2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Devam sutune 1yasinda geciliyo sanirim ozamn formul mama vermicezmi
bende merak ediyorym bunu bi de oyku aksam mama icip uyuyo tamam aksam sut vercem diyelim sabah 5 te kalkiyo bi daha mama icin o zamanda mi sut vercem bu ay doktora da gitmedim sorcaktim

geçmiş oldun canım
sağol canım

Ay inanmıyorum onlara kemik Çorbası değil ecenin boklu bezini koklatmak lazım inşallh yarın sorunsuz hallederler

@minnakkartal gecmis olsn canm daha iyisindir umarim

@yazyagmuru zaten yeterince mesgulsun yoruluyosn bi de boyle isler ciknca daha bi sinirleniyo insan haklisin
Sağol canım burnun tıkalı bitek tuzlu su fln yaptım birazdan buhar yapıcam bakalım

Çok güzel vede çok Anlamlı bi hediye olmuş

Kehribar kolyeye eşimi ikna edemiyorum mira boynunda tutmaz ya boğulursa ya koparıp yutarsa bilmem me yedi beni şimdilik alamıyorum gibi çok denemek istiyodum

Bide emzirirken de inek sütüne (bizimki keçi sütü olcak tabi) başlamak gerekiyor mu Yaşından sonra acaba bide şimdi 500cc diyorlarya Yaşından sonra ne kadar süt içmeli hepsi anne sütü olsa oluyo mu

Hem de bir haftalık bezini koklatmak gerek :)))

Benimkinin de iki tel saci var bandanakara devam.
Bizimki bandana toka takiyorum iki tel saçına onu şapka taktim gecen gün onu hepsini çıkartıyor sevmiyor hic nasıl alistircam yıllarca bir kızım olsun da takayim takistirayim dedim ana benim kız menapozlu kadınlar gibi sıkıntıya gelemiyor hiç:))

Teyzesi kızıma bir sürü toka almış bir de tokalari takmaya sacimiz olsa tam olacak:)))

Bende çok hevesliyim tokalara her fırsatta alıyorum ama iki tel saçımız var yaşında olur diyodum ama bu gidişle iki yaşında anca
bizde anca şapka takabiliyoruz gördüğünüz üzre kafamiza:)))) güzel yorumlariniza yiğit adına teşekkürler kızlar.

Benim firinda ocakli firinlardan bi foto atan mi nasil yaptin bende yapiyim

Canım benimki ocaklı fırınlardan çektim kenarlarına yapıştı direk zaten metal olduğundan

Hahah benim kizda oyleydi care saci kestim havalr cok sicaklasti yapis yapis oluyodu zor bela sapka takiyom onu da.baglayarak

benimki de tokayi takiyorum farkederse cikarip agzina sokuyo sapkayi da bagliyoz ceke ceke cikarmaya calisiyo :)

biz daha dusunelim ne yedircez ne icircez ayina uygunmu diye benim bi ark var iste 6 aylik oldu kizi gecen annesiyle konusuyoz kabak falan yiyomu dedim kabagi bos yemedi tavuk suyuyla verince yemis dedi dedim hemen tavuk et suyuna mi basladi. dedim kaldim oyle gecende bi foto koymus elinde dondurma kulahi. biz basta hata yaptik heralde

A apriori11 aktivite masasindan memnumusnz cnm almayi dsnuyorm kararszim hcbiseyle oynamiyo belki onla oynar
Bizimki de hiçbişeyle oynanıyordu bunun da bikaç gün yüzüne bakmadı ben oynayınız merak esip ilgilendi şimdi baya sevdi her kısmını çözdü oynuyor :) ben memnunum bissürü oyuncağın yerini tek parça oyuncak tutuyor
Bu arada@ pilise çok anlamlı ve güzel bir hediyeymiş

Hahah benim kizda oyleydi care saci kestim havalr cok sicaklasti yapis yapis oluyodu zor bela sapka takiyom onu da.baglayarak
bizimkide kulağını kasidigi zaman eşim kulağına değen saçları keseyim dedi dalgalı nasıl olsa belli olmaz dedi ama ben izin vermedim

Kızlar burçlardan konusulmusta bende çocukların burçlarının özelliklerine bir bakayım dedim internetten birebir tutuyor oglanlarin ki Ecenin de tutuyor gibi ikizler bebeği değişken yapısı mutluyken bir anda ağlaması uykuyu sevmemesi hareketli olması dikkatimi çeken diğer burç ise küçük oğlumun burcu boğa uslu sakin iştahlı bir bebekti ama inatçı aynen böyle yazıyor büyük oğlum sa çok araştırmacı bilime çok meraklı ilkokul öğretmenini sorulara boğan bir çocuktu tabi bizi de geçen gün sınıfta fen dersinde arkadaşları öğretmene bir soru sormuş öğretmende ogluma sormalarini söylemiş akrep burcu ama biraz kıskanç ve intikamcı bir yapısı var

Fotoda belli oluyo mu bilmiyorum ama streçi açıp enine koydum. Zaten bastırınca ocak tutuyo streci. Hatta ocağın yanındaki dolabın yanınada yaptım. Orayada sıçrıyodu yağlar. Birazda acele yapınca elim ayağıma dolanır benim döker saçarım. Çok yağ oluyodu oralar. Dolap streci tutmadı. Onuda en üstü yaparken küçük bi bantla tutturdum. Altına geçirdiğim streci de üsttekine biraz değdirince o da onu tuttu. Anlatabildim mi bilmiyorum

Bende et suruna hemen başlamıştım. İlk önce bir buz küpü kadar koydum yavaş yavaş arttırdım. Şindi bi kaseye 4 tane koyuyorum

Günaydın hanımlarrrr.
Nohut denemiştim hiç rahatsız etmedi gaz yapmadı gökçede. İçine kimyon attığım için sanırım.
Dün akşamda kuru fasülye ıslattım şimdi haşlıyorum inşallah yer ve rahatsız etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…