2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bozma moralini gelin olunca ne olursa olsun birşey buluyorlar çocuk zayıf olsa zayıf şişman olsa şişman hareketli olsa yaramaz hareketsiz olsa çok durgun ki yiğit gayet normal bence ama onlar sadece konuşmak istiyor benimde oglumda adim çocuğa bakamiyor oldu istahsiz zayıftı sürekli hasta oluyordu ama simdi birşey bulamıyorlar birazda uzagim onunda etkisi var ama eşimin abisinin kızı bir tane doğurdu benimle yaşıt depresyona girdi Dr a gitti antidepresan kullandı sırf bu yüzden çocuk 1 yaşındayken emmeyi biraktirdi çocuğuna çorba yapmaya useniyordu uç öğün pirinç unu veriyordu ben öyle yapsam neler söylenirdi o kadar oglumla ilgilendigim halde bakamiyor oldu adim bozma moralini

Bunlar ailecek kilolu ve kilolu olmayı iyi bişey saniyolar.artık bıktım bu laflardan bi gün kavga cikarticamda ne zaman. Sabrimi tasirmak uzereler. Kızım matematik sınavından yüz almış ona bile sevinemedim yazık çocuk anne hiç sevinmedin hiç guzel bişey söyledin diye kustu bana ama farkında değilim o kadar canım sıkıldı. Artık anlattım Özür Diledim. Haklı olarak güzel sözler bekliyo başarı sı karşısında. Bunlar gelince bütün ev etkileniyo sanki evime negatif bi elektirik yayıp gidiyoLar.

kızlar napacağımı bilemedim buraya yazayım dedim. kızımın burnu tıkanmış yatırdığımda tıkalı değildi. kaç saattir emerken burnundan ses geliyor ve emmeyi bırakıyor. uyandırsam bi daha çok zor uyuyor cold mix diye bi damla varmış. burnuna damlatmadan yastığa filan damlatılıyormuş. nöb. eczaneden onu mu aldırsam ki eşime.

Ya bosversene onlari yigit gayet iyi bence de.emre de 9750 gr hala zayif dyolar.her gorrn ay bu cocuk suzulmus diyo halbuki boyu uzadi 78 cm falan olmustur ama anlatamyosun.

Ben kullanyorm canm rahatlatiyo.yastgnin kosesine damlatiyorm.bugun de tikanik burnu iki gecedir damlatiyorm yastgna rahat uyuyo

Canim dediğim gibi hiç dikkate alma sen çocuğunun kilosunun normal olduğunu biliyorsun zayıf olsa bile önemli olan sağlıklı olması şişman demek sağlıklı demek olmuyor ama bazı insanlar şişmanlığı iyi birşey sanıyor boşver gerektiğinde de cevabını ver hic kimse evinin huzurundan önemli değil

Canim buhar da yapabilirsin makina yoksa bile yaninda otururken bir sure kattel da su kaynatabilirsin doktor söylemişti bana biraz buhar olunca kapatirsin geçmiş olsun

O da ne tuhafmis 3 ogun pirinc unu yer mi cocuk ya ne demek useniyomus corba yapmaya.cok sasirdm valla

O da ne tuhafmis 3 ogun pirinc unu yer mi cocuk ya ne demek useniyomus corba yapmaya.cok sasirdm valla
Aynen canım eşim birkaç kez söyledi neden çocuğa sürekli pirinç unu veriyorsun diye yemiyor başka birşey falan dedi ama usendiginden bir gün görümceye gittik orada çocuk uyudu uyandı hic birşey vermedi saatlerce eline ekmeği alıp içinden küçük küçük koparıp verdi hatta gorumcem kızdı o çocuğa günah kupkuru ekmek veriyorsun kalk mutfakta tavuk suyu var içine iki tane şehriye at çorba yap ver dedi hala sen yapsana ben kalkamiycam dedi gorumcem yaptı getirdi bir de çocuk kabizdi yazık ya o kadar da sessiz sakinki yavrum

Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanır hira.

Bazıları bebeklere koca adammış gibi davranıyo resmen inşallah biran önce iyileşir annesi geçmiş olsun

Guzel olur o canm annem de ona benzer bi yemek yapiyo cok guzel oluyo.rahatsiz etmezse eger sever tadni buyuk ihtimalle

Gecmis olsun canm atlatit insallah da bir daha gitmek zorunda kalmazsnz

Geçmiş olsun tekrar canım inşallah cabuk iyileşir Hira maalesef hastanelerde boyle yapıyorlar

Kıyamam yaa çok aglatmislar sanırım.geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

Sagolun kizlar yne atesi cikti uyuyodum bir saat olmamisti ytali nasl titriyo 39.4 olmus yne ooff korkuyorum bisey olcak dye

Sagolun kizlar yne atesi cikti uyuyodum bir saat olmamisti ytali nasl titriyo 39.4 olmus yne ooff korkuyorum bisey olcak dye
Canim sakin ol panik yapmamaya çalış fitil yaptinmi banyo falan yaptır ateş korkutuyor biliyorum ama önemli olan kontrol altına almak az önce aklıma geldin nasıl acaba diye düşündüm inşallah düşer hiranin ateşi

oy yavrum yazik ya.buyudu mu peki yoksa bebwk mi?

Canm bogaz cok ates yapiyo aglamazsa en iyisi soguk kompres aslinda hemen dusuruyo.ilaclar da bikac gune etki eder anca.bize oyle demsti dr ve 3-4 gun ates oldu hep takipteydik.hicbisey olmaz korkma Allah yardim ediyo sakin olmaya calis.hemen hissediyolar cunku daha cok korkuyolar o zaman

3saattr 38,5tan asagya inmedi atesi smdide vucudu morardi tirnaklari mosmor usudu galiba buseferde ciplak durmaktan ama gyderemiyorumda. fitil koydm anca bukdr dstu okdr zamnda 38,5ta sabit kaldi

bezleri koydgum gbi agliyo cok agliyo. Kucagimdanda inmiyo birakiyorm agliyo doktrun verdgi antibiyotik largopen bnu kullandnxmi hc

Vucudu mermer gbi olunca yikadm hmen yne yuksek 38.8 dusmuyo delircem. Yarn ilk ism ates aleti almak olucak. Evde 3tane alet var ikisi cubuk seklinde olanlardan.biri wewell alindan olcer ama hepsi farkli cikariyo. Doktorunki braun kulaktan ondan almayi dusunuyorum kullanan varmi? Yda onercegnz baska marka hzli olcmesni istiyorum.

Yok canm kullanmadk.emreye oyle yapmislardi artik sesi ckmyodu aglamaktan yavrumunkucaga aldikca da yukseliyodur atesi

Bizde chicconun kulaktan iki uc tane de bahsettgn kucuk atesolcrden vardi ve hepsi farkli sonuc vriyodu.hastanedeki mesitaş marka alindan olcerdi.esim de nobetci eczanede onu bulmus simdi de onu kullanyorm canm

Bide sessiz sakin demissinya iyice içim sizladi garip bi çoçuk heralde yaa. Bu nasıl annelik nası vicdan off bide kabizmis çok üzüldüm ben bu çocuğa yaa.

Benim eşimin aileside öyle. Oyy yavrum bilekleri incecik kalmış. Hasta gibi duruyo kuzum diye diye seviyolar deli oluyorum. Geçen kontrole gittik. Doktor kilosuna bişey demedi mi diye soruyo. Ne desin gayet normal çocuğun kilosu obez mi olacaktı dedim. Onun çocuklar hiç öyle değilmiş. Senin çocukların sana çekmiş benimkide bana demekki dedim artık. Şarıl şarıl göğüs pedinden nile taşan sütüm olduğı halde sütün yaramıyo kilo almıyo çocuk diye ( ki ilk ay 750 gr almıştı) mama almış gelmiş çocuğa ver diye. Eşime götür bunu bi hastaneye ver gçzüm görmesin dedim. Şimdide çocuk kilo alsın diye. Boş unu kavurup şeker atıp su ekleyip muhallebi yapcakmışım. Helva yedircem yani bildiğin el kadar çocuğa.
Yaranılmaz kimseyw ben bildiğimi okuyorum lafımıda söylüyorum artık. Gerçi anlayan. Olmuyo pek ama umursamıyorum hiç.
Birde kızım aynı benim kopyam. Küçüklük fotolarıma bakıyorum gülüşümüz saçımız kaş göz burun ağız aynı. Hatta benim tırnaklarım çok kötüdür. Gğl tırnak derler ya kısa geniş. Kızımınki de öyle. Bu çocuk niye hiç sizin tarafa daha çok brnziyo dediklerini bilr duydum. Sanki siparişle hazırladım çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…