2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende kiziminkilere baktim gercekten minicikmis cok duygulandim ama yeni bebek gozumu cok korkutuyor tekrar dogum tekrar lohusalik gaz problemi ay bana fenalik basti rabbim hayirlisini versin

Sahi ne küçüktüler ya. Tutmaya korkardım. Hele boğazına süt kaçtığında ters çevirirken falan ödüm patlardı. Şimdi güreş yapıyoruz resmen.
Yanındaki çocuğa verdiği akla bak birde hadi ağlatalımmış. Bende gökçe ağlayınca hemen emzireyim diye isterdim başkasındaysa. Kvdemdeyse vermezdi ağlasında biraz bakıyım çok tatlı duruyo diye. Beni tınlayan yok tabi. Eşim kızdı sonrada psikopatmısın ver çocuğu niye ağlatıyosun diye de kırtuldum.
onun yüzünden 2 gün gözümü kırpmadım hiç. Çocuk ağlarda duymazsam diye. Nasıl etkilendiysem. Gece hastanede herkes uyuyo en çok uyuması gereken ben gözümü dikmiş sıpama bakıyodum
Sonra kardeşim geldi de annemle yat uyu biz ağlatmayız kaldırırız seni diye ikna ettiler uyudum biraz.
Doğumdan çıkmışsın ağrın var. Bir yandan sütüm gelcek mi yetcek mi telaşı birde bunlar insanın psikolojisini bozuyo

Akşam 8 buçukta uyuttum gökçeyi 11 gibi de ben uyudum. 11:30 da gökçe ağlamaya başladı ve sabaha kadar her 10 dk da bir sürekli ağladı. Göğsümü sıkıyorum süt fışkırıyo sütüm var. Suyunu içirdim gazımızda yok.
Niye böyle yaptı bu çocuk anlamadım. İlk defa böyle oldu.
O kadarda uykusu varki az bi sakinleşince gözü kapanıyo direk. Aha uyudu yatıyom diyorum yine bi ağlama.
Dayak yemiş gibiyim. Şimdi sabah uykusuna yattı inşallah iyice uyurda o da dinlenir bende

aksam pek konusmamissinz hatunlar.annemdeydm ben ablmi gormeye gittm iyi cok sukur.bu oglan 5 dk oturtmadi beni kimseye de gitmiyo basim donuyo artik ya ciksin su disler de eski haline donsun kuzum
Çok geçmiş olsun ablana canım Allah inşallah sağlıkla anne olmayı da nasip eder.

Ay bi de oğlum ağladığında ben hemen koluyorum diye bana laf atarlardı, çocuk ağlayarak büyürmüş, yok ciğerleri açılırmış falan. Gerçekten insanlar bazen çok gerizekalılaşabiliuorlarmış.

Canim herşeyi dişe bagliyoruz ama suan bizdede 5 ve 6. Disler ayni anda geliyo bizde geceleri ayaktayiz

Canim herşeyi dişe bagliyoruz ama suan bizdede 5 ve 6. Disler ayni anda geliyo bizde geceleri ayaktayiz

Bu arada kızlar canım acayip şıkkın eşim annesi burdayken yine gaza geldi ve yine gelen iş teklifleriyle görüşmelere başladı, ingilterede bi şirketle görüşmeye başladı, ilk iki görüşme başarılıymış. Yarın bi mülakatı daha olacak online sonra belki yüzyüze görüşmeye de çağırırlar. Dua edin de olmasın bu iş, olsa bile ben gitmiycem kesinlikle sonumuz kötü görünüyor bu durumda tüm ailesinde yurtdışı sevdası var zaten baya baskı var eşim üzerinde de burda kaldın harcamıyorsun diye, baya bi iş arkadaşı da gitti İngiltere ye. Bu da hevesli ama ben konuşmayı düşünüyorum ben gelmem diye. Artık sonu nasıl olur Allah'a emanet (?

Birde daha hiç diş yok nasıl geçer onuda bilmiyorum diş jeli vardı sürdüm ama oda etki etmedi. Evdeki calpolde şekerlenmiş kaldım öyle ağladı yavrum sabaha kadar
İnşallah diştendir ya

Canim hemen kestirip atmasan zaten belli bir sure sonra gidecek degilmisiniz ozamanada azad biraz daha büyür en azından 1,5 yasinda olur ne biliim cok zor bi karar ama eşinin de.sana ihtiyaci var A Apriori

@Akaibu Evde yedek surup bulundur istersen canim boyle durumlarda cok ise yariyor ben carpol yerine pedifen veriyorum daha etkili diye biliyorum canim bide istersen bardakla bir bak canim bizim ilk dislerde şişlik olmadan gelmisti

@minnakkartal @Akaibu teşekkür ederim inşallah en kısa sürede düzzeliriz.. Elif işyerine geldi yine fenalardayız masamın üstünde horon tepiyor resmen akşam olsa da bir an önce eve gitsekkkk..

hayırlı cumalar.. miraç kandilimiz mübarek olsun..

@Akaibu Evde yedek surup bulundur istersen canim boyle durumlarda cok ise yariyor ben carpol yerine pedifen veriyorum daha etkili diye biliyorum canim bide istersen bardakla bir bak canim bizim ilk dislerde şişlik olmadan gelmisti
Açıkta bırakmışım şekelenmiş oda. Eşime dedim iki şişe alda gel diye.
Aylardır ne olsa dişe bağlıyoruz bi türlü gelmedi
Bardakla nasıl bakıcam ki

Canim hemen kestirip atmasan zaten belli bir sure sonra gidecek degilmisiniz ozamanada azad biraz daha büyür en azından 1,5 yasinda olur ne biliim cok zor bi karar ama eşinin de.sana ihtiyaci var A Apriori
Ya bu tatil gibi değil ki ya da bikaç yıllık bişey gidince orada yeni ve kalıcı bir hayat. Ben istemiyorum öyle gurbetçi yaşamı. Kendi ailesinden de ders almamış heralde yurtdışı uğruna ne perişan hayatlar var ayrıca ırkçılığın yoğun olduğu bir yer ve ayrıca bütün yıl hava kapalı ve yağmurlu o bölgede artık depresyonlardan depresyon beğenirim ( bugün gelsin konuşucam ki görüşme sonuçlarını bana o kadar hevesle anlatmasın, ordan gelen her olumlu tepki benim canımı sıkıyor çünkü

zor bir durum ins orta yolu bulursunuz

Canim en iyisini

Canin bence istemedigini ve nedenlerini acik acik soyle.Hem sen orada meslegini nasil icra edeceksin?Benimki de bu aralar unv. Gecme planlari yapiyor Samsundakine gecerse cok iyi de o Sinopuda istiyor ben Sinopu pek istemiyorum kucuk bir sehir ana Samsun buyuk sehir ve imkan cok sagliktan egitime kadar Sibopta birsey yok;(Bwn de acikca konuscam esimle.

inşallah en hayırlı sonuç olur ama ne olursa olsun ikinizi de memnun edecek bi karara varılacağına eminim arada aşk varken herşey aşılır eşinin seni anlayacağını umuyorum tabi buna gerek kalmadan olumsuz bi sonuç çıksa fena da olmaz :)

ayy keşke mirayıda getirme şansım olsa ne güzel olurdu yaa

benden de hayırlı cumalar.. mübarek kandilimiz kutlu olsun..

Birde daha hiç diş yok nasıl geçer onuda bilmiyorum diş jeli vardı sürdüm ama oda etki etmedi. Evdeki calpolde şekerlenmiş kaldım öyle ağladı yavrum sabaha kadar
İnşallah diştendir ya
Bizim doktor calpolu buzdalabibda iki uc aya kadar saklayabilisibiz demisti sen de dene istersen.Bu aralar benimki de cozuttu ara ara agrisi dinsin diye calpol veriyorum kooek disleri iyice kabarmis.

Haziranin onbesinde ben de ise baslicam Elif Eceyi bazen yanimda goturrum diyorum ne de olsa seminer donemi bos bos oturcaz okulda ama rahat verir mi bilmem.Bu arada herkesin cumasi ve kandili mubarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…