Canim bozma moralini gelin olunca ne olursa olsun birşey buluyorlar çocuk zayıf olsa zayıf şişman olsa şişman hareketli olsa yaramaz hareketsiz olsa çok durgun ki yiğit gayet normal bence ama onlar sadece konuşmak istiyor benimde oglumda adim çocuğa bakamiyor oldu istahsiz zayıftı sürekli hasta oluyordu ama simdi birşey bulamıyorlar birazda uzagim onunda etkisi var ama eşimin abisinin kızı bir tane doğurdu benimle yaşıt depresyona girdi Dr a gitti antidepresan kullandı sırf bu yüzden çocuk 1 yaşındayken emmeyi biraktirdi çocuğuna çorba yapmaya useniyordu uç öğün pirinç unu veriyordu ben öyle yapsam neler söylenirdi o kadar oglumla ilgilendigim halde bakamiyor oldu adim bozma moraliniAslinda moralim cok bozuk gorumcem geldi bugün yine aynı laflar çok zayıflamista halacim sen çok minik kalmissinda konuştu durdu bi türlü begendiremedik kendimizi biz bunlara kayinvaldem taktı kafayı süt icirmiyosun da ondan.diyorum bağırsaklarda 1 yaşından önce kanama bile yapiyomus diye anlamiyo. Çocuk nerdeyse 10 kilo bence gayet iyi ama ister istemez etkilenip üzülüyorum.