2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oh afiyet olsun Gökçe ye ben de nohutun tarifini gurme bebekte görmüştüm ama gaz olur diye yapmaya cekindim bazen geceleri kıvranıp gaz çıkarıyor siz de gaz problemi oluyormuydu canim kimyonla denesem mi bende

Oh afiyet olsun Gökçe ye ben de nohutun tarifini gurme bebekte görmüştüm ama gaz olur diye yapmaya cekindim bazen geceleri kıvranıp gaz çıkarıyor siz de gaz problemi oluyormuydu canim kimyonla denesem mi bende
Arada oluyodu gaz problemi ama annem kimyon atarsan bişey olmaz dedi. Hakikatende hiç zorlanmadı. En az 8 saat suda beklerse gazı çıkar diye okudum bir yerde. Geceden bekletim o suyu döktüm. Gaz onda oluyomuş heralde. Gurme bebekteki gibi yaptım bende ezmesini. Güzelde yedi. dene bence kimyonla çokta faydalı denemeye değer.:)

Bu yas doneminde bebeklerin ozeligi galiba kafasina birsey taktirmamak beninkibin de onunu topliyayim diyorum hemen kafasini rockcilar gibi salamaya basliyor.Aslinda gecen fun tv.de bi dr yabanci cisim yutmayla ulgilu jonusuyordu en cok kiz bebeklerde toka yutma olayina rastliyoruz dedi acikcasi da tiestim toka olayindan en iyisi vandana onu da taktirirsa

Benim kizimin cok gazi oluyor geceleri kivranip duruyor ben de alip oturtuyorum biraz cikariyor.O yuzdenmercimek nohut k.fasulye vermeye korkuyorum.

Benim kizimin cok gazi oluyor geceleri kivranip duruyor ben de alip oturtuyorum biraz cikariyor.O yuzdenmercimek nohut k.fasulye vermeye korkuyorum.
Canım her yemeğine azıcık kimyon eklemeyi denedin mi? Benim hamileyken gaz problemim oluyodu koyuyodum rahat oluyodum o zaman. gökçede rahatsız olduğunda koyarım hep

Dün hastaneye gittim bende kızlar. Yeni kadın dogumcumla tanıştım ben hiç bu kadar kibar hastayı rahat ettiren saygılı bi doktor daha görmedim. Ki başı da o kadar kalabalık olmasına rağmen. Hani denir ya doktorların hastası çok olunca bunaliyolar artık sinirli oluyolar. insanligi olunca hiiic de öyle olmuyoMuş bunu anladım dün. Kadın resmen muayene edeceği zaman ozurdileyerek başladı muayeneye. O masayı bilirsiniz insan çıkınca oraya kendini sıkıyo ister istemez nası kibar bi insan resmen bu kadar rahat ettim ilk defa bi jinekolojik muayenede. Tahlillerimin sonuçları haftaya çıkacak adet dönemin i düzene sokalim en iyisi spiral dedi bana güven dedi.bu doktorumu çooook sevdim yaani.

Canım her yemeğine azıcık kimyon eklemeyi denedin mi? Benim hamileyken gaz problemim oluyodu koyuyodum rahat oluyodum o zaman. gökçede rahatsız olduğunda koyarım hep
ben hep katıyorum buna rağmen gaz oluyo bitmedi gitti o değil sütümden etkilenir diye gaz yapan şeyleri bile hala tüketmiyorum
ah ne kadar sevindim gözün aydın insanın içinin sinmesi helede kadın doğumcuda çok çok önemli

Gece hira hep agladi kucagima alip ayaga kalkinca sustu oturunca agliyo yirtti resmen kendni kendini geri atip agliyo. Sacini cekiyo. Ilkdeda byle oldu. Gce uyudu sabh yne agladi ayni sekilde. Cuma doktra gtrcem bgun byle aglarsa bikere dha bugun gotrcem

Gerçekten mi ya. Etrafımda başka çocuk olmayınca herkesi kendim gibi sanıyorum. Düzene girer inşallah kısa zamanda

bende merak ediyorym bunu bi de oyku aksam mama icip uyuyo tamam aksam sut vercem diyelim sabah 5 te kalkiyo bi daha mama icin o zamanda mi sut vercem bu ay doktora da gitmedim sorcaktim
bn gdince sorucambakalm nedicek

hcblmiyorm nasl olcakbu sut isi formul mamayi vermek istemiyorum artik konuscam doktrla

alicm bakalim ins oynar hngisinden sizinki

İnşallah önemli bişey yoktur ya. Gökçede saçını çok çekiyodu. Buraya yazdım hatta bütün kızlar çekiyomuş öyle

Ben de okudum canim aksamdan suya konulması ve pişirmeden suyu süzüp bol yikayinca gaz yapmazmis bu aksam suya koyarim yarin yaparım çok faydalıymis
Bizimki de çıkarıp ağzına sokuyor ben sadece dışarı çıktığımızda takiyorum dikkati dağılıyor dışarıda o zaman unutuyor tokayi yoksa cesaret edemiyorum takmaya Allah korusun ne varsa ağzına sokuyor zaten
Senin adına çok sevindim canim iyi olmuş memnun kalman inşallah adetin düzene girer taktirirsin spirali rahat edersin
Aman Allahım bu ne tatlılık maşallah Gökçe ye
canim insallah birşey yoktur

ay bayıldım özellikle sonuncu çok ama çok tatlı
Gerçekten mi ya. Etrafımda başka çocuk olmayınca herkesi kendim gibi sanıyorum. Düzene girer inşallah kısa zamanda
ya ne yazık ki ben sihirli bir yaşı bekliyorum her şey için yok olmadı kendime bakırköyden güzel bi suit ayarlıcam

bn gdince sorucambakalm nedicek

hcblmiyorm nasl olcakbu sut isi formul mamayi vermek istemiyorum artik konuscam doktrla

alicm bakalim ins oynar hngisinden sizinki
bende bir yaş kontrolünde sorucam artık bakalım nasıl bir düzen önerecek

Dün arıtma servisi yarin 10.30 gibi geliriz demişti ne tesadüf ki ben simdi yine kızıma yemek yapıyorum
ahah inadına yaptığını düşünebilirler :))

İnşallah önemli bişey yoktur ya. Gökçede saçını çok çekiyodu. Buraya yazdım hatta bütün kızlar çekiyomuş öyle
cekip agliyo ozellikle sag tarafini.annem hasta olduktansnra huy degistrmistr diyo annemde duruyo bende agliyo beni gorunce agliyo

insallah byle aglamasi canmi skti

Esimi aramışlar parca gelmemiş parçayı bekliyorlarmis gıcık şeyler sanki Amerika dan gelecek bu parca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…