2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar oğlum telefonun kulak ligini koltukta bırakmış Ece nin elinden aldım baktım ucundaki silikon yok bir tanesinin ağzına baktım yok aradım bulamadım yok yuttumu acaba birşey olurmu of napsam ben

IMG_20150509_134419.webp Bu kızlar

İnternetten baktım sert cisim değilse yumusaksa öksürük nefes almakta zorluk morarma yoksa 24 saat içinde kakasinda çıkarmış oldukça yumuşak Ece de anormal bir durum görünmüyor kakasina dikkat edeyim

İnternetten baktım sert cisim değilse yumusaksa öksürük nefes almakta zorluk morarma yoksa 24 saat içinde kakasinda çıkarmış oldukça yumuşak Ece de anormal bir durum görünmüyor kakasina dikkat edeyim
Hiç bir fikrim yok ama inşallah yutmamıştır yutmuşsa da inşallah kankasından çıkar :/

kakasindan cikarsa ver oglana oyle bezi al kulakligin burda diye :) yumusak bisey olmaz bence

20 aylık şimdi canım Ece den 9 ay büyük
aynen canim çok sakin bir çocuk ben de o yüzden üzülüyorum

çok güzeller canım

Yazik ya umarim smdi guzel bakiyodur

canm normalde yutmaz derdm ama biliyosn emre gecen hafta korumalign parcasini yuttu.ece gibi hicbisey yoktu onda da.gece yutmustu bir sonraki gece kakasinda cikti takip et yutmussa cikar zaten.Allahtan bogazlarina takilmyo

Eki Görüntüle 1522330 kizlar anneler gunu pastam kendim yaptim kizimdan bana :KK66:

Cok güzel görünüyo yazıyı be güzel yazmışsın öyle

@oslew tutu yapmıştın ya onu diktin mi nasıl yaptın bugün betüşe baktım hatta denedik çok güzel oldu ama betül uzun olduğu için tutunun başladığı yer göbeğinin üstünde oldu kendim yapmaya karar verdim bende

Canım silikon kauçuk benzeri maddelet oluyo genelde çok büyük değilse bi soluk borusuna kaçmadıysa bi zararı olmaz sindirilmeden dışkıyla atılır. Kakasını kontrol et sen yinede.

Arkadaşlar. Dogumgunu için süsleme malzemelerini internetten alacak olanlar hangi siteden alacaksınız bulunduğum şehirde satan yer yok on edebileceğiniz site varmı

Back
X