :)))demedi mi yeter senin bu arkadaşlarından diye :) allahım adam çözmeye çalışıyodur noluyo diye :)
11 kilo aldı diyodu ama oda ii bi rakam sonuçta bilemedim ben şuanki görüntüsüne yeteri kadar uyuz oldumbn bugun aldm niveanin 50 faktrluk olanindan suya dayanikliymis
ohhh neguzel yesin oykucuk buyusun..
okdina gicik oluyorum hamileyken kilo almamiski dgru durust
ohh afiyet olsun cimcime ne yemesi gerektiğini biliyor akşm yemeklerini karpuz peynir ile atlatma zamanı geliyor yani :))bu sıpa beni öldürecek. Yemeğe ağzını kapatan yada ağzında bekletip yutmayan sıpa karpuzu görünce koştur koştur Yanıma geliyo. Kaç metre öteden ağzını Açıyor
Maalesef uyumuyo canim 10 kere en az kalkiyoruzBebekleriniz gece uyuyor mu
malesef yazlık yer oldugu için hep sezonluk veya esyalı kiralık yıllık bulmak çok zormalesef aynı canım daha dogrusu şöle; artık kadının sesı cıkmıyor bana kal mal demıyor bu dahada urkutuyor benıarkamdan haın planları oldugunu sezıyorum. ama tabıkı ısten cıkmam yınede 5 ı buluyor (gercı bunada sukur )
canım benım esımın maasıda aynı, senıde cok ıyı anlayabılıyorum. bende calısmasam ımkanı yok gecınemeyız. zaten fatura ev kırası maaş gıttı nerdeseyse. hele dogalgaz kısın bızı bııtırdı
esımın aılesı zaten yoktur hıc pıyasada, ben trılyonlar kazandıgım ıcın bana guvenırler. bızımkıler sagolsun arada detekk olurlar. işallah evınıze kavusursunuz az kalmıs ne guzel. bıze bır ev almak ıstıyoruz ama faızler cok yuksekldı bılmıyorum napcaz. sende ev duzenını bozma sakın canım. daha dusuk kıralı bır yerı bulmayı denesenız acaba olmazmı ??
bizimki de çileğe aynı karpuz yemedi daha çok pahalı almadımbu sıpa beni öldürecek. Yemeğe ağzını kapatan yada ağzında bekletip yutmayan sıpa karpuzu görünce koştur koştur Yanıma geliyo. Kaç metre öteden ağzını Açıyor
malesef 2 sene olcak evleneli ama ne doğru düzgün akrabalarla görüşüyolar ne de çevre edinebildim bakalım düşünüyorum bende bişeyler denicemMaalesef uyumuyo canim 10 kere en az kalkiyoruz
yazyagmuru benim kadin dogumcum gunde 2 tane majezik alabilirsin bi sakincasi yok demisti
A Apriori hersey harika olmus elinize saglik
A Aysegul1706 Maşallah umutada cok guzel olmuş
isimdeyimgucumdeyim valla karpuzmu yemekmi sanirim hepimiz karpuz deriz bu beisler buyumuste küçülmüş
cilek31 . Bende bi kere cilek denedim ama beyzanin vücudu alerjik her tarafi kabardi
@oslew canim amway avon yada buna benzer seylerin satis danismani olabilirsin komsularinla iletisimin nasil bilmiyorum ama onlara satabilirsin akrabalarindanda belki almak isteyen olur az yada cok katkin olur evde yapilacak baska işlerde var tabi ama bebekle biraz zor olur hosgeldin bebek susleri yapan yerlerle konusup onlarin istediklerini evde hazirlayip belki bi miktar ucrete satabilirsin bende arada bisiler yapmayi dusunuyorum acikcasi
bizim evdede tuvaletten çıkıyo karıncalar çok ilginç ne buluyorlar tuvalette anlamadım. Bizimkiler biraz pis karınca takımından sanırım:))Bugun evi supuruyum dedim bulasik makinesi arkasini cektim bikac tane karinca var sinir oldum var mi bi oneriniz ilac falan @minnakkartal abin eczaci canim eger bi ogrenirsen cogalmadan icim bi sekil oldu ya gorunce sevmem karincayi da zaten
Çileği Gökçe çok seviyor. Küçük bi çileği bi lokmada yiyo :) ben hamileyken çileği çok yemiştim kızımda çok sevdi çileği :)ohh afıyet olsun kuzuyaaa :):)
yenı yenı cılek vermeye basladım ben, daha dıger meyvelere gecmedım . olabıldıgınce zamanında yesın dıye beklıyorum. zaten sonradan epey yapay seyler yıycek barı sımdı koruyalım bıraz dıe :)
ay Allah iyiliğini versin çok güldüm :))bizim evdede tuvaletten çıkıyo karıncalar çok ilginç ne buluyorlar tuvalette anlamadım. Bizimkiler biraz pis karınca takımından sanırım:))
Yiğenim karpuza bayılır da üvey babam ona almıştı. Tabi büyük olunca deniz hepsini yiyemedi gökçede nasiplendi :) ben almamıştım. Çok mu Pahalı hiç bilmiyorum fiyatını?bizimki de çileğe aynı karpuz yemedi daha çok pahalı almadım
Valla çorbada fena değildi ama üç gündür içmediği gibi bügünde içmedi çorbasını :/ bende dedim karpuzun yanında peynir mi yedirsem diye de yedirmedim :) karpuz peynirde kilo yaparmış ya belki bi iki gram alırdı sıpa :)demedi ama hala birden nasıl bu kadar çok arkadaşım olduğunu merak ediyordur :)))
11 kilo aldı diyodu ama oda ii bi rakam sonuçta bilemedim ben şuanki görüntüsüne yeteri kadar uyuz oldum
ohh afiyet olsun cimcime ne yemesi gerektiğini biliyor akşm yemeklerini karpuz peynir ile atlatma zamanı geliyor yani :))
çeyreğini 10 liraya satıyolar :) burda öyle en azındanYiğenim karpuza bayılır da üvey babam ona almıştı. Tabi büyük olunca deniz hepsini yiyemedi gökçede nasiplendi :) ben almamıştım. Çok mu Pahalı hiç bilmiyorum fiyatını?
Ben hiç öle kilo almadım ki o kadar çok yerim ki bu ikiliyi ama hep kilo yapıyı derler keşke sıkıştırsaydın araya :)) kabızlığı düzeldi dimi canımValla çorbada fena değildi ama üç gündür içmediği gibi bügünde içmedi çorbasını :/ bende dedim karpuzun yanında peynir mi yedirsem diye de yedirmedim :) karpuz peynirde kilo yaparmış ya belki bi iki gram alırdı sıpa :)
Evet canım biraz pahalı eşimde almış bi sefer pahaliydi l.bende zaten tam zamanı değil biraz bekleyelim hem fiyatida düşer zamanı gelince o zaman alırız dedim. Ama yiğit sapur supur yedi. Karpuz cogalinca bol bol yerler artık.Yiğenim karpuza bayılır da üvey babam ona almıştı. Tabi büyük olunca deniz hepsini yiyemedi gökçede nasiplendi :) ben almamıştım. Çok mu Pahalı hiç bilmiyorum fiyatını?
Bende ramazani karpuz la geciririm nerdeyse iftardada sahurdada peynir karpuz yeter bana.bakalım oruç tutanilecekmiyiz bu ramazan emzirirken biraz zor bide sıcaklar. Ama deniycem insallah dayanabilirimde hepsini tutarım. Geçen sene logusaligimiza denk geldi sanırım hepimizin.Ben hiç öle kilo almadım ki o kadar çok yerim ki bu ikiliyi ama hep kilo yapıyı derler keşke sıkıştırsaydın araya :)) kabızlığı düzeldi dimi canım
bn bugun aldm niveanin 50 faktrluk olanindan suya dayanikliymis
cnm bizim dr sıkı sıkı tembihledi 50 faktör kullanma skn diye 20 ila 50 Arasında yuzde 3 lük koruma farki varmis ama 50 de cok daha fazla kimyasal hatta hc kullanma dedi de Mayıs'ın son haftasi kucuk bi tatile cikcaz ne alcagmi hala blmyrm
Organik al dedi ama nerden bulunur eczanelerde varmdr bi arattrmak lazm
Cidden çok pahalıymışçeyreğini 10 liraya satıyolar :) burda öyle en azından
tam olarak eskiye dönmesede düzeldi sayılırBen hiç öle kilo almadım ki o kadar çok yerim ki bu ikiliyi ama hep kilo yapıyı derler keşke sıkıştırsaydın araya :)) kabızlığı düzeldi dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?