Herşey çok güzel görünüyor maşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey çok güzel görünüyor maşallah:)
Verirsin canım daha doğum yapalı bir sene olmuş. Yarım insan gibiyim ama hiç bir şeye halim yok hemen yorulurum. Doğru dürüst beslenmediğim için bi hamilelik bütün dişlerimi berbat etti. böylesi daha kötü inan@oslew canim hersey cok güzel gorunuyor oykuye ve yaptigin tutu takimina bayildim nice mutlu yaslara
Ohh maşallah döktürmüşsünüz. Öykünün tütüsüde çok güzel olmuş eline sağlık. Maşallah hepinize. İyi ki doğmuş öykücükte :)
Haklisin canim sendeVerirsin canım daha doğum yapalı bir sene olmuş. Yarım insan gibiyim ama hiç bir şeye halim yok hemen yorulurum. Doğru dürüst beslenmediğim için bi hamilelik bütün dişlerimi berbat etti. böylesi daha kötü inan![]()
Onlar watsaptan yazıyolarMayıs anneleri forumu terk etmiş :)
canım o kadar güzel olmuşki herşeye ama en çok öyküşe bayıldım
Teşekkürler canım inşallah herşey istediğin gibi olurKızlar tüm haziran bebişlerine mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler dilerim @minnakkartal K kaapinsy5555 @oslew resimler harika sizlerde tabi
A apriori11 azad pasta patlatmanın hakkını vermiş maşallah ona tshırtlerdr harika olmuş
@aysegul8901 yakışıklı oğlum benim herzamanki gibi öpüyorum sizleri
Bende salı akşamı yapmaya karar verdim çok bişey yapmıcam zaten kendimcr bişeyler bizimki de güzel olur umarım
Tesekkuer ederiz teyzesiKızlar tüm haziran bebişlerine mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler dilerim @minnakkartal K kaapinsy5555 @oslew resimler harika sizlerde tabi
A apriori11 azad pasta patlatmanın hakkını vermiş maşallah ona tshırtlerdr harika olmuş
Bende salı akşamı yapmaya karar verdim çok bişey yapmıcam zaten kendimcr bişeyler bizimki de güzel olur umarım
Teşekkür ederiz canım. Inşallah çok güzel bir dogum günü olur.Kızlar tüm haziran bebişlerine mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler dilerim @minnakkartal K kaapinsy5555 @oslew resimler harika sizlerde tabi
hayırlı olsun inşallah sıkıntısız geçerBen de cok yoruldum hazirlik yaparken ve ben de bir daha boyle buyuk yspmam anca krese vaslayinca yaparim jendi arkadaslariyla olur sirf abi olsun diye yaptim yavrums.Bu arada ben de ise baslicam yarin gecen haftalarda haziran on beste baslicama dair dilekce verdim okul mudurlugune ancakkk benim kiz kimsede durmuyor hep beni istiyor artik okula onuda goturcem mecbur
ayy gecmis olsun canim ya benn sirf bu korkunun yuzden saclarini kestirdim malum simdi herseyi agzina goturuyo toplatmiyodu hemde cekyiyodu sacindan malum izmir de yaz da cok sicak oluyoKızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()