2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bu arada dün gece mira 1 ile 3 arası kesintisiz uyudu ama ben uyuyamadım mütemadiyen nefesini kontrol ettim bişi oldu sandım çocuğa hatta sağa sola çevirdim zorla emzirmeye falan çalıştım herşey yolunda mı diye tabi haliyle rahatsız oldu seanslara kaldığımız yerden devam ettik sonuç uykusuz ve aşırı yorgunum doğum gününde gözümün altındaki morluklar için suratıma badana yapacağım

Iste o yuzden kimseye gitmek istemiyorum.ve bugun gittgm halalar bekar:KK53:biri 50 kusur biri 60 kusur yasinda:KK53:ama 10 cocuk buyutmus gbi bilgililer masallah.gittikten 2 saat sonra falan emreyi eve gonderdm zaten esimi cagrdm gelip aldi bende bi yarm saat daha oturup kalktim.uzunca bir sure de gormek istemiyorum onlari:KK62:
Aramızda kalsın diye bi diİ vardı çok severdim, oradaki yaşlı bekar halalar geldi aklıma :D

Genelde herkes bi yorum yapıyo canım betülün saçları malum yeterince bol ama yok kazıtmalıymışım bol olsun yeterşnce bol zaten hayatta kestirmem dedim bu tarz şeyler söyleyen olursa ya duymazlıktan geliyorum ya da cevap veriyorum kimse umrumda değil
Yok artık konuşmak için konuşmak buna denir, Betül saçı kazıtılarak gürleştieilecek en son çocuk be :)

Gunaydin kizlar bizi bu asi mahvetti butun gece uyandi Ece cok huysuzdu esimde ben de uyumadik hic kalktik kahvalti yaptik kizim uyuyor simdi misafir gelecek kek falan birseyler yapcam kolumu kaldirmaya halim yok badim agriyor agri kesici ictim ayakta durnaya calisiyorum
Sana da eceye de geçmiş olsun. Ben bağımlılık işinde hadsiCe yorum yapanlara, bebeğin anneye bağımlılığı bebek psikolojik ve karakter gelişimi açısından önemli ve olumlu söylüyorum. Eğer sizin çocuğunuz böyle bağımlı değilse onun psikolojisi ve gelişimi den şüphelenin bence diyorum.
Ne gicik insanlar var ya bizler cocuklarimiz icin en iyisini yapmaya calisirken sirf elestirmek icin konusuyorlar gecen gun bana da komsu diyor ki cocuklarin arasinda dursun oynasin sana bagimli olmasin ben oyle yapiyordum dedim bizim evde cociktan bol ne var abileriyle oynuyor ama bir yine sonra yine beni istiyor kizimin bana bagimli olmasi da benim sucummus gibi konusuyor benim daha once cocuklarim oyalaniyordu kendi kendine ustelik buyuk oglum yalniz buyuyen bir cocuktu neden bana bagimli degildi yok yani cocuk nadil olursa olsun suc hep annelerin

Ne gicik insanlar var ya bizler cocuklarimiz icin en iyisini yapmaya calisirken sirf elestirmek icin konusuyorlar gecen gun bana da komsu diyor ki cocuklarin arasinda dursun oynasin sana bagimli olmasin ben oyle yapiyordum dedim bizim evde cociktan bol ne var abileriyle oynuyor ama bir yine sonra yine beni istiyor kizimin bana bagimli olmasi da benim sucummus gibi konusuyor benim daha once cocuklarim oyalaniyordu kendi kendine ustelik buyuk oglum yalniz buyuyen bir cocuktu neden bana bagimli degildi yok yani cocuk nadil olursa olsun suc hep annelerin

He bi de o var.bana duskun olmasi suc sanki.bi yere gitmyosun cocuk senden baska kimseyi gormuyo ki alissn dyolar.mutlaka bir kulp bulunuyo mutlaka

bende artık robot oldum geceleri pış pış emzir salla başa dön ve evet deliksiz uyuyabileceğim o günü deli gibi bekliyorum

ay valla herkes aynı hele şu yürüme meselesi utanmasalar doktora götür dicekler sanki beş yaşında da yürümüyor bu çocuklar bende artık kimseyi görmek istemiyorum eskiden de böle bişi söylerlerdi ama takmazdım tabi iş çocuğuma gelince başka hissediyorum

inşallah sıkıntısız çıksınlar o zaman ben azıcık mızırdansa bütün damağını kontrol ediyorum psikopata bağladım kendimi

off ya şu aşının yapıldığı bi kaç günü hiç sevmiyorum canım hazır bişiler alsan

aman benim hep öle oluyo ne kusuru olcak derdimiz anlaşılıyor sebebide belli :)

Evet canm sanki erken yuruyen cocuk super zeka da benmki gerizekali.gecen de dyo ki bu cocuk niye anne demiyo da gel diyo.ilk kelimesi anne olmakiymis.sen konusmyosun ki onunla o yuzden bilmyo dyo.bu cok bilmis kadin dun emreye haxir meyve suyu icirsene daha baslamadnmi diyo.baslamycam hic ben bile icmiyorum hazr meyve sularni dedm.ay cok doluyum:)))

Aramızda kalsın diye bi diİ vardı çok severdim, oradaki yaşlı bekar halalar geldi aklıma :KK70:

Yok artık konuşmak için konuşmak buna denir, Betül saçı kazıtılarak gürleştieilecek en son çocuk be :)

Sana da eceye de geçmiş olsun. Ben bağımlılık işinde hadsiCe yorum yapanlara, bebeğin anneye bağımlılığı bebek psikolojik ve karakter gelişimi açısından önemli ve olumlu söylüyorum. Eğer sizin çocuğunuz böyle bağımlı değilse onun psikolojisi ve gelişimi den şüphelenin bence diyorum.

Aynen canm gecen sen mi paylasmistn bagimlilik ile ilgili yaziyi hatirlamiyorum tam.onu okuduktan sonra daha bi sakin yaklasmaya basladim emreye yoksa disarda ozellikle ben bile bunaliyodm yapisik gezmekten.babasini bile istemiyo ben varken.ama bu benm sucum cikarmiyorjm ki cocugu.cocugumun bana duskun olmasi bile zorlarina gidiyo gelinm ya ben:))esime duskun olsa bu kadar hicbisey demezler be guzel babasini cok seviyo derler:)

teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)

gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)

Aksam esimin halasina gittm emreyi de gotrdm.kadin diyoki 13 aylik oldu artik yurumuyo mu alistirsana yurusun artk:KK62:ya valla ben artik bu insanlara aciklama yapmaktan yoruldum.emre kucagimdan inmiyo bana diyoki sal cocugu ozgur olsun.bana kalsa hep salacam o cikiyo ustme dedm.hic cikarmiyosun cocugu diyo.hicbir yere gitmiyomisum.yer mi var burda ya cikacak ben cok mu merakliyim eve tikilmaya:mad:gittgme pisman oluyorm ya ayni binadayz gitmesem de olmuyo laf ediyolar.tasinayim da kurtulaym hepsinden.herkes ne merakli laf soylemeye ben hic karismam kimsenin cocuguna anneligne falan.ne hakla bu kadar elestirebiliyosun ya.kimseyi gormek istemiyorum artik herkes cok akilli tek mal benm sanki:mad:etrafimdaki herkes bebek bakim uzmani.sizinkiler de boyle mi ya:KK43:
aynen sırf bu yüzden hiç bi yere gidesim yok. Alışveriş merkezinde bile asansördeki kadın çocuk çok zayıf kalmış diyo. Sana ne ya sanane. Hayatında ilk defa görmüşsün sanane yani. Artık tersliyorum ben. Kv yavruma iyi bak çok zayıflamış diyip duruyodu. En son onada çattım. Ben onun annesiyim benim çocuğum benden daha çok kimse düşünemez daha iyide kimse bakamaz dedim kızarak. Ben yemeyim içmeyim gezmeyin. 20 liralık tsirtü alırken çok ihtiyacım yok nasılsa gökçeye bişeyler alırım diye bırakıyım. Bilip bilmeden ahkam kessinler sinir oluyorum.

bu arada dün gece mira 1 ile 3 arası kesintisiz uyudu ama ben uyuyamadım mütemadiyen nefesini kontrol ettim bişi oldu sandım çocuğa hatta sağa sola çevirdim zorla emzirmeye falan çalıştım herşey yolunda mı diye tabi haliyle rahatsız oldu seanslara kaldığımız yerden devam ettik sonuç uykusuz ve aşırı yorgunum doğum gününde gözümün altındaki morluklar için suratıma badana yapacağım
paranoyak ettiler çocuklar bizi ya :) bende bi kere ağladı emzirdim yerine koydum. Yattım. Yine ağlama sesi kalktım emzirmeye çalışıyorum emmiy

gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
iyi ki doğmuş öykücük:) sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşallah annesi

Doktordan geliyoruz en son 10. Ayda gitmiştik. 2 ayda sadece 100 gr almış :( boyu 4 cm uzamış. Çok az kilo almıl dedi doktor. Çinko verdi.Tadı çok kötüymüş eğer içmezsede çok zorlama dedi. Multivitamin verdi oda biraz iştahını açarmış. Bi gün vitamini bi gün balık yağını içircem.bi dahaki ay yine gitcez. İnşallah o zaman biraz kilo alır:(
Ensesindeki kızarıklıkta döküntü böyle olmazmış. Alerji gibiymiş. Besin alerjisi olsa tek bir yerde olmazdı ama belli de olmaz dedi. Dışarı çıktığında bişey temas etmiştir terden olmuş olabilir dedi. Alerji şurubu verdi birde krem. Tekrarlarsa gel kapsamlı test yapalım dedi.
Bıldırcın yumurtasını da tekrar sordum haftada bir kez pişirde ver çiğ verenler oluyo sakın çiğ verme dedi.

doğum günü kutlu olsun cimcimenin.. sağlıkla huzurla ve mutlulukla inşallah...

Mutlu güzel yaşları olsun zilinin :))

Bağımlılık ile ilgili yazı nedir ben kaçırmışım onu, tekrar paylaşabilir misiniz? A apriori11 @kmltm
Bebeklerdeki ayrılık kaygısı hakkında bi yazıydı bulup yenden paylaşmaya çalışırım
Doktordan geliyoruz en son 10. Ayda gitmiştik. 2 ayda sadece 100 gr almış :KK43: boyu 4 cm uzamış. Çok az kilo almıl dedi doktor. Çinko verdi.Tadı çok kötüymüş eğer içmezsede çok zorlama dedi. Multivitamin verdi oda biraz iştahını açarmış. Bi gün vitamini bi gün balık yağını içircem.bi dahaki ay yine gitcez. İnşallah o zaman biraz kilo alır:KK43:
Ensesindeki kızarıklıkta döküntü böyle olmazmış. Alerji gibiymiş. Besin alerjisi olsa tek bir yerde olmazdı ama belli de olmaz dedi. Dışarı çıktığında bişey temas etmiştir terden olmuş olabilir dedi. Alerji şurubu verdi birde krem. Tekrarlarsa gel kapsamlı test yapalım dedi.
Bıldırcın yumurtasını da tekrar sordum haftada bir kez pişirde ver çiğ verenler oluyo sakın çiğ verme dedi.
Geçmiş olsun inşallah hemen toparlar ve alerji de geçicidir inşaşlah

iyi ki doğmuş öykücük:) sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşallah annesi

doğum günü kutlu olsun cimcimenin.. sağlıkla huzurla ve mutlulukla inşallah...

Mutlu güzel yaşları olsun zilinin :))

Bebeklerdeki ayrılık kaygısı hakkında bi yazıydı bulup yenden paylaşmaya çalışırım

Geçmiş olsun inşallah hemen toparlar ve alerji de geçicidir inşaşlah
tesekkur ederiz teyzeleri :)

He bi de o var.bana duskun olmasi suc sanki.bi yere gitmyosun cocuk senden baska kimseyi gormuyo ki alissn dyolar.mutlaka bir kulp bulunuyo mutlaka

Evet canm sanki erken yuruyen cocuk super zeka da benmki gerizekali.gecen de dyo ki bu cocuk niye anne demiyo da gel diyo.ilk kelimesi anne olmakiymis.sen konusmyosun ki onunla o yuzden bilmyo dyo.bu cok bilmis kadin dun emreye haxir meyve suyu icirsene daha baslamadnmi diyo.baslamycam hic ben bile icmiyorum hazr meyve sularni dedm.ay cok doluyum:)))
ay valla bende doluyum yeri geliyor eşime karıştırtmıyorum millete noluyo herkes çocuk bakımında prof olmuş bi biz acemiyiz zaten

kankişşşşş yeni yaşın kutlu olsun nice güzel sağlıklı mutlu yaşların olsun minnak ellerini yanaklarını kocaman öperiz

aynen sırf bu yüzden hiç bi yere gidesim yok. Alışveriş merkezinde bile asansördeki kadın çocuk çok zayıf kalmış diyo. Sana ne ya sanane. Hayatında ilk defa görmüşsün sanane yani. Artık tersliyorum ben. Kv yavruma iyi bak çok zayıflamış diyip duruyodu. En son onada çattım. Ben onun annesiyim benim çocuğum benden daha çok kimse düşünemez daha iyide kimse bakamaz dedim kızarak. Ben yemeyim içmeyim gezmeyin. 20 liralık tsirtü alırken çok ihtiyacım yok nasılsa gökçeye bişeyler alırım diye bırakıyım. Bilip bilmeden ahkam kessinler sinir oluyorum.

paranoyak ettiler çocuklar bizi ya :) bende bi kere ağladı emzirdim yerine koydum. Yattım. Yine ağlama sesi kalktım emzirmeye çalışıyorum emmiy
ay işte en sinirolduğum helede mira zaten küçük bide ilk kez görenler nasıl bir yaşında küçücük falan diyolar ya deliriyorum oturup sana çocuğumun alerjilerini kusmasını reflüsünü mü anlatayım yani bende aç bırakıyorum ondan dedim bi kere parkta birine kadın kalakaldı

Doktordan geliyoruz en son 10. Ayda gitmiştik. 2 ayda sadece 100 gr almış :KK43: boyu 4 cm uzamış. Çok az kilo almıl dedi doktor. Çinko verdi.Tadı çok kötüymüş eğer içmezsede çok zorlama dedi. Multivitamin verdi oda biraz iştahını açarmış. Bi gün vitamini bi gün balık yağını içircem.bi dahaki ay yine gitcez. İnşallah o zaman biraz kilo alır:KK43:
ya galiba biz hep 50-100 gr aldığımız için bana bu rakam normal geliyor bide bizim dr hep boyu 2-3 cm uzayınca bile tamam diyodu hatta son muayenede artık miranın kilo almasını beklemeyin falan demişti bizimkinde mi bi sorun var acaba
bide boyu güzel uzamış kuzunun maşallah umarım besin alerjisi değildir canım bide biz burada çoğumuz coresatin pediatrik kullanıyoruz kardeşinde eczacı bili kortizonsuz ve çok etkili aklında bulunsun

ay valla bende doluyum yeri geliyor eşime karıştırtmıyorum millete noluyo herkes çocuk bakımında prof olmuş bi biz acemiyiz zaten

kankişşşşş yeni yaşın kutlu olsun nice güzel sağlıklı mutlu yaşların olsun minnak ellerini yanaklarını kocaman öperiz

ay işte en sinirolduğum helede mira zaten küçük bide ilk kez görenler nasıl bir yaşında küçücük falan diyolar ya deliriyorum oturup sana çocuğumun alerjilerini kusmasını reflüsünü mü anlatayım yani bende aç bırakıyorum ondan dedim bi kere parkta birine kadın kalakaldı

ya galiba biz hep 50-100 gr aldığımız için bana bu rakam normal geliyor bide bizim dr hep boyu 2-3 cm uzayınca bile tamam diyodu hatta son muayenede artık miranın kilo almasını beklemeyin falan demişti bizimkinde mi bi sorun var acaba
bide boyu güzel uzamış kuzunun maşallah umarım besin alerjisi değildir canım bide biz burada çoğumuz coresatin pediatrik kullanıyoruz kardeşinde eczacı bili kortizonsuz ve çok etkili aklında bulunsun
Aynen ya belki çocuğun ciddi bi hastalığı var Allah göstermesin bilerek aç bırakıyo değiliz ya.
Bende sahi onu sorcaktım aklıma gelmedi ilacın adı burda sizden okumuştum. Kardeşim derste olunca onuda arayamadım. Advantan diye bi krem verdi doktor. Eczacıya sordum kortizonsuz bi krem var sanırım onu verseniz diye kortizonsuz alerji kremi yok çok az var içinde zaten devamlı kullanmayacağınız bişey olduğu için bişey olmaz dedi. Bende üstelemedim. Eşime söyleyeyimde gelirken alsın bunu. Sağol canım

Kizlar pazartesi ise baslyorm mudurmu aradm biraz once norm fazlasiymisim.ogretmen olan arkadaslar bu iyi bisey mi kotu bisey mi ya?merkeze bagli beldede calsyodm mudurm eylulden once tercih yapcgmizi soyledi.merkezdeki okullari tercih etcm yine ama ya hicbiri gelmezse beni kafalarina gore herhangi bir okulda gorevlendirirler mi acaba?
Canım norm fazlası durumu sıkıntılı biraz. Açılan okullardan tercih etmeye zorluyorlar. Bizim okuldan arkadaşı halk eğitime atadılar boş yer yok diye. Sınıf Öğretmeni değilsen daha kolay olur bence işin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkıntısız istediğin yerde olursun.
Ben dişimin ağrısı geçince yine erteledim dişçiyi :KK43:

sürekli öyleyiz canım zaten. Orta sehbanın çevresinde dört dönüyo. 2-3 adım atıyı zaten. Ordan koltuğa geçmeye korkardı şimdi onu keşfetti.
Normalde oyalanır oyuncakla falan bu gün hiç istemedi.
Şimdide banyo yaptırdım. Yatakta bi o yana bi bu yana dönüyo.
Enerjilerinin nereden geldiğini ben de çok merak ediyorum. Bizimki de sürekli yürüme halinde, günde ne kadar mesafe yürüdüğünü merak eder oldum:)

Kizlar asimizi olduk bugun ates yapmiyor genelde ama birkac gun sinra dokuntu olabilir dedi kilomuz 10 geldi yine daha once asm de 9,5 mus hic sasirmadim cunku ishali de vardi kac gundur normalde aralik da kontrol arti asi varmis ama eylulde kilosuna tekrar bakalim dedi islak mendilleri cikarip oynuyormu bardajtan su icebiliyormu diye sordu yurume durumunu sordu kizimi ayakta tutup bakti anne baba diyor mu diye sordu bizimki islak mendil hastasi zaten surekli bosaltiyor bardakta su vetince icebiliyor ama ben suluguyla vetiyorum genelde anne demiyor ama gel cici ece meme git baba mö demeye basladi daha yeni bunlari soyledim cok iyi dedi kisacasi anne disinda hetseyi soyluyor dedim :)))
Maşallah Ece ye:))Biz de dün aşı olduk, cok şükür atesi filan hiç olmadı, aşı olmamış gibi sanki ama şu döküntü olayı kafamı kurcaliyo inşallah olmaz öyle birşey, cumartesi doğumgünü yapcaz

Eki Görüntüle 1554130 Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Sizin bebişlerde nasıl görülüyodu
Canım kuzenimin bebeği de çok alerjik ve böyle bölgesel döküntü olduğu oluyor. Bir de arkadaşımın kızında olmuştu buna benzer geçen hafta, sampuanini filan degistirdiler alerjik demiş doktor.

@Akaibu bencrde dr a sormak en iisi baya kizarms, bizimkinin de bacağının bi tarafındaki asi yeri kızardı ve Şiş gibi sert sizinkiler de öyle mi
Biz de yeni aşı olduk ama ebe sertlik ve şişlik olabilir normal dedi.

Benim de esimin yigeninin cocugu o kadar uslu ki annesi koltukta oturuyor ya o da annesinin yaninda oturuyor ne bir cıt cikariyor ne de kipirdiyor ben de gecen gun sinirlendim esime dedim bir ona bak bir de buna o da cocuk buyutyor ben de dedim esimde ben oyle istemiyorum cocuk boyle olur dedi tabi kendileri cocugu sadece sevmek kismiyla mesgul:KK43:

Ben de sordum emmiyormuymuş diye ama eşim kadına emzirip emzirmediğini soramazdım ya dedi :)))

Benim eşim de sevmiyor öyle sakin çocuğu, zaten azadı böyle kuduruk yapan da eşim, bi boğuşmaları var ki.. Sonra gün içinde aynı performansı benden bekliyor azad efendi :KK43:(

Benimki ne kadar yorulsa da hayatta öyle uyumaz :KK43:

Aynen öyle bazen 40 dk da bir kalkıyor ben tam uykuya geçicem uyanıyor ve cinnet geçiriyorum gece gece :KK43:((
Bence de çocuk hareketli olmalı tabi gece de uyuyanı denk gelirse tadından yenmez:)

Bizim de konseptimiz prens olacak. 1 kurabiyelerine de taç yapmışsınız süper olmuş..
Ben biraz ortaya karışık yaptım canım, gökkuşağı filan kullandim. Renkli olsun biraz dedim ama yine de mavi çoğunlukta oldu. hoşuma gidenleri bir araya geturdim işte . Beğenmene sevindim:) Ben de 2. Yaş gününde yapıcam prens.

Benm yegenm de oyleydi canm emreden tam 1 yas buyuk.erken yatip erken kalkarmis hep oyle diyodu ablam.ama benmki dogdugndan beri gecelerin adami.yine cok sukur halimize 11.30-12 gibi uyuyup sabah 10 da kalkiyo.gece de 2 -3 kere anca kalkar mama icip uyur hemen.o eski huysuzlugu kalmadi geceleri 41 kere masallah:))ama gunduz canima okuyo:)

Fotograf atcaktin hani?:))
Maşallah annesi:) Gittikçe büyüyor bıdıklarımız, buna da şükür :)

Aksam esimin halasina gittm emreyi de gotrdm.kadin diyoki 13 aylik oldu artik yurumuyo mu alistirsana yurusun artk:KK62:ya valla ben artik bu insanlara aciklama yapmaktan yoruldum.emre kucagimdan inmiyo bana diyoki sal cocugu ozgur olsun.bana kalsa hep salacam o cikiyo ustme dedm.hic cikarmiyosun cocugu diyo.hicbir yere gitmiyomisum.yer mi var burda ya cikacak ben cok mu merakliyim eve tikilmaya:mad:gittgme pisman oluyorm ya ayni binadayz gitmesem de olmuyo laf ediyolar.tasinayim da kurtulaym hepsinden.herkes ne merakli laf soylemeye ben hic karismam kimsenin cocuguna anneligne falan.ne hakla bu kadar elestirebiliyosun ya.kimseyi gormek istemiyorum artik herkes cok akilli tek mal benm sanki:mad:etrafimdaki herkes bebek bakim uzmani.sizinkiler de boyle mi ya:KK43:
Sanki alistirinca yürüyor çocuk. Bekara konuşmak kolay tabi. Çocuklar çanları ne zaman isterse Ve hazır olursa yapıyorlar işte. Benim etrafimda da çok bunlardan. Duymamak lazım ama anne olarak takiliyoruz işte
Gunaydin kizlar bizi bu asi mahvetti butun gece uyandi Ece cok huysuzdu esimde ben de uyumadik hic kalktik kahvalti yaptik kizim uyuyor simdi misafir gelecek kek falan birseyler yapcam kolumu kaldirmaya halim yok badim agriyor agri kesici ictim ayakta durnaya calisiyorum
Canım ya Allah yardım etsin, uykusuzluk berbat ediyor insanı. Toparlanirsin inşallah hemen

Back
X