2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım bişey olmaz kauçuk sindirilmeden atılır vücuttan bi zararı yoktur
Gıda mühendisisin galiba

Betül zeytini filanda sindiremiyo ya dr a soracam çarşamba günü yarım zaytin veririm kahvaltıda eline öylece çıkıyo bezinde vermemeli miyim acaba

Oh maşallah ne güzel bizim de haxiran biraz yoğun 3 haxiran kardeşimin 11 haziran eşimin 19 haziran betülün doğum günü

Anneler gününü bende merak ediyorum eşim napacak diye inşallah hiçbişe yapmayarak süprizlerin en büyüğünü yaşatmaz bana

Canım bişey olmaz kauçuk sindirilmeden atılır vücuttan bi zararı yoktur
Hmm gıda muhendisimisin canım oh avukatimiz var doktorumz hemsiremiz eczacimiz var. Gıda muhendisimizde olduysa o zaman bende bi soru soruyum:) buzlugun dibinde bi et suyu unutmuşum kullandiklarim bitti ama o baya önceden kalmış bi sorun olurmuki ne kadar durabilirki buzlukta bi süresi varmı yoksa atsammi.

Gıda mühendisisin galiba

Betül zeytini filanda sindiremiyo ya dr a soracam çarşamba günü yarım zaytin veririm kahvaltıda eline öylece çıkıyo bezinde vermemeli miyim acaba
Yok canım kimya müh. Gıda üzerine yaptımtwzimi sadece. Ayrıntılı bilemiyorum o yüzden.
Ama benim kızda maydonozu sindiremiyor. Doktora sordum ishal yoksa her şeyi çıkarmıyosa öyle sıkıntı yok sindiremeye bilir dedi. Baindirim sistemi şuan kabul etmiyo olabilir bir süre sonra normale de dönebilir hep böyle de kalabilir. Ara ara dene sindiremiyos boşuna verip çocuğun bağırsaklarını yorma dedi.

Yok canım gıda üretim aşalarını kimyasını öğrendik ama gıdacılar kadar ayrıntılı değil. Ama normal etin Saklanma süresi 4 ay. Ben et suyu yaparken bakmıştım kurbandaki kemikleri yapaam hepsini çok saklanır mı diye 2-3 ay yazıyodu internette.

Gece bikaç kere mamaya kalkıyodu şimdi uyanmadan mıkırdıyo bi mama yaptım bu gece bi iki fırt çekti uyumaya devam şimdi de hala uyuyo az önce 150 cc verdim
Benim kızda bu gün çok ağladı emzirdim gezdirdim uyumadı bi türlü eşim su içir dedi. Bi içirdim direk uyudu. Yavrum meğer susamış gece hiç vermiyodum ben. Eşim demese sabaha kadar ağlatacaktım çocuğu

Hmm anladim canım olsun kimya mühendisi de olur:)) teşekkür ler cevabın için.

alt iki dişimiz var canım geçmiş olsun iştaha gelince nerde ama artık eskisi kadar zorlamıyorum ne yapayım varsın zayıf olsun yeterki keyifli sağlıklı mutlu bi bebek olsun

ayy canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bizimde gece uykularımızı feci sürekli emmek istiyo sağa sola dönüyo sora da yatamadan kalkıp işe geliyorum bide mira geceleri daha bi huysuz oluyo artık

Günaydın hanımlar bizimde tersine uykumuz düzene giriyo galiba 2 gecedir maşallahı var inşallah bozulmaz
oh maşallah aman nazar değmesin
ayy bütün günler peşpeşe olmuş gerçekten manevi yönden güzelde maddi açıdan biraz eşin zorlancak sanki :)) ayy şimdi kızlar büyük olunca onlar ne güzel şeyler düşünür

Bizim de baya bayaa bi düzelme var bi kaç gündür iki kere kalkiyo.
aman aman maşallah ne güzel haziran bebişleri de uyumaya başlasın artık

benim eşimde gel sana anneli bebekli kolyelerden alim diyo bende yok istemem dedim insan bi sürpriz yapar yahu ya beğenmezsemmiş neyse biz annemide alıp yemeğe çıkalım diyoruz mirayla nasıl olur bilmem ama

ya öyle mi bende gece hiç su vermiyorum ve bazen emmek istemiyo ağlıyo fln acaba mirada mı susamış oluyo ki

bi dene canım yazık yavrum 30 ml suyun hepsini bi seferde bitirdi. Kendime kızdım bide niye aklıma gelmedi diye

Odun bi eşim var bendeok merak ediyorum bi şey yapacak mı yapmıcak mı

Kızlar benim kv normalde pazar günü gidecekti, Perşembe kızlarına abiye alışverişi yaptıracaktı bize . Ama dün bi haber geldi acil dönmesi gerekecek salı sabah 5 e bilet aldık :) eşim çok üzüldü ama ben de mutluluğum belli olmasın diye kasmaktan ölücem :)

Kalbin temizmis.Kayinvaliden nerde yasiyor?

Kotu bisey degildir ins hadi gozunaydin baska bisey isteseymisin olcakmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…