2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sagol canm oluyomus bn bilmiyodum ogrenmis oldm vucydu cokkotu kipkirmizi

ayy Allah iyiliğini versin işte buna gerçekten güldüm

Bence doğru yapmışsın canım herkes ektiğini Biçer çocuğu sen doğurdun sana yok muamelesi yaparsa sende hakettiğini verirsin ona

Bu arada aklıma bi anım geldi önceki direktörümün adı ismetti ramazanda oruçluyum ama artık vurmuş o derece telefon etti bana açarken efendim iskender bey dedim :))

Beyzaminda bi derdimi varki canim ya olmadi bende bi doktora gotureyim

iskender haaiki dünür birbirimizi iyi güldürduk bugün. napiyo benim bal suratli gelinim.

Yarın yine kadın dogumcu yolu göründü bana. Ama artık doktorumu değiştirdim inşallah anlasabilirim bununla. Ve hiiic guvenemedigim sprali taktircam sanırım.hap beni mahvetti. Taktirinca 15 günde bir kontrole gitmezsem iyi bu spral işi beni cok korkutuyo düşecek diye.

Canim sen annenden dolayı guvenmiyorsun spirale normal olarak ama ben yıllarca onunla korundum ve sağlık ocağında ebelere taktirmistim bu sefer korktum işin uzmanına taktirayim dedim kadın dogumcuma taktirdim korkma ama taktirdiktan sonra ilk 15 gün agir kaldırma agir iş yapma

Zaten senin yıllarca onunla korundgunu duydukca cesaretleniyorum ama psikolojik olarak etkilenmisim sanırım çok düşecek korkusu gitmiyo kafamdan. dediğin gibi işinin uzmanı olunca daha güvenilir oluyo.kardeşim hemşire çok iyi bi doktor buldu bu sefer.tanisalim bakalım yarın bi.

iskender haaiki dünür birbirimizi iyi güldürduk bugün. napiyo benim bal suratli gelinim.
Ahaha aynen Çocuklardan önce biz bulduk birbirimizi :)) mira iştahsızlık dışında ii Yiğit beye güzel görünmek istiyo heralde manken gibi geziyo :)) Yiğitcikde iidr inşallah

bebde spralden çok korkuyorum o yüzden taktıramıyorum bide regl olmadım ya henüz etkiler mi diye düşünüyorum

Bende çok unutkandım :) çok yakın Arkadaşlarımın dahi adını unutuyordum.

18 Mayıs'a yıllık izin aldım. 4 gün izin yapıcam. Bir bakıyım dedim ne var ne yok 14 sayfa gözümde çok büyüdü. Herkese iyi geceler.
Eşimin çalıştığı şirket böyle tatilleri kendisi birleştiriyor yıllıkxşnden düşüyor. Biz de 4 gün beraberiz :))))

Bende tırsıyorum ya. Taktırdım ama adetim iki aydır geç geliyo tabi ben Yusuf Yusuf

Gökçe 4 de kaldı ama sanırım 5 yolda. Ateşi var biraz sık kaka yapıyor gene. Hayır Ateşe rağmen acayip enerjik. Keyfi yerinde :)

Kızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı uykuya iştahsızlığa iyi geliyo diyolar ama ben sadece diş ağrısı için diye biliyodum

İyi yapmissiniz canım inşallah memnun kalirsin spiralden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…