- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
evet birde Beşiktaşlı kupalarımdan biri kırılsaydı daha çok üzülürdüm bunun üzerindeki ince belli kadınada sinir oluyodum ii olduayy neyseki evde degilsin :)
Kizlar yazmistim kizimla ayni gun dogumlu yigenim 10 aylikken yurudu surekli bende daha yurumuyomu sorulari duyuyorum diye veeeee evet kizim artik yuruyor ve bende artik bu sorudan kurtuldum cifte bayramiki uc adim atiyo dusuyo tekrar kalkip iki uc adim atiyo :)) 8,5 aylikken siraladi 10 aylikken emekledi 1 yasinda yuruyor biraz ters benim kiz ilk 9 ay anca yatmış :))
maşallah beyzaya canım darısı bizlere:))
valla hepimiz paranoyak olduk orası kesin artıkBetülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Geceleri noluyosa bana geçen gece eşimi uyandırdım kalk deprrm oluyo diye sonrada diyorumki yok yok avize sallanmıyo deprem değilmiş1 sat geçmeden yine kalk kalk betül yok diyorum eşime e uyuyo ya beşiğinde dedi baktım sahiden beşiğinde uyuyo buna benzer başka şeyler de yapıyorum bi gece fırladım yerimden eşimde bismillah dedi fırladı diyorumki betül düşüyo yok ya uyuyo çocuk dedi baktım evet uyuyo
Maşallaj öyküye hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah