2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Artti derken eski halde kil seklinde.mi tuy seklinde mi seyrek mi sık mi ayy cok soru sordum kusura bakma

Artti derken eski halde kil seklinde.mi tuy seklinde mi seyrek mi sık mi ayy cok soru sordum kusura bakma
Ayva tüyü cnm boşluk boşluk ağda sakın yapmayın demişlerdi son yıllarda yılda bır jılet yaptım oda çoğalttı tabı eskı halıne dönmedı cansız gıbı ama rahat edemıyrum kıl köklerım ağdadan sonra kötü duruyodu lazerle pürüzsüz zaten ilk dudak üstü ile başlamıştım tüylü eve dönmüştüm kendı dökülmüştü bır esas bır kontrol devam etmiştim araları açıldı 6 ayda bir toplam 2 yıl gıttım

Ya zaten bittikten sonra agda yada jilet vurmayin cok rahatsiz edici degil ayva tuyu diyolar ya ameliyat eldiveni ile alin yada 6 yada 1 sene rotus attirin diyolar

Yine alexe mi gidersin diota mi diotsa soprano ice var buz lazer diye gecer pek ovuyolar bursada ki yeri aratir ona gore gidersin ben alex cynosure apogee gidiyom alex hangi modeline girmistin sen

Yine alexe mi gidersin diota mi diotsa soprano ice var buz lazer diye gecer pek ovuyolar bursada ki yeri aratir ona gore gidersin ben alex cynosure apogee gidiyom alex hangi modeline girmistin sen
Benımki alexandırayt mı neydı sonu yanlış yazmışolabılırım soğuk hava üflüyordu buz gıbı rakamlar vardı 17 ile yapıyorum demişti hemşire sen memnunmusun hangı şehırdesın kaçıncı seansın ben araştırıyorum daha karar vermedım sanırım 1 yada 2 seans yetecek

Tabı 10 yıl önceki modeli birkaçdefa da istanbulda bahcesehırde nutrasılım dıye bır merkezde yaptırmıştım aynı makıneydı

Kızlar bişi sorcam size.bugün baston bebek arabası almaya gittim chipolino markalı kullanışlı bi baston aldım.ama 400 verdik.eve geldim ve pişman oldum baston için o fiyat bide bu marka avrupada çok yaygınmış kanz ve chicco gibiymiş.bilen varmı chipolino diye marka.internettende baktım iyi şeyler yazıyo.ama farklı bişe alınca kafam takıldı.bide oğluşuma babymaxın ittirmeli bisikletini aldık.okadar hoşuna gittiki çok mutlu oldum.oda 250ydi almayı düşünenlere tavsiye ederim hemde beşiktaşlı bisiklet siyah beyaz

Hayırlı olsun cnm ben ilk olarak zaten bastona dönen arabadan almıştım chıcconun lıfeaway memnunum ittırmeli bisiklet bende bakıyırum bugun arkadaşınkını denedık çok sevdi benım içinde iyi bebek arabası zor merdıvenlerde indir kaldır bu guzel 160 tl miş ama hatta arkada sepetıde vardı markasını unuttum

Kizlar alakasiz olck ama bi sorum olck size ya:)su yemek takimiyla ilgili dusuncelernzi alabilrimym?etrafinizda veya aranizda kullanan var mi?almayi dusunuyorm da size de soraym dedm

Eklentiler

• 2015-05-05 23.18.27.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 2015-05-05 23.18.06.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 99

Hic duymadm o markayi canm.biz de chicco liteway almstk memnunum ondan.bisiklet ben de istyorm ama burda surecek yer yoktasininca alrz anca

biz oksuruk icin almistik annemde kullandik devamli degil yani simdi getirdim eve her sabah icircem bugun basladim cok pis kokuyo ama oyku siseyle dokuyorum agzina biraksam hepsini iccek :) sise delisi

Evet yaaaa nerelerdesin sen görünce sevindim valla..bu arada Allah kavuştursun canım..bizim doğum günümüz 13 haziran ama biz 14'ünde kutlayacağız..konseptimiz belli,kıyafet daha bakmadım ama konsepte uygun olacağı için aşağı yukarı o da belli..ben herşeyi instagram'da biyerden alıp yaptıracağım..1-2 gün içinde siparişimi vereceğim..çok heyecanlıyım..

Tenimde,canımda öyle hassas ki..o Emla krem bende pek işe yaramıyordu..ağdadan önce sürüyordum ben..ve 6 ufak tüp var içinde en son 70 tl olmuştu şu an ne kadardır bilmiyorum..Allah'tan hamilelik vesilesi ile kullanmayı bıraktım mecburen..

Ben baston alıcak olursam Mclaren almayı düşünüyorum..bisiklet olarakta 1 yaş doğum günü için babaannesi alıcak, Smart Strike aldıracağım..

Cnm ben de yeni aldm baston hello babyden istanbuldan 249 du 400 brz fazla vermssn gibi geldi bana baston icin bastonda en ii duydugum maclaren 400-700 arasi fyatlari ama baston icin değmez bence ben arabasından cok memnunum graco kullanyrz sdce parka vs indirmek icin aldm bastonu

Benim girdi makinede soguk hava ufluyo alexsandrayt cihaz ben izmirdeyim 2.seansa gittim bir ay once on onbrs gun oncede kontrole gittim memnunum koltukaltim 16 bikini 15 le atis oluyo bide bittikten 6 ay yada 1 yil sonra anlasilirmis memnun olup olmadigimiz suan seans asamasinda oldugumuz icin belli olmaz diyolar

Kizlar alakasiz olck ama bi sorum olck size ya:)su yemek takimiyla ilgili dusuncelernzi alabilrimym?etrafinizda veya aranizda kullanan var mi?almayi dusunuyorm da size de soraym dedm
benimkide köşeli Karacanın ben memnunum sadece masada biraz saha yer kaplıyo gibi geliyo bana ayrıca çok zarif görünüyo canım

canım senin isim "azerikızıysn" olan mıydı?aaay bir türlü hangi nick hangi isme ait netleştiremedim,hâlâ karıştırıyorum yaaaa

Hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri ♥
Cilegim 60 kisiydik diyebilirim...
Evde yaptim normalde mekan tutmayi dusunuyordum fakat sadece 1. Derece akrabalari cagirdik ...
Ev yeterli diye dusundum fakat oldukca fazlaydik masaallah...
Sunnetine kesin dis mekanda yapacagim ama ...
Asagi yukari 800-900 lira gibi bir masrafimiz oldu...
Pufpufum instagramdaki nickim "azerikiziysn" dogru tahmin etnissin canim...
Goldum evet sukur buyudu minik sehzadem...
Cok sukur nereden nereye Rabb'im yavrumun
her ilklerinde yaninda olmami nasip etsin ....
Emiragam ins. Sizlerinde istediginiz sekilde gecer dogumgunleriniz...
Cok sukur benin aklimda keske suda olsaydi dedigim hicbirsey kalmadi....
Darisi hepinize ♥♥♥

Hic duymadm o markayi canm.biz de chicco liteway almstk memnunum ondan.bisiklet ben de istyorm ama burda surecek yer yoktasininca alrz anca
Chicco düzeyinde bi markaymış.bizede çok önerdiler.aman neyse aldık işte.çokta güzel konforlu bi baston
Bizimde graco arabamız ama çok kaba gelyo artık.tabi acaip konforlu.yazın kullanırım bastonu dedim.kullanayım bakalım tecrübe ediniriz o markayıda:))teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…