2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim cok faydasi oluyor ben buyuk oglumu gondermistim kucuk oglum oldugunda ilgisi dagilmisti bayagi kucuk oglumu da 4 yasinda gondermistim konusmasi geciktigi icin cok faydasini gordum gitmek istemese bile bir sure sonra alisacaktir orasi hosuna gidecektir
Bende gonderecegim bu yıl canım kucukte sayilmaz aslinda tam zamani

Kizlar oglumda demir eksikligi var. Dr en az iki ay surup icmesi gerektigini soyledi ama imkani yok iciremiyorum enjektorle, yediklerine karistirarak hepsini denedim ama yok icmiyor nasil icirebilirim fikri olan var mi.

Canm nutrigen toz demir ilaci var yemeklerine katarsan farketmyomus dene istersen.

Kizimin dogum gunu masasi hazir teyzeleri ama cok yoruldum dirf kizima hatira kalsin ilerde keske dememek icin baya ugrastim
herşey çok güzel görünüyo eline sağlık

Kizlar oglumda demir eksikligi var. Dr en az iki ay surup icmesi gerektigini soyledi ama imkani yok iciremiyorum enjektorle, yediklerine karistirarak hepsini denedim ama yok icmiyor nasil icirebilirim fikri olan var mi.
gökçede içmiyo minik su biberonlarına ilacı doldurup ilaç kadarda su ekliyorum. Bi çekişte gideceği kadar yani. Öyle içirebiliyorum ancak

evet ya allah müzik kanallarını açanlardan razı olsun:KK53:radyo kısmını açıyorum epey eğleniyo

bu gün çoğu kişi doğum günü kutluyo sanırım. Ramazan girmeden kutlamak için herkes öne aldı
Kizimdan cok ben oynadim oynak bi kizim var zaten bugun banada geldiler beraber kudurduk kucagina aldim zipladik durduk.

Yemek yaptim esim aradi aksama cig kofte yapacam diyor biz bize ne gerek varsa o kadar is cikacak iki saat yogurmaya da usenmiyor bi de yemegim var:KK64:. Bogaz delisi bi kocam var

Yemek yaptim esim aradi aksama cig kofte yapacam diyor biz bize ne gerek varsa o kadar is cikacak iki saat yogurmaya da usenmiyor bi de yemegim var:KK64:. Bogaz delisi bi kocam var
benim eşimde acaip düşkün yemeğe. Akşamları mutlaka bişey yemesi lazım. Mısır çiğ köfte cips çekirdek ne aklına gelirse. Ben hamileyken iştahım açılınca oda iyice abarttı. Evlenmeden önce 75 kiloydu şimdi 90 küsür. Göbek yaptı resmen. Seninki ne zaman doğcak diye dalga geçiyorum artık

Kizlar bigun bebek mevlutne gittik abimin bebeginin Ece ilgi odagi oldu resmen orada genc kizlar vardi hep onlarlaydi beni unuttu disarida cok mutlu bu kiz herkes cok sevdi cenesi de hic durmadi erjen konusacak masallah dediler bir de tombik diye sevdiler bu cok hosuma gitti kizim kilo almayinca gozume zayif geliyordu hep iyi geldi bunu duymak

Canm nutrigen toz demir ilaci var yemeklerine katarsan farketmyomus dene istersen.
Hemen arastiriyorum bunu canim cok sagol
herşey çok güzel görünüyo eline sağlık

gökçede içmiyo minik su biberonlarına ilacı doldurup ilaç kadarda su ekliyorum. Bi çekişte gideceği kadar yani. Öyle içirebiliyorum ancak
Muthis bir çözüm deneyecegim bunuda teşekkür ederim
Ohh miss :kk77:
Keske benim kocamda bogazina duskun olsa. Bazen baski yapiyorum nolur aksam geldiğinde birlikte birseyler yiyelim diye çünkü ben yalniz yemeyi hic sevmiyorum:KK43:

Kizlar bigun bebek mevlutne gittik abimin bebeginin Ece ilgi odagi oldu resmen orada genc kizlar vardi hep onlarlaydi beni unuttu disarida cok mutlu bu kiz herkes cok sevdi cenesi de hic durmadi erjen konusacak masallah dediler bir de tombik diye sevdiler bu cok hosuma gitti kizim kilo almayinca gozume zayif geliyordu hep iyi geldi bunu duymak
Ben geçen gece rüyamda sen ve Eceyi gördüm gülerek bana doğru geliyordu sıpa :) ama gerisi yok rüyanın :KK53:

Back
X