Canim ben tatile gittiğimizde hep turistlerin çocuklarının üzerinde öyle kollu ve altı kapri seklinde mayolar görüyorum küçük çocuklarda bende ozeniyordum bikiniye falan ama güneşten korumak için bende uzun mayolardan alcamCanım sordum da şey dedi. Bebeklerin 3 yaşına kadar cild gelişimleri tamamlanmadığı için 30 faktörlük yeteri korumayı sağlamıyomuş. O yüzden bebek markalarında 30 faktör yokmuş. Bi tek sebamedde varmış dediğin gibi. Eczacı böyle demiş 3 yaşından küçükse 50 alsınlar. Hatta güzel görünüyo diye bebeğe bikini falan almasınlar yarım kollu kapri mayolar var bebek için onlar güneş geçirmez. Onlardan alsınlar en azından az bir bölgeye sürmüş olurlar kremi demiş
Bikini almayı düşünüyodum bende sıpama çok yakışırdı ama bunu duyduktan sonra alamam heralde
ayy hepimize oluyor heralde bu sürekli uyandı uyanacak diye hareket ettiğimiz için gaipten sesler duyuyoruz :/
evet kızlar uyancak korkusu işte amma korkutmus bu yaramazlar bizi:))Banada hep öyle geliyo. Hele banyoda suyun uğultusu sanırım öyle geliyo bana ama eşim evde bile olsa ya gerçekten ağlıyosa diye hızlı hızlı çıkıyorum. Uyurken bile rahat duş alamıyorum
ayy hepimize oluyor heralde bu sürekli uyandı uyanacak diye hareket ettiğimiz için gaipten sesler duyuyoruz :/
evet kızlar uyancak korkusu işte amma korkutmus bu yaramazlar bizi:))Banada hep öyle geliyo. Hele banyoda suyun uğultusu sanırım öyle geliyo bana ama eşim evde bile olsa ya gerçekten ağlıyosa diye hızlı hızlı çıkıyorum. Uyurken bile rahat duş alamıyorum
Canım sordum da şey dedi. Bebeklerin 3 yaşına kadar cild gelişimleri tamamlanmadığı için 30 faktörlük yeteri korumayı sağlamıyomuş. O yüzden bebek markalarında 30 faktör yokmuş. Bi tek sebamedde varmış dediğin gibi. Eczacı böyle demiş 3 yaşından küçükse 50 alsınlar. Hatta güzel görünüyo diye bebeğe bikini falan almasınlar yarım kollu kapri mayolar var bebek için onlar güneş geçirmez. Onlardan alsınlar en azından az bir bölgeye sürmüş olurlar kremi demiş
Bikini almayı düşünüyodum bende sıpama çok yakışırdı ama bunu duyduktan sonra alamam heralde
ben doğumda yaptırdığım kurabiyeleri bir ay falan dağıttım gelene gidene yapan kişi 3 ay bişi olmaz demişti hepsi tek tek poşetliydi en serin odada muhafaza ettim ve gerçekten ne bayatladı ne bozuldu ama içinde yumurta falan varmıydı bilmiyorum
50 mi alym yaniay bilemedm ya gecen de kizlardan biri dyodu ya 30 ile 50 arasinda cok az fark varms o yuzd3n bosuna kimyasal yuklememk gerekyomus bebege.o kafami karistirdi
Dis bugdayi icin yaptgmda da @hiraysen yumurta koymazsan bayatlamaz demsti.ama yumurtasiz tarif yok gibi
bende öyle biliyorum aslında %6 lık fark varmış. Onun için fazladan kimyasal kullanmayın diyolar. Ben kendimde 30 kullanıyodum.50 mi alym yaniay bilemedm ya gecen de kizlardan biri dyodu ya 30 ile 50 arasinda cok az fark varms o yuzd3n bosuna kimyasal yuklememk gerekyomus bebege.o kafami karistirdi
Dis bugdayi icin yaptgmda da @hiraysen yumurta koymazsan bayatlamaz demsti.ama yumurtasiz tarif yok gibi
Öyle sahi. Bende kendi bikinimle aynı renk alayım takım giyinelim ana kız diyodum. Büyüyünce alırım artık. Şimdi kapalı giydirmek daha mantıklı ciddenCanim ben tatile gittiğimizde hep turistlerin çocuklarının üzerinde öyle kollu ve altı kapri seklinde mayolar görüyorum küçük çocuklarda bende ozeniyordum bikiniye falan ama güneşten korumak için bende uzun mayolardan alcam
bikini giymek miÖyle sahi. Bende kendi bikinimle aynı renk alayım takım giyinelim ana kız diyodum. Büyüyünce alırım artık. Şimdi kapalı giydirmek daha mantıklı cidden
Şeyda çoşkundan tek farkım gevşek karnım ve çatlakların ayıptır söylemesibikini giymek mi
Erkek çocuklarınada var tshirt kapri şeklinde. Çok tatlı oluyolar ama cıbıl cıbıl ya. Isırasım geliyo kollarını bacaklarını.Ben oğlumu nasıl kapatıcam pekiben huggies in mayo bezlerinden alıp ortalığa salmayı düşünüyordum, hatta bazen çıplak gezsin istiyordum pipili pipili
Ben sorcaktım bu gün size.Ya kızlar bebeklerinizin su içme durumu nasıl? Benim oğlum çok içiyor ve haliyle çok işiyor. Geçen ay söylemiştim Dr a , diyabet belirtisi mi diye ama Dr diyabet olsa çocuk bu kadar aktif olmazdı demişti ama kafam karışık çok su içiyor bu çocuk :/
Ya kızlar bebeklerinizin su içme durumu nasıl? Benim oğlum çok içiyor ve haliyle çok işiyor. Geçen ay söylemiştim Dr a , diyabet belirtisi mi diye ama Dr diyabet olsa çocuk bu kadar aktif olmazdı demişti ama kafam karışık çok su içiyor bu çocuk :/
Canim benim kızım kışın çok az içiyordu şimdi çok içiyor yatana kadar 100 cc yi geçiyor bazen 100 civarı değişiyorYa kızlar bebeklerinizin su içme durumu nasıl? Benim oğlum çok içiyor ve haliyle çok işiyor. Geçen ay söylemiştim Dr a , diyabet belirtisi mi diye ama Dr diyabet olsa çocuk bu kadar aktif olmazdı demişti ama kafam karışık çok su içiyor bu çocuk :/
Ben sorcaktım bu gün size.
Bizimkide çok içiyo. Hatta gece içmezse uyumuyo.
Ölçeyim diye büyük biberonuna su doldum 250 ml suyu bitiriyo. Daha versem dahada içicek. Karnını suyla doyurmasın diye vermiyorum
Azad da 250 cc rahat içiyordum belki daha fazla, tabi 3 saatte bir bez değiştiriyorum . Aslında terliyor da heralde su kaybı çok oluyor ve onun için fazla içiyor. Baya su için ağlıyor susadıpında meme ister gibi suya ağlıyor.Bugün Arda'yı doktora götürdüm burnu akıyordu doktor çok su içsin ve hergün ıhlamur yada kuşburnu içsin dedi. Su içiyor olması iyi birşey demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?