sagol canm oluyomus bn bilmiyodum ogrenmis oldm vucydu cokkotu kipkirmiziBencede iyi yapmışsın. Hastalık hali olur anlarım da gezmek için bırakması hiç hoş değil. İyi ki açmamışsın.
@hiraysen çok geçmiş olsn. Bende ateşten sonra döküntü olur diye biliyorum.
ayy Allah iyiliğini versin işte buna gerçekten güldümBa
Bana ne demeli kaçgündür evi supurgenin toz torbasini takmadan supuruyomusum. Süpürgeyi calistiriyorum bi acayip cekiyo bugün torbası doldu sanirim degistiriyim diye bi actimki bi kaç gün önce degistirmek için cikardigimi fakat yenisini takmadigimi hatırladım.Ne kadar pislik varsa süpürge içine çekmiş iyiki bozulmamış.
Bence doğru yapmışsın canım herkes ektiğini Biçer çocuğu sen doğurdun sana yok muamelesi yaparsa sende hakettiğini verirsin onabisey anlaticam size fikrinizi soyleyin lutfen dogrumu yanlismi yapiyorum
benim gorumce malum gelmez gitmez oykuyu gormeye geliyo sadece calisiyodu onceden simdi iside birakti cocuguna kvde bakiyodu o da ise girdi oglene kadar okulda hanim gezmeye giderse kp bakiyo sonra o da aksamustu hayvan bakmaya gidiyo gecen gun denize falan gittiler geldi halacim denize gelcenmi diyo oykuye cekti gitti sonra bana ne hadi gel falan hic bsey yok bugunde gezmeye gitmis cocugu birakcak kp bana bende ne kapiyi actim ne teli
Beyzaminda bi derdimi varki canim ya olmadi bende bi doktora gotureyimCanim benim kızım 3 gece öncesine kadar sürekli uyaniyordu kasintisi vardı ense ve kulak arkasında dra göturdum ilaç kullandık çok şükür 3 gündür sabaha karşı uyanıyor bizimki rahatsızlığından uyumuyormus
iskender haaayy Allah iyiliğini versin işte buna gerçekten güldüm
Bence doğru yapmışsın canım herkes ektiğini Biçer çocuğu sen doğurdun sana yok muamelesi yaparsa sende hakettiğini verirsin ona
Bu arada aklıma bi anım geldi önceki direktörümün adı ismetti ramazanda oruçluyum ama artık vurmuş o derece telefon etti bana açarken efendim iskender bey dedim :))
Canim inşallah bir sorun yoktur Beyzacik ta uyur güzelce inşallahBeyzaminda bi derdimi varki canim ya olmadi bende bi doktora gotureyim
Canim sen annenden dolayı guvenmiyorsun spirale normal olarak ama ben yıllarca onunla korundum ve sağlık ocağında ebelere taktirmistim bu sefer korktum işin uzmanına taktirayim dedim kadın dogumcuma taktirdim korkma ama taktirdiktan sonra ilk 15 gün agir kaldırma agir iş yapmaYarın yine kadın dogumcu yolu göründü bana. Ama artık doktorumu değiştirdim inşallah anlasabilirim bununla. Ve hiiic guvenemedigim sprali taktircam sanırım.hap beni mahvetti. Taktirinca 15 günde bir kontrole gitmezsem iyi bu spral işi beni cok korkutuyo düşecek diye.
Zaten senin yıllarca onunla korundgunu duydukca cesaretleniyorum ama psikolojik olarak etkilenmisim sanırım çok düşecek korkusu gitmiyo kafamdan. dediğin gibi işinin uzmanı olunca daha güvenilir oluyo.kardeşim hemşire çok iyi bi doktor buldu bu sefer.tanisalim bakalım yarın bi.Canim sen annenden dolayı guvenmiyorsun spirale normal olarak ama ben yıllarca onunla korundum ve sağlık ocağında ebelere taktirmistim bu sefer korktum işin uzmanına taktirayim dedim kadın dogumcuma taktirdim korkma ama taktirdiktan sonra ilk 15 gün agir kaldırma agir iş yapma
Ahaha aynen Çocuklardan önce biz bulduk birbirimizi :)) mira iştahsızlık dışında ii Yiğit beye güzel görünmek istiyo heralde manken gibi geziyo :)) Yiğitcikde iidr inşallahiskender haaiki dünür birbirimizi iyi güldürduk bugün. napiyo benim bal suratli gelinim.
bebde spralden çok korkuyorum o yüzden taktıramıyorum bide regl olmadım ya henüz etkiler mi diye düşünüyorumYarın yine kadın dogumcu yolu göründü bana. Ama artık doktorumu değiştirdim inşallah anlasabilirim bununla. Ve hiiic guvenemedigim sprali taktircam sanırım.hap beni mahvetti. Taktirinca 15 günde bir kontrole gitmezsem iyi bu spral işi beni cok korkutuyo düşecek diye.
Bende çok unutkandım :) çok yakın Arkadaşlarımın dahi adını unutuyordum.Ben de lohusayken kahvaltı hazirlamistim sofraya oturduk eşim ben çayı getireyim dedi ben de getir dedim eşim gitti ben cay yapmamisim cay yapmamissin dedi ben cay yapmadığımi bile bilmiyorum sonra bir de çayı bekledik iki defa yaptım bunu:))
Eşimin çalıştığı şirket böyle tatilleri kendisi birleştiriyor yıllıkxşnden düşüyor. Biz de 4 gün beraberiz :))))18 Mayıs'a yıllık izin aldım. 4 gün izin yapıcam. Bir bakıyım dedim ne var ne yok 14 sayfa gözümde çok büyüdü. Herkese iyi geceler.
Bende tırsıyorum ya. Taktırdım ama adetim iki aydır geç geliyo tabi ben Yusuf YusufYarın yine kadın dogumcu yolu göründü bana. Ama artık doktorumu değiştirdim inşallah anlasabilirim bununla. Ve hiiic guvenemedigim sprali taktircam sanırım.hap beni mahvetti. Taktirinca 15 günde bir kontrole gitmezsem iyi bu spral işi beni cok korkutuyo düşecek diye.
Bende haziranın ilk haftası bi hafta izin alıcam 9 gün kızımla Eskişehir'e gidicem18 Mayıs'a yıllık izin aldım. 4 gün izin yapıcam. Bir bakıyım dedim ne var ne yok 14 sayfa gözümde çok büyüdü. Herkese iyi geceler.
Gökçe 4 de kaldı ama sanırım 5 yolda. Ateşi var biraz sık kaka yapıyor gene. Hayır Ateşe rağmen acayip enerjik. Keyfi yerinde :)Diş yok diş yok diye burayı inletmiştim vaktiyle, oğlum nasıl gaza geldiyse 7. Ve 8. Yi çıkarıyor . Üç kez diş atağı geçirdi hepsinde 2 tane çıktı, 6 dişli canavarımda durmak yok ama ben bittim diş krizlerinden
İyi yapmissiniz canım inşallah memnun kalirsin spiraldenZaten senin yıllarca onunla korundgunu duydukca cesaretleniyorum ama psikolojik olarak etkilenmisim sanırım çok düşecek korkusu gitmiyo kafamdan. dediğin gibi işinin uzmanı olunca daha güvenilir oluyo.kardeşim hemşire çok iyi bi doktor buldu bu sefer.tanisalim bakalım yarın bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?