2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
IMG-20150614-WA0070.webp
IMG-20150614-WA0043.webp
IMG-20150614-WA0043.webp
buda bizden:)

Cok güzel olmuş canim nice mutlu yaşlara
teşekkürler canım

Pastaniz çok güzel olmuş canım, inşallah hersey gönlünüzce olsun. Seni çok yorsa da iyi doğmuş Azad bey, mutlu günler görsün inşallah :)

Herşey mükemmel görünüyor. Iyi ki doğmuş Aren. Nice mutlu yıllara:)

Çok tatlı olmuş kutlamaniz, bana da fikir oldu:) erken olsun geç olmasın :))

Çok emek verip çok heves ettin canım, inşallah herşey gönlüne göre olur. Iyi ki doğmuş Efe:KK66:
Iyi ki doğmuş öykü hanım, nice mutlu yıllara :)

Sizin de doğum gününüz kutlu olsun canım, nice yaşlara.

Geçmiş olsun canım, inşallah atlatirsin cabucak. Aşı bizde ilk gün ateş yapmadı, calpol filan da vermedim. Ama ikinci gün atesi oldu biraz. Bir defa calpol verdik geçti. Inşallah sizin olmamıştır ateş.

Maşallah nazar değmesin Ece ye. Hep böyle devam etsin inşallah:KK66:

Maşallah yakisikliya:)

Canım herşey çok güzel olmuş. Mira da çok tatlı maşallah. Nice güzel günler görün birlikte:)
Amin canım teşekkürler
Seni ruyamda gördüm ama nasıl? Kubryv diye büyük bir magaza var ve bende oraya alisverise gidiyorum :rolleyes: siyirdigimin kanitidir :KK53:

Pert olmana degmis canim hersey mukemmel görünüyor. Saglikli hayirli uzun ömrü olsun prensesin

Sanirim bende baslayacagim canm dryla bi goruseyim.

Masallah cok guzelsiniz. Yeni yasiniz kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslara

Bu aileler neden rahat birakmazlar insani :KK62:
Hayır olsun canım inşallh açarız bi gün öyle bi yer :)) teşekkürler

Evet benziyormuş gerçekten

@minnakkartal her sey cok guzel gorunuyor yorulmana degmis hem calisip hem de bunlari yapiyor olmak takdire deger. MASAALLAH
Çok teşekkür ederim canım annemin katkısı olmasa yapamazdım

Çok güzel olmuş herşey Kerem Alp'in nice güzel Yaşları olsun

Ve keremalp de ayni sen:)ilk defa annesine benzeyen bir cocuk gordum:))cogu babaya benziyo:)
Bizi görmedin heralde :p

Oldu mu sindi acaba
Canım çok güzel olmuş

Kızlar okuyamadım ama keremalp efe ve ecenin doğum günü kutlu olsun. Bu da bizim dopumgünğnden kareler :))) bi de stüdyo fotoları var da henüz alamadık
Pasta patlatma çok başarılı olmuş ve pastanız için tebrikler
Umut çok yakışıklı olmuş maşallah herşey çok güzel

Niye boyle oldu bu yil ya. Bende burayi okumasam bugun kutlayacaktim hem esimin hem kayinbabaninkini :KK48:
Hatta dun bahcede cay icerken bir arkadas geldi oglumu severken yarin babana ne hediye vereceksin dedi :KK57: ilginc yani :KK64:
Aslında ben 21 Haziran olduğunu biliyordum ama üvey babam Aklımı karıştırdı bian hatta paniklerim anne çarşıya çıkınca Murat'a hediye bakalım falan demeye başladım. Sonra takvime bakmak aklıma geldi neyseki ;)

elbise çok tatlıymış ya ne güzel olur meleğede

@Akaibu skma canini bosver naslsa onlar hcbiseyin frknda bile olmuo olan kendimize oluyo canımızı sktgmzla huzurumuzu bozduğumuzla kalıyoruz , sen canini sktkca değişen bisey de olmicana gore huylu huyundan vazgeçmiyor malsef
eşime bişey demem hiç arada kalmasın diye ama artık dayanamadım. Babası bişey deyince laf sokuyorum inceden. Çocuk olmasa çıkar gezerim arkadaş şu bu ama eve kapalı kalınca görmezden gelemiyorum:(

Hanim haniiim oyku nerden bulckmis benmki gibi selvi boylu guleryuzlu oglani:21:ayaz da kimmis:63:

Canm cogu aile boyle sanirm.esimin de 3 tane abisi var.en kucugu esim olmasina ragmen hepsinin arkasni o toplar.burdaki abisi ha bire borc yapar esime kredi cektirir sonra bir oder bir odemez:KK62:ama artik izin vermyorm ben tadindan cikardilar artk.babasi da yeter ki onun parasi yenmesinde kim oduyosa odesin modunda.gecen bahsetmistm esimin halalari karsi dairede oturyo onlar ayri bi cins kv yi soylemiyorum.bile:KK70:ay ne cok derdm varms benm ya:KK43::KK70:

Ben de kiziltepedeyim:KK24:

Canm ben de yarin goreve baslycam.15 hazirana kadar izin almstm.mudurm yarin goreve baslama yazini gondercm dedi.ben bu ayin maasini alacakmiyim ki?
herkes farklı ya. Benim kp in geliri ortalamanın üstü sayılır. 12 binlira en az kazanır. O da parasıyla bizi yanında tutmaya çalışıyo. Sana araba alayım her gün buraya gel çocukla. Altımızdaki evi size alalım. Hayır deyincede nankör oluyorum. Amann az uzak durmayı bilmiyolar

ne kadar güzel olmuş herşey maşalllah. Ben bi pasta yaptım onda bile canım çıktı. Bu kadar şeye helal olsun diyorum.

Bayagi abartmislar canim sizinde onlardan ayri bir aileniz oldugunu unutmuslar esin aradaki dengeyi kurmali zor tabii benim esimde 1 tanecik kizkardesine cok duskun ama bu kadarina izin vermezdim
benim eşim kardeşine çok düşkün değil aslında normal bi ilişkileri var. Kp eşime fazla düşkün. Azalacak inşallah :(

Eki Görüntüle 1557241
Binbir aksilikle ancak bu kadar oldu, cok kusursuz değil ama herkes çok beğendi :)
bence gayet güzel olmuş yapmanın zorluğunu bildiğimden alkışlıyorum seni:))

Bugin esime gicik oldum resmen kizim gece agliyarak uyandi 4,ekadar surekli boynu ve gogdun on tarafi isilik gibi oldu neden bilmiyorum asi olabilecegini dusundum ya da isilik hep onlari kasidi uyumadim hic beyimiz horlaya horlaya sabaha kadar uyudu sabah erkenden kalkdilar Ecwyi alin biraz uyuyayim dedim aldilar ekmek almislar kucuk oglumla bir ekmek yemisler kuru kuru sut icmisler kalktim biz tokuz nasil sinirlendim ya insan bir kahvalti hazirlar kalk der gece yardimci olmuyorsun bari boyle ufak tefek seyler yap dedim gitti cay yapti pazar kahvaltisi boyle olur demi dedim ya kizlar yetistirilis tarzi cok onemli esime hic birsey yaptirmamislar evin kucigu diye hersey hazir onune gelmis kadina yardim etmek kilibiklik diye ogretilmis boyle birsey olamaz soylwdim kwndine de as artik bunlari dedim boyle yapman bizi mutsuz ediyor dedim abime bakiyorum bebegi oldu hetgun tel de konusuyoruz sabaha kadar uyimadik bebegi soyle yaptim boyle yaptim diyor yeri gelir evi temizler yeri gelir yemek yapar cocuga bakar kizkardesimin kocasi yine oyle tam destek olur ama benim kocam bunlari soyleyince guluyor deli oluyorum o kadarinidan vazgectim bari arada ufak tefek seyler yapsin her yuk benim ustumde cok bunaldim artik ve sinirimden ona Allah seni bensiz biraksin da gor gununu dedim
bazen tam bi odun oluyolar. Eşimde bazen böyle bildiğin kütül gibi davranır. Hep annesi yüzünden ayağına giyeceği çorabı bile önüne kadar getirmiş hep. Ama eşim alıştı çok şükür. Düzen delisi eşim. Bende baktım herşeyi bana yıkıyo birazda bilerek bazı şeyleri yapmıyorum. rahat edemediği için mecburen yardım ediyo:KK53:

Oldu mu sindi acaba
maşallah size :KK68:

Kızlar okuyamadım ama keremalp efe ve ecenin doğum günü kutlu olsun. Bu da bizim dopumgünğnden kareler :))) bi de stüdyo fotoları var da henüz alamadık
çok tatlısınızz. İyi ki doğmış süperazad. Pastanızda çok güzel.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sanlik-kiz-isteme-kiyafetleri-bulunur.831223/ kizlar gelinligimi kina elbisemi nisan elbisemi ve isteme elbisemi satiyorum bi daha giyemem ve birazda olsa eve katki olmasi gerekiyor ama yinede bi tanidiginiz olursa gercekten ihtiyaç sahibi ucretsizde gonderebilirim aklinizda olsun
bende gelinliğimle bindallımı satmayı düşünüyorum. Ama 34 beden birini bulabilir miyim bilemedim. Hatıra dursun diyodum hevesim geçti resmen

çok yakışıklı olmuş maşalllah:KK68: doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı huzurlu seneler görsün inşallah

Ankarada oturan kizlar bildiginiz iyi bir dişçi varmi :KK43:
canım biz hep ankara üni. Diş hekimliği fak. Gideriz aile boyu. Annem kız kardeşim hep orda yaptırdılar dişlerini çok memnunlardı. Geçmiş olsun

T
elbise çok tatlıymış ya ne güzel olur meleğede

eşime bişey demem hiç arada kalmasın diye ama artık dayanamadım. Babası bişey deyince laf sokuyorum inceden. Çocuk olmasa çıkar gezerim arkadaş şu bu ama eve kapalı kalınca görmezden gelemiyorum:KK43:

herkes farklı ya. Benim kp in geliri ortalamanın üstü sayılır. 12 binlira en az kazanır. O da parasıyla bizi yanında tutmaya çalışıyo. Sana araba alayım her gün buraya gel çocukla. Altımızdaki evi size alalım. Hayır deyincede nankör oluyorum. Amann az uzak durmayı bilmiyolar

ne kadar güzel olmuş herşey maşalllah. Ben bi pasta yaptım onda bile canım çıktı. Bu kadar şeye helal olsun diyorum.

benim eşim kardeşine çok düşkün değil aslında normal bi ilişkileri var. Kp eşime fazla düşkün. Azalacak inşallah :KK43:

bence gayet güzel olmuş yapmanın zorluğunu bildiğimden alkışlıyorum seni:))

bazen tam bi odun oluyolar. Eşimde bazen böyle bildiğin kütül gibi davranır. Hep annesi yüzünden ayağına giyeceği çorabı bile önüne kadar getirmiş hep. Ama eşim alıştı çok şükür. Düzen delisi eşim. Bende baktım herşeyi bana yıkıyo birazda bilerek bazı şeyleri yapmıyorum. rahat edemediği için mecburen yardım ediyo:KK53:

maşallah size :KK68:

çok tatlısınızz. İyi ki doğmış süperazad. Pastanızda çok güzel.

bende gelinliğimle bindallımı satmayı düşünüyorum. Ama 34 beden birini bulabilir miyim bilemedim. Hatıra dursun diyodum hevesim geçti resmen

çok yakışıklı olmuş maşalllah:KK68: doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı huzurlu seneler görsün inşallah

canım biz hep ankara üni. Diş hekimliği fak. Gideriz aile boyu. Annem kız kardeşim hep orda yaptırdılar dişlerini çok memnunlardı. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canim dislerim cok kötü durumda bu arada 34 bedenmi:KK57: hic kiskanmadimki :63:ben hep 38dim suandada 40 ama dusucem inşallah 8 kilo kaldi verecegim :KK43:

T

Teşekkür ederim canim dislerim cok kötü durumda bu arada 34 bedenmi:KK57: hic kiskanmadimki :63:ben hep 38dim suandada 40 ama dusucem inşallah 8 kilo kaldi verecegim :KK43:
Düğün teleşından 42 kiloya düşmüştüm canım. Ama cidden kıskanılcak gibi değildim. Kemiklerim falan acaip çıkmıştı.170 boyum birde düşün halimi. İdeal kilom 60 zaten. Kaburgalarım sayılıyodu resmen.Zafiyet geçiricek gibiydim. İnşallah bi daha o kadar düşmem.
Keşke hepimiz ideal kilomuzda olsak ya. Her iki türlüsüde kötü

Back
X