Bizde eşimle Gökçe'nin yemi Doğduğunda çektiğimiz video ve fotolarına bakıyorduk da cidden ne çabuk büyümüşben hemen atladım Gökçe biraz büyüsün yapalım ikinciyi diye. Aşığım resmen bu sıpaya.
Bende sinir oldum. Yazık kadın sesinide çıkaramadı. Ben ağlatmayın diyince oda yeterince ağlattılar zaten siz de ağlatmayın dedi. Acaba kendi çocuklarını öyle mi büyüttüler. Ben hiç kıyamam miniklere. Çok güzeldi ama Zeynep bebekmaşallah diyim.
Sahi ne küçüktüler ya. Tutmaya korkardım. Hele boğazına süt kaçtığında ters çevirirken falan ödüm patlardı. Şimdi güreş yapıyoruz resmen.Arkadaşımın eşi doğum yaptı, bende ziyarete gittim hastaneye. Minicik çok güzel bi kızları olmuş :) ben oradayken bi kadın geldi yanında 7 yaşlarında bi kızla. Ben bebeğe dokunmadım bile. Dışardan geldim elim pis diye, kadın Minicik yavrunun yanağından makas Aldı kızınada sevdirdihadi ağlatalım dio bide. Yazık ama neden ağlatıyorsunuz dedim. Zaten anne yorgun bide böyle tiplerle uğraşıyor
Çok geçmiş olsun ablana canım Allah inşallah sağlıkla anne olmayı da nasip eder.aksam pek konusmamissinz hatunlar.annemdeydm ben ablmi gormeye gittm iyi cok sukur.bu oglan 5 dk oturtmadi beni kimseye de gitmiyo basim donuyo artik ya ciksin su disler de eski haline donsun kuzum
Akşam 8 buçukta uyuttum gökçeyi 11 gibi de ben uyudum. 11:30 da gökçe ağlamaya başladı ve sabaha kadar her 10 dk da bir sürekli ağladı. Göğsümü sıkıyorum süt fışkırıyo sütüm var. Suyunu içirdim gazımızda yok.
Niye böyle yaptı bu çocuk anlamadım. İlk defa böyle oldu.
O kadarda uykusu varki az bi sakinleşince gözü kapanıyo direk. Aha uyudu yatıyom diyorum yine bi ağlama.
Dayak yemiş gibiyim. Şimdi sabah uykusuna yattı inşallah iyice uyurda o da dinlenir bende
Akşam 8 buçukta uyuttum gökçeyi 11 gibi de ben uyudum. 11:30 da gökçe ağlamaya başladı ve sabaha kadar her 10 dk da bir sürekli ağladı. Göğsümü sıkıyorum süt fışkırıyo sütüm var. Suyunu içirdim gazımızda yok.
Niye böyle yaptı bu çocuk anlamadım. İlk defa böyle oldu.
O kadarda uykusu varki az bi sakinleşince gözü kapanıyo direk. Aha uyudu yatıyom diyorum yine bi ağlama.
Dayak yemiş gibiyim. Şimdi sabah uykusuna yattı inşallah iyice uyurda o da dinlenir bende
Birde daha hiç diş yok nasıl geçer onuda bilmiyorumCanim herşeyi dişe bagliyoruz ama suan bizdede 5 ve 6. Disler ayni anda geliyo bizde geceleri ayaktayiz
Açıkta bırakmışım şekelenmiş oda. Eşime dedim iki şişe alda gel diye.@Akaibu Evde yedek surup bulundur istersen canim boyle durumlarda cok ise yariyor ben carpol yerine pedifen veriyorum daha etkili diye biliyorum canim bide istersen bardakla bir bak canim bizim ilk dislerde şişlik olmadan gelmisti
Ya bu tatil gibi değil ki ya da bikaç yıllık bişey gidince orada yeni ve kalıcı bir hayat. Ben istemiyorum öyle gurbetçi yaşamı. Kendi ailesinden de ders almamış heralde yurtdışı uğruna ne perişan hayatlar var
zor bir durum ins orta yolu bulursunuzYa bu tatil gibi değil ki ya da bikaç yıllık bişey gidince orada yeni ve kalıcı bir hayat. Ben istemiyorum öyle gurbetçi yaşamı. Kendi ailesinden de ders almamış heralde yurtdışı uğruna ne perişan hayatlar varayrıca ırkçılığın yoğun olduğu bir yer ve ayrıca bütün yıl hava kapalı ve yağmurlu o bölgede artık depresyonlardan depresyon beğenirim ( bugün gelsin konuşucam ki görüşme sonuçlarını bana o kadar hevesle anlatmasın, ordan gelen her olumlu tepki benim canımı sıkıyor çünkü
Canim en iyisiniYa bu tatil gibi değil ki ya da bikaç yıllık bişey gidince orada yeni ve kalıcı bir hayat. Ben istemiyorum öyle gurbetçi yaşamı. Kendi ailesinden de ders almamış heralde yurtdışı uğruna ne perişan hayatlar varayrıca ırkçılığın yoğun olduğu bir yer ve ayrıca bütün yıl hava kapalı ve yağmurlu o bölgede artık depresyonlardan depresyon beğenirim ( bugün gelsin konuşucam ki görüşme sonuçlarını bana o kadar hevesle anlatmasın, ordan gelen her olumlu tepki benim canımı sıkıyor çünkü
inşallah en hayırlı sonuç olur ama ne olursa olsun ikinizi de memnun edecek bi karara varılacağına eminim arada aşk varken herşey aşılır eşinin seni anlayacağını umuyorum tabi buna gerek kalmadan olumsuz bi sonuç çıksa fena da olmaz :)Bu arada kızlar canım acayip şıkkıneşim annesi burdayken yine gaza geldi ve yine gelen iş teklifleriyle görüşmelere başladı, ingilterede bi şirketle görüşmeye başladı, ilk iki görüşme başarılıymış. Yarın bi mülakatı daha olacak online sonra belki yüzyüze görüşmeye de çağırırlar. Dua edin de olmasın bu iş, olsa bile ben gitmiycem kesinlikle sonumuz kötü görünüyor bu durumda tüm ailesinde yurtdışı sevdası var zaten baya baskı var eşim üzerinde de burda kaldın harcamıyorsun diye, baya bi iş arkadaşı da gitti İngiltere ye. Bu da hevesli ama ben konuşmayı düşünüyorum ben gelmem diye. Artık sonu nasıl olur Allah'a emanet (?
ayy keşke mirayıda getirme şansım olsa ne güzel olurdu yaa@minnakkartal @Akaibu teşekkür ederim inşallah en kısa sürede düzzeliriz.. Elif işyerine geldi yine fenalardayız masamın üstünde horon tepiyor resmen akşam olsa da bir an önce eve gitsekkkk..
hayırlı cumalar.. miraç kandilimiz mübarek olsun..
Bizim doktor calpolu buzdalabibda iki uc aya kadar saklayabilisibiz demisti sen de dene istersen.Bu aralar benimki de cozuttu ara ara agrisi dinsin diye calpol veriyorum kooek disleri iyice kabarmis.Birde daha hiç diş yok nasıl geçer onuda bilmiyorumdiş jeli vardı sürdüm ama oda etki etmedi. Evdeki calpolde şekerlenmiş kaldım öyle ağladı yavrum sabaha kadar
İnşallah diştendir ya
Haziranin onbesinde ben de ise baslicam Elif Eceyi bazen yanimda goturrum diyorum ne de olsa seminer donemi bos bos oturcaz okulda ama rahat verir mi bilmem.Bu arada herkesin cumasi ve kandili mubarek olsun.inşallah en hayırlı sonuç olur ama ne olursa olsun ikinizi de memnun edecek bi karara varılacağına eminim arada aşk varken herşey aşılır eşinin seni anlayacağını umuyorum tabi buna gerek kalmadan olumsuz bi sonuç çıksa fena da olmaz :)
ayy keşke mirayıda getirme şansım olsa ne güzel olurdu yaa
benden de hayırlı cumalar.. mübarek kandilimiz kutlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?