2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yutmus olsa cikardi simdiye kadar heralde belki yoktu ustunde
Bilmiyorum canim oğlum vardı dedi bulamadım da acaba yuttuysa içinde bir yerde takılmış olabilirmi filim cektirsem mi hastanede internette ya soluk borusuna kaçar ki o zaman nefes almakta zorluk çekermiş hırıltıli nefes alırmış öyle birşey yok ya da bagirsaklarla dışarı atılırmış o da yok hazmetmis olamaz herhalde bütün çıkar bilmiyorum ki ne yapsam acaba

Ece yi uyuttum uyanana kadar bezelyeyi ayiklayayim dedim rahat bırakmıyor boyle şeyler yaparken hic de sevmem boyle ayıklama işlerini

Bilmiyorum canim oğlum vardı dedi bulamadım da acaba yuttuysa içinde bir yerde takılmış olabilirmi filim cektirsem mi hastanede internette ya soluk borusuna kaçar ki o zaman nefes almakta zorluk çekermiş hırıltıli nefes alırmış öyle birşey yok ya da bagirsaklarla dışarı atılırmış o da yok hazmetmis olamaz herhalde bütün çıkar bilmiyorum ki ne yapsam acaba
Canım ben kimyacıyım. Eğer nefes borusuna kaçmadıysa bi sorun olmaz. Zaten kulaklık lastiği küçük bişey. Vücutta sindirilmez o yüzden zehirleme gibi bi etkiside olmaz. Dışkıyla atılır. Belki atılmıştır bile ama farketmemişsindir.
emziklerde aynı madden yapılır o yüzden. Dişleri çıkınca bazı çocuklar parçalıyolar. Biberonun ucu parçalanıp yutulabiliyo çünkü.
Filmde de görünmez büyük ihtimalle silikon

Canım ben kimyacıyım. Eğer nefes borusuna kaçmadıysa bi sorun olmaz. Zaten kulaklık lastiği küçük bişey. Vücutta sindirilmez o yüzden zehirleme gibi bi etkiside olmaz. Dışkıyla atılır. Belki atılmıştır bile ama farketmemişsindir.
emziklerde aynı madden yapılır o yüzden. Dişleri çıkınca bazı çocuklar parçalıyolar. Biberonun ucu parçalanıp yutulabiliyo çünkü.
Filmde de görünmez büyük ihtimalle silikon
Nefes almasında falan bir problem yok canim kakasina dikkat ettim ama göremedim inşallah atılmıştır internette de metal para gibi şeyler gorulurmus ama bu tarz şeyler görülmez yazıyordu içimi rahatlattin canim çok sağol

Kizlar alinyilayamadim ama hrpinize tesk ederim bende bekleyim buyusun oyle deldirelim ozaman
@hiraysen kizinin yatagina koymasi cok tatli olmuş güle güle kullan canim
yazyagmuru yazyagmuru canim cok geçmiş olsun gece gunduz dinlenememekten oluyor hep bunlar

Kizlar alinyilayamadim ama hrpinize tesk ederim bende bekleyim buyusun oyle deldirelim ozaman
yazyagmuru yazyagmuru canim cok geçmiş olsun gece gunduz dinlenememekten oluyor hep bunlar
Sağol canim gece daha çok sağ tarafima yatarak emzirdim sağ tarafım tutuldu bu kız pert etti beni

Kizlar dün aksam biraz süt isitayim demistim bu sabahta kahvalti yapicaz kizimla tabaklarin oldugu dolabi bi actim süt orda :KK57: dolaba koyacam diye tabaklarin yanina koymusumki hic bir şey hatirlamiyorum bile her gece 10 kere kalk 10 diyorum çünkü psikopata bagladim sayiyorum kafa gitti herhalde bende:mad:

Kizlar dün aksam biraz süt isitayim demistim bu sabahta kahvalti yapicaz kizimla tabaklarin oldugu dolabi bi actim süt orda :KK57: dolaba koyacam diye tabaklarin yanina koymusumki hic bir şey hatirlamiyorum bile her gece 10 kere kalk 10 diyorum çünkü psikopata bagladim sayiyorum kafa gitti herhalde bende:mad:
maalesef 24 yaşayanlar olarak bunların olması çok normal canım...

Gece uyanmayan bebis varmi yada varsa nasil yaptiniz bunu ben eşime dedim sen al salla ben odadan cikayim belki uyursa dedik saatlerce babasinin ayaginda keyif yapti yine uyumadi ben emzirdim hemen uyudu ben nasil alistircam bu cadı kizi :(

Gecen günde kahvalti yaptik topladim baktim cayi koydugum ocagi acik birakmisim biz kahvalti yapana kadar yanmış öyle allahtan üstüne bisi koymamisimda o yanmamis :KK53:
Ben de lohusayken kahvaltı hazirlamistim sofraya oturduk eşim ben çayı getireyim dedi ben de getir dedim eşim gitti ben cay yapmamisim cay yapmamissin dedi ben cay yapmadığımi bile bilmiyorum sonra bir de çayı bekledik iki defa yaptım bunu:))

Sagol canm
Gecen günde kahvalti yaptik topladim baktim cayi koydugum ocagi acik birakmisim biz kahvalti yapana kadar yanmış öyle allahtan üstüne bisi koymamisimda o yanmamis :KK53:
bnde cokyapiyorum onu copu bzdolabina koymya kalktm gecenlerde:) aglanck halim guluyorum b12 almak lazm:)

Gece uyanmayan bebis varmi yada varsa nasil yaptiniz bunu ben eşime dedim sen al salla ben odadan cikayim belki uyursa dedik saatlerce babasinin ayaginda keyif yapti yine uyumadi ben emzirdim hemen uyudu ben nasil alistircam bu cadı kizi :KK43:
Canim benim kızım 3 gece öncesine kadar sürekli uyaniyordu kasintisi vardı ense ve kulak arkasında dra göturdum ilaç kullandık çok şükür 3 gündür sabaha karşı uyanıyor bizimki rahatsızlığından uyumuyormus

Kizlar hiranin atesi cikmiyo artik ama vucudunda kizarikliklar olustu yarn dktr gturcem

Yuksek ateşten sonra böyle döküntü olabiliyor canim benim oglumda da olmuştu ateşten dolayı demişti Dr kendiliğinden geçer demişti geçmişti götür dra bence de yine de baksın
annmde atestendr dedi atlatmis dedi. Bn yarn kontrol icin gtrcektim zaten bogazi icin.

Back
X