- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Artti derken eski halde kil seklinde.mi tuy seklinde mi seyrek mi sık mi ayy cok soru sordum kusura bakmaLazerden konuşulmuş ben tam 10 yıl önce henuz 1 merkez varken yaptırmıştım komple 7 yıl rahat ettım 3 yıl ufak çıkmaya başladı hamilelikle arttı tam olmasada yıne rahatsız edıyo alex di makınanın adı çok acılıydı hatta gitmeden emma dıye bır krem vardı acıyı hafıfletmek için sürüp öyle başlıyodu tabı o zamanlar ilk olduğu için çok pahalıydı şimdi bitene kadar aldıkları ücret benim bir seansım kadardı ama 7 yıl rahat ettım karı o oldu yani
Ayva tüyü cnm boşluk boşluk ağda sakın yapmayın demişlerdi son yıllarda yılda bır jılet yaptım oda çoğalttı tabı eskı halıne dönmedı cansız gıbı ama rahat edemıyrum kıl köklerım ağdadan sonra kötü duruyodu lazerle pürüzsüz zaten ilk dudak üstü ile başlamıştım tüylü eve dönmüştüm kendı dökülmüştü bır esas bır kontrol devam etmiştim araları açıldı 6 ayda bir toplam 2 yıl gıttımArtti derken eski halde kil seklinde.mi tuy seklinde mi seyrek mi sık mi ayy cok soru sordum kusura bakma
Ya zaten bittikten sonra agda yada jilet vurmayin cok rahatsiz edici degil ayva tuyu diyolar ya ameliyat eldiveni ile alin yada 6 yada 1 sene rotus attirin diyolarAyva tüyü cnm boşluk boşluk ağda sakın yapmayın demişlerdi son yıllarda yılda bır jılet yaptım oda çoğalttı tabı eskı halıne dönmedı cansız gıbı ama rahat edemıyrum kıl köklerım ağdadan sonra kötü duruyodu lazerle pürüzsüz zaten ilk dudak üstü ile başlamıştım tüylü eve dönmüştüm kendı dökülmüştü bır esas bır kontrol devam etmiştim araları açıldı 6 ayda bir toplam 2 yıl gıttım
Şimdi tekrar başlıcam inşaalah çok rahat ettımYa zaten bittikten sonra agda yada jilet vurmayin cok rahatsiz edici degil ayva tuyu diyolar ya ameliyat eldiveni ile alin yada 6 yada 1 sene rotus attirin diyolar
Sen hangi sehirdesin cAnmŞimdi tekrar başlıcam inşaalah çok rahat ettım
Bursa dayım cnmSen hangi sehirdesin cAnm
Benımki alexandırayt mı neydı sonu yanlış yazmışolabılırım soğuk hava üflüyordu buz gıbı rakamlar vardı 17 ile yapıyorum demişti hemşire sen memnunmusun hangı şehırdesın kaçıncı seansın ben araştırıyorum daha karar vermedım sanırım 1 yada 2 seans yetecekYine alexe mi gidersin diota mi diotsa soprano ice var buz lazer diye gecer pek ovuyolar bursada ki yeri aratir ona gore gidersin ben alex cynosure apogee gidiyom alex hangi modeline girmistin sen
Hayırlı olsun cnm ben ilk olarak zaten bastona dönen arabadan almıştım chıcconun lıfeaway memnunum ittırmeli bisiklet bende bakıyırum bugun arkadaşınkını denedık çok sevdi benım içinde iyi bebek arabası zor merdıvenlerde indir kaldır bu guzel 160 tl miş ama hatta arkada sepetıde vardı markasını unuttumKızlar bişi sorcam size.bugün baston bebek arabası almaya gittim chipolino markalı kullanışlı bi baston aldım.ama 400 verdik.eve geldim ve pişman oldum baston için o fiyat bide bu marka avrupada çok yaygınmış kanz ve chicco gibiymiş.bilen varmı chipolino diye marka.internettende baktım iyi şeyler yazıyo.ama farklı bişe alınca kafam takıldı.bide oğluşuma babymaxın ittirmeli bisikletini aldık.okadar hoşuna gittiki çok mutlu oldum.oda 250ydi almayı düşünenlere tavsiye ederim hemde beşiktaşlı bisiklet siyah beyaz
Kızlar bişi sorcam size.bugün baston bebek arabası almaya gittim chipolino markalı kullanışlı bi baston aldım.ama 400 verdik.eve geldim ve pişman oldum baston için o fiyat bide bu marka avrupada çok yaygınmış kanz ve chicco gibiymiş.bilen varmı chipolino diye marka.internettende baktım iyi şeyler yazıyo.ama farklı bişe alınca kafam takıldı.bide oğluşuma babymaxın ittirmeli bisikletini aldık.okadar hoşuna gittiki çok mutlu oldum.oda 250ydi almayı düşünenlere tavsiye ederim hemde beşiktaşlı bisiklet siyah beyaz
biz oksuruk icin almistik annemde kullandik devamli degil yani simdi getirdim eve her sabah icircem bugun basladim cok pis kokuyo ama oyku siseyle dokuyorum agzina biraksam hepsini iccek :) sise delisiMerhaba kızlar iştah açmak için keçi boynuzu özü kullanıp memnun olan var mı? Kızım bütün gün ne kahvaltı ne yemek 1 tane cici bebeyle günü geçiriyor yarın tam 10 aylık olacak Kafayı yicem bintürlü yemek yapıyorum yok
bayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
annemle babam geldi memleketten bi taraftan iş güç derken baya telaşım vardı
dün bizimkileri yolcu ettim tabiki binbir hüzünle çok zor aileden uzakta olmak
onları yolladıktan sonra utanmadan hüngür hüngür ağladım
sanırım çocukluğumu ve anne baba kardeşlerle yaşadığım o günleri özledim
burda yalnız kalmak zor geliyo artık
neyseki kızım var ve ayın 27 sine doğum günü var hazırlık yapmaya çalışıyorum
siz neler yaptınız doğum günü için kıyafetler konseptler hazırmı kızlar???
Lazerden konuşulmuş ben tam 10 yıl önce henuz 1 merkez varken yaptırmıştım komple 7 yıl rahat ettım 3 yıl ufak çıkmaya başladı hamilelikle arttı tam olmasada yıne rahatsız edıyo alex di makınanın adı çok acılıydı hatta gitmeden emma dıye bır krem vardı acıyı hafıfletmek için sürüp öyle başlıyodu tabı o zamanlar ilk olduğu için çok pahalıydı şimdi bitene kadar aldıkları ücret benim bir seansım kadardı ama 7 yıl rahat ettım karı o oldu yani
Kızlar bişi sorcam size.bugün baston bebek arabası almaya gittim chipolino markalı kullanışlı bi baston aldım.ama 400 verdik.eve geldim ve pişman oldum baston için o fiyat bide bu marka avrupada çok yaygınmış kanz ve chicco gibiymiş.bilen varmı chipolino diye marka.internettende baktım iyi şeyler yazıyo.ama farklı bişe alınca kafam takıldı.bide oğluşuma babymaxın ittirmeli bisikletini aldık.okadar hoşuna gittiki çok mutlu oldum.oda 250ydi almayı düşünenlere tavsiye ederim hemde beşiktaşlı bisiklet siyah beyaz
Benim girdi makinede soguk hava ufluyo alexsandrayt cihaz ben izmirdeyim 2.seansa gittim bir ay once on onbrs gun oncede kontrole gittim memnunum koltukaltim 16 bikini 15 le atis oluyo bide bittikten 6 ay yada 1 yil sonra anlasilirmis memnun olup olmadigimiz suan seans asamasinda oldugumuz icin belli olmaz diyolarBenımki alexandırayt mı neydı sonu yanlış yazmışolabılırım soğuk hava üflüyordu buz gıbı rakamlar vardı 17 ile yapıyorum demişti hemşire sen memnunmusun hangı şehırdesın kaçıncı seansın ben araştırıyorum daha karar vermedım sanırım 1 yada 2 seans yetecek
benimkide köşeli Karacanın ben memnunum sadece masada biraz saha yer kaplıyo gibi geliyo bana ayrıca çok zarif görünüyo canımKizlar alakasiz olck ama bi sorum olck size ya:)su yemek takimiyla ilgili dusuncelernzi alabilrimym?etrafinizda veya aranizda kullanan var mi?almayi dusunuyorm da size de soraym dedm
ooo nıca yaşlarara canımmm hayırlısıylaaaaa tebrıklerrrr
darısı bızlaerın basına işallahhhh :)
azmıssınız canımm 55 kısııı, maşallahh nerey sıgdınız o kadar kısı ??? mekan mı tuttun ???
ya su ınstagrama bıde ben uye olsammhala yapıcam ama ne zamann
iyiki doğmuş Ali Yasin sen atlattın darısı bizlere bende bulayım seni instagramda yahu bizim Kızlardan araştırayım :))
Bende güya uyuttum yarım saat sürmedi şimdi tekrar sallıyorum Bakalım ne zaman uyucak
canım senin isim "azerikızıysn" olan mıydı?aaay bir türlü hangi nick hangi isme ait netleştiremedim,hâlâ karıştırıyorum yaaaa
nice güzel yaşlara canım
tam gecen yıl bu zamanlar hatırlıyorum senin hastaneye gidişini ali yasinin doğuşunu çok dua etmiştim ozaman
ve çok etkilenmiştim hamilelik piskolojisiyle erken doğumuna maşallah bak bugün adam oldu küçük yavrun
ali yasini öpüyoruzz mutlu yıllaraa canım
azerikizi91 cnm doğum gunünüz kutlu olsun bundan sonraki ilk yaş günü sanırım bizim 25 mayıs heyecanlıyım şimdiden sen atlattın darısı başımıza ben dışarda yapıcam yağmur yağarsa ne yaparız inş yağmaz
Chicco düzeyinde bi markaymış.bizede çok önerdiler.aman neyse aldık işte.çokta güzel konforlu bi bastonHic duymadm o markayi canm.biz de chicco liteway almstk memnunum ondan.bisiklet ben de istyorm ama burda surecek yer yoktasininca alrz anca
Bizimde graco arabamız ama çok kaba gelyo artık.tabi acaip konforlu.yazın kullanırım bastonu dedim.kullanayım bakalım tecrübe ediniriz o markayıda:))teşekkürler cnmCnm ben de yeni aldm baston hello babyden istanbuldan 249 du 400 brz fazla vermssn gibi geldi bana baston icin bastonda en ii duydugum maclaren 400-700 arasi fyatlari ama baston icin değmez bence ben arabasından cok memnunum graco kullanyrz sdce parka vs indirmek icin aldm bastonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?