2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet anlastik sen vurdurmayim diyince ben ondan bosa gitcek dedim bosver bazen cok biliyo o kocalar yaptir sen :)

Benim eşimde evlilik teklifini doğumgünümde yapmıştı. Gayet romantikti. Ama ilk evlilik yıldönümümüzde günler önce sana öyle bi hediye aldım ki bayılacaksın diyip duruyordu. Ay meğer bana günlük evi süpürebilecegim bi süpürge bide mutfaga tv almış. Şok oldum resmen. Onlar zaten evin eksikleriydi. Nasıl küsmüşsem ogün bugündür hep sürpriz yapar. Yeterki küsmeyeyim diye.

Philips de öyle atış bitince yenisini alıyorsun. Gerçi bi insanın tüm vücudu bitirebilecek şekildeymiş. Ama ben daha önceden polikinlikte yaptırdım hep öyle acıyordu ki anlatamam. Bunda en üst seviyede bile öyle bi acı yok.

Çarşamba gününe randevu aldım çocuk cildiye sine kızlar bakalım ne diyecek ensesi bayağı kötü banyo yaptırdık az önce rahatlasin diye inşallah güzelce uyur ben çok yorgunum 2.5 saatlik uykuyla duruyorum resmen beynim zonkluyor konuşmakta bile güçlük cekiyorum yatıp dinlencem inşallah hepinize iyi geceler

Evet anlastik sen vurdurmayim diyince ben ondan bosa gitcek dedim bosver bazen cok biliyo o kocalar yaptir sen :)
heh tamam o zaman ok :) yok esım kıllık yapıyor yaptırmayalım sımdı dıye 12 ay aısada var dıye soylenıyor o yuzden yaptırmasak mı kı falan oldum . ayh yok kıl adam karısmaz karısmaz buna karısacagı tuttu.

gecmıs olsun canım işallah cıddı bır sey degıldır. senda yat dınlen valla saglam ol kı kuzunada ıyı bak. ıyı gecelerrr

Teşekkür ederim canım inşallah

Teyzelerrrr cok sukur Ali Yasin im artik 1 yasinda....
Rabb'im daha nice yaslarini da ailecek kutlamamizi nasip eder ins. ♥♥♥
Eee darisi sizlere artik
Sadece yakin akrabalarimiz arasinda kutladik 55 kisiydik ...
Masaallah cok guzel gecti...
Instagrama resimlerimizi attim
Herkes nisan gibi gecti bir gelinimiz eksik dediler
Rabb'im o gunleride gosterir ins.

ooo nıca yaşlarara canımmm hayırlısıylaaaaa tebrıklerrrr
darısı bızlaerın basına işallahhhh :)
azmıssınız canımm 55 kısııı, maşallahh nerey sıgdınız o kadar kısı ??? mekan mı tuttun ???
ya su ınstagrama bıde ben uye olsamm hala yapıcam ama ne zamann

Bu asiyi iptal ettirme gibi durumun yokmus siparisi verince bide asiyi alinca hemen vurdurtacaksin yoksa bozuluyormis eczaci oyle dedi eger ogleden sonra geliyosa alinca hemen vurdur zaten buzlu bi kutunun icinde vurdu asm de bikac sira vardi ebe hemen vuralim dedi yogundu bozulmasina karsi ona gore aklinda bulunsun ayrica 11.ayda yaptiriyo musun arada 3 ay olacak 14 aylikken yapilacak 13.ayda degil canim
Evet ilk çıktığında daha pahalıydı. Ucuzluyo yavaş yavaş. Kim bilir belki bi gün benim alabileceğim fiyatlara düşer
Umut fakirin ekmeği
Ya sen bu makineye alacagina git bi merkeze orda yaptir ben gidiyorum lazere 2.seansima bir ay once yaptirdim simdiden memnunum iyi ki basladim diyom puruzsuz 20 gunde bi agda derdinden kurtuldum koltualti bikini bolgesini yaptiriyorum koltukalti 140 genital 50 alt bacaga baslayacaktim makine gormedi seyrek ve ince bacagim kadinda gerek yok dedi zaten alt bacaga sir yapinca 1.5 ay agda yapmiyom bacak onemli degil benim icin kizimi da yanima aliyom 10 dk da bitiyo iki yer ayrica esimin haberi bile yokkac kere diyodum simdu degil parayi sorun ediyodu bende kenara atiyom iki ayda cikartiyom lazerin parasini zaten 2. seansdan falan sonra 3 4 ayda bi oluyo seans araligi o makineye verecem paraya benim gittigim hastane de paket var komple ben 1350 tl yi pesin veremem diye almadim ayrica gerke yok dediler ben bi ana seans bi de 20 gun sonra kontrol seansina gidiyom kontrol seansinda da atis yapiyolar

Bunu okudum evde kıkır kıkır güldüm saç çekti demek bak sen ardaya

yaa buzlu mu gelıyorr , alhalal eczacı bır sey demedıı
ogleden sonra kımse olmıycak ası yaptırtcak hay allahh napsammm, sabahtan eczaneyı arasam da ertesı sabah getırsınler mı desem acabaaa ???? sabahları asıya gıdebılırler ancaaa
yaa evet 3. aydaymısss sonrakı, ben nıye 2 ay sorası dıye aklımda kalmıs kıı
bu arada bende lazere nerdeyse 2-3 sene gıttım , hamılelıkte en son bıraktım. evet bayag azaldı ama seyrekte olsa cıkıyor bu ısın kesın cozumu ıgnelı epılasyon bence. ıgnelıyede gıttım 10 seans tı nerdeyse sımdı hıc bır sey cıkmıyor ıgnelının ustune yok kesınlıkle

Geçmişi tam okuyamadığım için kaçırmışım çok geçmiş olsn. Sanırım ecenin cildiyle alakalı. İnş. önemli bişey değildir. Sanada iyi geceler.

Bende çok merak ediyorum herkesi :) hepinizi görmek istiyorummm

Aynen igneli kesin çözüm.

Sabiiiirrrrr kafayi yedimm artik uykum var bnm ya esim hasta uyudu. Hirankn gram uykusu yok

Bana yapan estetisyen de dedi %100 de bitmez diye ikinci hamilelik de belki yeniden cikabilir diye hormonlardan dolayi ayrica @Akaibu nun alacagi cihaz lazer bile degil ipl lazer yani modern agda diyolar devamli yapacaksin kimi 2 ay sonra kimi 3 ayda bi cikiyo diyo o parayi da ben vermem giderim agdaciya 30 tl ye komple sir yaptiririm bide ben alex e gidiyorum aci olmuyo zaten soguk hava ufluyo atis yaparken nerdeyse usuyom bayagi iyi gidiyo sonuc ben de koltukaltim 2 seans daha surer genital de 6 yi gecmez dedi estetisyen

iyiki doğmuş Ali Yasin sen atlattın darısı bizlere bende bulayım seni instagramda yahu bizim Kızlardan araştırayım :))

Sabiiiirrrrr kafayi yedimm artik uykum var bnm ya esim hasta uyudu. Hirankn gram uykusu yok
Bende güya uyuttum yarım saat sürmedi şimdi tekrar sallıyorum Bakalım ne zaman uyucak

Aynen igneli kesin çözüm.
igneli kesin cozum onu da herkese yaptiramiyon isin uzmani olacak yoksa kalici izlere sebep oluyo yada o kilin kokune desgil bos yere atis yapilinca da yarari olmuyo lazerden sonra cogu pek bi olmuyo diyo olsa da ayva tuyu seklinde oluyomus igneli genitalin ic taraflarina yapmiyolar dudak bolgesine sinirlerin yogun oldugu yer icin o bolge icin felc riski olur hissizlik olurmus

yurumek istiyo hep kucagima aliyorum agliyo noldu bu kiza ya otrup aglicam simdi bugun 50kere dustu poposunun ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…