2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim açgözlü pisboğaz oğlum 2 gr alabiliyorsa bu huyundan alıyordur :) kısır yapmıştım ayıptır söylemesi ama azad sayesinde yiyemedim bile 5-6 çay kaşığı ona verdim baktım mmmmm mmmmm diye devamını istiyor kaldırdım tabağı. Kocakarı gibi ne anladıysa kısırdan :)))))

canım geçmiş olsun bıngıldağın görevi zaten bu tarz kazalarda beyin hasar görmesin korusun diye biliyorum o yüzden için ferah tut o şekilde çökmez bıngıldak genel hali iyiyse kusma faln yoksa sıkıntı olmaz yinede rahat etmezsen arkadaşların dediği gibi asm ye gidebilirsin
azad artık adam olmuş annesi ne güzel işte yesin maşallah

Öyküye de annem parmagiyla turk kahvesi tattirmiati simdi fincan gordumu saldirmak istiyo :)

L Lilium3 hafif cokuk normal zaten bingildak icine biraz cokuk olur diye biliyom ayrica gecmis olsun olabiliyo artik ev kazalri allah evlatlarimizi korusun benim kiz da iki gun once yuritecten dusmustu sukur bisey yok

Eki Görüntüle 1521212
Bende kendime makarna yapmistim nehire de kofte yapmistim koftenin ucundan azcik yedi benim makarnaya saldirdi onune koydum kitliktan cikmis gibi yedi ya
Ayy bende seni yerim tabağı tutuşuna bak hele:)) bişey dicem bildiğimiz köfte mi yapıyosun nehire. Yağda kızarttığımız? Ben hep patates püresiyle yada sulu havuçla birlikte yapıyodum. Böyle yutabiliyo mu köfteyi?
Birde dişleriyle çiğniyo mu hiç verdiklerini? Bizde hiç diş yok acaba ağzına biraz kuru büyük bişey vereyim direk çıkartıyo dişten mi ki

ay inşallah canım o gün bi gelsin çifte telli oynayıp videosunu atıcam burlara :))
Canım en kısa zamanda mahir hocaya bi daha hidin bence. Bugün azada muhallebi yedirirken aklıma klima muhallebidrn ve herşeyden kustuğu günler geldi burnundan bile çıkıyordu kusmuk. 2 ay kg almadı yemek kabustu bize. Şimdi de deli gibi kg almıyor mesela geçen ay hiç almadı ama sorun kg değil kusmasan yemesi . Dişten yada hareketli olduğundan kg almıyor olabilir ona takılmıyorum ama korkusuzca bebeğinin ağIna kaşıkla yemek vermek gerçekten annenin psikolojisini de düzeltiyor. O yüDen vakit kaybetmeden yeniden mahir hocaya bi gidin derim

ben normal kifte yapiyorum icine sogan sarimsak ve domates rendeliyorum yumsak okkuyor azda galeta unu koyuyorum

Evet canim kucuk tavayi hafif yagliyorum arkali onlu kizartiyombazen kendi yiyo bazen ben yediriyom 1 yada iki kofteyi yerdi bugun 1koftenin yarisini yedi makarnadan az onune koyduydum istahla yedi yogurdu ben ydirirdim ona da miziklandi onume.koydum yaladi durdu tabagi cigneyebiliyo artik 5 tane didimiz var 6.patlamak uzere bu siralar mizmiz biraz

Anladım canım yarın öyle deneyeyim ben yiyemezse diye hep sulu yemek tarzında yapıyodum bi deneyim. Çiğneyemezsede artık diş çıkana kadar beklerim :)

Nohut haşladım soğan sarımsak et suyu katım kabuklarını soyup. Azıcıkta kimyon annemin önerisiyle inşallah yer sıpam. İlk defa nohut vercem

Hastaneden geldk smdi 4te gttk buay 140gr almis boyuda bir cm uzamis.bogazindanmis atesi.faranjit olmus.atesi 39du hmen musaade odasina aldilar hem fitil hem surup hem soguk bez koydular bz surubu vermedik esim icti surubu sormasnlar dye. Bezleri bile dgru durst koymadim cnku dusuyodu atesi iskence yapiyolar resmen.bezi koyarken gobegine bilerek suyu skti aldm elinden hmen hemsire tam dayaklikti.elinden kan aldilar damari bulamiyo hira bayilcakti artik aglamaktan aldm kucagima esim basladi bagrinmaya resmen cocuga eziyet yapildi onceki hemsre iyiydi.dktr snuclara bakti antibiyotik verdi surup iki gun gecmezse ptesi gdicz yne.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanır hira.

Bazıları bebeklere koca adammış gibi davranıyo resmen inşallah biran önce iyileşir annesi geçmiş olsun

Nohut haşladım soğan sarımsak et suyu katım kabuklarını soyup. Azıcıkta kimyon annemin önerisiyle inşallah yer sıpam. İlk defa nohut vercem

Guzel olur o canm annem de ona benzer bi yemek yapiyo cok guzel oluyo.rahatsiz etmezse eger sever tadni buyuk ihtimalle

Gecmis olsun canm atlatit insallah da bir daha gitmek zorunda kalmazsnz

Guzel olur o canm annem de ona benzer bi yemek yapiyo cok guzel oluyo.rahatsiz etmezse eger sever tadni buyuk ihtimalle

Gecmis olsun canm atlatit insallah da bir daha gitmek zorunda kalmazsnz
İvet yedi sıpam ben nohut sevmem kızım yedikçe seviniyorum benim gibi seçmesin diye. Gurme bebekten baktım değiştirdik annemle biraz yedi sıpa. Kimyonuda gaz yapmasın diye kattım bakalım inşallah rahatsız etmezse yeni bi yemeğimiz daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…