- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Arkadaşlar. Dogumgunu için süsleme malzemelerini internetten alacak olanlar hangi siteden alacaksınız bulunduğum şehirde satan yer yok on edebileceğiniz site varmı
canım genel durumunda bişi yoksa Kakasından çıkar bencede ama inşallh yutmamıştıtKızlar oğlum telefonun kulak ligini koltukta bırakmış Ece nin elinden aldım baktım ucundaki silikon yok bir tanesinin ağzına baktım yok aradım bulamadım yok yuttumu acaba birşey olurmu of napsam ben
Canım ben kaçırdım mı okudum anlamadım mı bilmiyorum ama senin cheesecakein tadı nasıldı :))Yazik ya umarim smdi guzel bakiyodur
canm normalde yutmaz derdm ama biliyosn emre gecen hafta korumalign parcasini yuttu.ece gibi hicbisey yoktu onda da.gece yutmustu bir sonraki gece kakasinda cikti takip et yutmussa cikar zaten.Allahtan bogazlarina takilmyo
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 1522330 kizlar anneler gunu pastam kendim yaptim kizimdan bana
Tabak bardak masa örtüsü balon fln içinde kullan at markete bakabilirsinArkadaşlar. Dogumgunu için süsleme malzemelerini internetten alacak olanlar hangi siteden alacaksınız bulunduğum şehirde satan yer yok on edebileceğiniz site varmı
İyi aksamlar kizlar havalar cok sicaklasti malum izmir kayniyo nehirin saci biraz uzundu ama toplanmiyodu pek yapis yapis oluyodu saci bende az once makasi aldim kestim hem uzuldum hem de ter icinde kaldigi hali icin kestim bide hem yedigi vitaminler saca da gitmesin diye kestim
Canm ben seker hamuru ve kurabiye kaliplarni akin pastaciliktan aldm.dis bugdayi icin partioutlet ten sus almistm kurdan afis balon masa ortusu falan.
ama dogum gunu icin partiavm den siparis verdm canm isme ozel olck.
netten yapilisina bakip yaptim ben icten gecirip dugum atiliyo ya oyle dikmedim ama yaparken lastigi cok cektirme ben cektirdigim icin buyuk oldu simdi tekrar yapicamCok güzel görünüyo yazıyı be güzel yazmışsın öyle
@oslew tutu yapmıştın ya onu diktin mi nasıl yaptın bugün betüşe baktım hatta denedik çok güzel oldu ama betül uzun olduğu için tutunun başladığı yer göbeğinin üstünde oldu kendim yapmaya karar verdim bende
Ben mustela kullanıyorum canım doğduğundan beri çok da memnunum.günaydınlar.. hayırlı cumalar... kızlar bebişlere vücut yağı dışında nemlendirici sürüyor musunuz? hangisini sürüyorsunuz. dün dr bize sebamed ve mustela yı önerdi.. var mı kullanan.. önerisi olan..
Ben ablamın oğlu için almıştım ama çok rahat kullanamadı. Bu arada oğlumun dizlerinde hiçbirşey yok ama benimkiler kötü oldu peşinde emeklemekten :)Kizlar o gün apriori11 de yazmıştı emeklemekten dizleri karardı diye yigitinde dizleri öyle ve eminim agriyodurda artık üstünde aksama kadar emeklemekten acaba bebekler için Dizlek gibi yumuşak takabilecegimiz bişey varmıdır d izlerine.Bilen alan varmı. E bebekte falan böyle bişey varmıdır acaba. internet ten bi arastiriyim ben.
netten yapilisina bakip yaptim ben icten gecirip dugum atiliyo ya oyle dikmedim ama yaparken lastigi cok cektirme ben cektirdigim icin buyuk oldu simdi tekrar yapicam
ay benim kızımın iki tel Saçı var ama oda önden çok uzun gözüne giriyo tokada tutmuyo kesicim galiba bendeİyi aksamlar kizlar havalar cok sicaklasti malum izmir kayniyo nehirin saci biraz uzundu ama toplanmiyodu pek yapis yapis oluyodu saci bende az once makasi aldim kestim hem uzuldum hem de ter icinde kaldigi hali icin kestim bide hem yedigi vitaminler saca da gitmesin diye kestim
canım genel durumunda bişi yoksa Kakasından çıkar bencede ama inşallh yutmamıştıt
Canım ben kaçırdım mı okudum anlamadım mı bilmiyorum ama senin cheesecakein tadı nasıldı :))
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Tabak bardak masa örtüsü balon fln içinde kullan at markete bakabilirsin
Kizlar bebeklerinizin doğum gününe gelen misafirlere ne hediye verecksiniz biraz fikir kopyalayabilirim
Çok tesekkur ederim iyiki varsiniz tutu takımda kızına gore yaptiriyorum eteği uzun boyu uzun kızımın ama resim yüklemeyi beceremedim hata verdi gosterecekdim belki sizede fikir olur diye
ay benim kızımın iki tel Saçı var ama oda önden çok uzun gözüne giriyo tokada tutmuyo kesicim galiba bende
kakasindan cikarsa ver oglana oyle bezi al kulakligin burda diye :) yumusak bisey olmaz bence
Yazik ya umarim smdi guzel bakiyodur
canm normalde yutmaz derdm ama biliyosn emre gecen hafta korumalign parcasini yuttu.ece gibi hicbisey yoktu onda da.gece yutmustu bir sonraki gece kakasinda cikti takip et yutmussa cikar zaten.Allahtan bogazlarina takilmyo
@hiraysen gecmis olsun düşmüştür umarım atesiniz
@yaz yagmuru yutsada sknti olmaz cikar kakasiyla onemli olan bogazina takilmamasi şükür bir skntisi yokmuş
@yaz yagmuru canim yutarken bi sorun olmamis cok şükür tahminim kakasinda cikar canim ne bulsalar hep agizda çünkü
Canım silikon kauçuk benzeri maddelet oluyo genelde çok büyük değilse bi soluk borusuna kaçmadıysa bi zararı olmaz sindirilmeden dışkıyla atılır. Kakasını kontrol et sen yinede.
sağolun kızlar yuttuktan hemen sonra kaka yapmıştı i zaman yoktu başka da yapmadı her sabah yapıyor kakasini inşallah çıkar yarincanım genel durumunda bişi yoksa Kakasından çıkar bencede ama inşallh yutmamıştıt
Canım ben kaçırdım mı okudum anlamadım mı bilmiyorum ama senin cheesecakein tadı nasıldı :))
Çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık
Tabak bardak masa örtüsü balon fln içinde kullan at markete bakabilirsin
ben bacagima gecirmistim ama ruloyq takcam bu sefer bi de cok cekmeden yapmak lazim iste. ben beceriksiz yaptiysam sen haydi haydi yaparsin :) cok kolay badisinide baski yaptiriyorumBaktım bende şimdi rulo havluya takmış lastiği benim izlediğim video da dikmeden dediğin gibi
Joker de gördüm ben elbise gibiydi bi denicem yapamazsam satın alırım
ayy kankisler ayni. bizimde onden uzadi toka bant falan takmiyo cikariyo atiyo kesicem bende sanirimay benim kızımın iki tel Saçı var ama oda önden çok uzun gözüne giriyo tokada tutmuyo kesicim galiba bende
dogumgunune gelirsiniz deseydin :) kek yap yarin at buzluga a101den hazir borek alirsin bitane bi de kısır yanina tamamGorumceme gittik doğum yaptığımdan beri eşimin teyzesinin kızları bebek görmeye gelecekler söylemişler gorumceye gidelim ramazan gelmeden diye dün için gelebiliriz demişler ama haber gelmedi dedi gorumcem belki bu hafta gelirler çok kalabalık gelecekler kızlar ne yapcam ben aksama yemeği zor yapıyorum Eceyle bir de gorumcemler eltim falan da ayrı bir gün geleceklermis kalabalık şekilde ayvayi yedim ben
Demi ama canım gelirlerse gorumcelerle teyzesinin kızlarını ayni gün alayim diyorum hem teyze kızları ozlemislerdir birbirlerinidogumgunune gelirsiniz deseydin :) kek yap yarin at buzluga a101den hazir borek alirsin bitane bi de kısır yanina tamam
Gorumceme gittik doğum yaptığımdan beri eşimin teyzesinin kızları bebek görmeye gelecekler söylemişler gorumceye gidelim ramazan gelmeden diye dün için gelebiliriz demişler ama haber gelmedi dedi gorumcem belki bu hafta gelirler çok kalabalık gelecekler kızlar ne yapcam ben aksama yemeği zor yapıyorum Eceyle bir de gorumcemler eltim falan da ayrı bir gün geleceklermis kalabalık şekilde ayvayi yedim ben
Hafta sonu gelirlerse annemi çağiririm ama hafta içi çok zor benim için mecbur hazır birşeyler alıp dediğiniz gibi kısır falan yaparım yanina doğum yaptigimdan beri sürekli gelcez diyorlar kalabalık gelecekleri için biri müsait olunca öbürü müsait olmuyormus kizim da cok hareketlendi makinaya bulasik bile yerlestiremiyorum tabagi cekip aliyor kasigi aliyor ayakta zar zor durup makinaya tutunuyor kapagina oturuyor gecen gun evi supuruyorum durmuyor en sonunda yurutecine koydum o da kisa sure sıkıldi hemen esimde hazır birşeyler alırız yorma kendini dedi ay kızlar iyi ki varsiniz sizle konuşunca rahatladimBence de hazir al canm.oslew in dedgi gibi bi tatli bi tuzlu yanina da kisir tamamdir.o bile ugrastirir seniya onden biri yardima gelck ya da hazir yiycekler yapck bisey yok.ilk zaman gelselermis madem ne guzel surekli uyuyodu kuzular da isimizi gucumuzu halledebiliyoduk.ama su an cok zor hic kasma kendini kulp bulmak isteyen her turlu bulck zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?