2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar. Dogumgunu için süsleme malzemelerini internetten alacak olanlar hangi siteden alacaksınız bulunduğum şehirde satan yer yok on edebileceğiniz site varmı

Canm ben seker hamuru ve kurabiye kaliplarni akin pastaciliktan aldm.dis bugdayi icin partioutlet ten sus almistm kurdan afis balon masa ortusu falan.
ama dogum gunu icin partiavm den siparis verdm canm isme ozel olck.

Kızlar oğlum telefonun kulak ligini koltukta bırakmış Ece nin elinden aldım baktım ucundaki silikon yok bir tanesinin ağzına baktım yok aradım bulamadım yok yuttumu acaba birşey olurmu of napsam ben
canım genel durumunda bişi yoksa Kakasından çıkar bencede ama inşallh yutmamıştıt

Canım ben kaçırdım mı okudum anlamadım mı bilmiyorum ama senin cheesecakein tadı nasıldı :))
Eki Görüntüle 1522330 kizlar anneler gunu pastam kendim yaptim kizimdan bana
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Arkadaşlar. Dogumgunu için süsleme malzemelerini internetten alacak olanlar hangi siteden alacaksınız bulunduğum şehirde satan yer yok on edebileceğiniz site varmı
Tabak bardak masa örtüsü balon fln içinde kullan at markete bakabilirsin

İyi aksamlar kizlar havalar cok sicaklasti malum izmir kayniyo nehirin saci biraz uzundu ama toplanmiyodu pek yapis yapis oluyodu saci bende az once makasi aldim kestim hem uzuldum hem de ter icinde kaldigi hali icin kestim bide hem yedigi vitaminler saca da gitmesin diye kestim

Bizimkilerde terletiyo betüşün boynunu ama kestirmek istemiyorum ya iyice sıcaklarda naparız bilmem

Çok tesekkur ederim iyiki varsiniz tutu takımda kızına gore yaptiriyorum eteği uzun boyu uzun kızımın ama resim yüklemeyi beceremedim hata verdi gosterecekdim belki sizede fikir olur diye
Canm ben seker hamuru ve kurabiye kaliplarni akin pastaciliktan aldm.dis bugdayi icin partioutlet ten sus almistm kurdan afis balon masa ortusu falan.
ama dogum gunu icin partiavm den siparis verdm canm isme ozel olck.

netten yapilisina bakip yaptim ben icten gecirip dugum atiliyo ya oyle dikmedim ama yaparken lastigi cok cektirme ben cektirdigim icin buyuk oldu simdi tekrar yapicam

Ben ablamın oğlu için almıştım ama çok rahat kullanamadı. Bu arada oğlumun dizlerinde hiçbirşey yok ama benimkiler kötü oldu peşinde emeklemekten :)

netten yapilisina bakip yaptim ben icten gecirip dugum atiliyo ya oyle dikmedim ama yaparken lastigi cok cektirme ben cektirdigim icin buyuk oldu simdi tekrar yapicam

Baktım bende şimdi rulo havluya takmış lastiği benim izlediğim video da dikmeden dediğin gibi
Joker de gördüm ben elbise gibiydi bi denicem yapamazsam satın alırım

ay benim kızımın iki tel Saçı var ama oda önden çok uzun gözüne giriyo tokada tutmuyo kesicim galiba bende

Esim ve eltim falan cok begendi tam olmus dediler ama ben hiic begenmedim ne o oyle eksi eksi:)))damak tadima hic uymadi gozunu seveyim cikolatali pastanin

Kizlar bebeklerinizin doğum gününe gelen misafirlere ne hediye verecksiniz biraz fikir kopyalayabilirim

Valla ben magnet yaptryorm canm bi de kurabiyelerden posetlyp koycm yanina.kolonya sisesi de hazirlasam mi bilemiyorum

Çok tesekkur ederim iyiki varsiniz tutu takımda kızına gore yaptiriyorum eteği uzun boyu uzun kızımın ama resim yüklemeyi beceremedim hata verdi gosterecekdim belki sizede fikir olur diye

Canm boyutnu degistir buyukse o yuzden yuklememistir

kakasindan cikarsa ver oglana oyle bezi al kulakligin burda diye :) yumusak bisey olmaz bence

@hiraysen gecmis olsun düşmüştür umarım atesiniz
@yaz yagmuru yutsada sknti olmaz cikar kakasiyla onemli olan bogazina takilmamasi şükür bir skntisi yokmuş

@yaz yagmuru canim yutarken bi sorun olmamis cok şükür tahminim kakasinda cikar canim ne bulsalar hep agizda çünkü

Canım silikon kauçuk benzeri maddelet oluyo genelde çok büyük değilse bi soluk borusuna kaçmadıysa bi zararı olmaz sindirilmeden dışkıyla atılır. Kakasını kontrol et sen yinede.

sağolun kızlar yuttuktan hemen sonra kaka yapmıştı i zaman yoktu başka da yapmadı her sabah yapıyor kakasini inşallah çıkar yarin

Gorumceme gittik doğum yaptığımdan beri eşimin teyzesinin kızları bebek görmeye gelecekler söylemişler gorumceye gidelim ramazan gelmeden diye dün için gelebiliriz demişler ama haber gelmedi dedi gorumcem belki bu hafta gelirler çok kalabalık gelecekler kızlar ne yapcam ben aksama yemeği zor yapıyorum Eceyle bir de gorumcemler eltim falan da ayrı bir gün geleceklermis kalabalık şekilde ayvayi yedim ben

Baktım bende şimdi rulo havluya takmış lastiği benim izlediğim video da dikmeden dediğin gibi
Joker de gördüm ben elbise gibiydi bi denicem yapamazsam satın alırım
ben bacagima gecirmistim ama ruloyq takcam bu sefer bi de cok cekmeden yapmak lazim iste. ben beceriksiz yaptiysam sen haydi haydi yaparsin :) cok kolay badisinide baski yaptiriyorum

ay benim kızımın iki tel Saçı var ama oda önden çok uzun gözüne giriyo tokada tutmuyo kesicim galiba bende
ayy kankisler ayni. bizimde onden uzadi toka bant falan takmiyo cikariyo atiyo kesicem bende sanirim

dogumgunune gelirsiniz deseydin :) kek yap yarin at buzluga a101den hazir borek alirsin bitane bi de kısır yanina tamam

dogumgunune gelirsiniz deseydin :) kek yap yarin at buzluga a101den hazir borek alirsin bitane bi de kısır yanina tamam
Demi ama canım gelirlerse gorumcelerle teyzesinin kızlarını ayni gün alayim diyorum hem teyze kızları ozlemislerdir birbirlerini bir tane börek yetmez onlara canım tepsi tepsi almak gerekiyor

Bence de hazir al canm.oslew in dedgi gibi bi tatli bi tuzlu yanina da kisir tamamdir.o bile ugrastirir seniya onden biri yardima gelck ya da hazir yiycekler yapck bisey yok.ilk zaman gelselermis madem ne guzel surekli uyuyodu kuzular da isimizi gucumuzu halledebiliyoduk.ama su an cok zor hic kasma kendini kulp bulmak isteyen her turlu bulck zaten

Hafta sonu gelirlerse annemi çağiririm ama hafta içi çok zor benim için mecbur hazır birşeyler alıp dediğiniz gibi kısır falan yaparım yanina doğum yaptigimdan beri sürekli gelcez diyorlar kalabalık gelecekleri için biri müsait olunca öbürü müsait olmuyormus kizim da cok hareketlendi makinaya bulasik bile yerlestiremiyorum tabagi cekip aliyor kasigi aliyor ayakta zar zor durup makinaya tutunuyor kapagina oturuyor gecen gun evi supuruyorum durmuyor en sonunda yurutecine koydum o da kisa sure sıkıldi hemen esimde hazır birşeyler alırız yorma kendini dedi ay kızlar iyi ki varsiniz sizle konuşunca rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…