Kızlar selam,
Bugun reglimin 3. günü idi ve aslında son günü yarın lekelenme şeklinde olup bitecek kısa sürüyor.
Nisan ayında yaptırdığım hormon testinde amh 1.36 iken, bugun 0.962 olarak çıktı. 3 ayda bu şekilde azalması nasıl münkün oldu bilmiyorum.
Aynı hastanede aynı laboratuvarda aralık ayında 1.02, nisanda 1.36 iken, temmuzda 0.962 şeklinde oldu ve amh yükselmesi olmuyor deniyor ve bu sapmalar nasıl oldu hiç anlamadım.
Biraz moralim bozuldu azalma olacağını biliyordum da bu kadar kısa sürede neredeyse %30 azalma hiç tahmin edemiyordum. AMH değeri 1 yılda ortalama 0.1-0.2 ng/ml azalır şeklinde internette yazıyor yani kişiden kişiye değişse de düşüş bana fazla geldi. Artık direkt tüp bebek polikliniğine başvurup tam sorun ne onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı üreme tekniği olarak ne yapacaklar bilmiyorum.

İçimi dökmek istedim umarım anne olabilirim yolun çok başındayım biliyorum ama nedense korkuyorum. Rabbim bizlere de nasip etsin diye dua etmekten başka ne yapabilirim bilmiyorum artık...
Selamlar canım✨ Başka hastane başka laboratuvarda tekrar denesen testi belki bir yanlışlık olmuştur. Çok haklısın can sıkıcı gibi gözüküyor. Tüm hikayeyi bilmiyorum ama amh bizim için sadece bir hormon… Sayılara takılı kalma, menepoz için önemli olabilir ama gebelik için engel değil. 1 tane olgun sağlıklı yumurtaya bakar gebeliğin🥳 Yumurta olgunlaştıran, büyüten, sağlıklılaştıran gıdalar ve takviyeler almaya başlamalısın. Naçizane tavsiyem kafana çok takmamaya çalış. Ve evet dua etmekten başka bir şey gelmiyor, nasibe bırakacağız vardır bir vakti saati diyeceğiz. Olumsuz düşünme💕🫶🏻

Gebelikte benimde akıntım su gibiydi regl oldum sanıp wc gidiyordum ya da altıma kaçırdım diyordum 😂 o zamanlar çok takık değildim test falan yapmamıştım inşallah bebiş yapıyordur 🥰

İnşallah canım ☺️
Geçen aylarda da su gibi akıntı gelmişti ama gebelik oluşmadı maalesef
İnşallah bu sefer bebiştendir 🤲🏼

Kızlarrrr İndirekt combs testi çıktı negatif 🥳🥳🥳
Bebeğim çok sevindim ki zaten negatif olduğu belliydi çünkü yapılan tahlillerde hiç iltihapik bulguya rastlanmamıştı ama sen kafayı takmıştın şükürler olsun artık kafanda soru işareti kalmadı Allah korumuş ♥️

Bebeğim çok sevindim ki zaten negatif olduğu belliydi çünkü yapılan tahlillerde hiç iltihapik bulguya rastlanmamıştı ama sen kafayı takmıştın şükürler olsun artık kafanda soru işareti kalmadı Allah korumuş ♥️
Evet biraz taktım açıkçası içim rahat etsin diye yaptırayım dedim bide kürtajı yapan hastane bu testi yapmayınca iyice takmıştım 🥰🥰 neyseki kafamdan gitti artık

İnşallah canım ☺️
Bat 25 Temmuz
Bugün göğüslerim de dolgunlaşmaya başladı
Bu arada benimde 27-28 Temmuz gibi BAT🥳 Bakarsın birlikte yaparız test🫶🏻 Bende çok bariz belirtiler yok şimdilik. Ama yumurtlama üzerinden 4-5 gün geçti. Olduysada belirti için çok erken diye düşünüyorum🤲🏻

Sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Sende sabredebilirsen gününden önce yapma testini😅😊

Bana kalsa yapmam canım da eşim çok sabırsız
Geçen ay regli günümde testte pozitif görüp kan verip negatif görmüştüm o yüzden o da test yapalım demez herhalde bu ay
Gecikme olursa inşallah 28 Temmuz’da kan vereceğim
Doktorum öyle dedi

Bu arada benimde 27-28 Temmuz gibi BAT🥳 Bakarsın birlikte yaparız test🫶🏻 Bende çok bariz belirtiler yok şimdilik. Ama yumurtlama üzerinden 4-5 gün geçti. Olduysada belirti için çok erken diye düşünüyorum🤲🏻

Aaaa haftaya pozitifleri görürüz o zaman inşallah 🫶🏼
Benim de belirtiler ara ara oluyor
Yerleşme kanaması dışında hiçbir belirtiye inancım yok zaten 😄
Sadece bu sefer farklı olarak bacak ağrım var

Aaaa haftaya pozitifleri görürüz o zaman inşallah 🫶🏼
Benim de belirtiler ara ara oluyor
Yerleşme kanaması dışında hiçbir belirtiye inancım yok zaten 😄
Sadece bu sefer farklı olarak bacak ağrım var
Yerleşme kanaması da her zaman olmuyor canım ben iki kez gebe kaldım ikisinde de olmamıştı.

Kızlar nasılsınız 🌸
Çarşamba günü hormon testi vermiştim benım şansıma laboratuvar da arza oldu dündür bugün sonuç çıkmadı bugün 7 gibi çıktı diye mesaj geldi proloktin değerim 12.57 çıkmış diğer ay 38 di yüksek diye dostinex vermişti değerim düşmüş mü hala hamileliğe engel mi kızlar birde doktor rahim duvarım çok ince dedi pcos var bende kalınlaşması için ne yapabilirim proloktin düşmüş ama bu sefer de rahım ince bebek tutunamaz diyor 😞😟😟

Back
X