2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@feyena o meme duskunlugu bizde de var mem mem meme diye gezinip duruyo emziriyom bi saat ya oluyo ya olmuyo bi daha meme diye geliyo tsortumu falan aciyo bence donemseldir diye o yuzden istedigi an emziriyom ablam demisti onun oglu da yasina falan girdigin de oyleydi gecici bi donem bu ara ek gidayi da pek almiyo zaten

senin agzini burnunu kirarim deseydin doktora :) sen bildigin gibi devam o zaman elbet mira da aliscak bigun tek iyi yani biberon almasi olmus birakmaz ins annen rahat eder

Ondan eşin dedim canım. Annenede alışkın. Oda gündüz veriyo sütünden. Baba olursa belki öyle tepki veremez. Apriori demişti bi gün babasına hiç itiraz etmemiş yemek yerken diye
Ama böyle çok insan varmış ki.İnternetten baktımda.
İllaki bir gün alışcaklar. Sağlığı yerinde boyu yerinde. Sanırım zaman vermek lazım. gurme olacak belkide senin kız. Damak tadına uymayan şeyleri yemiyo:)

Ay yok bi daha oglumla ilgili iyi bisey soylemem kimseyene zaman emrenin uykusu duzene girdi desem o gece cozutuyouyuttum uyandi nerdeyse iki saattir salliyorum yeni daldi ya
Canım ben de yaşıyorum çok bunu, ama nasıl mutlu oluyorsak artık güzel uyuduklarinda dilimizi tutamiyoruz :)

Canım ben de heves ediyorum çok sandalet tarzı birkaç ayakkabı denedim bizdeki problem de ayağının üstünün tombul olmasi, hiç biri olmadı Galiba biz de yazı kapalı ayakkabilarla geciricez adidas İlkadım ayakkabıları baya ince ya terleyip bunaltmaz inşallah...

Oda ayrı dertmiş:))
Şuna baksana ne kadar tatlı
Kemer delikleri gibi delikleri var üst kısmıntombişse ayağının belki ayarlanır bununla. Maviside vardı. Beğenirsen bi bak derim.
Bayıldım yani büyüğü olsa ben bile alabilirim

Bizimki isim bile taktı kulüp kadınları eşim öyle dedikçe benim gözümün önünde ellerde kadehler kulüpte konken oynayıp dedikodu yapan Türk filmi kadınları canlanıyor :))))

Aynen halbuki halimizi gorseler

@kmltm naptin oruc tutabiliyomusun kuduruk izin veriyomu :)

Tutuyorm canm gec uyaniyo sipa rahat oluyo cok sukur:)

Benimki yürümeden tüm engelleri aşabildiği için yürümüyor sanırım. Ya topiğin en erken emekleyen bebesi tarzan gibi her yere tırmanan erkenden dikilip sıralayan bebesi bi yürümedi yahu

Aynen emreye de daha kolay geliyo emeklemek:)

bende dayanamıyorum konuşuyorum hemen. Eşime ay çok rahat uyudu bu gün dersem kızıyo hemen. Yarın uyumazsa bende neyim diye. Adam alıştı artık. Bildiğib şom ağızlı oldum

Ben de tutamiyorum cenemi

Gunaydin kizlar az once asm den geldik 12.ay asisini olduk kizim cok agladi icli icli zor vurdurttu bu ayki asilar biraz agir dedi ebe 3 gun ates yapabilir dedi boy ve kilo kontrolumuze de bakti 11.600 kilo 77 cm boyu kizimin

Masallah tosuna

Biz de oyleyiz canm sandalet almadm ben de.

Anammm

Gunaydin kizlar az once asm den geldik 12.ay asisini olduk kizim cok agladi icli icli zor vurdurttu bu ayki asilar biraz agir dedi ebe 3 gun ates yapabilir dedi boy ve kilo kontrolumuze de bakti 11.600 kilo 77 cm boyu kizimin
maşallah fıstığa bize ateş yapmadı azıcık huysuzluk o kadr inşallah sıkıntısız geçer sizinde

senin agzini burnunu kirarim deseydin doktora :) sen bildigin gibi devam o zaman elbet mira da aliscak bigun tek iyi yani biberon almasi olmus birakmaz ins annen rahat eder
valla geçen kontrolde bunalıma soktu beni heralde regl falandı inşallah bırakmaz çok sevindik buna bakalım eski yeni düzen arası gitgellerdeyiz

hmm oda olabilir ama babası yediremez çok çekiniyo böle durumlarda yine de bi ısrar edeyim bakalım
heralde öyle zaten ilerde bi kilo aldım rejim yapayım falan derse işte o zaman dizime yatırır bi güzel pataklarım :)

ay bu çok cici ama bizimde sorun ayakları çok ince bunlar hep bol oluyo

bende sizi merak ediyodum napıyonuz Ali yasin nasıl diye ki sen nasıl bi haberle geldin. hayırlı olsun canım..derin nefes al yine topiğimizin öncüsü olacaksın işte belki uğurlu da gelirsin ardından isteyen arkadaşlarımıza da nasip olur..ben çok sevindim sen çok güzel üstesinden gelirsin..

günaydınlar...
canım hayırlı olsun.. Ali Yasin' e kardeş geliyor... ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. sen ne kadar şaşkınsan şuan bende öyle oldum.. test bozuk değilse ve sende bundan şüphelenip test yaptığına göre hamilesin...

Canım hayırlı olsun. Ama sen de daha ilk aylardan beri her regl gecikmesinde hamilemiyim acaba diye diye çağırdın bu bebişi :) sağlıkla kucağına al inşallah, hiç de korkma bu bebeğin doğaAna kadar Ali Yasin de kocaman olup kendini kurtarır

Ay canim cok sasirdim ve sevindim tebrikler hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…