2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben tatile gittiğimizde hep turistlerin çocuklarının üzerinde öyle kollu ve altı kapri seklinde mayolar görüyorum küçük çocuklarda bende ozeniyordum bikiniye falan ama güneşten korumak için bende uzun mayolardan alcam

ayy hepimize oluyor heralde bu sürekli uyandı uyanacak diye hareket ettiğimiz için gaipten sesler duyuyoruz :/

Banada hep öyle geliyo. Hele banyoda suyun uğultusu sanırım öyle geliyo bana ama eşim evde bile olsa ya gerçekten ağlıyosa diye hızlı hızlı çıkıyorum. Uyurken bile rahat duş alamıyorum
evet kızlar uyancak korkusu işte amma korkutmus bu yaramazlar bizi:))

ayy hepimize oluyor heralde bu sürekli uyandı uyanacak diye hareket ettiğimiz için gaipten sesler duyuyoruz :/

Banada hep öyle geliyo. Hele banyoda suyun uğultusu sanırım öyle geliyo bana ama eşim evde bile olsa ya gerçekten ağlıyosa diye hızlı hızlı çıkıyorum. Uyurken bile rahat duş alamıyorum
evet kızlar uyancak korkusu işte amma korkutmus bu yaramazlar bizi:))

50 mi alym yaniay bilemedm ya gecen de kizlardan biri dyodu ya 30 ile 50 arasinda cok az fark varms o yuzd3n bosuna kimyasal yuklememk gerekyomus bebege.o kafami karistirdi

Dis bugdayi icin yaptgmda da @hiraysen yumurta koymazsan bayatlamaz demsti.ama yumurtasiz tarif yok gibi

Var canim @pilise nin tarifi yumurtasizdi canim simdi.hatirlayamadim ama tekrar yazar inşallah

bende öyle biliyorum aslında %6 lık fark varmış. Onun için fazladan kimyasal kullanmayın diyolar. Ben kendimde 30 kullanıyodum.
Ama ciltleri tam gelişmediği için 50 kullanmak lazımmış. Buda mantıklı geldi
Galiba ben mustelaya güvenicwn

Öyle sahi. Bende kendi bikinimle aynı renk alayım takım giyinelim ana kız diyodum. Büyüyünce alırım artık. Şimdi kapalı giydirmek daha mantıklı cidden

bende baslicam kurabiyeleri falan yapmaya @kmltm ben senib tarifle yapmistim yumurtali 1 hafta falan yedik hic bayatlamadi icime kurt dusurdun simdi yapmasammi erken

Eşimin izin tarihi bile belli degil belli olsada klasik kv lere gidiyoruz allahtan deniz kenarindalar

Ya kızlar bebeklerinizin su içme durumu nasıl? Benim oğlum çok içiyor ve haliyle çok işiyor. Geçen ay söylemiştim Dr a , diyabet belirtisi mi diye ama Dr diyabet olsa çocuk bu kadar aktif olmazdı demişti ama kafam karışık çok su içiyor bu çocuk :/

Ben oğlumu nasıl kapatıcam peki ben huggies in mayo bezlerinden alıp ortalığa salmayı düşünüyordum, hatta bazen çıplak gezsin istiyordum pipili pipili
Erkek çocuklarınada var tshirt kapri şeklinde. Çok tatlı oluyolar ama cıbıl cıbıl ya. Isırasım geliyo kollarını bacaklarını.
Sizinki daha iyiymiş gerçi

Ben sorcaktım bu gün size.
Bizimkide çok içiyo. Hatta gece içmezse uyumuyo.
Ölçeyim diye büyük biberonuna su doldum 250 ml suyu bitiriyo. Daha versem dahada içicek. Karnını suyla doyurmasın diye vermiyorum

Bugün Arda'yı doktora götürdüm burnu akıyordu doktor çok su içsin ve hergün ıhlamur yada kuşburnu içsin dedi. Su içiyor olması iyi birşey demekki.

Canim benim kızım kışın çok az içiyordu şimdi çok içiyor yatana kadar 100 cc yi geçiyor bazen 100 civarı değişiyor

Bu arada arkadaşım Bella B 50+ güneş kremini önerdi, eczaneye sorduk 70 küsür dedi. Karar veremedim değer miki?

Ben sorcaktım bu gün size.
Bizimkide çok içiyo. Hatta gece içmezse uyumuyo.
Ölçeyim diye büyük biberonuna su doldum 250 ml suyu bitiriyo. Daha versem dahada içicek. Karnını suyla doyurmasın diye vermiyorum

Bugün Arda'yı doktora götürdüm burnu akıyordu doktor çok su içsin ve hergün ıhlamur yada kuşburnu içsin dedi. Su içiyor olması iyi birşey demekki.
Azad da 250 cc rahat içiyordum belki daha fazla, tabi 3 saatte bir bez değiştiriyorum . Aslında terliyor da heralde su kaybı çok oluyor ve onun için fazla içiyor. Baya su için ağlıyor susadıpında meme ister gibi suya ağlıyor.
stanki Arda'ya da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…