2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben azad sayesinde zaten 5 çocuk büyütüyorum sayılır :KK66: uzun bi zaman istemem ben de

Çalışmıyor olsam şu an 2. yi düşünürdüm. Çocuklar birbirinden çok şey öğreniyor ve benim oğlan yaşıtlarının peşinden koşturuyor parklarda. Ama ne yazıkki çalışmak zorunda olduğum için 3 yıl arası olmak durumunda.

Gecmis olsun tekrar canim ilaclar fayda eder insallah ama egzesiz de cok faydali oluyor bwnim surekli tutuluyor tutulma egzersizi var onu yapiyorum rahatlatiyor pastamizi bwgenmenize cok sevindim canim zaten sen yazisini nasil yaparim diyince tekrar net sekilde resmini attim buraya ne guzel ellerinle yapacaksin cok guzwl olur eminim yapinca paylasirsin resmi canim
Cok sagol canim guvenerek soyledigin sozler beni mutlu etti :KK66:
Canım öncelikle geçmiş olsun sana.
Bende pandispanyalarımı yaptım buzluğa attım. Kremasını çocuğu geri uyutayım yapıcam. Şeker hamurlarımıda aldım.
İnternette figürlerin yapımını parça parça anlatmışlar. Bebek yapmak zor olur sanırım. Ayıcık yapcam ben. Kolay bi figür bulursan benimlede paylaş noluurr:))

olabilir canım. Salı pazarının karşısındaki evlerin arkasında oturduk biz. Yakındanız oraya Ailelerimiz tanışıyo olabilir. Annemler çocukluklarından beri ordalar hemen hemen herkesi tanırlar.
Tabiki canim ;)

sabahtan beri dilime dolanan şarkı gençliğimi geri verseler.. çok yaşlandığımı hissediyorum ben uykusuzluğa bünyemin direnişi sadece mecburiyetler sanırım
Bende yaşlandığımı hissediyorum, şu an bir kitap okuyorum, kendine zaman ayırma diye bir sayfası var eke ekledim. Hayata ne kadar geçirebiliriz bilmiyorum.

Eklentiler

• 11289800_10153343341804933_1756806428_n.webp
    11289800_10153343341804933_1756806428_n.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 114
  • 11328921_10153343342319933_2064698120_n.webp
    11328921_10153343342319933_2064698120_n.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 106
günah bence ya:/ aynen kv de de öyle yok butarafı ağrımıştır falan diye çocuğu döndürüyo falan. Kırkı çıkmamış bebek sanki. Ağrıyosa kendi döner zaten. Uyumuyoda şimdi ağlıyo ben oturunca kucağımda dışarı bakıyoruz. Ağlıcam sinirimden. Zaten öğlen uyku uyumadı. Sabah kahvaltısından beri ağzıma lokma koymadım. Uyuyunca yerim diye. Banada günah. Pastasını yapcam. Yarın akşam annemler gelcek bu günden bişeyler hazırlıcam daha yarın çocukla yapamam.
Allahım sinir oldum ya
Haklisin canim zorlugunu biz cekiyoruz biraz dusunceli olmalari lazim bwn sirf bu yuzden kv lerle cocuklarim bebekken cok gorusmuyorum o da gelmiyor coktandir arada biz gidiyoruz bizimki gelince yatili kaliyor o zaman gunler gecmiyor sanki patliyorum sikintidan

Haklisin canim zorlugunu biz cekiyoruz biraz dusunceli olmalari lazim bwn sirf bu yuzden kv lerle cocuklarim bebekken cok gorusmuyorum o da gelmiyor coktandir arada biz gidiyoruz bizimki gelince yatili kaliyor o zaman gunler gecmiyor sanki patliyorum sikintidan
Bizimkilerin ilk torunu olunca çok hevesliler sık sık geliyolar biz gitmesekte. Allahtan evlerimiz yakın kalsalar kafayı yerdim heralde. 1 saat oturduğunda bile koltuğun çiçeğin şunun bunun yerini değiştirir

Kv, kp geldi. Çocuk uyuyo dedim. Uyurken bakıyım bari diye odaya girdi. Kucağına çocuğu alıp uyandırdı. Ne vicdansız insan ya. El kadar çocuk uykusundan uyandırılır mı sevcem diye. Bir daha uyurken gitmeye kalkarsa gitme dicem. Sinir oldum
hay allahım ya seni düşünmemişler çocuğu bari düşünseler uykuda gelişimin bi parçası Sonra huysuzlaşabilir Ağlar

öykü de hafif ates var bakalim daha dogrusu 37.9 du calpol verdim 38.5 oldu simdi 37 bkalim takipteyim
Umarım yükselmez tekrar ya bi gitmedi ateş şu topikten
Bende yaşlandığımı hissediyorum, şu an bir kitap okuyorum, kendine zaman ayırma diye bir sayfası var eke ekledim. Hayata ne kadar geçirebiliriz bilmiyorum.
Ne güzel yazmışlar ama güne nasıl başladığımı ne zaman bitirdiğimi bile anlamıyorum yinede denemekte fayda var tabi sağol canım

Pastanın üzerine puan yapacak bişey bulamadım. Kalıbınıda alayım dedim pahalı geldi. Eşimin yüzüğüyle yapıcam:KK53:
Ben kurabiyenin üzerindeki yuvarlakları tükenmez kalemin arkasındaki yuvarlak kısımla çıkarttım. Sende kalıp olarak su şişesinin kapağını kullabilirsin istersen.

Eklentiler

• 11269379_10153343400149933_733882741_n.webp
    11269379_10153343400149933_733882741_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 11350382_10153343400239933_433498640_n (1).webp
    11350382_10153343400239933_433498640_n (1).webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 62
Canım çok sıkkın kızlar eşim geldi şimdi abisi aramış Cumartesi gelin kalmaya pazar nede olsa oy kullanacaksınız öyle dönersiniz demiş Mirayı çok özlemişler fln bende özleyen kalkar gelir kaç kere geldiler hep biz gittik dedim ne yapim abime Bölemi diyim dedi bende haftaya çocuğun yaş günü var Eminönü'ne gidicem hazırlıklar o bu var dedim peki taam girmeyelim dedi ama şimdi beş karış suratla oturuyo

Canım çok sıkkın kızlar eşim geldi şimdi abisi aramış Cumartesi gelin kalmaya pazar nede olsa oy kullanacaksınız öyle dönersiniz demiş Mirayı çok özlemişler fln bende özleyen kalkar gelir kaç kere geldiler hep biz gittik dedim ne yapim abime Bölemi diyim dedi bende haftaya çocuğun yaş günü var Eminönü'ne gidicem hazırlıklar o bu var dedim peki taam girmeyelim dedi ama şimdi beş karış suratla oturuyo
aman yapsin bosver baskasinin evinde cocukla yatili zor gece kalkamican gezemicen salla iki asar sonra duzelir

Isimdeyimgucundeyim-ozge basarir
Berna çınar- pufpuff
Bunekibuneki-sema
Lilium-esraelif
Cann10-sny
Hiraysen-aysenfidanci
Yarenhelin-elfpsh
Azerikizi-azerikiziysn
Yazyagmuru-ysfnrhn
Brissa-mesutnalan
Pilise-emelerbay
Apriori-azad 2014
Kmltmm-meltemozdemir
Aysenazim-yasemin8637
Badem10-burcu5790
Delimavi-dlmv35
Oslew-zlmkcky
Cozduklerim ve eklediklerm bunlar eger bi yanlislik veya eksik varsa yazarmsnz

Allah'ım sonunda bikaç kişide olsa listeyi buldum..
yeni eklenenlerde bu listeye yazsın :KK59:
Sayende buldum teşekkürler S Sevgidili5 :KK200:

Son düzenleme:
Cok sagol canim guvenerek soyledigin sozler beni mutlu etti :KK66:

Tabiki canim :KK66:
canım pasta kreması sormuştun di mi yanlış hatırlamıyosam. Eski yaptığımı bulamayınca internetten bi tarif denedim. Şimdi soğutuyorum tadı güzel. Kapalı kapta buzdolabında saklanabiliyomuş. Eğer ihtiyacın olursa atayım sana
Ben kurabiyenin üzerindeki yuvarlakları tükenmez kalemin arkasındaki yuvarlak kısımla çıkarttım. Sende kalıp olarak su şişesinin kapağını kullabilirsin istersen.
güzel olmuş canım.
O küçük olur ama biraz büyük puan olsun istiyorum. Pastanın üzerine koyucam.Su kapaklarıda hep tırtıklıydı kötü durdu. Aslında olsaydı iyi olurdu. Yüzüğü kaynar suyun içine koydum iyice temizlensin hem arkasıda boşluk çıkartmasısa kolay olur.

Boşver canım aldırma. Zaten çalışıyosun bi hafta sonun var hazırlıklar için. Ona yoğunlaşman daha önemli şuan.

canım pasta kreması sormuştun di mi yanlış hatırlamıyosam. Eski yaptığımı bulamayınca internetten bi tarif denedim. Şimdi soğutuyorum tadı güzel. Kapalı kapta buzdolabında saklanabiliyomuş. Eğer ihtiyacın olursa atayım sana
güzel olmuş canım.
O küçük olur ama biraz büyük puan olsun istiyorum. Pastanın üzerine koyucam.Su kapaklarıda hep tırtıklıydı kötü durdu. Aslında olsaydı iyi olurdu. Yüzüğü kaynar suyun içine koydum iyice temizlensin hem arkasıda boşluk çıkartmasısa kolay olur.
Cok isterim canim

İş arkadaşımın eylülde 2 yaşına girecek kızına doktor 4 aydır hiç kilo almıyor diye balık yağı şurubu vermiş. Arda'da dokuzuncu ayından beri aynı kiloda ben diş çıkartıyor, yürüyor kilo kaybediyor diye önemsememiştim ama önemsemeli miyim bilemedim.

Back
X