Banada hastanede emzirme eğitimi veren heemşire her emzirmeden sonra bir iki damla su vermemi söylemişti. Süt çok çabuk bozulan bişey ağız içi de bakteriler için öok uygun bir ortam diye. Hemde pamukçuk oluşumunu engeller dedi.Emziren anneler bebeği emzirdikten sonra su verilmiyor, çünkü sütle ağızda oluşan koruyucu tabaka yıkanıyor:)
o yüzden mümkün olduğunca emzirmeden daha sonraya ya da önceye salın su vermeyi:))
Ama ictigi sut anne sutu canim bence mantiksiz geldi tamam bakteri urer de cekip yutuyo sonuctaBanada hastanede emzirme eğitimi veren heemşire her emzirmeden sonra bir iki damla su vermemi söylemişti. Süt çok çabuk bozulan bişey ağız içi de bakteriler için öok uygun bir ortam diye. Hemde pamukçuk oluşumunu engeller dedi.
Dişler çıktıktan sonrayaa özellikle her enzirmeden sonra ağzın yıkanması gerektiğini dişlerde siyah benekler oluşur ya çocuklarda. Onun engellenmesi için.
Bu dediğinizi ilk defa duydum
Bende evlenme teklifi aldim universite balosunda pist bos ken sadece ikimiz dans etmeye ciktik arkadaslarimiz hocalar hepsi orda bi anda muzisyenin mikrofonunu aldi seni cok seviyorum benimle evlenirmisin herkes evet evet diye bagiriyor gül kutusu icinde tek tas hemde universite harcliklarini biriktirerek almis. Tek tasimin kenarlarindada 7 ser tane taş var 7. Ayimizdi onun icinmis ben hic beklemiyodum saskinliktan dondum kaldim esim hem teklif etti hem bana sarilip agladi :))
Ask nekiNeymis evlilik aski olduruyomus cocuk tamamen yok ediyomus :)
ben suyla karnı dolmasın diye hep sonra veriyodum ama bunu ilk kez duydumEmziren anneler bebeği emzirdikten sonra su verilmiyor, çünkü sütle ağızda oluşan koruyucu tabaka yıkanıyor:)
o yüzden mümkün olduğunca emzirmeden daha sonraya ya da önceye salın su vermeyi:))
hayy allahım kendilerini bişi sanma tiripleri yok mu bunların popo üstü oturmalarda yetmiyorAyy iyice kudurdu bu cocuk :) damacanaya tutunup ayaga kalkti elimi yikayip alana kadar hopp damacanayla yere bos damacanaya tutnursan oyle olur tabi sehpaya tutunup tutunup kalkiyo bi de artist ellerini birakiyo yapiscak :)
benim arkadaşımın oğlunun dişi doğum gününe on gün kala çıktı o da bir hafta arayla ikisinide yaptı içimde kalmasın diyerek :)) bizim dişte sekizinci ayda çıktı zaten doğum gününe az kaldı diye yapmadım ben ama burada hazırlıkları görünce bi heveslenmiyor değil insan :))Selam güzel anneler ve bebişlerikaç gündür sadece okuyorum pek yazamıyorum...
ayşegül ve apriorinin dişbuğday fotoları çok güzeldi..ben de çok heveslendim.ama hala dişi yok kızımın
ben suyla karnı dolmasın diye hep sonra veriyodum ama bunu ilk kez duydum
hayy allahım kendilerini bişi sanma tiripleri yok mu bunların popo üstü oturmalarda yetmiyor
benim arkadaşımın oğlunun dişi doğum gününe on gün kala çıktı o da bir hafta arayla ikisinide yaptı içimde kalmasın diyerek :)) bizim dişte sekizinci ayda çıktı zaten doğum gününe az kaldı diye yapmadım ben ama burada hazırlıkları görünce bi heveslenmiyor değil insan :))
bizde ikide kaldık başka çıkmıcak gibi geliyor :))Yanlış yaptım çok pardon cevapsız alıntıladım sanırım
@minnakkartal bende hevesleniyırum sadece..artık beklemekten de vazgeçtim sanki hiç çıkmayacak dişleri
Buarada sen evde tadilat mı yapıyorsun anlamadım?
Öyle canım ama süt sonuçta üstelik çiğ. Normal çiğ inek sütüyle saklanma süreleri bile hemen hemen aynı. Direk çekip yutuyo diye düşünürsek ağzı koruması durumuda mantıksız oluyo.Ama ictigi sut anne sutu canim bence mantiksiz geldi tamam bakteri urer de cekip yutuyo sonucta
Canım bizimde yok hala:))Selam güzel anneler ve bebişlerikaç gündür sadece okuyorum pek yazamıyorum...
ayşegül ve apriorinin dişbuğday fotoları çok güzeldi..ben de çok heveslendim.ama hala dişi yok kızımın
unuturmuyuz şeker sadece özlüyoruz sınavın varmıydı seninde canım sonuçlar açıklanmış bi arkadaşım söylediHerkezlere meraba kızlar.burayı ıssız bırakmıyosunuz helal size.ben de arada girip slm verebiliyom ancak.ahhh ahhhhh eskiden sabah uyanır uyanmaz gece gözümü kaoayana dek yazardım.arada okuyup kaçıyorum şimdi de.ama seviyorum sizleri beni unutmayın canlar:)))
Tadilatın kolay gecsin cnm iştahınız nasıl oldu?l
bizde ikide kaldık başka çıkmıcak gibi geliyor :))
evet canım bizim yerler nasıl diyim mermer gibi bişidi eskiden iş yeri olarak kullanışmış mira iki kez falan düşüp yanağı morarınca eşim olmıcak böle dedi bugün laminant yaptırıyor annemde mirayı alıp onlara gitti sabah artık duruma göre bizde oraya geçicez heralde iş çıkışı evi bi toparlamak gerekecek çünkü ben izinde alamadım
olsun cnm bu aşı var mıy dı ? Ben yaptırmadımCok giremedm bugun hatunlar.cocuk felci asisi yaptirdk bugun salgin varms buralardaburnu tikandi oglumun halsiz gibi asidan mi acaba bilemedim
Bu arada dun parca yedi demstm ya bezini takip ediyodm cikti bugunnasil yuttun sen onu cocuk ya kaldircm o korumaliklarn hepsini
canım öncelikle altıncı dişinizde hayırlı olsun maşallah koca adam oluyor yahu gezmeler bizde de sıkıntı ama kucakta ve sokakta olurs aeve gelmek istemiyor :))Tadilatın kolay gecsin cnm iştahınız nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?