2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimde tencerem kaşık çatallarım hep karacadan çok memnunum. Birde her markanın kendi içinde kalite kalite ürünleri var. Şikayetler onlardanda kaynaklanıyo bence. Eki Görüntüle 1518215

Vayss cok guzelmisgule gule kullan canm:)

Insallah canm biz de oyleydik birkac ay oncesine kadar cok zor

canım bizde aynı sen gibiyiz nazları geçtiğinden dolayı bize yapıyorlar.. gündüz eşim bakıyor onda hiç mızmızlanma yok ben eve gidince çin işkencesi görüyorum..

canım bizde aynı sen gibiyiz nazları geçtiğinden dolayı bize yapıyorlar.. gündüz eşim bakıyor onda hiç mızmızlanma yok ben eve gidince çin işkencesi görüyorum..
Akılları erse kasten yapıyorlar diyecem ya o kadar hiçbişey yapamayıp dibinde oturucsm paşanın :/

Akılları erse kasten yapıyorlar diyecem ya o kadar hiçbişey yapamayıp dibinde oturucsm paşanın :/
aynen valla ama çok bilmiş bunlar yaa.. aksamları gözümü kapıyorum uyusun diye anne diye bi bağırıyor ama sert bi şekilde efendim annecim diyorum yastığıma yatıyor sonra kaçıyor benden sonra tekrar aynı hareketi yapıyorum yine bağırıyor.. bunlar en güzel günler yorucu olsa da.. sağlıkları yerinde olsun gelip geçiyor bu günleri özlemle hatırlayacağız...

Allahım benim çocukta tam tersi. Başkasından yemek yemez altını bile değiltirtmez. Başkası varken uyumaz yapışır bana.konuşmaz gülmez. Mızırdanır durur. Eğer hasta falan değilsede ben yediriyosam güzelce yer. Yatırırım 5 dk elimle yüzümle oynar uyur hemen.ağlaması nadirdir. Tek başıma banyo yaptırıyosam sesi çıkmaz birisi varsa mutlaka ağlar.
Onun yüzünden insan yüzü göremiyorum bi yere gidemiyorum. Benim çocuk niye böyle ya.

Inşallah ya şu an hiç sevimli gelmiyor bana. Dün babası ystağa koyar koymaz uymuş her seferinde ben bi saattir uğraşıyorum hala cin gibi, yataktan çıkarıyorum gözünü ovuşturup ağlıyor esniyor ama uyumuyor. Şeytan diyor at arabasına götür babasının yanına şirkete bırak kaç bi hafta da eve uğrama be halleri varsa görsünler :)
Ya be güzel sana çektirmiyor daha be istiyorsun

Öyle değil işte kvlere gidiyoruz zaten bi yere gidemiyorum. Markete iniyim beş dk diyorum evde bana pas vermeyen çocuk gittiğim an ağlamaya başlıyo kucağıma alıyorum susuyo.
Kendime ayıracak 1 saatim bile yok. 3 aydır saçımı kestircem belime geldi nerdeyse bırakıp gidemiyorum ağlayacak diye. Kendimi unuttum. Akşam uyku saati 5 dk geçsin çığlık çığlığa ağlamaya başlıyo. 8 buçukta uyuyo zaten hiç bi yere gidemiyorum bunaldım bAbasında dursa ondada durmuyo. Bana düşkün değil diye bi garip hissediyodum kendimi. Beni çok Sevmiyo mu diye bile düşünüyodum siz burda benden ayrılmıyo diye yazıyosunuz ya. Bi iki haftadır bi garip oldu çocuk. Kimseyi istemiyo evde. Yalnızsak sıkıntı yok biri gelince fıttırıyo.

Slm kizlar az once ufak bi ev kazasi yasadik halen elim ayagim titriyo kizim yurutecten dustu hem de yanimda arkami donmemle dusmesi bir oldu banyodan domestos alacaktim aldim sirada yuzunun ustune devrilmis yurutecle hemen aldim kucagima az agladi nasi bi paniklediysem elimdekileri her bi tarafa savurmusum insallah bisey.olmamistir baktim yuzunde falan bisey yok

Uykusu geldi uyuttum durmadi uyutmasam falan dedim bi saat bu sefer uyku saati gecirdigim icin agladi ayagima almamla susmasi bi oldu hemen uyudu acaba uyutmasamiydim

canım çok geçmiş olsun yüzünün üstüne düşmesi arkasına düşmesine göre daha ii sen iice bi gözlemle kusması yoksa gözlerde kayma falan uykuya gelince mirada yataktan düşmüştü oyalamaya çalıştım ama nafile uyudu o yüzden genel halinden gözlemlemen daha doğru uyurkende yalnız bırakma düzenli nefes alışverişlerini takip Allahın izniyle bi sıkıntı olmadan geçer inşallah ne yapsakta oluyo artık bu kazalar ama dediğim gibi arkasını vurması daha tehlikeli diye biliyorum ben

Geçmiş olsun canım. Ama çocuk düştüğünde kusmazsa sorun olmaz diyolar. Bişeyi yoktur inşallah. Zaten az ağladıysa senin paniğine bile ağlamış olabilir

Kusma olmadi gozlerde de kayma falan yok balkona cikattim sakinledi hemenkafasinin arkasi tehlike diye biliyom bende takip ediyom halen kendime gelemedim elmacik kemiginin orasi hafif kizarik sol tarafi o kadar

Kusma olmadi gozlerde de kayma falan yok balkona cikattim sakinledi hemenkafasinin arkasi tehlike diye biliyom bende takip ediyom halen kendime gelemedim elmacik kemiginin orasi hafif kizarik sol tarafi o kadar
aman şükür oda hemen geçer inşallah zaten biz o kadar panik yapıyoruz ki ona da korkuyo kuzular

Çok geçmiş olsun canım ben yürüteçten sarkmaya başladığı an kaldırmıştım ama tabi evde bize nırmal görünen her eşya aslında bizim bebeler için bubi tuzağı gibi be zaman ne olacağı belli olmuyor. Üzülme zaten kısa uyur gündüz uykusunu uyanınca da yanından ayırma bak davranışlarına falan huysuzlanmasuna. Ben bi de düştüğü yeri yokluyordum ara sıra elimle hafif bastırıyordum tepkisini görmek için. İnşallah bişey olmaz

Ayrılmama anlaytığım biçimde canım düşkünlükten değil. İkimizsek bana hiçbir iş yaptırmaz dibinde oturayım istiyor. Babası ya da benim babamı gördüğünde anında satar beni, emmek istemedikçe yanıma bile uğramaz çıkarcı oğlum

Bunlarin kasti bizebenmki de beni gormedigi surece babannesiyle teyzesiyle falan oynar ama es kaza beni gormesin baslar mizirdanmaya

Sende canım:) ben siyah yemek masası örtüsü çok severim . Siyah almıştım üzerinde acaip güzel duruyo masayı donatınca

Oyle mi:)benm masam siyah camli zaten

Gecmis olsun canm gecen aksam emre de emeklerken yan donmeye calisip dustu hem de arkasi carpti kafasinin.hic aglamadi bile ama cok korktum benkasla goz arasinda yapiyolar her seyi Allah koruyo valla

geçmiş olsun canım.. Allah'ın izni ile inşallah bişi olmaz arkadaşların dediği gibi gözlemle eğer bir sorun olursa dr götürürsün hemen..

Çok geçmiş olsun canım.rabbim korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…