2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim benim esimin farkli bi boyutu seninki benim dogum gunumdede hic bisi yapmadı hatta krndi pastami kendim aldim ugur bocekli aldim hatta onada laf etti sabki senin degilde beyzanin dogum gunu diyrki pastayi bile almamisti ama oyle bir burnundan geldiki cicegi almasa neler yasayacagindan korktu :KK66: sende babalar gununde ona yapmazsin canim bosver
ben dayanamam yaparım bişeyler sanırım.
Hep böyle olsa belki odun der geçerim ama sevgili olduğumuz normal arkadaşkeb bile süprizler yapardı. Şimdi bi anneler günün kutlu olsun bile demedi. Sevgisi azalmış gibi hissediyorum o yüzden bu kadar kırılıyorum:( çok seviyorum çünkü onu:(

Sahiden enteresan bir geçiş olmuş:)))

Evet canım erkekler çok farklı bizler daha detayciyiz ince düşünsünler istiyoruz ama çok az erkek öyle senin esinde bos gelmemiş ne güzel

Evet biraz haksızlık yaptım sanırım bir de evde aramızda küçük bir polemik olmuştu onun da etkisi oldu sanırım boyle davranmamda
afiyet olsun canim ben de severim aslında dün günümde değildim herhalde
Bence bazi seyleri tek gune sinirlamanak lazim esum pazara veya markete gittiginde benim sevdigim seylerden alir ikimizin de sevdigu birsey yerken kendi hakkindan feragat edip bana verir bunlarada bana yetiyor acikcasi.Ha bi de pastayi verirken dun gece elif ece ruyama girdi anneme birseyler al dedi o an ben cok duygulandim.Hediyelerimizi cocuklarimiz buyuyunce onlar alir artik;)

Kızlar çok kötüyüm bugün yataktan kalktim boynum sirtim komple tutulmuş kolumu bile kaldiramiyorum kızımı kucagima almak işkence gibi çok zorlaniyorum esimi aradım dra gidelim dedi ama ilaç kullanamam ki ogluma vicks surdurdum çok canım aciyor
canım çok geçmiş olsun inşallah hızlıca geçer ılık bi duj falan ii gelir mi acaba

Iste meshur fincanlarim:))) @Apriori senin kolyen varsa benm de fincanim var:21::KK70:
canım çok zevkli bi seçim hatrını bilecek insanlarla afiyetle iç kahveni

buda benim hediyem bide miranın ağzından yazdığı bi şiir vardı ama evde unutmuşum aslında çok komik ama yine de duygulandım :))

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_7335.webp
    IMG_7335.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar cok sukur hira iyi gce hc ateslenmedi smdide uyuyo. Sabh kulagni tutup agladibiraz. Esimde dun hc pas vermedi bnA annesine utu almis bide 6li tabaklardan.gtti kndi bn hira rahatsz dye gtmedim. Evegeldi bitane posetle oda anneme aldgi hediyeydi. Bnm surat dustu tabi. Aglamakli oldum. Gttm bnyoya kilitledim kndmi 10dk sakinlestim:) ona bisey demedim. Annme indik hediyesini verdik eve ciktik hla tik yok. Nerdeyse baslicaktm soylenmeye aksm besiktas macini izliyodu atistrmalik biseyler istedi benden.hirayi tutuyodu bn hazrlarken iceri bi grdim hira kucaginda guluyo bna birsuru guzel soz gonlumu aldi. Yetmisti bna o sozler. Hira uyudu tam yatagina yatrcam yorganini kaldrdim yastginin orda kucuk bi kutu :) kupe almis bna kalpli aksma kdr nasil sabretti vermedi anlamadim bn olsam gce gun altiyo ya 00:01de kutlarim :))

Oooy ne güzel..Allah bozmasın canım,ne mutlu olmuşsundur..Bak Allah'ta yardım etmiş,Hira uyumuş ateşlenmemiş..Kızının da sana hediyesi bu olmuş :KK51:

Kulaklarında küpe görünce bebeklerin benimde hoşuma gidiyo ama bence büyüyünce kendi deldirsin beniö ilkokulda delindi ben istedim diye
Betül şimdi bendeki küpeleri bile çekiyo kendi kulağında farkedersr onlarıda çeker bi de ne kadar acımıyo deselerde acıyo kulağımın yandığını hatırlıyorum öyle bi Acı olmuştu yani
Yok yere de canını yakmak istemem kendi isterse deldirsin ilerde

Iste meshur fincanlarim:))) @Apriori senin kolyen varsa benm de fincanim var:21::KK70:
Çok şık canım güle güle kullan. Bak sen kullanıcan rn azından ben brnim haydut çekip koparacak korkusundan takamıyorum bile, direk kasaya gönderdim eşimle :/ artık ne zamana çıkarıp takarım bilmem :/

buda benim hediyem bide miranın ağzından yazdığı bi şiir vardı ama evde unutmuşum aslında çok komik ama yine de duygulandım :))
Çok tatlı bi hediye :) bu arada kızıyorsun biliyorum ama hakikaten de mira babasının kopyasıymış :p

@Akaibu bence sen bi konuş, yani baştan beri odun olsa ok ama önceden değilmiş şimdi ne olmuş bi açıkladın bence. Bizim de secgiliyken sürprizlerin bini bir paraydı korkmuştum evlenince değişir mi diye değişmedi , sonra çocuk hah şimdi bittik dedim bitmedi. Ama öyle olsa muhakkak konuşurdum. Çünkü sorun hediye alıp almama değil sorun davranış değişikliği

@Akaibu bence sen bi konuş, yani baştan beri odun olsa ok ama önceden değilmiş şimdi ne olmuş bi açıkladın bence. Bizim de secgiliyken sürprizlerin bini bir paraydı korkmuştum evlenince değişir mi diye değişmedi , sonra çocuk hah şimdi bittik dedim bitmedi. Ama öyle olsa muhakkak konuşurdum. Çünkü sorun hediye alıp almama değil sorun davranış değişikliği
Konuştum aslında. Evlendikten sonra böyle oldu adam . Kızım daha bi kaç aylıkken boşanmayada karar vermiştim. Bi ara ailesinden kaynaklanan sorunlar vardı aramıxda. Çok şükür hallettik onları. Ailesi hala aynı ama en azından eşim orta yolu bulmayı biliyo.
Bu konuyuda aştık sanıyodum. İkimizde karşı olduğumuz halde sevgililer gününde bile çiçek göndermişti hatta şaşırmıştım. bir hafta öncede sana lazer cihazı almak istiyorum ama param yok diyen adamın bi lafı çok görnesi neden anlayamyorum. Akşam konuşcam inşallah verdiği cevaba tatmin olurum.

Çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah
Gecmis olsn cnm usutmussun sanirim gtmendefayda var ona gre ilac veriyolar
Sağol canım az önce eşim geldi götüreyim dedi gitmedim ilaç kullanamam diye yarına kadar bekleyeyim gecmezse ya da daha kötü olursam giderim
Geçmiş olsn. Ben genelde ağrıyan yerlerime sıcak su torbası koyuyorum iyi geliyo. Bi dene istersen.

çok şıkmış güle güle kahve içip bol bol fal bakın :)
Sağol canım koyayim sıcak su torbası
Kuzenim bir yaşına girince deldirdi. Doktora kontrole gittiğinde doktor kızmış. 2 yaşından önce deldirilmemesi gerektiğini söylemiş bazı bebekler şoka girebiliyolarmış. Kimisinde iltihap falan olabiliyomuş. Kuzenimin kızında bi sorun olmadı ama bunu duyunca 2 yaşından önce deldirmemeye karar verdim
Benim annemin apartmanında bir komsusu var Ece den bir ay büyük altı aylıkken deldirmişti onunda iltihap olup akmisti hep çıkardı sonra küpeleri ben De senin gibi geç deldirmeyi düşünüyorum bir akrabamizin bebeği de yutmustu küpeyi kakasinda çıkmıştı
Bence bazi seyleri tek gune sinirlamanak lazim esum pazara veya markete gittiginde benim sevdigim seylerden alir ikimizin de sevdigu birsey yerken kendi hakkindan feragat edip bana verir bunlarada bana yetiyor acikcasi.Ha bi de pastayi verirken dun gece elif ece ruyama girdi anneme birseyler al dedi o an ben cok duygulandim.Hediyelerimizi cocuklarimiz buyuyunce onlar alir artik:KK66:
Doğru söylüyorsun canım bir günle sınırlandırma mak gerek benim esimde çok fedakardir aslında hicbir şeyi esirgemez benden alışveriş yaparken iki şey arasında kalmissam ikisini de al içinde kalmasın der ben biraz cadiyim sanırım ben de öyle biri değilim aslında son zamanlarda psikolojim biraz bozuldu agresiflestim
canım çok geçmiş olsun inşallah hızlıca geçer ılık bi duj falan ii gelir mi acaba

teşekkür ederim canım sıcak su torbası falan koyayim inşallah geçer bir an önce sabah yataktan kalkamadim dirseklerimle yavaş yavaş kalkabildim

Çok güzelmiş canım
sağol canım

Çok şık canım güle güle kullan. Bak sen kullanıcan rn azından ben brnim haydut çekip koparacak korkusundan takamıyorum bile, direk kasaya gönderdim eşimle :/ artık ne zamana çıkarıp takarım bilmem :/

Çok tatlı bi hediye :) bu arada kızıyorsun biliyorum ama hakikaten de mira babasının kopyasıymış :p
ama giderek bana benziyo yada benzicek yani inşallah :KK51:

E bi kahve yapar topige iceriz artik ev isi yaptim sil supur toz al yoruldum bu yorgunlugun ustune kahve iyi gider :KK9:

Atlayin mardine gelin topikce icelim:)))

@kmltm valla adama bırbır yapma cok şık yani :)

dun yeterince yaptim zaten:)))

Tesekkur ederim canm seninki de guzelmis ve mira babaya benziyo gercekten:))

Tesekkur ederim canm azck daha buyusun takarsin ya.emre de oynuyo kolye taktigmda ama kupeye hic cesaret edemedim ceker falan:(

Aynen canm hicbirmzn derdi hediye degl ki zaten.ama ailelerin buyuk etkisi oluyo evlilijlerde bence.ilk iki sene ailelerden uzaktik ve birbirimize vakit ayirabiliyoduk.ama gecen sene ailelern oldgu ilceye tasndik ve her sey tersine dondu.her seye karisiyolar pat diye geliyo kv.gidip gitmeme muhabbeti donuyo surekli.yok bize gelmiyosun diyo herkes.halalariyla ayni binadaym onlar kv den beter zaten surekli biseyler bekliyolar.neyse ki eski evimzn civarlarina tasincz tekrar insallah eylulden once de kurtulcm bu muhabbetlerden.eskisi gbi olcz insallah

Tesekkur ederim canm azck daha buyusun takarsin ya.emre de oynuyo kolye taktigmda ama kupeye hic cesaret edemedim ceker falan:KK43:

Aynen canm hicbirmzn derdi hediye degl ki zaten.ama ailelerin buyuk etkisi oluyo evlilijlerde bence.ilk iki sene ailelerden uzaktik ve birbirimize vakit ayirabiliyoduk.ama gecen sene ailelern oldgu ilceye tasndik ve her sey tersine dondu.her seye karisiyolar pat diye geliyo kv.gidip gitmeme muhabbeti donuyo surekli.yok bize gelmiyosun diyo herkes.halalariyla ayni binadaym onlar kv den beter zaten surekli biseyler bekliyolar.neyse ki eski evimzn civarlarina tasincz tekrar insallah eylulden once de kurtulcm bu muhabbetlerden.eskisi gbi olcz insallah
Canim gorumcemin oturduğu muhit çok güzel parkı yürüyüş yolu AVM herşey var begeniyoruz orayı eşim daha önce gorumceme buralarda satılık ev olursa haber ver demişti gorumcemde cumartesi günü bana satılık ev var bizim orada dedi eşime söyledim dun gittik baktık gorumcemin apartmaninin hemen arkası balkonları birbirine bakıyor ev güzel fiyatı da uygun o muhite gore eşim evin sahibinin yakınını taniyormus istersen Konuşayım dedi nen istemedim çok yakin çünkü büyük gorumcem iyidir aslında ama ben çok yakin olmak istemiyorum eşime dedim mesele onun iyi ya da kötü olmasi değil ne kadar iyi olsa da elbette ki yakınlığın getireceği sorunlar olur biz biraz daha uzağından bakalım dedim esimde doğru söylüyorsun dedi ben anneme yakin oturuyorum bazen o ya da ben bazı şeylere alınganlık yapabiliyoruz herkesten biraz uzak olmak bence de iyi canım

Konuştum aslında. Evlendikten sonra böyle oldu adam . Kızım daha bi kaç aylıkken boşanmayada karar vermiştim. Bi ara ailesinden kaynaklanan sorunlar vardı aramıxda. Çok şükür hallettik onları. Ailesi hala aynı ama en azından eşim orta yolu bulmayı biliyo.
Bu konuyuda aştık sanıyodum. İkimizde karşı olduğumuz halde sevgililer gününde bile çiçek göndermişti hatta şaşırmıştım. bir hafta öncede sana lazer cihazı almak istiyorum ama param yok diyen adamın bi lafı çok görnesi neden anlayamyorum. Akşam konuşcam inşallah verdiği cevaba tatmin olurum.
Inşallah düElir canım çok büyük dertler değil İnan ki bunlar bebeğiniz var ortada böyle boşanma falan duyunca üzülüyorum ben :(

Tesekkur ederim canm azck daha buyusun takarsin ya.emre de oynuyo kolye taktigmda ama kupeye hic cesaret edemedim ceker falan:KK43:

İnşallah canım kendi çekirdek ailenle Yaşar gidersin yakın zamanda

starda super dadi var izleyin kizlar bizimkilerde boyle mi olcak acaba canavar yani cocuk

Back
X