• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ahaha aynen Çocuklardan önce biz bulduk birbirimizi :)) mira iştahsızlık dışında ii Yiğit beye güzel görünmek istiyo heralde manken gibi geziyo :)) Yiğitcikde iidr inşallah

bebde spralden çok korkuyorum o yüzden taktıramıyorum bide regl olmadım ya henüz etkiler mi diye düşünüyorum
Yigitde çok iyi bu ara mizmizligi da yok bi kaç gündür.sürekli bacaklarima dolsniyodu bi iş yaparken şimdi yapmiyo yanımda ben is yaparken tatlı tatlı oynuyo.ayrıca ne şansliyim manken gibi gelinim olacak:KK36:

Kizlardogum gunu haxirliklari ne alemde?Dogumgunu icin neler laxim ben bir liste cikardim ama eksik var mi emin olamadim.Rica etsem sizlerde paylasir misiniz.Bu arada pembe kapakli pet sise yi nereden bulabilirum?

Gecmis olsn cnm insbisey yoktr

Cok geçmiş olsun canim umarim simdi iyidir

canım geçmiş olsun bişi yoktur inşallah sıkıntılı durumların en büyük belirtisi kusma ve göz kayması diye biliyorum ben ama için rahat edecekse doktorada git mutlaka

Çok geçmiş olsun.allahın izniyle bişe olmaz inş.üzme kendini canım ya

Çok geçmiş olsun canım. Bence ara kattan alın artık park yatağı.

cilek31 cilek31 gecms olsun canim gecen emre de yataktan kafa ustu dustu bisey olmadi sukur Allah koruyo hepsini skma canini biseyi yoktur insallah

cilek31 cilek31 cnm geçmiş olsun inşş bişey olmaz insan çok korkuyo suçluyo kendını allah koruyo ben 2 kez yuksek yataktan bir kezde bebek arabasından düşürdüm internetten okuma bence kötü şeyler yazıyo aksı ağlayıp bıde uyudu dr gıtsem orda yok fılm yok mr çocuğu yıpratıp mahvedıyorlar ağız dolusu kusma olmadığı sürece korkma allahın izniyle
kızlar cok sagolun dıleklerınız ıcın . kuzum ıyı cok sukur. bır sorun yok . hemen ıkı yatagında ara katını kaldırdım . bu kuzular artık ıyıce ayaklandı valla. bızımkı yenı yenı dogru duzgun emeklerken normalde sımdı yataktan dustu yaa ınanamıyorum . gercı bu ıkıncı oldu ( o zaman normal bızım yatagımızdan dusmustu ) yavruma cok uzuldum, o sahne aklıma geldıkce ıcım aglıyor bole ama ...

oğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum

oğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum
Hay Allah canım çok geçmiş olsun umarım düzelir oğlun Allah yardimcin olsun

kızlar cok sagolun dıleklerınız ıcın . kuzum ıyı cok sukur. bır sorun yok . hemen ıkı yatagında ara katını kaldırdım . bu kuzular artık ıyıce ayaklandı valla. bızımkı yenı yenı dogru duzgun emeklerken normalde sımdı yataktan dustu yaa ınanamıyorum . gercı bu ıkıncı oldu ( o zaman normal bızım yatagımızdan dusmustu ) yavruma cok uzuldum, o sahne aklıma geldıkce ıcım aglıyor bole ama ...
neyseki şimdi iyiymiş canım böyle böyle düşe kalka büyücekler engellememiz çok zor artık

Canım çok geçmiş olsun inşallah görme kaybı olmaz oğlunda yaşıyla birlikte biraz daha sakinleşir

anneler günü hediyelerinden bahsetmişsiniz eşleriniz çok nazik ,benim eşim her zaman ufak tefek hediyeler jestler yapar ancak anneler günü eş tarafından kutlanır mı diye yadırgıyormuş,oğlun büyüyünce fikir veririm şu an çok saçma diyor ,fazla üstelemedim zaten oğluma gıcığım var bi de babasıyla uğraşamazdım kaldıki anne olduğuma memnun değilim

Kizlardogum gunu haxirliklari ne alemde?Dogumgunu icin neler laxim ben bir liste cikardim ama eksik var mi emin olamadim.Rica etsem sizlerde paylasir misiniz.Bu arada pembe kapakli pet sise yi nereden bulabilirum?

Hayat in bebek sulari var canm pembe kapakli bi onlari biliyorum ben.hem kucukler de isine yarar

anneler günü hediyelerinden bahsetmişsiniz eşleriniz çok nazik ,benim eşim her zaman ufak tefek hediyeler jestler yapar ancak anneler günü eş tarafından kutlanır mı diye yadırgıyormuş,oğlun büyüyünce fikir veririm şu an çok saçma diyor ,fazla üstelemedim zaten oğluma gıcığım var bi de babasıyla uğraşamazdım kaldıki anne olduğuma memnun değilim

Oyle deme canm Allah saglik versin.sinirleniyosun hepmz oyleyiz ben su saatte ayagmda salliyorm hala ust disler geliyo ve cok huysuz:(tam duzelmisken yine bozuldu duzenmz.seninki biraz daha zor anladigim kadariyla ama birkac ay sonra yurumeye de basladi mi duzene girck insallah dua et sakin olmaya calis.ben de o kadar sinirleniyorum ki aglayasim geliyo.cogu zaman agliyorm da zaten.ilk zamanlar ikinci cocukla aralari cok uzun olmasin derdim ama smdi oyle dusunmuyorum.hatta bu aksam esim ben emre den cok memnun kaldim ikinciyi istiyrum dedi:)kendi bakmiyo ya ona kolay tabi:))ben de su an kesinlikle kaldiramam biraz daha buyusun de Allah nasip ederse olur dedim.

Off çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olma gözünde :( biraz daha sabır büyüyüp düzelecekler Inşallah

Çok geçmiş olsun. İnşallah bi sorun çıkmaz gözünüzde. Caanavar bunlar ya. Küçücük boylarıyla dayak yemişe çeviriyolar

Dün eşim geç geldi akşam 10 gibi. Ben adama trip atıcam baktım o benimle konuşmuyo. Kendine cips almış kola almış bana çikolata almadan gelmez normalde markete uğradığında banaçikolata almadan gelmez almamış. Duşa girdi kola doldurdu kendine cipsi aldı tv karşına oturdu. Deli oldum. Kafasından aşağı kolayı dökesim geldi. Hayırdır sen niye konuşöuyosun benle dedim. Ya bırak falan dedi. Meğer pazar günü çocuğun uykusu gelmişti. Ben uyku tulumunu giydirirken baya ağlıyodu. Bu da bana bağırmıştı bırak önce emzir sonra giydir diye. Bende bağırdım tabi o zaman bi daha mı ağlatıyım diye. Sonra pek konuşmadık annem vardı zaten. Ben anneler günün kutlu olsun demedi diye kötü oldum durgunlaştıö haliyle. Bu da sanmış ki biz bağrıştık diye küstüm. Küstüm diye kutlamamış. Ertesi gün annemi gara bıraktıktan sonra yemeğe götürcekmiş ben küstüm diye bişey dememiş.
Kızdım bende çocuk doğduğundan beti milyon kere ağladığı için tartıştık hiç küsmedim buna mı küscem. İlk anneler günümdü. Tüm hevesimi kursağımda bıraktın. Affetmicem seni dedim. Küs bile olsan söyleyebilirdin kanlı bıçaklımıydık dedim. Şu saçma sapan şey yüzünden günümü berbat etti uyuz.
Haziranın 24 ünde doğum günüm var görcez bakalım beni nasıl düşünüyomuş.

Kızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı uykuya iştahsızlığa iyi geliyo diyolar ama ben sadece diş ağrısı için diye biliyodum
günaydın canım.. ben kullanıyorum ama hiç uykuyla alakalı bir şey değil doğal antibiyotik ve ağrı kesici dişlere iyi geliyor.. keşke uyku yapan kolye olsa da alsak taksak :D

Back
X