2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu yanagindakiler terleyince dha cok ckiyo

Eklentiler

• 20150511_171212.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar hiranin atesi cikmiyo artik ama vucudunda kizarikliklar olustu yarn dktr gturcem
ateş dökütüntü yapmıştır canım benim kızımda da oldu bikaç gün içinde geçti.. bu arada güneşe çıkardın mı bu aralar. galiba benim kızımda güneş alerjisi cıkacak.. alerji surubu içiyoruz ve nemlendirici krem sürüyorum artık boncuk boncuk olmuyor çok şükür...

Bende çayı demlemişiö kahvaltıyı yaptık toplatken bi baktım çay koymamışım masaya eşime dedim neden demesin çay yok diye ne bileyim belki demlememişsindir uğraştırmıyım diye dedi halbuki demlemişimde unutmuşum

gunese en son hidrellezde cikti cnm ogundenberi evde. Cok terliyo bnm kiz onuda sylicm gdince

Ba
Bana ne demeli kaçgündür evi supurgenin toz torbasini takmadan supuruyomusum. Süpürgeyi calistiriyorum bi acayip cekiyo bugün torbası doldu sanirim degistiriyim diye bi actimki bi kaç gün önce degistirmek için cikardigimi fakat yenisini takmadigimi hatırladım. Ne kadar pislik varsa süpürge içine çekmiş iyiki bozulmamış.

Allah iyiliğini versin canim bu veletler mahvetti bizi:))

Benim eşimde Yemeğe götürmek istedi ama hastaydım Yanıma ped almayı da unutmuşum ben eve dönmek istedim. Eşimde yakında pizza pizza vardı oraya götürdü :) eve geldiğimizde minnacık leke geçmişti pantolonuma

bisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum

benim gorumce malum gelmez gitmez oykuyu gormeye geliyo sadece calisiyodu onceden simdi iside birakti cocuguna kvde bakiyodu o da ise girdi oglene kadar okulda hanim gezmeye giderse kp bakiyo sonra o da aksamustu hayvan bakmaya gidiyo gecen gun denize falan gittiler geldi halacim denize gelcenmi diyo oykuye cekti gitti sonra bana ne hadi gel falan hic bsey yok bugunde gezmeye gitmis cocugu birakcak kp bana bende ne kapiyi actim ne teli

Dgru anladiysam dogru yapiyosn canm bnm kvdede hep hiraya hani babasi gel babasi hep boyle. Deli ediyo bni bigun kayinpeder ben esim otruyorz hirayi kvalide kucagina aldi hani dedesi hani babasi deyip drdu ben orda esek basi

Ben olsam bende açmazdım kapıyı. İşide yoksa kp in o vakitte işi olduğunu biliyosa otursun evinde baksın kızına. Yazık değil mi o çocuğa ya ordan oraya yavrum

Dgru anladiysam dogru yapiyosn canm bnm kvdede hep hiraya hani babasi gel babasi hep boyle. Deli ediyo bni bigun kayinpeder ben esim otruyorz hirayi kvalide kucagina aldi hani dedesi hani babasi deyip drdu ben orda esek basi
Eş aileleri tarafından damızlık muamelesi görüyoruz.
Kızım aynı benim kopyam. Gelen misafirler falan bana benzediğini söylesin ortalk buz gibi oluyo kimseden çıt çıkmıyo
Sürekli baba dedirmeye çalışmalar.

Hahahhaha hunileri @kmltm alacaktı zatrn verelim siparişleri :))) benim unutkanlık eskiden de vardı bende ama üstüne yorgunluk da eklenince iyice uçtu benim kafa da

İyi yapmissin canım gezmeye gidiyor diye neden çocuğu bırakıyor her gün her gün çocuğunu da götürsün ya da otursun evinde bir de sana ilgisiz davraniyormus boşver canım iyi yapmissin bazı gorumceler ya da KV ler gelinlere istediği gibi davranıp ondan sonra gelinlerin onlara karşı iyi olmasını bekliyorlar

starda super dadi var izleyin kizlar bizimkilerde boyle mi olcak acaba canavar yani cocuk
Ben kayıt olmayı bile düşünmüştüm
Az bile yapmışsın, konusu açıldığında açıkça da söyle bence

Ben o durumlarda anneeremmmm yapıyorum ve oğlum sırıtarak bana atlıyor, bu durum yeterince kapak oluyor zatrn tavsiye ederim

Hepmz ayniyz canm ben de cok yaparm oyle seyler.gecen roll on sisesini almisim sarja takmaya calisiyorumsonra farkett telefon olmadgni:)

Bence de dogru yapmissin canm normalde seni yok sayiyosa isi dusunce de gelmesin

Ayyyynen:)

Hahahhaha hunileri @kmltm alacaktı zatrn verelim siparişleri :))) benim unutkanlık eskiden de vardı bende ama üstüne yorgunluk da eklenince iyice uçtu benim kafa da

En guzelinden huniler alcm size kizlar

Aynen canm iyi yapmissn benm eltim de ayni binada bi problm olmuyo ama kv gelince butun binayi geziyo

starda super dadi var izleyin kizlar bizimkilerde boyle mi olcak acaba canavar yani cocuk

Valla ben yegenlerime yaramz derdm hep ama programdaki cocuklarn yaninda melek kaliyolar

Bencede iyi yapmışsın. Hastalık hali olur anlarım da gezmek için bırakması hiç hoş değil. İyi ki açmamışsın.

@hiraysen çok geçmiş olsn. Bende ateşten sonra döküntü olur diye biliyorum.

tesekkur ederim bende dogru oldugunu dusunuyodum esime de soyledim bidaha soylicem diye bosver bisey soyleme dedi biraksinlar nolcak diyo bende dedim nisana gittiler cagirmadilar denize gitti cagirmadi biyere goturmez iki cift muhabbeti yok o da farkinda da iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…