2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
umutta hic kilo almiyor hal 9 kilo

alahalaa tam manyaklar yaaa.ne jnsanlar varr.insan olmak var bide insanciklar varr.allah bizi normal insanlarla karsilastirsin yoksa valla basimiz belaya gircek.bu saatte hala tepemde kosturuyorlar.aallahim sabir ver
Amin canim Allah sabir versin sana da insallah onlar tasinir gider de rahatlarsin Allah iyilerle karsilastirsin

Sagol canim gullu cicekli fistani babaannesi almis giydirdim evde bazilari bana bazilari babasina benzetiyor ben de zaman zaman bana bazen babasina benzetiyorum
Benim kiz babasina benzetiyolar bana benzetmiyolar pek esime hic mi benzemiyo diyom huyu suyu sen diyo zaten huy olarak hep bana benzetti bende ona jyi iste kendini ezdirtmez yarin hemen kendini savunmaya gecer anasi gibi diyom orasi kesin diyo saka maka ban az bi olsa benzesin yaa

Benim esimde huylarini bana benzetiyor her hareketinde ayni sen diyor birdi iki oldular diyor:))))

Kizlar ya Ece sinirlendiginde kafasini yere vuruyor neden yapiyor bunu gerci buyuk oglumda Ece kadarken yapiyordu bunu zamanla unuttu ama uzuluyorum kendine zarar verecek diye

Kizlar kizim telefonumu atti bozdu acilmadi bi daha bende esimin telinden giriyorum ayy bugun bid bid hic susmadi bide sesi cok cikmaya basladi aksam esimle cay icerken esim de bana bak bizim kiza sihirli degnek degmis dedi brn bi ara demistim bir yasina girince duruluyorlarmis sihirli degnek degmis gibi oluyo diye hatta halasinin torunu var cocuk 1 sene boyunca gece gunduz aglaardi yasina girdigi gun cocuk duzelmisti oda derdi yasina girince durulurlar diye bugun benle dalga gecti yaa bizde ters etki yapti diye

@yaz yagmuru onu nehir de yapiyo cok sinirlendigi an insallah kalici degildir ya bide kendilerini ifade edemiyolar o yuzden sanirsam
İnternette baktim canim ofkelndiginde yapiyormus bebekler tepki vermeyin diyor eger birsey elinden alindiginda yapiyorsa kafasini vuruyor diye aldigimiz seyi geri vermemek gereliyormus aliskanlik haline gelmemesi icin dikkatini dagitmak lazimmis ben de korkuyorum kafasina birsey olacak bir zarar verecek diye bence de isteklerini dile getiremedikleri icin ofkelenince o sekilde tepki veriyorlar insallah unuturlar bir an once

kizlars kusadadinda tavsiye edebilceginiz otel var mi malum esimin tillik izni yok bu sene cumartesi ogleden sonra ve pazar izinli oluyo 2 haftada bir dedim bari bi haftasonu kacalim

Kizlar ya Ece sinirlendiginde kafasini yere vuruyor neden yapiyor bunu gerci buyuk oglumda Ece kadarken yapiyordu bunu zamanla unuttu ama uzuluyorum kendine zarar verecek diye
inat yapıyolar hep ya. Gökçede sinirlendiğinde kafasını vurmuyo ama ellerini dizlerine vuruyo. Yanında yakınında varsam bana vuruyo.
İstediğini yapmayım diyorum. Ama böyle görmeyede dayanamıyorum. Sabretmem şazım

Tepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.

Bu aralar aren yemekten sıkılmasın diye öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapıyorum. Bugün farkettim de bizim yediklerimiz dahil günde 10 defa mutfaga girip bişeyler yapıyormuşum. Hafta içi ciger yapmak istiyorum yapan varsa bana tarif verebilir mi?

Aynen canim uzuluyorum ama unutmasi icin istedigini yapmayip baska yerlere dikkatini cekcem
Tepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.
ne guzel hemen unutuyormus ben basta aa ne yapiyorsun kizim diyordum ama demiyorum artik aa burada ne varmis bak falan diyorum ama cani aciyana kadar gormezden gelemiyorum

Canim ben cigeri haslayip yaptigim sebze corbasi ya da tarhana corbasinin icine rendeleyip veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…