2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy neyseki evde degilsin :)
evet birde Beşiktaşlı kupalarımdan biri kırılsaydı daha çok üzülürdüm bunun üzerindeki ince belli kadınada sinir oluyodum ii oldu

Kizlar yazmistim kizimla ayni gun dogumlu yigenim 10 aylikken yurudu surekli bende daha yurumuyomu sorulari duyuyorum diye veeeee evet kizim artik yuruyor ve bende artik bu sorudan kurtuldum cifte bayram :KK66: iki uc adim atiyo dusuyo tekrar kalkip iki uc adim atiyo :)) 8,5 aylikken siraladi 10 aylikken emekledi 1 yasinda yuruyor biraz ters benim kiz ilk 9 ay anca yatmış :))

maşallah beyzaya canım darısı bizlere:))

Betülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Geceleri noluyosa bana geçen gece eşimi uyandırdım kalk deprrm oluyo diye sonrada diyorumki yok yok avize sallanmıyo deprem değilmiş:KK53: 1 sat geçmeden yine kalk kalk betül yok diyorum eşime e uyuyo ya beşiğinde dedi baktım sahiden beşiğinde uyuyo buna benzer başka şeyler de yapıyorum bi gece fırladım yerimden eşimde bismillah dedi fırladı diyorumki betül düşüyo yok ya uyuyo çocuk dedi baktım evet uyuyo:confused:

Maşallaj öyküye hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
valla hepimiz paranoyak olduk orası kesin artık

Merhaba kızlar Kızımın vajinal bölgesinde minik minik sivilce gibi Şeyler çıkmış hatta dün üzeri kanamış gibiydi içim gitti. Mantar mı acaba bilemedim doktorada götüremedim şimdi sağlık Ocağına götürücem ama anlarlar mi bilmiyorum. Sizin başınıza geldi mi ne kullandınız krem bepanthol sürüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
geçmiş olsun canım geçen bizim arkadaşın kızında oldu sudocream ve zeytinyağı sürdü geçti.. bez yada başka bişi değiştirdin mi? krem filan?

Merhaba kızlar Kızımın vajinal bölgesinde minik minik sivilce gibi Şeyler çıkmış hatta dün üzeri kanamış gibiydi içim gitti. Mantar mı acaba bilemedim doktorada götüremedim şimdi sağlık Ocağına götürücem ama anlarlar mi bilmiyorum. Sizin başınıza geldi mi ne kullandınız krem bepanthol sürüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum
bişi dokunmuş olabilir mi acaba gerçi genelde popo kısmında oluyo alerji ama

@kmltm bizim gökçe de emrete özendi yatakta gülüp gülüp duruyo kendi kendine:KK53:
Geçmiş olsun. Biz hiç öyle bieşy yaşamadık. Önemli bişey değildir umarım

teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)

gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
doğum günü kutlu olsun öykücüğün

Diş sıkıntısı ile oğlum ne oyun oynuyor, ne keyfi tam yerinde :KK61:
huzursuzlanan oğlumu biraz rahatlasın diye parka götürdüm, bir tek dışarıda hiç sesi çıkmıyor...

@Bunekibuneki @azerikizi91 @aysenazim A ankara12 @badem10 hic görünmüyorlar
Bzmki hala gece cok kalkio smdi yanyana yatyrz ztn gozukapali gelip tepeme cikio meme meme diyo daha onceleri cok daha sinirleniyodm söyleniyordum smdi okdr dil otomatiğe Bağlams gibiyim ama gercktn cok uykusuzm
Canım hatırlanmak ne güzel. Buraya ilk yazdığımda oğlum karnımda 8-9 haftalık ti. Bugün 11,5 aylığız . Az önce ameliyattan geldik. Uyuyor, başında bekliyorum. Bi bakayım kk ya dedim, mesajını gördüm. Şubat tatiliyle birlikte okula başladım. Çok yoğunum. Nadiren okula gider gelirken göz atıyorum ama cevap verecek zaman yok maalesef. Hatta bugün ameliyat öncesi burası aklıma geldi. Beni en iyi onlar anlar. Mesaj yazsam da dualarıni alsam diye. Hepinize çok selamlar. Fırsat bulursam yazarım.

Canım hatırlanmak ne güzel. Buraya ilk yazdığımda oğlum karnımda 8-9 haftalık ti. Bugün 11,5 aylığız . Az önce ameliyattan geldik. Uyuyor, başında bekliyorum. Bi bakayım kk ya dedim, mesajını gördüm. Şubat tatiliyle birlikte okula başladım. Çok yoğunum. Nadiren okula gider gelirken göz atıyorum ama cevap verecek zaman yok maalesef. Hatta bugün ameliyat öncesi burası aklıma geldi. Beni en iyi onlar anlar. Mesaj yazsam da dualarıni alsam diye. Hepinize çok selamlar. Fırsat bulursam yazarım.
Geçmiş olsun ameliyatı umarım ciddi bir sorundan kaynaklı değildir...

Diş sıkıntısı ile oğlum ne oyun oynuyor, ne keyfi tam yerinde :KK61:
huzursuzlanan oğlumu biraz rahatlasın diye parka götürdüm, bir tek dışarıda hiç sesi çıkmıyor...
Allahtan havalar güzel de kuzucuklar açık havada biraz rahatlıyor bizim daha çok akşam ve gece başlıyor sıkıntılar

acil şifalar dilerim umarım önemli bişi yoktur hemencik iileşir
Pek güzel değil Ankara'da malesef:KK43:
Yağışlı serin, oğlum daha t-shirtle tanışamadı:KK54:
istanbulda da gel git ama bugün ii yinede her türlü hava kardan kıştan iidir

Peynir ile yogurt ayni etkiyi yapmaz cunku kimyasal degisime uğruyorlar. Farkli bisey verdin mi bilmiyorum... benim kiz aylar once kividen alerji olmustu.
Ben devite ve ferosanol a devam ediyim dr gidinceye kadar dedigin iyi oldu canim.

Allah sifa versin

Back
X