Günaydın hanımlar bizimde tersine uykumuz düzene giriyo galiba 2 gecedir maşallahı var inşallah bozulmaz
Maşallah size darisida bizim gibi gece surekli kalkan bebeklereBizim de baya bayaa bi düzelme var bi kaç gündür iki kere kalkiyo.
oh oh ne güzelBana anneler günü hediyesi şimdiden geldi telefon almış eşim
Evet canm kaninda enfeksiyon vardi o yuzden dusmuyodu.secim yapmak zorunda kaliyosun
Ben duydum da vermedm canm.keciboynuzu pekmezi veriyorm arada.ne kadar koyuyosn peki denym ben de
Cok canm skliyo hiraya bir haftadr dgru duzgun bisey yemiyo ne kahvalti ne corba hcbisey yemiyo knlugu taktgim an agliyo kasigi uzatiyorumkendinigeri atiyo gozlerinden yaslar akiyo yemiyo. Carsmba gnu doktra gotrcem
Yok canım kimya müh. Gıda üzerine yaptımtwzimi sadece. Ayrıntılı bilemiyorum o yüzden.
Ama benim kızda maydonozu sindiremiyor. Doktora sordum ishal yoksa her şeyi çıkarmıyosa öyle sıkıntı yok sindiremeye bilir dedi. Baindirim sistemi şuan kabul etmiyo olabilir bir süre sonra normale de dönebilir hep böyle de kalabilir. Ara ara dene sindiremiyos boşuna verip çocuğun bağırsaklarını yorma dedi.
Benim kızda bu gün çok ağladı emzirdim gezdirdim uyumadı bi türlü eşim su içir dedi. Bi içirdim direk uyudu. Yavrum meğer susamış gece hiç vermiyodum ben. Eşim demese sabaha kadar ağlatacaktım çocuğu
ay denicem eğer öyle içerse kendime çok pis kızarım bende
bn thmin ediyorum aslinda sebebini ama insallh degildr diyorum deliriyorum cunku. Bnm akilli kv pasta yedrmis cocuga hc haberim yok bna diyoki pasta istedi verdim dedim verme nyeveriyosun zararli ona ama satin degilki diyo sen yaptin. Tobeee tobeee deli etti kadn bni verme dedim hla vermek istiyodu. ogunden beri yemiyo hcbisey istahimi kapandi acaba tatlidan. OlabilirmikiCanim beyzada aynen dedigin gibi onlugu takinca aglamaya basliyodu kasiga vurup bütün evi yemek yapiyodu tv ye bakdin yedireyim diyofum onada bakmiyodu abim pepe nin sarkilarini flasha atmis tv ye taktim mama dandalyesine koydum kizimi bir haftadir hem pepe sarkilarina oynuyor hem yiyor maşallah bi dene canim bi agrisi falan yoksa dis sancisi yada gaz sancisi gibi belki ondada ise yarar
Ya bende çarşamba kontrol var o zaman sorcam bazen salatanın havuçlarından veriyorum rendelenmiş havuç ya onlarda öylece çıkıyo of şimdi kafam karıştı he ıspanak verdim çok güzel yedi ama onlarda sanki öyledi
Geçen yaZmıştım bilmem gördünüz mü dr dediki gece ağladığında su ver zaten insanların yapısı gece beslenmeye uygun değil 1 yaşından sonra gece bealenmesini önermiyorum dedi
İlk etapta mamayı fazla suyla yap yavaş yavaş bıraksın gibi bişeyler söyledi bakalım inşallh dediği gibi olur
M mutube gece beslenmeyi bırkırsa uykusuda deliksiz olur dedi
Canim pastayi cok begendiyse digerlerini reddedebilir ama en fazla 3 gune pes etmesi gerekirdi açlığa dayanamaz çünkü biraz tatli meyveler yedir istersen sonrasinda yavas yavas corbalara gecsen yada sen ye oda sen yerken ister zaten benim kizimda yemezse ben yiyorum hemen gozuma bakiyo banada ver diye inşallah ise yarar canimbn thmin ediyorum aslinda sebebini ama insallh degildr diyorum deliriyorum cunku. Bnm akilli kv pasta yedrmis cocuga hc haberim yok bna diyoki pasta istedi verdim dedim verme nyeveriyosun zararli ona ama satin degilki diyo sen yaptin. Tobeee tobeee deli etti kadn bni verme dedim hla vermek istiyodu. ogunden beri yemiyo hcbisey istahimi kapandi acaba tatlidan. Olabilirmiki
güle güle kullan canımBana anneler günü hediyesi şimdiden geldi telefon almış eşim
hadi gözün aydın o vakit gidene kadar patlama sakın :))Kızlar benim kv normalde pazar günü gidecekti, Perşembe kızlarına abiye alışverişi yaptıracaktı bize . Ama dün bi haber geldi acil dönmesi gerekecek salı sabah 5 e bilet aldık :) eşim çok üzüldü ama ben de mutluluğum belli olmasın diye kasmaktan ölücem :)
valla ben gece o kadar uykulu oluyorum ki çıkardığı sesi ayırt edemiyorum demekki ama bi kez bile aklıma su vermek gelmedi denicem bakalım umaraım fark eder ve ben salaklığıma doymamben de su veriyorum gece emmek isterken farkli ahliyor su icin farkli ses tonundan anliyorum bence sende dene suyu kesin rahatlican
canım acaba yeniden diş mi yemeyen çocuğu en iyi bilenlerdenim ama yiyip yemese daa çok canı sıkılır insanın geçici bişidir he bide eer pastadan olduğunu düşünüyosan meyveli bisküvi falan hazırlasan acaba onu yicek miCok canm skliyo hiraya bir haftadr dgru duzgun bisey yemiyo ne kahvalti ne corba hcbisey yemiyo knlugu taktgim an agliyo kasigi uzatiyorumkendinigeri atiyo gozlerinden yaslar akiyo yemiyo. Carsmba gnu doktra gotrcem
ya benimki süt ihtiyacını daha doğrusu emme ihtiyacını gece karşılıyo o yüzden tam olarak bırakamam gibi ama su vermek mantıklı gece sıcak fln oluyo belki hararet yapıyo çocuğaYa bende çarşamba kontrol var o zaman sorcam bazen salatanın havuçlarından veriyorum rendelenmiş havuç ya onlarda öylece çıkıyo of şimdi kafam karıştı he ıspanak verdim çok güzel yedi ama onlarda sanki öyledi
Geçen yaZmıştım bilmem gördünüz mü dr dediki gece ağladığında su ver zaten insanların yapısı gece beslenmeye uygun değil 1 yaşından sonra gece bealenmesini önermiyorum dedi
İlk etapta mamayı fazla suyla yap yavaş yavaş bıraksın gibi bişeyler söyledi bakalım inşallh dediği gibi olur
M mutube gece beslenmeyi bırkırsa uykusuda deliksiz olur dedi
canım öyle romantik notlar fln anca bizim işimiz onlardan gelirse hediye o kadar bizimkide sensiz alamam beğenmezsin beraber alalım diyo onuda ben istemiyorum ne anlamı var o zamn en iisi yemeğe çıkalım dedi annemide alıcaz başka bişi beklemiyorum artıkAnneler günü hediyesi demissiniz biz esimle gecen hafta alisverise ciktik yazlik tunik gomleklerden aldim kapali oldugumdan rahat oluyor ihtiyacim vardi eve geldik anneler günü hediyeni aldik demi diyo hani.hediye diyorum aldikya diyo tam ofun benimki saçmalama dedim bakalım bisi yapacakmi sıkışınca ticari günler bunlar bak bizim paraya ihtiyacimiz var falan diyo sanki bi tek gül alsa yatagin ustune biraksa yaninada etkileyici bi not ne olacak 10 liraya bitti gitti hadi oda yok az romantik ol yaz bi mektup 2 tane yapiskanli kagit yapistir mektubu isaret eden ohhhh bedavaya kapattin bitti gitti odunlar dusunemiyorki :))
Canim pastayi cok begendiyse digerlerini reddedebilir ama en fazla 3 gune pes etmesi gerekirdi açlığa dayanamaz çünkü biraz tatli meyveler yedir istersen sonrasinda yavas yavas corbalara gecsen yada sen ye oda sen yerken ister zaten benim kizimda yemezse ben yiyorum hemen gozuma bakiyo banada ver diye inşallah ise yarar canim
Oyle yiyodu bn yiyodm karsisinda istiyodu veriyodm. Ama smdi sadece agliyo@hiraysen beyza hic kahvalti yapmaz canim ama mama sandalyesine biraz ekmek biraz kaşar koyuyorum azda olsa öyle yiyor hic yememesinden iyidir
suan yakinda patlamis iki uzayan disi var onlarmi yapiyo acaba. Dun gece 10dan beri bir kere emzrdim birkere 120cc mama icti okdr. Normalde 300cc mama toplambir kase kahvalti bide corba yemesi gerekirdi. Cok istahsz agliyo anlamiyorum derdinide doktra gturunce bakalm ne dicekgüle güle kullan canım
hadi gözün aydın o vakit gidene kadar patlama sakın :))
valla ben gece o kadar uykulu oluyorum ki çıkardığı sesi ayırt edemiyorum demekki ama bi kez bile aklıma su vermek gelmedi denicem bakalım umaraım fark eder ve ben salaklığıma doymam
canım acaba yeniden diş mi yemeyen çocuğu en iyi bilenlerdenim ama yiyip yemese daa çok canı sıkılır insanın geçici bişidir he bide eer pastadan olduğunu düşünüyosan meyveli bisküvi falan hazırlasan acaba onu yicek mi
ya benimki süt ihtiyacını daha doğrusu emme ihtiyacını gece karşılıyo o yüzden tam olarak bırakamam gibi ama su vermek mantıklı gece sıcak fln oluyo belki hararet yapıyo çocuğa
canım öyle romantik notlar fln anca bizim işimiz onlardan gelirse hediye o kadar bizimkide sensiz alamam beğenmezsin beraber alalım diyo onuda ben istemiyorum ne anlamı var o zamn en iisi yemeğe çıkalım dedi annemide alıcaz başka bişi beklemiyorum artık
Calpol falan versen biraz belki agrisi vardir,Oyle yiyodu bn yiyodm karsisinda istiyodu veriyodm. Ama smdi sadece agliyo
suan yakinda patlamis iki uzayan disi var onlarmi yapiyo acaba. Dun gece 10dan beri bir kere emzrdim birkere 120cc mama icti okdr. Normalde 300cc mama toplambir kase kahvalti bide corba yemesi gerekirdi. Cok istahsz agliyo anlamiyorum derdinide doktra gturunce bakalm ne dicek
Ne derdi varki Ecenin. Bi derdi mutlaka vardır ama söyleyemiyorlar maalesefseninse Allah yardımcın olsun.
Allah allah ece geç uyuyodu ama hiç bu kadar az uyuduğu olmuyodu gece sanırım dimi.neden böyle bi huy yapti ki.inşallah şimdi uyuyodurda sen de biraz dinleniyosundur uyuyup canım.
Himm anladim canim bi anda neler oluyor yaa,ama yutmamistir ya zor o kesin bi yere dusmustur o merak etme
distir belki canim allahtan evdesin bi ara yatarsin canim bebis uyududugunda
saat 6 da uyudu kızlar 9.30 da uyandı halbuki dün gündüz çok az uyumustu hani derler ya yorulsun daha iyi olur yok ben buna inanmıyorum uyku uykunun mayası bence bir de 4-5 aylıkken ensesini çok kasiyordu uyanıp ağlıyordu mustela nemlendirici ve sampuanini alıp kullanmaya başlamıştım ondan sonra kasimayi bırakmıştı simdi tekrar başladı terleyince mi oluyor acaba ensesi kıpkırmızı ne yapcagimi şaşırdım artık bakayım çocuk hastanesinin cocuk cildiyesinden randevu alayim götüreyim su da verdim gece içti ama yine uyumadialt iki dişimiz var canım geçmiş olsun iştaha gelince nerde ama artık eskisi kadar zorlamıyorum ne yapayım varsın zayıf olsun yeterki keyifli sağlıklı mutlu bi bebek olsun
ayy canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bizimde gece uykularımızı feci sürekli emmek istiyo sağa sola dönüyo sora da yatamadan kalkıp işe geliyorum bide mira geceleri daha bi huysuz oluyo artık
oh maşallah aman nazar değmesin
ayy bütün günler peşpeşe olmuş gerçekten manevi yönden güzelde maddi açıdan biraz eşin zorlancak sanki :)) ayy şimdi kızlar büyük olunca onlar ne güzel şeyler düşünür
aman aman maşallah ne güzel haziran bebişleri de uyumaya başlasın artık
benim eşimde gel sana anneli bebekli kolyelerden alim diyo bende yok istemem dedim insan bi sürpriz yapar yahu ya beğenmezsemmiş neyse biz annemide alıp yemeğe çıkalım diyoruz mirayla nasıl olur bilmem ama
ya öyle mi bende gece hiç su vermiyorum ve bazen emmek istemiyo ağlıyo fln acaba mirada mı susamış oluyo ki
canim umutunda istahi hic yok ne verirsem agzina akip tukuruyor israr edincede agluyor calpol versene agrisi olabilir rahatlayinca tekrar sevdigi seyi verOyle yiyodu bn yiyodm karsisinda istiyodu veriyodm. Ama smdi sadece agliyo
suan yakinda patlamis iki uzayan disi var onlarmi yapiyo acaba. Dun gece 10dan beri bir kere emzrdim birkere 120cc mama icti okdr. Normalde 300cc mama toplambir kase kahvalti bide corba yemesi gerekirdi. Cok istahsz agliyo anlamiyorum derdinide doktra gturunce bakalm ne dicek
hadi gözün aydın. çok güldürdün beni ama :)Kızlar benim kv normalde pazar günü gidecekti, Perşembe kızlarına abiye alışverişi yaptıracaktı bize . Ama dün bi haber geldi acil dönmesi gerekecek salı sabah 5 e bilet aldık :) eşim çok üzüldü ama ben de mutluluğum belli olmasın diye kasmaktan ölücem :)
bende eşimin bişey yapacağını sanmıyorumoh oh ne güzel
Benimde hayalimdeki hediye. Şöyle koca bi koli albelieşim ya çiçek alır ya da hiç umursamaz merakla bekliyorum ne olacağını
Sanah aramış anneler günü yaklaşıyo kızın sana napıcakmış diye soruyobende eşimin bişey yapacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?