Siz çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun canım sizin için daha zorBende çok unutkandım :) çok yakın Arkadaşlarımın dahi adını unutuyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun canım sizin için daha zorBende çok unutkandım :) çok yakın Arkadaşlarımın dahi adını unutuyordum.
Yigitde çok iyi bu ara mizmizligi da yok bi kaç gündür.sürekli bacaklarima dolsniyodu bi iş yaparken şimdi yapmiyo yanımda ben is yaparken tatlı tatlı oynuyo.ayrıca ne şansliyim manken gibi gelinim olacakAhaha aynen Çocuklardan önce biz bulduk birbirimizi :)) mira iştahsızlık dışında ii Yiğit beye güzel görünmek istiyo heralde manken gibi geziyo :)) Yiğitcikde iidr inşallah
bebde spralden çok korkuyorum o yüzden taktıramıyorum bide regl olmadım ya henüz etkiler mi diye düşünüyorum
Ben kırmızı severimBu arada yalniz degilmisim hepimiz ayniymisiz secin begenin :))
Eki Görüntüle 1524429
Bende bi kaç kez kontrole gidip iyice emin olana kadar esimde korunsun diyorum başka türlü korkumu yenemem ve guvenemem sanırım.Bende tırsıyorum ya. Taktırdım ama adetim iki aydır geç geliyo tabi ben Yusuf Yusuf
Sağol canım :)Siz çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun canım sizin için daha zor
Gecmis olsn cnm insbisey yoktr
Cok geçmiş olsun canim umarim simdi iyidir
canım geçmiş olsun bişi yoktur inşallah sıkıntılı durumların en büyük belirtisi kusma ve göz kayması diye biliyorum ben ama için rahat edecekse doktorada git mutlaka
Çok geçmiş olsun.allahın izniyle bişe olmaz inş.üzme kendini canım ya
Çok geçmiş olsun canım. Bence ara kattan alın artık park yatağı.
cilek31 gecms olsun canim gecen emre de yataktan kafa ustu dustu bisey olmadi sukur Allah koruyo hepsini skma canini biseyi yoktur insallah
kızlar cok sagolun dıleklerınız ıcın . kuzum ıyı cok sukur. bır sorun yok . hemen ıkı yatagında ara katını kaldırdım . bu kuzular artık ıyıce ayaklandı valla. bızımkı yenı yenı dogru duzgun emeklerken normalde sımdı yataktan dustu yaa ınanamıyorum . gercı bu ıkıncı oldu ( o zaman normal bızım yatagımızdan dusmustu ) yavruma cok uzuldum, o sahne aklıma geldıkce ıcım aglıyor bole ama ...cilek31 cnm geçmiş olsun inşş bişey olmaz insan çok korkuyo suçluyo kendını allah koruyo ben 2 kez yuksek yataktan bir kezde bebek arabasından düşürdüm internetten okuma bence kötü şeyler yazıyo aksı ağlayıp bıde uyudu dr gıtsem orda yok fılm yok mr çocuğu yıpratıp mahvedıyorlar ağız dolusu kusma olmadığı sürece korkma allahın izniyle
Yok canim moloztasi onun için demedim ben sen benim annemmisin dediği için dedim:))anneler gunu ıcın de benım esım cıcek almıs orkıde, bıde yemege cıktık ben kokoreccıye gıdelım dedım :):)
bu arada ben moloztas oluyorum )::) @yaz yagmuru
Hay Allah canım çok geçmiş olsun umarım düzelir oğlun Allah yardimcin olsunoğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum
neyseki şimdi iyiymiş canım böyle böyle düşe kalka büyücekler engellememiz çok zor artıkkızlar cok sagolun dıleklerınız ıcın . kuzum ıyı cok sukur. bır sorun yok . hemen ıkı yatagında ara katını kaldırdım . bu kuzular artık ıyıce ayaklandı valla. bızımkı yenı yenı dogru duzgun emeklerken normalde sımdı yataktan dustu yaa ınanamıyorum . gercı bu ıkıncı oldu ( o zaman normal bızım yatagımızdan dusmustu ) yavruma cok uzuldum, o sahne aklıma geldıkce ıcım aglıyor bole ama ...
Canım çok geçmiş olsun inşallah görme kaybı olmaz oğlunda yaşıyla birlikte biraz daha sakinleşiroğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum
valla sakinleşse iyi olur yoksa sonumuz ne bilemiyorumneyseki şimdi iyiymiş canım böyle böyle düşe kalka büyücekler engellememiz çok zor artık
Canım çok geçmiş olsun inşallah görme kaybı olmaz oğlunda yaşıyla birlikte biraz daha sakinleşir
Kizlardogum gunu haxirliklari ne alemde?Dogumgunu icin neler laxim ben bir liste cikardim ama eksik var mi emin olamadim.Rica etsem sizlerde paylasir misiniz.Bu arada pembe kapakli pet sise yi nereden bulabilirum?
anneler günü hediyelerinden bahsetmişsiniz eşleriniz çok nazik ,benim eşim her zaman ufak tefek hediyeler jestler yapar ancak anneler günü eş tarafından kutlanır mı diye yadırgıyormuş,oğlun büyüyünce fikir veririm şu an çok saçma diyor ,fazla üstelemedim zaten oğluma gıcığım var bi de babasıyla uğraşamazdım kaldıki anne olduğuma memnun değilim
Off çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olma gözündeoğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum
Çok geçmiş olsun. İnşallah bi sorun çıkmaz gözünüzde. Caanavar bunlar ya. Küçücük boylarıyla dayak yemişe çeviriyolaroğlum iyice kudurdu kızlar takip edemiyorum bile forumu,uykusuz ağlak off ne zaman düzelecek artık kalmadı umudum ,bu çocuk beni 10 sene göçürdü ,gerçekten şamssız bir anneyim, o kadar sinirli ki bi haftadır göz bandajıyla geziyorum tırnaklarıyla gözümden parça kopardı,körlük tehlikesi geçirdim,hala kıpkırmızı ve sulu gözüm damlalar bandaj falan umarım görme kaybı olmaz az da olsa risk varmış ,evden kaçıp gitmek istiyorum
günaydın canım.. ben kullanıyorum ama hiç uykuyla alakalı bir şey değil doğal antibiyotik ve ağrı kesici dişlere iyi geliyor.. keşke uyku yapan kolye olsa da alsak taksakKızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı uykuya iştahsızlığa iyi geliyo diyolar ama ben sadece diş ağrısı için diye biliyodum