2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ilaçlatıp bi hafta tatile kaçın :) bikaç gün annende falan kalsan gelince de sadece ecenin ulaştığı yerleri güzelce temizlersin çok köşelere girmezsin koltuk arkalarına falan bence yaptır büyük ihtimalle apartmandakilerde ister bi de böcek çıkarsa senden bilirler ondan sonra daha çok başın ağrır

ayyy ormantik enişte :) maşallah

Bravo enişteye. Eşime link atasım geldi tutuyorum kendimi

sağolun kızlar gerçi ben bir ay önce fln ofiste kızlara gelen çiçeklerin fotosundan kolaj yapıp göndermiştim eşime oda bekar dimi kızlar demişti :)))) yani arada ben hatırlatıyorum işe yaramış :)

Canim ben vileda kullanma ozurluyum zaten hep elimde siliyom hem daha temiz oluyo icime siniyo ben bode arap sabunu bazen sirkeli suyla siliyom ama yinede olmus karinca sirkeyi sevmez diyolar bide cikti yine de bugun eczaneden bayer in karinca granulunu aldim @minnakkartal demisti bode nette kullananlar da memnundu koltuklarin arkalarina bulasik makinesi buzdolabi ocagin arkalarina koydum umarim sonuc alirim

Bende vileda olmasa harab olurum heralde her gün her gün eğilip silemem yerleri pareksin şu dönenleriyle yeri siliyorum duvarlarıda dikdörtgen şeklinde bezi olanlarla siliyorum. Elimle silsem baş edemem hiç kocaman ev birde burda evler çok büyük

Benim eşim de eskiden neredeyse kabotaj bayramında bile çiçek gönerirdi ofisime ama son zamanlarda tık yok :/ gerçi işyetim de yok artık evde de ben çiçek istemiyorum yer kaplıyor sonra evi pisletşyor diye ama illa çiçek olmak zorunda değil bi çam sakızı çoban armağanı da bekliyor insan.

Ben o ilaçlardan almaya da korkuyorum bebek yüzünden. Okaliptüs yağı ve limon yağını karıştırıp tüm duvar diplerini gezdim inşallah işe yarar

Bakalm bnde bekliyorum hicbi ozel gnu es gecmez ama anneler gunu ilk olcak unutmaz insallh

kızlar biraz evvel eşim göndermiş dün bir şey yapamadık hediyede seçmedin içime sinmedi bu yıl diyo mirakız iraz daha büyüsün acısını çıkartırız diyo bide :))
insallh distendr cok agliyo cok mizmiz su bile istemiyo

canim umutunda istahi hic yok ne verirsem agzina akip tukuruyor israr edincede agluyor calpol versene agrisi olabilir rahatlayinca tekrar sevdigi seyi ver
Aynen zorla sokuyorum agzina onuda tukuruyo guluyo ama keyfi yerinde oynuyo yemege gelince agliyo bitek bide bna yapisiyo surekli agrisi yok gbi

Gerçi eşim geçen yıl anneler gününde bana kolye yaptırmıştı doğuma bir ay kala anneler günü hediyemde bizim ve oğlumuzun ismi yazıyordu. 4 yere isim yazdırmak gerektiği için akıllı kocam 4. Isim olarak da bana sipariş ettiği kızımızın adını yazdırmış kolyeme bakan bizi 4 kişilik bi aile sanır

Bebegi Geceleri uykusunda konusan varmi bnmki uc dort gundr gundz sylediklerini tekrarliyo hep

Nasill yaniiii:)))

@hiraysen geçmiş olsun gelinime, nazara mı geldi kuzu. Yine büğyme atakları olabilir benimkinin de huyu suyu değişti bu aralar. Keyfi yerindeyse ağrı sızı yoksa sen de çok üsteleme bak evden kaçar bize gelir kızın

Nasill yaniiii:)))
Aynen anlattığım gibi :))))) kolyenin üst alt sağ ve sol kısımlarında isim yeri var, eşim üçümüzün ismini yazdırmış, 4. Kısım da boş kalmasın diye kendince bana şirinlik yapıp kızımız olursa diye kız ismi yazdırmış :))) siparişle doğuyor çünkü bunlar :)))))

Bu çok iyi olmuş ya

ayy çok tatlı ya inşallah gönlünüze göre olur

Kızlar eşimin odunluğunun kanıtını paylaşıyorum sizle.
Ipl lazer cihazları var ya onlardan istiyorum ben. Ama almamız mümkün değil. Ah keşke derim sürekli evde reklam çıktıkça. Biraz önce whatsapta istediğin bişey vars söyle dedi. Bende önemli olan senin benim neye mutlu olacağımı düşünüp bulman dedim.
Adam ciddi ciddi param olsa ne istediğini biliyorum ama alacak gücüm yok dedi ya. Tencere alaa daha iyiydi. Karıaına epilasyon aleti almayı düşünmüş anneler gününde(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…