umutta hic kilo almiyor hal 9 kilostanki .!.:Ne olacak bu durum bilmiyorum Arda'da hiç sevmiyor. Sütü tüm kombinasyonlarıyla denedim içmiyor. Haftaya 13 aylık olacak 1 yaş kontrolüne götürmemiştik, haftaya götüreyim bir diyorum. Şu kilo konusuda kafamı karıştırıyor.
Amin canim Allah sabir versin sana da insallah onlar tasinir gider de rahatlarsin Allah iyilerle karsilastirsinalahalaa tam manyaklar yaaa.ne jnsanlar varr.insan olmak var bide insanciklar varr.allah bizi normal insanlarla karsilastirsin yoksa valla basimiz belaya gircek.bu saatte hala tepemde kosturuyorlar.aallahim sabir ver
Benim kiz babasina benzetiyolar bana benzetmiyolar pek esime hic mi benzemiyo diyom huyu suyu sen diyo zaten huy olarak hep bana benzetti bende ona jyi iste kendini ezdirtmez yarin hemen kendini savunmaya gecer anasi gibi diyom orasi kesin diyo saka maka ban az bi olsa benzesin yaaSagol canim gullu cicekli fistani babaannesi almis giydirdim evde bazilari bana bazilari babasina benzetiyor ben de zaman zaman bana bazen babasina benzetiyorum
İnsallah rahat gecirirsiniz canimSağol canım bizede biraz huzursuzluk yaptı ama şimdilik ateş fln yok bunada şükür sizede geçmiş olsun canım önümüzdeki ay son aşılarılarıda böyle atlatsak bir buçuk yaşına kadar rahat etsek
Benim esimde huylarini bana benzetiyor her hareketinde ayni sen diyor birdi iki oldular diyor:))))Benim kiz babasina benzetiyolar bana benzetmiyolar pek esime hic mi benzemiyo diyom huyu suyu sen diyo zaten huy olarak hep bana benzetti bende ona jyi iste kendini ezdirtmez yarin hemen kendini savunmaya gecer anasi gibi diyom orasi kesin diyo saka maka ban az bi olsa benzesin yaa
Valla bende ayni cumleleri esimden duyomBenim esimde huylarini bana benzetiyor her hareketinde ayni sen diyor birdi iki oldular diyor:))))
İnternette baktim canim ofkelndiginde yapiyormus bebekler tepki vermeyin diyor eger birsey elinden alindiginda yapiyorsa kafasini vuruyor diye aldigimiz seyi geri vermemek gereliyormus aliskanlik haline gelmemesi icin dikkatini dagitmak lazimmis ben de korkuyorum kafasina birsey olacak bir zarar verecek diye bence de isteklerini dile getiremedikleri icin ofkelenince o sekilde tepki veriyorlar insallah unuturlar bir an once@yaz yagmuru onu nehir de yapiyo cok sinirlendigi an insallah kalici degildir ya bide kendilerini ifade edemiyolar o yuzden sanirsam
Hepsi ayni bu erkeklerin okul hayatinda basarili olunca da kendisine benzetir emin ol tecrubeyle sabit:)))Valla bende ayni cumleleri esimden duyom
inat yapıyolar hep ya. Gökçede sinirlendiğinde kafasını vurmuyo ama ellerini dizlerine vuruyo. Yanında yakınında varsam bana vuruyo.Kizlar ya Ece sinirlendiginde kafasini yere vuruyor neden yapiyor bunu gerci buyuk oglumda Ece kadarken yapiyordu bunu zamanla unuttu ama uzuluyorum kendine zarar verecek diye
Tepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.Kizlar ya Ece sinirlendiginde kafasini yere vuruyor neden yapiyor bunu gerci buyuk oglumda Ece kadarken yapiyordu bunu zamanla unuttu ama uzuluyorum kendine zarar verecek diye
umut cok fena bu konuda elinden alincaetini kesmisler gibi agliyor ama allaahtan dikkati cabuk dagiliyorTepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.
Aynen canim uzuluyorum ama unutmasi icin istedigini yapmayip baska yerlere dikkatini cekceminat yapıyolar hep ya. Gökçede sinirlendiğinde kafasını vurmuyo ama ellerini dizlerine vuruyo. Yanında yakınında varsam bana vuruyo.
İstediğini yapmayım diyorum. Ama böyle görmeyede dayanamıyorum. Sabretmem şazım
ne guzel hemen unutuyormus ben basta aa ne yapiyorsun kizim diyordum ama demiyorum artik aa burada ne varmis bak falan diyorum ama cani aciyana kadar gormezden gelemiyorumTepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.
Canim ben cigeri haslayip yaptigim sebze corbasi ya da tarhana corbasinin icine rendeleyip veriyorumBu aralar aren yemekten sıkılmasın diye öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapıyorum. Bugün farkettim de bizim yediklerimiz dahil günde 10 defa mutfaga girip bişeyler yapıyormuşum. Hafta içi ciger yapmak istiyorum yapan varsa bana tarif verebilir mi?
Dikkati çabuk dağılıyorsa iyi. Kızlar çok daha fena :)umut cok fena bu konuda elinden alincaetini kesmisler gibi agliyor ama allaahtan dikkati cabuk dagiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?