- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Ece de agliyor arkasindan kafasini vuruyor bugun masanin ustunde bardak vardi yetisip onu almis dusurup kiracak korktum elinden aldim diye oyle yapti meselaumut cok fena bu konuda elinden alincaetini kesmisler gibi agliyor ama allaahtan dikkati cabuk dagiliyor
Ben de bir daha bunu deneyeyim canim sagolKizim o konu da elinde almam gereken biseyi tehlikeli gibi seyler varsa oyuncak yda zararli olmayan biseyle degistiriyom elindekini aliyom aliyom itiraz etmiyo yoksa inat ediyo ama babasina dedigim dedik inatlasiyo bana sen al diyo sana veriyo diyo ee bende lafi yapistiriyom huylaimiz ayni oldugu icin analsiyoruz yaa bana itiraz etmez diye lafimi da vuruyom
Çok sağol. Bizim ki blendır olur mecburen. Peki piştigini nasıl anlarım ? Kaç dakikada pişer ki? Daha önce hiç yapmadım yemedim de. Hiç sevmem de. Bide buharda pişirsem olur mu?Canim ben cigeri haslayip yaptigim sebze corbasi ya da tarhana corbasinin icine rendeleyip veriyorum
teşekkürler canım uyuttum şimdi bakalımİnsallah rahat gecirirsiniz canim
Teşekkürler canım inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız@minnakkartal sagol canim mira kiza da gecmis olsun atessiz atlatirsiniz bizim asi da pazartesi gunu
Bizimkide parmağını sallıyor ama elinden falan bişi alırsam deli gibi ağlıyor ve bende ne isterse yapıyorumKizlar ya Ece sinirlendiginde kafasini yere vuruyor neden yapiyor bunu gerci buyuk oglumda Ece kadarken yapiyordu bunu zamanla unuttu ama uzuluyorum kendine zarar verecek diye
Nice güzel yaşlar..Gunaydin kizlar bugun bizim de 1 yasimiz var artik gecen sene bu zamanlar suni sanci aldim hastane de yatiyodum 14.40 da dunyaya geldi bitane kizim zaman nasilnda cabuk geciyomus hep oyle minicik kalacak gibi geliyodu sanki 1 sene nasil da gecmis yaa
Dakikaya bakmadim hic canim ben bayagi bir kaynadiktan sonra catalla alip bakiyorum tadina pismis mi diye buharda nasil olur bilmiyorum ama bir arkadas balik yapmisti buharda kuru olmustu ciger nasil olur bilmiyorumÇok sağol. Bizim ki blendır olur mecburen. Peki piştigini nasıl anlarım ? Kaç dakikada pişer ki? Daha önce hiç yapmadım yemedim de. Hiç sevmem de. Bide buharda pişirsem olur mu?
Ha ha hay birde videolarda bas bas bagiriyorum hep Eceye kendimi kaptiriyorum ondan kalmistir kulaginda:)))yazyagmuru ses tonun videolardan kulagimda kalmis senin yazdiklarini okuyunca aa napiyosun kizim falan kulagimda sesin soyluyosun :)
Bende ki aventin buhar pişiricisi. Balık et tavuk hepsini bunda yapıyorum. Cigeride pişirir herhalde. Neyse ben yinede çatalla ezerek de bakarım.Dakikaya bakmadim hic canim ben bayagi bir kaynadiktan sonra catalla alip bakiyorum tadina pismis mi diye buharda nasil olur bilmiyorum ama bir arkadas balik yapmisti buharda kuru olmustu ciger nasil olur bilmiyorum
Yok canim tam tersi yumusak bi ses tonun var ayrica diksiyonun da duzgun izmirli misin genel de izmirlilerin ses tonu boyle oluyo da o yuzden sordumHa ha hay birde videolarda bas bas bagiriyorum hep Eceye kendimi kaptiriyorum ondan kalmistir kulaginda:)))
Anne olunca dayanamiyor insan aglatmaya baska yerlere dikkatini cekip her zaman istediklerini yapmamak gerekiyor ki Ece bazen tehlikeli seyler yapiyor az once soyledigim gibi bardagi eline aliyor gecen gun prize gitti babasi oradan aldi diye agladi bir tane asagida olan priz var ona da koruma alsaydik iyi olacak sandalye koyuyorum orayateşekkürler canım uyuttum şimdi bakalım
Teşekkürler canım inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız
Bizimkide parmağını sallıyor ama elinden falan bişi alırsam deli gibi ağlıyor ve bende ne isterse yapıyorum
Sagol canim evet İzmirliyim:))Yok canim tam tersi yumusak bi ses tonun var ayrica diksiyonun da duzgun izmirli misin genel de izmirlilerin ses tonu boyle oluyo da o yuzden sordum
benim evde asagida yok hep kenar koselerde ulasamiyo annemde var bitane koruma aldilar ama yapismadi parmagiyla tutup cikardi öykü sandalye koyuyoz simdiAnne olunca dayanamiyor insan aglatmaya baska yerlere dikkatini cekip her zaman istediklerini yapmamak gerekiyor ki Ece bazen tehlikeli seyler yapiyor az once soyledigim gibi bardagi eline aliyor gecen gun prize gitti babasi oradan aldi diye agladi bir tane asagida olan priz var ona da koruma alsaydik iyi olacak sandalye koyuyorum oraya
Tahmin ettim ig de hem videolardan hem resimlerden sesten de fizik olarak da belli daha once soracaktim cekindim @oslew in mesajini bekliyomusumSagol canim evet İzmirliyim:))
benimde hosuma gidiyo cok duzgun tane tane konusuyor birden okurken kulagima geldi heh dedim sıyirdım :) izmirli candir has izmirliyse duble candir :)Tahmin ettim ig de hem videolardan hem resimlerden sesten de fizik olarak da belli daha once soracaktim cekindim @oslew in mesajini bekliyomusum
Cok sagol canim benim sizler de cansinizbenimde hosuma gidiyo cok duzgun tane tane konusuyor birden okurken kulagima geldi heh dedim sıyirdım :) izmirli candir has izmirliyse duble candir :)
umutun buberenuna süt koydum icsin diye etrafi kirletmesine ragmen sesimi cikarmiyorum oda oyun yapiyorsütü sevmiyor bende hic icmemisim hala da icmem inşallah o sever
Tepkisizlik en iyisi sanırım. Bu konuda aren çok saf. Elinden bişeyi alınca ağlar gibi oluyor ama ağlamıyor sonrada hemen unutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?