2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
şimdii ben bu şker hamurlu kurabiyeden yaptım sorularım var :)
hamuru unla mı açcaktım unsuz açtım
ne kadar kalın yapmam gerekiyodu fotoyu koycam uygunmu daha mı kalın olcak
böyle kıtır kıtır oldu ağızda dağılıyo olması gereken bu mu unu mu az geldi

ya bende denicem ama uykusu böyle olursa çalışırken imkansız gibi

Adam olacak çocuk

Cidden çok pahalıymış

tam olarak eskiye dönmesede düzeldi sayılır mira nasıl oldu Ateşi çıkıyor mu hala ?
Çok canım düştü şükür sadece huysuz

L Lilium3 canim ben netten aliyom dermoeczanem den urunleri uygun oluyo ben catlak kremimi de ordan aliyodum babe nin yakinimda ki eczanede de babe urunleri vardi catla kremine 90 dediler ordan 65 tl gibi bi rakama aliyodum bugun siparis verdimi ertesi gunu elinde oluyo kartla alisveris yapiyom bi sikinti yasamadim spa magik gumes koruyucusunu dr onerdi yakinim da yok yine burdan alacam gibi

Arene noldu hani huyu huyunaydi :) kizistirayim ortaligi
yok yahu huyu huyuna boyu boyunayı Kankiş seçtik diye öyküşe dedim ben :) arenin adayı başka :))

Ooo iyiymiş:)bulmusuz böyle kızı kacirirmayiz yahu. Sulanma falan görmez gözümüz:)
O halde hayırlı olsun ayy sürpriz damadım benim

Ne makineler alırım ben ona istesin yeter.
Bize soyadı yeter ama doğru kv seçmişiz eltimizde yok

Kizlar emre bu parcanin yarisini yemis
Hay allahım eline bişi versen yemez ama yutmamış olabilir canım kemirip atmıştır

Slm kizlar bayadir giremiyorum hepinizi ozledim :) benim kizin sonunda disi cikti. Sadece ust kesici disleri gozukuyor ben alttan beklerken ustten cikti :) yaklasik bi aydirda yurumeye basladi cok sukur. Zaten hareketliydi su an hic durmuyor odalari geziyor. Bende arkasinda geziyorum. Yoruluncada kucak istiyor. Sizin bebisler nasil kizlar ins herkes iyidir :)

Masallah canim kizin ne kadarlik oldu benim kizimda vugun artik ellerini birakip durmaya basladi koltuk kenarlarindan tutup yuruyo ama elini birakica dusuyodu durmuyodu artik bayagi duruyo 1 dk kadar hicbir yerden tutunmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…