2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ay ama iyi niyetle sormuş sende adamı uyuzum diye kaydetmişssin

Cok istedigib bisey alcak iste daha ne istiyon yaranamiyo bu adamlarda :)

Çok hossunuz hepiniz çok Guldum gercekdende banada eşimin aldığı bircok hediyeyi degistimisizdir gidip taki alıyor mağazada adamlar kandiriyo esimde cok saf inaniyor hemen sana bidaha bise almicam beraber alalım diyor o zaman simdi artik söz degisrirmicem sürpriz yap diyorum bakalım ne yapacak birde nikah günümüze denk geliyor
İyiymiş o zaman ya aklımızda bulunsun. Başımıza gelebilir bizimde

Ben hiç değiştirmeye gerek duymadım. Üni. De aynı sınıftaydık. Dolayısıyla arkadaşlarımız ortak. Alacağı şeyi önce arkadaşlarıma onaylatıp öyle alıyo uyanık

Gecen yıl da aynısını bana demisdi daha anne değilsin keşke eslerimizde bizim gibi ayrıntılı dusunebilse küçük suprizlerin bizim için yeterli olduğu anlayabilseler sanki pahalı olunca değerli o
ld düşünüyorlar nedense

Anaa en ince benim eşimmiymiş ne ama yine de bana göre az daha yontulmalı :) bizim sevgiliyken yaptıkları hele bana evlenme teklif edişi romantizm ötesiydi, o kadar ki teklifi duyan erkek arkadaşları eşime kızmıştı çıtayı yükseltiyorsun diye

Ah keşke. Hem ucuz hem tatmin edşci olacak. Zamanla olacak inşallah.
Biz normal arkadaştık sonra sevgili olduk. Bana ilk açıldığı gün eşim olmaya hazırla kendini demişti.
Meğer o evlenme teklifiymiş aileler tanıştı söz takıcaz. E dedim wvlenme teklifi etmedin. Etmiştim ya 3 sene önce dedi. O sayılmaz dedim. (Tlfndayız) hatun benimle evlenir misn dedi. Zaten bu laftan sonra o tekliften umudumu kestim
Enişte baya iyiymii. Taktir ettim. Eski performansına dönmesini diliyorum

Benim esimde universitedeyken acayip romantikti yurttaki dolabim aldigi gullerle doluydu bi defter almisti ayri kaldigimiz zamanlarda icine bisiler yazmisti arada okuyorumda defteri o adam bu adammi bilemiyorum hatta arkadasimada cok az okutmustum ne kadar aşıkmis sana dedi yaslandikmi ne oldu bilmiyorum

Canım geçen sene on gün önceden yazı asmistim ilaçlama yapilacak diye 9 dairelik apartmanda 3 daire evde yoktu onu ara bunu ara karni burnumda halimle ilaclilarla birlikte in çık çok kizmistim amacına uyması için herkesin evde olması gerekiyordu bir daha ilaclama yaptirmayacagim demiştim dünyanın parasını verdim ilaclanmayan daireler içinde öyle anlasmistik firmayla yani biraz da kizginim aslında ama bilmiyorum artik ne yapsam

sağolun kızlar gerçi ben bir ay önce fln ofiste kızlara gelen çiçeklerin fotosundan kolaj yapıp göndermiştim eşime oda bekar dimi kızlar demişti :)))) yani arada ben hatırlatıyorum işe yaramış :)
Ne güzel canım Allah daim etsin bizimki de nadiren alır hatta bu eve ilk tasindigimizda çiçek göndermiş ilk kez göndermişti hep kendi getirirdi kapıyı açtım çiçekçi ben adama ondan önce yanlış geldiniz galiba dedim sonra benim adımı söyleyince şaşırdım üst kattaki komşu da yeni evlenmişti balkondan görmüş cicekciyi kocası ona gönderdi sanmış onun eşi fazla romantiktir de ama bana gelmiss

Canim tek tek dairelerla konuş istemeyenleri evde olmayacak olanlarada haber verirsin ona göre daire basi fiyat alirsin yada herkes kabul etmezse bi işe yaramiyomus dersin elbette bi istemeyen olacaktir yaptirmaktan kurtulursun

Kizlar A ankara12 hic girmiyo herhalde bilgisi olan varmi coresatin krem konusulunca aklima geldiki onun sayesinde kizimin yanaklarindaki atopik egzama gecmisti

Ay taşınıyorum hafta içi yazdıklarınızı tam okuyamadım. Öncelikle A apriori11 şuan seni çok iyi anlıyorum ne zormuş taşınmak
@minnakkartal çook güzelmiş çiçeklerin. aynısı bende de var çiçekler ölünce dibine taşlar koy içinede kuru dallar yerleştir çok şık duruyo :) bu arada eşin gayet romantikmiş.
@Akaibu bende aldm o lazerden aylar oldu daha bi kere yapabildim. Nedense tamamen tüyleri biterebilecegini düşünmüyorum. O paraya değermiydi bence değmezdi. Gerçi tam verimli yapamadım ama yinede öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…