bende merak ediyorym bunu bi de oyku aksam mama icip uyuyo tamam aksam sut vercem diyelim sabah 5 te kalkiyo bi daha mama icin o zamanda mi sut vercem bu ay doktora da gitmedim sorcaktimDevam sutune 1yasinda geciliyo sanirim ozamn formul mama vermicezmi
sağol canımgeçmiş oldun canım
Ay inanmıyorum onlara kemik Çorbası değil ecenin boklu bezini koklatmak lazım inşallh yarın sorunsuz hallederlerOturup ağlamak istiyorum hâlâ su akıyor siliyorum tekrar tekrar servisi aradım bizim hatamiz ozur dileriz yarin sabah gelip parçayı takalim elimizde yoktu geçici yaptık dedi vanayi kapatın dedi kapattim ama hâlâ su doluyor mutfak girip yemek bile yapamadim mutfakta kapı yok Ece uyumadi mutfağa giriyor eşime dedim dışarıdan halledelim yemek isini salonun kapısını kapattim oturuyorum öyle Eceyle
Sağol canım burnun tıkalı bitek tuzlu su fln yaptım birazdan buhar yapıcam bakalım@minnakkartal gecmis olsn canm daha iyisindir umarim
@yazyagmuru zaten yeterince mesgulsun yoruluyosn bi de boyle isler ciknca daha bi sinirleniyo insan haklisin
Çok güzel vede çok Anlamlı bi hediye olmuşKızlar eşimin yetişmedi dediği hediye buymuş fotopraf albümü yaptırmış kitap hibi 20 ye yakın resimle yapmışlar sadece betülün değil bizim betülden önceki bi resmimizi filan koydurmuş bi de anlatmıştım ya bi defter var yazıyoruz bileyker diye oraya betülün elini öizmiştim güç bela onu da koymuşlar çok hoşuma gitti
İstanbulda bi yere yaptırmış
Canım benimki ocaklı fırınlardan çektim kenarlarına yapıştı direk zaten metal olduğundanFrinin neresini strecledin cnm ugrastrm cikartamadm frin vidali dolaba
Hem de bir haftalık bezini koklatmak gerek :)))sağol canım
Ay inanmıyorum onlara kemik Çorbası değil ecenin boklu bezini koklatmak lazım inşallh yarın sorunsuz hallederler
Sağol canım burnun tıkalı bitek tuzlu su fln yaptım birazdan buhar yapıcam bakalım
Çok güzel vede çok Anlamlı bi hediye olmuş
Bende çok hevesliyim tokalara her fırsatta alıyorum ama iki tel saçımız var yaşında olur diyodum ama bu gidişle iki yaşında ancaTeyzesi kızıma bir sürü toka almış bir de tokalari takmaya sacimiz olsa tam olacak:)))
Benimkinin de iki tel saci var bandanakara devam.Bende çok hevesliyim tokalara her fırsatta alıyorum ama iki tel saçımız var yaşında olur diyodum ama bu gidişle iki yaşında anca
Bizimki bandana toka takiyorum iki tel saçına onu şapka taktim gecen gün onu hepsini çıkartıyor sevmiyor hic nasıl alistircam yıllarca bir kızım olsun da takayim takistirayim dedim ana benim kız menapozlu kadınlar gibi sıkıntıya gelemiyor hiç:))Benimkinin de iki tel saci var bandanakara devam.
Teyzesi kızıma bir sürü toka almış bir de tokalari takmaya sacimiz olsa tam olacak:)))
bizde anca şapka takabiliyoruz gördüğünüz üzre kafamiza:)))) güzel yorumlariniza yiğit adına teşekkürler kızlar.Bende çok hevesliyim tokalara her fırsatta alıyorum ama iki tel saçımız var yaşında olur diyodum ama bu gidişle iki yaşında anca
Benim firinda ocakli firinlardan bi foto atan mi nasil yaptin bende yapiyimTavsiye ederim. Ben ilk başta ocağın üstünde ki cama yapmıştım. Annem madem öyle alt taraflarada yap dedi. Yaptık gerçekten de çok pratik olacak artık temizlemesi. Yoksa çıkarmak için bir sürü yağ çözücü cif dökmem gerekiyo. Ovala falan. Hiç uğraşmıcam. görünmeyen yerleri 5 dkda streçle bitti
Canım benimki ocaklı fırınlardan çektim kenarlarına yapıştı direk zaten metal olduğundan
Hahah benim kizda oyleydi care saci kestim havalr cok sicaklasti yapis yapis oluyodu zor bela sapka takiyom onu da.baglayarakBizimki bandana toka takiyorum iki tel saçına onu şapka taktim gecen gün onu hepsini çıkartıyor sevmiyor hic nasıl alistircam yıllarca bir kızım olsun da takayim takistirayim dedim ana benim kız menapozlu kadınlar gibi sıkıntıya gelemiyor hiç:))
Bizimki de hiçbişeyle oynanıyordu bunun da bikaç gün yüzüne bakmadı ben oynayınız merak esip ilgilendi şimdi baya sevdi her kısmını çözdü oynuyor :) ben memnunum bissürü oyuncağın yerini tek parça oyuncak tutuyor
bizimkide kulağını kasidigi zaman eşim kulağına değen saçları keseyim dedi dalgalı nasıl olsa belli olmaz dedi ama ben izin vermedimBenim firinda ocakli firinlardan bi foto atan mi nasil yaptin bende yapiyim
Hahah benim kizda oyleydi care saci kestim havalr cok sicaklasti yapis yapis oluyodu zor bela sapka takiyom onu da.baglayarak
Fotoda belli oluyo mu bilmiyorum ama streçi açıp enine koydum. Zaten bastırınca ocak tutuyo streci. Hatta ocağın yanındaki dolabın yanınada yaptım. Orayada sıçrıyodu yağlar. Birazda acele yapınca elim ayağıma dolanır benim döker saçarım. Çok yağ oluyodu oralar. Dolap streci tutmadı. Onuda en üstü yaparken küçük bi bantla tutturdum. Altına geçirdiğim streci de üsttekine biraz değdirince o da onu tuttu. Anlatabildim mi bilmiyorumBenim firinda ocakli firinlardan bi foto atan mi nasil yaptin bende yapiyim
Hahah benim kizda oyleydi care saci kestim havalr cok sicaklasti yapis yapis oluyodu zor bela sapka takiyom onu da.baglayarak
Bende et suruna hemen başlamıştım. İlk önce bir buz küpü kadar koydum yavaş yavaş arttırdım. Şindi bi kaseye 4 tane koyuyorumbiz daha dusunelim ne yedircez ne icircez ayina uygunmu diye benim bi ark var iste 6 aylik oldu kizi gecen annesiyle konusuyoz kabak falan yiyomu dedim kabagi bos yemedi tavuk suyuyla verince yemis dedi dedim hemen tavuk et suyuna mi basladi. dedim kaldim oyle gecende bi foto koymus elinde dondurma kulahi. biz basta hata yaptik heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?