benımkı bana suprız yumurta alıyorrDaha başka ne çıkabilir bilemedim.
Benimki anca süpriz yumurta falan getirsin banaallahtan çikolata seviyorumda yırtıyo ordan
olsun senınkınde yıne bır soru cumlesı varr :):) evlenmek ıstıyormusun dıye sormus adamcagızz ne varrSeninki gene iyiymiş. Biz lisedeyken bana onunla Evlenip evlenmek istemediğimi sordu bende istediğimi söyledim (18 Yaşında ergen biriyken) benim evlenme teklifimde oymuş
he valla hepımız olesıne gıtmısızzz vallaa sap gıbı :):) A apriori11 harıc tabıı
Yaptır canım 11-13 ay arası 2 ayını korur en azından. Yaz mevsimi dışarı falan çıkılıyor çocukların aşıları olsun bence. Ben de o yüzden iki doz olanı yaptırdım. 10. Ayda yaptırdım bi de 13 te yapılacakbu arada kızlar 11. ayda memenjıt olan var mıı ??? bız bı turlu yaptıramadık, bugun sıparıs verdık yarın ogleden sonra gelıcek asıi crs gunude vurduralım dıyoruz. acaba bu ayda yaptıran var mı ??? esımde tutturmus 13. ayda yaptıralım dıyor 12. ayda ası var ya, 3 ay ust uste olmasın dıe ( 11 ayda menenjıt, 12 ayda normal asılar, 13 ayda menenjıt 2. dozu olucak ya ) eg bu seferde ası bayatlar dıye nasıl muhafaza edıcez dıye kavga ya gırdık:
Aldiginiz asi 2 dozluk olansa 11-13 te yaptirman lazim sadece 13 olan tek doz farkli asilar diye biliyor yaniltmak istemem ama doktoruna danis istersenbu arada kızlar 11. ayda memenjıt olan var mıı ??? bız bı turlu yaptıramadık, bugun sıparıs verdık yarın ogleden sonra gelıcek asıi crs gunude vurduralım dıyoruz. acaba bu ayda yaptıran var mı ??? esımde tutturmus 13. ayda yaptıralım dıyor 12. ayda ası var ya, 3 ay ust uste olmasın dıe ( 11 ayda menenjıt, 12 ayda normal asılar, 13 ayda menenjıt 2. dozu olucak ya ) eg bu seferde ası bayatlar dıye nasıl muhafaza edıcez dıye kavga ya gırdık:
Kaç liraymış bu makine ya merak ettimBi yerden ikramiye falan bulursam çalarım kapınızı
yok canım bende yaptırma taraftırıyım da esımde ardada olmasın dıyor, o zaman dursun dıyorum bu sefer ası bayatlar ne dıye eczaneye sıparıs verdın dıye soylendı, bende sımdı telefonlarını acmıyorum kızdımYaptır canım 11-13 ay arası 2 ayını korur en azından. Yaz mevsimi dışarı falan çıkılıyor çocukların aşıları olsun bence. Ben de o yüzden iki doz olanı yaptırdım. 10. Ayda yaptırdım bi de 13 te yapılacak
12. aya kadar olanlarda ıkı doz canım dedıgın gıbı 12. aydan sonra olursa tek doz dıye bılıyorum ama. benım aldıgım menectra dıye ılacın adı. sıparsı verdım (ucretınıde odedım yoksa ıptal edıcektım valla ) bızım doktorumuz bır turlu yok kı sabıt, hıc bırınden memnun kalmadıgımız ıcın nerdeyse her ay baskasına goturduk yavrucagınızAldiginiz asi 2 dozluk olansa 11-13 te yaptirman lazim sadece 13 olan tek doz farkli asilar diye biliyor yaniltmak istemem ama doktoruna danis istersen
Valla eşimin hakkını yemeyeyim biz çok kavga ederdik sevgiliykende yeni evliykende sonra tüp bebek süreci daha bi birbirimize bağladı sanki bizi o zamandan beri kavga etmeyiz ve hep der ben eskisi gibi olmıcam kavga etmicek yani benimleNeymis evlilik aski olduruyomus cocuk tamamen yok ediyomus :)
Philipsin ki 1.200 civarı bişeyKaç liraymış bu makine ya merak ettim
Smdi baktm Kardesim de Philips 1.055 digeri de 650 gibi bsy ama daha cok silk n glide alinioPhilipsin ki 1.200 civarı bişey
Daha uygunlarıda var 600 lira gibi onlarda ne kadar güvenilirdir bilemem. Zaten içerisindeki lambanın ışık atımları çok düşük. Bitince yedek alacaksın aynı paraya gelecek
Tamam iste vu aldigini 13.ayda yaptiramazsin yaptirmicaksan ya almicaksin yada atcan copeyok canım bende yaptırma taraftırıyım da esımde ardada olmasın dıyor, o zaman dursun dıyorum bu sefer ası bayatlar ne dıye eczaneye sıparıs verdın dıye soylendı, bende sımdı telefonlarını acmıyorum kızdım
bu arada canım 10. ayda yaptırdıysan 12 . ayda olmıycak mı 2 ay sonra dıye ?? senınkı nıye 13. ayda ???
12. aya kadar olanlarda ıkı doz canım dedıgın gıbı 12. aydan sonra olursa tek doz dıye bılıyorum ama. benım aldıgım menectra dıye ılacın adı. sıparsı verdım (ucretınıde odedım yoksa ıptal edıcektım valla ) bızım doktorumuz bır turlu yok kı sabıt, hıc bırınden memnun kalmadıgımız ıcın nerdeyse her ay baskasına goturduk yavrucagınız
He anladım pahalıymış gerçektenPhilipsin ki 1.200 civarı bişey
Daha uygunlarıda var 600 lira gibi onlarda ne kadar güvenilirdir bilemem. Zaten içerisindeki lambanın ışık atımları çok düşük. Bitince yedek alacaksın aynı paraya gelecek
nasıl yaptıramıycam canım anlamadımTamam iste vu aldigini 13.ayda yaptiramazsin yaptirmicaksan ya almicaksin yada atcan cope
Evet ilk çıktığında daha pahalıydı. Ucuzluyo yavaş yavaş. Kim bilir belki bi gün benim alabileceğim fiyatlara düşerSmdi baktm Kardesim de Philips 1.055 digeri de 650 gibi bsy ama daha cok silk n glide alinio
Simdi sen 11-13 aylarsa olan 2 doz yaptirmak istiyosun ona gore 2 dozluk asi almissin 13.ayda yapilan tek doz farkli asi yani 2doz istiyosn mecbur 11de yaptircannasıl yaptıramıycam canım anlamadımnıye yaptıramıyım ???
yok yokk sımdı yaptırcam ben ıste. yarın tam 11 aylık oluyoruz, ası ogleden sonra gelıcekmıs,dolayısıyla crs gunu kısmetse vurdurcam asıyı yanı 11. ayda. (menectra dıye olan asıyı aldım o zaten 2 dozluk olanmıs )Simdi sen 11-13 aylarsa olan 2 doz yaptirmak istiyosun ona gore 2 dozluk asi almissin 13.ayda yapilan tek doz farkli asi yani 2doz istiyosn mecbur 11de yaptircan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?