Bondigo canım. Ayrıca geçmiş olsun hirays dabn gdince sorucambakalm nedicek
hcblmiyorm nasl olcakbu sut isi formul mamayi vermek istemiyorum artik konuscam doktrla
alicm bakalim ins oynar hngisinden sizinki
en iyisini yapmışsın canım ben üsteleye üsteleye kaşıktan soğuttum şimdi verdiğim o bi kaç kaşığı da çok daa zor veriyorum inşallah bir iki saat sonra güzelce yerBu sabah betüle kahvaltı yaptıramadım ne verdiysem yemedi mama içirdim bende bakalım bi iki saat sonra öeyve denicem aynısı mı yapacak
Oyy cook tatlı olmuş.
Ben de okudum canim aksamdan suya konulması ve pişirmeden suyu süzüp bol yikayinca gaz yapmazmis bu aksam suya koyarim yarin yaparım çok faydalıymis
Bizimki de çıkarıp ağzına sokuyor ben sadece dışarı çıktığımızda takiyorum dikkati dağılıyor dışarıda o zaman unutuyor tokayi yoksa cesaret edemiyorum takmaya Allah korusun ne varsa ağzına sokuyor zaten
Senin adına çok sevindim canim iyi olmuş memnun kalman inşallah adetin düzene girer taktirirsin spirali rahat edersin
Aman Allahım bu ne tatlılık maşallah Gökçe ye
canim insallah birşey yoktur
ay bayıldım özellikle sonuncu çok ama çok tatlı
ya ne yazık ki ben sihirli bir yaşı bekliyorum her şey için yok olmadı kendime bakırköyden güzel bi suit ayarlıcam
bende bir yaş kontrolünde sorucam artık bakalım nasıl bir düzen önerecek
ahah inadına yaptığını düşünebilirler :))
Teşekkür ederiz teyzeleri:)Ay çok sevimli maşallah ya
Bi gün o evde kaldığında, her gün yaptığın işleri listele eline ver. Hem çocuk hem ev hem yemek uğraşsında görsün gününü. Hatta bi gün önce hiç bişey yapma ev kirlensin iyice.Kızlar artık mahvoldum ya kendimden korkuyorum atlayıvericem camdan o olacak sonunda. 11 aydır giderek daha fena oluyor benim oğlumda hiçbir düzelme yokyenidoğandan beter 2 saatte bir uyanıyor, diş huysuzluğu ayrı dert, çok hareketli durmuyor yerinde. Dışarı çıkarsam arabasında durmaz ağlar, yemek yedirmeye kalksam mama sandalyesinde durmaz ağlar, bi şey yapmaya kalksam bacaklarıma dolaşıp durur, otursam tepeme çıkıp saçımı başımı çeker.
Dün söylenirken eşim demez mi sen çalıştığın günlerde ben bakıyorum gayet rahat diye. Bi de bana sesini yükseltti çocuğuma bağırmazsın diye. Sanki bi tek onun çocuğu. Ben de patladım, sadece çocuğun başında durup su içtiğin bardağı bile kaldırmazsan rahat olur tabi. Tüm gün bilgisayar başında yayılıp eve gelince de çok yoruldum yapıyorsun ya işte o yorgunluğu 10 la 20 yle çarp beni anlamak için dedim. Hatta abarttım ya öleyim de ilinizden de kurtulayım yeter diyip ağlamaya başladım. Baya küçük çaplı bir sinir krizi geçirmişim şimdi yazarken farkettim. Ama artık dayanamıyorum çocuk çok zor ya nasıl yapıcam nasıl başa çıkıcam bu stresle.
Sabah işe giderken de öpüp uğurlamamı bekliyor bi de utanmadan yüzüne bile bakmadım. Bugün telefonda konuşmayı da düşünmüyorum.
annem hep der evliliklerin en büyük sınavı çocuktur diye gerçekten bizde en çok mirayla ilgili atışır olduk geçen biliyosunuz bende küstüm hoş sonra gönlümü aldı ama eminim yine öyle bi anda aynı şeyi yaşarız karı koca çatışması yaşamadık ama anne baba çatışmasını yaşıyoruz ama eminim eşinde hatasını anlayıp gönlünü alacaktır sadece nasıl biraz daa dinlenebilriz ve bu bebeler ne zaman düzelir sorusunun cevabını bilmiyorumKızlar artık mahvoldum ya kendimden korkuyorum atlayıvericem camdan o olacak sonunda. 11 aydır giderek daha fena oluyor benim oğlumda hiçbir düzelme yokyenidoğandan beter 2 saatte bir uyanıyor, diş huysuzluğu ayrı dert, çok hareketli durmuyor yerinde. Dışarı çıkarsam arabasında durmaz ağlar, yemek yedirmeye kalksam mama sandalyesinde durmaz ağlar, bi şey yapmaya kalksam bacaklarıma dolaşıp durur, otursam tepeme çıkıp saçımı başımı çeker.
Dün söylenirken eşim demez mi sen çalıştığın günlerde ben bakıyorum gayet rahat diye. Bi de bana sesini yükseltti çocuğuma bağırmazsın diye. Sanki bi tek onun çocuğu. Ben de patladım, sadece çocuğun başında durup su içtiğin bardağı bile kaldırmazsan rahat olur tabi. Tüm gün bilgisayar başında yayılıp eve gelince de çok yoruldum yapıyorsun ya işte o yorgunluğu 10 la 20 yle çarp beni anlamak için dedim. Hatta abarttım ya öleyim de ilinizden de kurtulayım yeter diyip ağlamaya başladım. Baya küçük çaplı bir sinir krizi geçirmişim şimdi yazarken farkettim. Ama artık dayanamıyorum çocuk çok zor ya nasıl yapıcam nasıl başa çıkıcam bu stresle.
Sabah işe giderken de öpüp uğurlamamı bekliyor bi de utanmadan yüzüne bile bakmadım. Bugün telefonda konuşmayı da düşünmüyorum.
Kızlar artık mahvoldum ya kendimden korkuyorum atlayıvericem camdan o olacak sonunda. 11 aydır giderek daha fena oluyor benim oğlumda hiçbir düzelme yokyenidoğandan beter 2 saatte bir uyanıyor, diş huysuzluğu ayrı dert, çok hareketli durmuyor yerinde. Dışarı çıkarsam arabasında durmaz ağlar, yemek yedirmeye kalksam mama sandalyesinde durmaz ağlar, bi şey yapmaya kalksam bacaklarıma dolaşıp durur, otursam tepeme çıkıp saçımı başımı çeker.
Canım zorlasamda açmıyoki ağzını kaşığa vuruyo o zaman çıldırıyorum zaten dün balkonda meyve yrmiştik gayet iyi yedi uyuyo şimdi uyansın balkonda denicem meyve vermeyi bu arada yeni dünya deriz biz malta eriği aldırdım eşime dün biraz yedi bıgün de vermeyi denicemen iyisini yapmışsın canım ben üsteleye üsteleye kaşıktan soğuttum şimdi verdiğim o bi kaç kaşığı da çok daa zor veriyorum inşallah bir iki saat sonra güzelce yer
valla biz mirayı çok kötü alıştırdık mıkmıklasa ne istese yapıyoruz giderek kontrolden çıktı durum en kızdığım şey şımarık çocuklardı eer böyle devam edersek sonu öyle olucak ama nasıl davrancağımızı da bilemiyoruzO kadar iyi anlıyorumki seni geçenlerde eşime mesaj yazmıştım ya betülü camdan atcam ya da çekip gidecem diye bazen sınırlarımı zorluyo çünkü canı istemezse yemiyo uyumuyo oynamıyo bazen hiç bir iş yapmıyorum hava güzelsr çıkarıyorum dışarı ona da alışsın isteniyorum her mıyıkladığında sokağa çıkmaya filan evde kendi haline bıraksam düşüyo kafayı çarpa çarpa geziyo şöyle iyice bi kendi kendilerini kontrol eder hale gelseler rahatlıcaz diye düşünüyorum inşallah yani
mirayı biliyosunuz zorlamadan tek kaşık bile yemiyo çok zorlarsam kusuyo ama şimdi biraz kendi haline bıraktım unutsun zorlanmaları öğürmeyi diye zaten artık kilo fln alacağı yok keyfide yerinde dün akşam emmek için geldi yapıştı ama nasıl gittim özellikle aç diye muhallebi yaptım iki kaşık zor aldı ağlamaya başladı bıraktım emzirdim hiç sesini çıkarmadan cokcokladı yani aslında aç ama yemek yemek istemiyoCanım zorlasamda açmıyoki ağzını kaşığa vuruyo o zaman çıldırıyorum zaten dün balkonda meyve yrmiştik gayet iyi yedi uyuyo şimdi uyansın balkonda denicem meyve vermeyi bu arada yeni dünya deriz biz malta eriği aldırdım eşime dün biraz yedi bıgün de vermeyi denicem
Keşke hayat da böyle kitabi bilgilerle yürüse ama olmuyor işte insanız ve bi noktadan sonra biz de dayanamıyoruz. Ben artık pes deme noktasınddayım ve muhtemelen terapi falan alıcam yoksa benden ne eş olur ne anneKızlar sinirleriniz bayağı gerilmiş, bebeklerin en zor dönemleri bu dönemler şu an, diş çıkarma dönemleri, yapmak istedikleri şeyler var, yürümek vs gibi ama yapamıyorlar ve bütün mıymıkları üzerinde, tabi bir de eşler bu dönemde daha fazla ilgi bekliyor, kadın olmak, hele anne olduktan sonra daha zor...
Fakat bizler pozitif olmak zorundayız, çünkü o küçüçük bedenleri bizim o gerginliklerimizi hissediyor, hele süt veren bir anne iseniz katlamalı olarak farkediyor...
Emin ol ben de dayanamıyorum hele bu sabah saat 6.30 da uyanan oğlum en az 3 kez emzirmeyi denedim iki yudum çekti bıraktı, oyun oynadı ucunu tutmaya çalışıyor, bakıyor ama emmiyor, yahuu açsın be evladım diyorum yok, en son işe 20 dk kaldı sağdım sütü götürdüm kvye, biberondan içmiyor zaten paşa, ben de muzla karıştır kaşıkla ver dedim, artık yerse yok sa çöpe gidecek...Keşke hayat da böyle kitabi bilgilerle yürüse ama olmuyor işte insanız ve bi noktadan sonra biz de dayanamıyoruz. Ben artık pes deme noktasınddayım ve muhtemelen terapi falan alıcam yoksa benden ne eş olur ne anne
Gece hira hep agladi kucagima alip ayaga kalkinca sustu oturunca agliyo yirtti resmen kendni kendini geri atip agliyo. Sacini cekiyo. Ilkdeda byle oldu. Gce uyudu sabh yne agladi ayni sekilde. Cuma doktra gtrcem bgun byle aglarsa bikere dha bugun gotrcem
cekip agliyo ozellikle sag tarafini.annem hasta olduktansnra huy degistrmistr diyo annemde duruyo bende agliyo beni gorunce agliyo
insallah byle aglamasi canmi skti
Kızlar artık mahvoldum ya kendimden korkuyorum atlayıvericem camdan o olacak sonunda. 11 aydır giderek daha fena oluyor benim oğlumda hiçbir düzelme yokyenidoğandan beter 2 saatte bir uyanıyor, diş huysuzluğu ayrı dert, çok hareketli durmuyor yerinde. Dışarı çıkarsam arabasında durmaz ağlar, yemek yedirmeye kalksam mama sandalyesinde durmaz ağlar, bi şey yapmaya kalksam bacaklarıma dolaşıp durur, otursam tepeme çıkıp saçımı başımı çeker.
Bu çocuklar çok fena ya. Bizimkide kakasını temiz beze yapıyo. Biraz çiş yaptıysa kesinlikle yapmıyo. Çok huysuzlanıyo değiştiriyorum pat ıkınma başlıyo kabız zaten.Emin ol ben de dayanamıyorum hele bu sabah saat 6.30 da uyanan oğlum en az 3 kez emzirmeyi denedim iki yudum çekti bıraktı, oyun oynadı ucunu tutmaya çalışıyor, bakıyor ama emmiyor, yahuu açsın be evladım diyorum yok, en son işe 20 dk kaldı sağdım sütü götürdüm kvye, biberondan içmiyor zaten paşa, ben de muzla karıştır kaşıkla ver dedim, artık yerse yok sa çöpe gidecek...
1 saat uyutmayı denersin uyur yatağa koyduğun an uyanır ve tekrar uyumak yok
gündüz uykusu neredeyse yok, en ufak çıt sesinde uyanır ve tekrar uyumak yok
Yanımda biri varken katiyen besleyemiyorum
Kayınvalidemlerde ben de asla uyumuyor..
Gece uykusuna mümkün olduğunca aynı saatte olmasına dikkat ediyorum yatağa koyduğum an uyanıyor, salla ki uyusun, dün bir de aç eve gitmişim, ne yemek var, üstüne çocuk kustu tüm mutfak battı, yemeği bırakıp temizliğe başladım
Saçımı çekiyor diye kestirdim, yine çekiyor, ellerine doluyor, kendine zarar verecek elini saç kesecek diye korkuyorum...
Kakasını temiz beze yapar:)
Grip oldu, üstünr diş sıkıntısı var sürekli mıy mıyyy deyip duruyor, ne diye çözemiyorum, huyu iyice değişti
Sürekli gezeyim, dışarda olayım, hiç uyumayım diyor...
Emre de oyle canm ust disler ckyo ondan sanrm.gece bi sorun yok da cok agliyo her seye.kahvaltisini hazirlarken yere koyuyorm oyle bir agliyo ki duyan kesiyorum sanck onu.beni görür görmez aglamaya basliyo hem de ne aglama valla cildircm artk
Hepsi ayni bunlarn ya benm esim de oyle.emre bikac gundur fena halde huysuz agliyo surekli.dun isten geldi aksam biraz oynadilar tabi benmki agliyo yine her seye.esim basladi soylenmeye niye agliyosun oglm diye.naslmis dedm ya gun boyu boyle bu cocuk.hem onunla ilgilenp hem de is guc yemek yapyorm ben.sen yarm saatte soylenmeye basladn ki ona bakmaktan baska hicbisey yapmyosn yemegn cayin tatlin onune geliyo.en son tartismamizda da bana diyo ki sen abartiyosun.gun boyu yaptiklarmi anlatinca abartmis oluyomusum.emre gunduz iki defa uyuyo sen de o ara napyosn dyoyemegin tmzlgn nasl yapiliyo acaba.supurgeyle vileda elele verip evi temzlemyolar herhalde.ya da patlicanlar biberler yikanip tencereye atlamiyo pismek icin valla cok bunaldm ya
Keşke hayat da böyle kitabi bilgilerle yürüse ama olmuyor işte insanız ve bi noktadan sonra biz de dayanamıyoruz. Ben artık pes deme noktasınddayım ve muhtemelen terapi falan alıcam yoksa benden ne eş olur ne anne
Çok şüküt bende eş konusunda şanslıyım çalışmadığım halde akşam eşime paslarım hemen betüşü sağolsun oyalar sana çay demliyim mi filan diye sorar çok şükür ayağına beklemez herşeyiBen eşim konusunda biraz şanslıyım sanırım, evde yemek yok diye dert etmez, temizlik vs için söylenmez, sabah ben azıcık uyuyum diye çocuğu oyalar, sıkılınca beni uyandırırlar tabi en fazla 30 dk uyuyabilirim:)))
Ama ilgi konusunda ilgi hep bekler, kendisiyle ilgilenmediğim zaman söylenir..
Zaten çalıştığım için hemen hemen aynı saatte evden çıkıyoruz ve aynı saatte eve dönüyoruz, o çocukla ilgileniyor, ben de bir şeyler hazırlıyorum pratikten...
2. çeşit yemek pek pişmiyor yani
Cnm kime gittin ? Ben de Başlarda ankarada gidiyodum kontrole Fatma Reside Önalan a gidiodum kendi muayenehanesi var cok tatli naif bi kadin istanbulda dogum yapmasaydm kesin o kadında yapardmDün hastaneye gittim bende kızlar. Yeni kadın dogumcumla tanıştım ben hiç bu kadar kibar hastayı rahat ettiren saygılı bi doktor daha görmedim. Ki başı da o kadar kalabalık olmasına rağmen. Hani denir ya doktorların hastası çok olunca bunaliyolar artık sinirli oluyolar. insanligi olunca hiiic de öyle olmuyoMuş bunu anladım dün. Kadın resmen muayene edeceği zaman ozurdileyerek başladı muayeneye. O masayı bilirsiniz insan çıkınca oraya kendini sıkıyo ister istemez nası kibar bi insan resmen bu kadar rahat ettim ilk defa bi jinekolojik muayenede. Tahlillerimin sonuçları haftaya çıkacak adet dönemin i düzene sokalim en iyisi spiral dedi bana güven dedi.bu doktorumu çooook sevdim yaani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?