2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bunlarin kasti bizebenmki de beni gormedigi surece babannesiyle teyzesiyle falan oynar ama es kaza beni gormesin baslar mizirdanmaya
Benim oğlumda işten eve gidiyorum hiç umrunda değil kuzunun
Acıkmadın mı sen gel diyorum yok nazlı içiyor sütünü de
Kucağıma almak istiyorum gelmek istemiyor, alıyorum hemen babaanneye atılıyor.
O baktığı için onların evde ben de katiyen uyumuyor..
Dedesi geliyor ona atılıyor, paşa bana atılmıyor...:/
Bir de böyle bir durum var bizde, bu çocuk beni sevmiyor mu diyorum çoğu zaman:SS

@hiraysen cnm1rakamini susledin mi ? ben basladim. aksam resmini gonderecegim size once mavi kagitla sonrada mavi tulle suslemeye basladim. guzel oluuo gibi bakalim :)

Slm kızlar okuyamadim geçmişi inşallah sizler ve bebisleriniz iyisinizdir okuyacagim boş zamanımda biz hastaneye gittik bugün Ecenin ensedeki kaşıntı ve kızarıklığı için Dr alerjik bünyeye sahip bir çocuk dedi evi sürekli havalandirin hali kullanmayın tozdan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışın dedi bir şurup ve krem verdi alerji testi için kan verdik sonucu yarin alcaz abisinde de alerji var maalesef Ecede de var ana Ece de daha erken başladı abisinde 6 yasında dokuntuyle başlamıştı üzgünüm ama yapacak birşey yok Allah beterinden korusun bizden haberler böyle kızlar

Cnm çok geçmiş olsun kıyamam ben ona bızde atesliyız yıne oksürük burun akıntısı tabıkı yıne DİŞ yedıncı çıktı

Çok geçmiş olsun canım, bahar ayı geldi diye belli etti kendini alerji heralde neyse canım hastalık değil en azından biraz dikkat edip koruyarak alerjinin tekrarlanması önlenebilir

Arabanızda hayırlı olsun cnm sizin doğum tarıhınız kaçıydı birde aldığın kıyafetın resmini koyarsan sevınirim

Geçmiş olsun cnm ah bu düşmeler keşke olmasa allahtan çok acımamış ki fazla ağlamamış

Çok geçmiş olsun Eceye

Cnm çok geçmiş olsun kıyamam ben ona bızde atesliyız yıne oksürük burun akıntısı tabıkı yıne DİŞ yedıncı çıktı
Sağol canım size de geçmiş olsun inşallah daha fazla zorlamaz dişler
Çok geçmiş olsun canım, bahar ayı geldi diye belli etti kendini alerji heralde neyse canım hastalık değil en azından biraz dikkat edip koruyarak alerjinin tekrarlanması önlenebilir
sağol canım evet bahar gelince gösterdi kendini alerji elimizden geldiğince koruyacagiz artik abisi de sonbahar ve ilk baharda ilaç kullanıyor

geçmiş olsun canm bizde alerjiğiz üstelik gıdayada var o yüzden sıkma canını mevsim Geçişi diye baskınlamıştr ilaçla hemen toparlar inşallah eve kız

gevmis olsun canim bende de alerjik rinit sanirim umutta da var onda da agaclar cicek acinca burun tikanikligi basladi be gibi;(

Geçmiş olsun. Arenin cildide atopik ve en küçük bişeyde alerji oluyor. Üzülme sağlıklı ya çok şükür.

Kızlar doğumgünün de pinyata yaptırmayı düşünüyorum. Güzel olur sanki.

Kızlar doğumgünün de pinyata yaptırmayı düşünüyorum. Güzel olur sanki.
Açık alandsysa yaptır. Yurtdışında eşimin kuzenleri çocuklarının doğumgünlerinde yaptırıyorlar tabi bahçede biz ancak pasta patlatınız evde :/ ama büyüyüp anlayacağı zamanda dış mekan bi doğumgünğnde biz de yaptırmak istiyoruz.

Gecmis olsun canım benimde küçük kizimda var bahar da ve yazda vücudunda dokuntuyle çıkıyo meydana ne kadar tedbir alırsam aliyim her yaz oluyo. verdiği krem ve surup ise yarar insallah hemen.

Giremedim bende bi iki gündür dolap içlerini düzenleyim dedim kışlık lari kaldırdım yazliklari cikarttim. Yıka ütüle Katla yerlestir iki gün sürdü.

Dilekzey banada istek göndermiş ama sanırım burdan değil bebek bizimkilerden küçük gibi geldi. Yada önceki resimlerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…