- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ay herşeyden şüphelenir olduk artık neyse ki yarın da kontrolü varmış içinde rahat ederSagol cnm kizamik sandm
ateş dökütüntü yapmıştır canım benim kızımda da oldu bikaç gün içinde geçti.. bu arada güneşe çıkardın mı bu aralar. galiba benim kızımda güneş alerjisi cıkacak.. alerji surubu içiyoruz ve nemlendirici krem sürüyorum artık boncuk boncuk olmuyor çok şükür...Kizlar hiranin atesi cikmiyo artik ama vucudunda kizarikliklar olustu yarn dktr gturcem
Ben de lohusayken kahvaltı hazirlamistim sofraya oturduk eşim ben çayı getireyim dedi ben de getir dedim eşim gitti ben cay yapmamisim cay yapmamissin dedi ben cay yapmadığımi bile bilmiyorum sonra bir de çayı bekledik iki defa yaptım bunu:))
gunese en son hidrellezde cikti cnm ogundenberi evde. Cok terliyo bnm kiz onuda sylicm gdinceateş dökütüntü yapmıştır canım benim kızımda da oldu bikaç gün içinde geçti.. bu arada güneşe çıkardın mı bu aralar. galiba benim kızımda güneş alerjisi cıkacak.. alerji surubu içiyoruz ve nemlendirici krem sürüyorum artık boncuk boncuk olmuyor çok şükür...
Bana ne demeli kaçgündür evi supurgenin toz torbasini takmadan supuruyomusum. Süpürgeyi calistiriyorum bi acayip cekiyo bugün torbası doldu sanirim degistiriyim diye bi actimki bi kaç gün önce degistirmek için cikardigimi fakat yenisini takmadigimi hatırladım.Ben de lohusayken kahvaltı hazirlamistim sofraya oturduk eşim ben çayı getireyim dedi ben de getir dedim eşim gitti ben cay yapmamisim cay yapmamissin dedi ben cay yapmadığımi bile bilmiyorum sonra bir de çayı bekledik iki defa yaptım bunu:))
Allah iyiliğini versin canim bu veletler mahvetti bizi:))Ba
Bana ne demeli kaçgündür evi supurgenin toz torbasini takmadan supuruyomusum. Süpürgeyi calistiriyorum bi acayip cekiyo bugün torbası doldu sanirim degistiriyim diye bi actimki bi kaç gün önce degistirmek için cikardigimi fakat yenisini takmadigimi hatırladım.Ne kadar pislik varsa süpürge içine çekmiş iyiki bozulmamış.
Benim eşimde Yemeğe götürmek istedi ama hastaydım Yanıma ped almayı da unutmuşum ben eve dönmek istedim. Eşimde yakında pizza pizza vardı oraya götürdü :) eve geldiğimizde minnacık leke geçmişti pantolonumaKızlar üzülmeyin bazı kocalar böyle oluyor sizler yeni evli sayilirsiniz değiştirebilirsiniz belki ama benim 15 yıllık kocam değişmedi bir türlü ince bir koca olamadı ve anneler günü diye yemeğe çıkalım dedi kokorecciye götürdü bizi ben de kizdim inmedim arabadan çocuklarla kendi yedi bana da paket yaptırmış evde yedim mecburen benimde anneler günü hediyem kokoreç ekmek düşünün yani ne kadar ince kocam var
Dgru anladiysam dogru yapiyosn canm bnm kvdede hep hiraya hani babasi gel babasi hep boyle. Deli ediyo bni bigun kayinpeder ben esim otruyorz hirayi kvalide kucagina aldi hani dedesi hani babasi deyip drdu ben orda esek basibisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
benim gorumce malum gelmez gitmez oykuyu gormeye geliyo sadece calisiyodu onceden simdi iside birakti cocuguna kvde bakiyodu o da ise girdi oglene kadar okulda hanim gezmeye giderse kp bakiyo sonra o da aksamustu hayvan bakmaya gidiyo gecen gun denize falan gittiler geldi halacim denize gelcenmi diyo oykuye cekti gitti sonra bana ne hadi gel falan hic bsey yok bugunde gezmeye gitmis cocugu birakcak kp bana bende ne kapiyi actim ne teli
Ben olsam bende açmazdım kapıyı. İşide yoksa kp in o vakitte işi olduğunu biliyosa otursun evinde baksın kızına. Yazık değil mi o çocuğa ya ordan oraya yavrumbisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
benim gorumce malum gelmez gitmez oykuyu gormeye geliyo sadece calisiyodu onceden simdi iside birakti cocuguna kvde bakiyodu o da ise girdi oglene kadar okulda hanim gezmeye giderse kp bakiyo sonra o da aksamustu hayvan bakmaya gidiyo gecen gun denize falan gittiler geldi halacim denize gelcenmi diyo oykuye cekti gitti sonra bana ne hadi gel falan hic bsey yok bugunde gezmeye gitmis cocugu birakcak kp bana bende ne kapiyi actim ne teli
Eş aileleri tarafından damızlık muamelesi görüyoruz.Dgru anladiysam dogru yapiyosn canm bnm kvdede hep hiraya hani babasi gel babasi hep boyle. Deli ediyo bni bigun kayinpeder ben esim otruyorz hirayi kvalide kucagina aldi hani dedesi hani babasi deyip drdu ben orda esek basi
İyi yapmissin canım gezmeye gidiyor diye neden çocuğu bırakıyor her gün her gün çocuğunu da götürsün ya da otursun evinde bir de sana ilgisiz davraniyormus boşver canım iyi yapmissin bazı gorumceler ya da KV ler gelinlere istediği gibi davranıp ondan sonra gelinlerin onlara karşı iyi olmasını bekliyorlarbisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
Ben kayıt olmayı bile düşünmüştümstarda super dadi var izleyin kizlar bizimkilerde boyle mi olcak acaba canavar yani cocuk
Az bile yapmışsın, konusu açıldığında açıkça da söyle bencebisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
Ben o durumlarda anneeremmmm yapıyorum ve oğlum sırıtarak bana atlıyor, bu durum yeterince kapak oluyor zatrn tavsiye ederimDgru anladiysam dogru yapiyosn canm bnm kvdede hep hiraya hani babasi gel babasi hep boyle. Deli ediyo bni bigun kayinpeder ben esim otruyorz hirayi kvalide kucagina aldi hani dedesi hani babasi deyip drdu ben orda esek basi
Çok hoş ve çok anlamlı bi hediye.buda benim hediyem bide miranın ağzından yazdığı bi şiir vardı ama evde unutmuşum aslında çok komik ama yine de duygulandım :))
Kizlar dün aksam biraz süt isitayim demistim bu sabahta kahvalti yapicaz kizimla tabaklarin oldugu dolabi bi actim süt ordadolaba koyacam diye tabaklarin yanina koymusumki hic bir şey hatirlamiyorum bile her gece 10 kere kalk 10 diyorum çünkü psikopata bagladim sayiyorum kafa gitti herhalde bende
bisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
Eş aileleri tarafından damızlık muamelesi görüyoruz.
Kızım aynı benim kopyam. Gelen misafirler falan bana benzediğini söylesin ortalk buz gibi oluyo kimseden çıt çıkmıyo
Sürekli baba dedirmeye çalışmalar.
Hahahhaha hunileri @kmltm alacaktı zatrn verelim siparişleri :))) benim unutkanlık eskiden de vardı bende ama üstüne yorgunluk da eklenince iyice uçtu benim kafa da
Canim gorumcemin oturduğu muhit çok güzel parkı yürüyüş yolu AVM herşey var begeniyoruz orayı eşim daha önce gorumceme buralarda satılık ev olursa haber ver demişti gorumcemde cumartesi günü bana satılık ev var bizim orada dedi eşime söyledim dun gittik baktık gorumcemin apartmaninin hemen arkası balkonları birbirine bakıyor ev güzel fiyatı da uygun o muhite gore eşim evin sahibinin yakınını taniyormus istersen Konuşayım dedi nen istemedim çok yakin çünkü büyük gorumcem iyidir aslında ama ben çok yakin olmak istemiyorum eşime dedim mesele onun iyi ya da kötü olmasi değil ne kadar iyi olsa da elbette ki yakınlığın getireceği sorunlar olur biz biraz daha uzağından bakalım dedim esimde doğru söylüyorsun dedi ben anneme yakin oturuyorum bazen o ya da ben bazı şeylere alınganlık yapabiliyoruz herkesten biraz uzak olmak bence de iyi canım
starda super dadi var izleyin kizlar bizimkilerde boyle mi olcak acaba canavar yani cocuk
Bencede iyi yapmışsın. Hastalık hali olur anlarım da gezmek için bırakması hiç hoş değil. İyi ki açmamışsın.bisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?