Ayh ısallah canim bir ev bulsak ısallah da ciksak,yoksa korkuyorum 3.syf haberi olcazdoğum günü kutlu olsun fıstığın nice güzel mutlu Yaşları olsun
Ben fiyat sormadım ama gerçekten ii paraymış o zaman
Canım iiki üstelememişsin erkekler zaten zor açken daa zor oluyorlar iftardan sonra yada biraz zaman gelince tekrar konuşsan
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah uygun fiyata annene yakın bi yer denk gelir
Bayıldım Güle Güle giysin Fıstık
bizim burdada var ole manyaklar.evinin onu sanki tapylamislar hic bir araba koyamazlar,koysa birisi silecekleti kaldirirlar ama sizinkiler daha manyakmisCanim park yerleri var tabi biz yeni tasinmistik oraya koyiyoruz diye arabayi bizim kapi onu dik yokus koyamiyorduk ama koydugumuz yerde kimseye ait degildi bos bir arsaydi ama onceden otiranlar sahiplenmisler kimin kestigide belli degildi daha sonra tahmin ettik kim oldugunu oglumunda topunu kesmisti ayni manyaklar ciktim hastaysaniz ayip degil gidin yardim alin tedavi gorun dedim kadin cikti bagardi ben oyle deyince seninle sokak kadinlari gibi bagrisamam tarzim degil ne soylersen benim icin hepsini sana iade ediyorum deyip girfim iceri dusun yani biz burayi da is karsiligi aldik kiradaydik aman kiradan kurtulalim dedik hic arastirmadan tasindik ama bilseydim satip baska yerden alirdik Suriyeliler ise bence tam bir sorun gelecek icin endiseliyim cocuklarim adina umarim en kisa zamanda ulkelerindeki sorunlar biter ve donerler ulkelerine
cok mu zor goydirmesi canim kisa alayim o zaman
Ben giydirmeye çok uğraştım :) bence kısa daha kullanışlı olur bizim ufaklıklara:)Canim park yerleri var tabi biz yeni tasinmistik oraya koyiyoruz diye arabayi bizim kapi onu dik yokus koyamiyorduk ama koydugumuz yerde kimseye ait degildi bos bir arsaydi ama onceden otiranlar sahiplenmisler kimin kestigide belli degildi daha sonra tahmin ettik kim oldugunu oglumunda topunu kesmisti ayni manyaklar ciktim hastaysaniz ayip degil gidin yardim alin tedavi gorun dedim kadin cikti bagardi ben oyle deyince seninle sokak kadinlari gibi bagrisamam tarzim degil ne soylersen benim icin hepsini sana iade ediyorum deyip girfim iceri dusun yani biz burayi da is karsiligi aldik kiradaydik aman kiradan kurtulalim dedik hic arastirmadan tasindik ama bilseydim satip baska yerden alirdik Suriyeliler ise bence tam bir sorun gelecek icin endiseliyim cocuklarim adina umarim en kisa zamanda ulkelerindeki sorunlar biter ve donerler ulkelerine
cok mu zor goydirmesi canim kisa alayim o zaman
Zaten surekli gidin baska yerde oynayin diyorlardi ses oluyormus onlarin kapisinda oynamiyorlardi zaten ogluda asagida araba yikiyormus hos hergun 3 saat araba yikiyirlar kapinin onunde neymis arabaya gelmis top diye kesmisler hastalar canim gercekten en son komsunun cocugunu dovmeye kalkmis elini kaldirmis annesi bagirinca kavga cikti cok buyuk ondan beri sesleri cikmiyor cocuklarin oyun alani yok aksam ustu cikip birkac saat top oynuyorlar alti ustu yaniAyh ısallah canim bir ev bulsak ısallah da ciksak,yoksa korkuyorum 3.syf haberi olcaz
bizim burdada var ole manyaklar.evinin onu sanki tapylamislar hic bir araba koyamazlar,koysa birisi silecekleti kaldirirlar ama sizinkiler daha manyakmishadi arabayi anladimda topu nasil kesti manyaklarr o nicin?
Oglum iyi cok sukur canim cok korkmustuk ama korktugumuz gibi olmadi pnömokok asisi olmustu kucukken sanirim onun etkisiyle hafif gecirdi temmuzda kontrole gitcez tekrar bakacak doktor@yaz yagmuru oğlun nasıl oldu ?
Ne olacak bu durum bilmiyorum Arda'da hiç sevmiyor. Sütü tüm kombinasyonlarıyla denedim içmiyor. Haftaya 13 aylık olacak 1 yaş kontrolüne götürmemiştik, haftaya götüreyim bir diyorum. Şu kilo konusuda kafamı karıştırıyor.umutun buberenuna süt koydum icsin diye etrafi kirletmesine ragmen sesimi cikarmiyorum oda oyun yapiyorsütü sevmiyor bende hic icmemisim hala da icmem inşallah o sever
Maşallah canım, geçen gün Fatmagülle olan videosunu izledim fistanını sevsinler, sana çok benziyor canım ece.Kizlar artik Ece ellerini birakip yuruyor surekli guven geldi onceden bir iki adim atip oturup emekliyordu simdi surekli yuruyerek gidiyor:)))
Sagol canim gullu cicekli fistani babaannesi almis giydirdim evde bazilari bana bazilari babasina benzetiyor ben de zaman zaman bana bazen babasina benzetiyorumMaşallah canım, geçen gün Fatmagülle olan videosunu izledim fistanını sevsinler, sana çok benziyor canım ece.
çOk sevindim canım Buda böyle bitmiş gitmiş olsunOglum iyi cok sukur canim cok korkmustuk ama korktugumuz gibi olmadi pnömokok asisi olmustu kucukken sanirim onun etkisiyle hafif gecirdi temmuzda kontrole gitcez tekrar bakacak doktor
@minnakkartal gezmelerde mi acaba goremedim pek
Sagol canim gecmis olsun Miraya daçOk sevindim canım Buda böyle bitmiş gitmiş olsun
Aralarda girip okuyup kaçıyorum mira aşı oldu bugün biraz huysuz ecemede kocaman maşallah
Bununla geçmiş olsun :)Oglum iyi cok sukur canim cok korkmustuk ama korktugumuz gibi olmadi pnömokok asisi olmustu kucukken sanirim onun etkisiyle hafif gecirdi temmuzda kontrole gitcez tekrar bakacak doktor
Teşekkürler canımSagol canim gecmis olsun Miraya da
Geçmiş olsun canım miraya. Bizde Perşembe yaptırdık aşıları çok şükür sıkıntısız bitti gitti.çOk sevindim canım Buda böyle bitmiş gitmiş olsun
Aralarda girip okuyup kaçıyorum mira aşı oldu bugün biraz huysuz ecemede kocaman maşallah
Sağol canım bizede biraz huzursuzluk yaptı ama şimdilik ateş fln yok bunada şükür sizede geçmiş olsun canım önümüzdeki ay son aşılarılarıda böyle atlatsak bir buçuk yaşına kadar rahat etsekGeçmiş olsun canım miraya. Bizde Perşembe yaptırdık aşıları çok şükür sıkıntısız bitti gitti.
alahalaa tam manyaklar yaaa.ne jnsanlar varr.insan olmak var bide insanciklar varr.allah bizi normal insanlarla karsilastirsin yoksa valla basimiz belaya gircek.bu saatte hala tepemde kosturuyorlar.aallahim sabir verZaten surekli gidin baska yerde oynayin diyorlardi ses oluyormus onlarin kapisinda oynamiyorlardi zaten ogluda asagida araba yikiyormus hos hergun 3 saat araba yikiyirlar kapinin onunde neymis arabaya gelmis top diye kesmisler hastalar canim gercekten en son komsunun cocugunu dovmeye kalkmis elini kaldirmis annesi bagirinca kavga cikti cok buyuk ondan beri sesleri cikmiyor cocuklarin oyun alani yok aksam ustu cikip birkac saat top oynuyorlar alti ustu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?