2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@oslew canim hersey cok güzel gorunuyor oykuye ve yaptigin tutu takimina bayildim nice mutlu yaslara
Verirsin canım daha doğum yapalı bir sene olmuş. Yarım insan gibiyim ama hiç bir şeye halim yok hemen yorulurum. Doğru dürüst beslenmediğim için bi hamilelik bütün dişlerimi berbat etti. böylesi daha kötü inan:(

Verirsin canım daha doğum yapalı bir sene olmuş. Yarım insan gibiyim ama hiç bir şeye halim yok hemen yorulurum. Doğru dürüst beslenmediğim için bi hamilelik bütün dişlerimi berbat etti. böylesi daha kötü inan:KK43:
Haklisin canim sende

herkese simdiden tesekkurler cok sayfa ojudum takibi kacirdim komple butun haziran bebelerinin dogum gunleri kutlu olsun cok yorucuydu ama guzel bi hatira oldu

@kmltm sanırım önce göreve başlama dilekçesi vermen lazım..ben geçen haftalarda resmi olarak başladım.git -gel uğradım son hafta:) K kaapi bizimki 9 da mıhtemelen sizinde öyledir..
Bende tüm bebişkolara hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum..inşallah torunlarımızı da görürüz:)₺

Kızlar tüm haziran bebişlerine mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler dilerim @minnakkartal K kaapi nsy5555 nsy5555 @oslew resimler harika sizlerde tabi

A apriori11 azad pasta patlatmanın hakkını vermiş maşallah ona tshırtlerdr harika olmuş

@aysegul8901 yakışıklı oğlum benim herzamanki gibi öpüyorum sizleri

Bende salı akşamı yapmaya karar verdim çok bişey yapmıcam zaten kendimcr bişeyler bizimki de güzel olur umarım

canım o kadar güzel olmuşki herşeye ama en çok öyküşe bayıldım

Kızlar tüm haziran bebişlerine mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler dilerim @minnakkartal K kaapi nsy5555 nsy5555 @oslew resimler harika sizlerde tabi

A apriori11 azad pasta patlatmanın hakkını vermiş maşallah ona tshırtlerdr harika olmuş

Bende salı akşamı yapmaya karar verdim çok bişey yapmıcam zaten kendimcr bişeyler bizimki de güzel olur umarım
Teşekkürler canım inşallah herşey istediğin gibi olur

Tesekkuer ederiz teyzesi

Teşekkür ederiz canım. Inşallah çok güzel bir dogum günü olur.

Ben de cok yoruldum hazirlik yaparken ve ben de bir daha boyle buyuk yspmam anca krese vaslayinca yaparim jendi arkadaslariyla olur sirf abi olsun diye yaptim yavrums.Bu arada ben de ise baslicam yarin gecen haftalarda haziran on beste baslicama dair dilekce verdim okul mudurlugune ancakkk benim kiz kimsede durmuyor hep beni istiyor artik okula onuda goturcem mecbur

Ben de cok yoruldum hazirlik yaparken ve ben de bir daha boyle buyuk yspmam anca krese vaslayinca yaparim jendi arkadaslariyla olur sirf abi olsun diye yaptim yavrums.Bu arada ben de ise baslicam yarin gecen haftalarda haziran on beste baslicama dair dilekce verdim okul mudurlugune ancakkk benim kiz kimsede durmuyor hep beni istiyor artik okula onuda goturcem mecbur
hayırlı olsun inşallah sıkıntısız geçer

Kızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum :(

Kızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum :(
ayy gecmis olsun canim ya benn sirf bu korkunun yuzden saclarini kestirdim malum simdi herseyi agzina goturuyo toplatmiyodu hemde cekyiyodu sacindan malum izmir de yaz da cok sicak oluyo

Back
X