2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@feyena o meme duskunlugu bizde de var mem mem meme diye gezinip duruyo emziriyom bi saat ya oluyo ya olmuyo bi daha meme diye geliyo tsortumu falan aciyo bence donemseldir diye o yuzden istedigi an emziriyom ablam demisti onun oglu da yasina falan girdigin de oyleydi gecici bi donem bu ara ek gidayi da pek almiyo zaten

miraya yeni alıştırmaya çalıştırdığım düzen bir işe yaramıyo gibi 3-4 saat aç bırakıyorum yine de bir kaç kaşıktan sonra öğürüyor ve deli gibi meme meme diye ağlayıp bana saldırıyor resmen gücü olsa devirecek beni tabi o noktada dayanamayıp emziriyorum günah gibi geliyor belli ki aç hafta içi biberonla süt içmeyen çocuk yine yemek yemese de sütü görünce biberonla bile içmiş aşı kontrolünde doktora anlattım durumumu psikolojik destek alsam yeri dedim oda yemek için bu kadar üstüne gidip durumu her ikiniz içinde travmaya çevirmeyin dedi mira gayet sağlıklı büyüme hormonlarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum boyu da güzel uzuyo motor becerileri yerinde dedi üzmeyin kızımı bu kadar diyo bide zaten derdimiz çok kilo değil düzgün yemek yemesi o yüzden blendırdan kurtulmanız içindi bi önceki söylediklerim dedi
senin agzini burnunu kirarim deseydin doktora :) sen bildigin gibi devam o zaman elbet mira da aliscak bigun tek iyi yani biberon almasi olmus birakmaz ins annen rahat eder

canım haftaiçi zaten annem yedirmeye çalışıyor malum ben işteyim ama onda da meme mama diye ağlıyomuş sütümü içince rahatlıyomuş yani sadece emme refleksi değil tatla ilgili de bi durum sanırım başka herşeye kapalı ya bi çocuğun sevdiği hiç mi bişi olmaz bilmiyorum
Ondan eşin dedim canım. Annenede alışkın. Oda gündüz veriyo sütünden. Baba olursa belki öyle tepki veremez. Apriori demişti bi gün babasına hiç itiraz etmemiş yemek yerken diye
Ama böyle çok insan varmış ki.İnternetten baktımda.
İllaki bir gün alışcaklar. Sağlığı yerinde boyu yerinde. Sanırım zaman vermek lazım. gurme olacak belkide senin kız. Damak tadına uymayan şeyleri yemiyo:)

Ay yok bi daha oglumla ilgili iyi bisey soylemem kimseye:KK62:ne zaman emrenin uykusu duzene girdi desem o gece cozutuyo:KK43:uyuttum uyandi nerdeyse iki saattir salliyorum yeni daldi ya:KK61:
Canım ben de yaşıyorum çok bunu, ama nasıl mutlu oluyorsak artık güzel uyuduklarinda dilimizi tutamiyoruz :)

Benim sıpanında ayağı biraz büyüse iyi olacak. Daha 18 numara adidasları ayağına büyük. İgorda çok tatlı bi sandalet gördüm onu almak istiyorum ama 20 numaradan küçüğü yok.
6 aylık diye aldığım ayakkabı oluyo hala ayağına. Biz bu yazı kapalı ayakkabılarla geçirmek zorunda kalıcaz sanırım
Canım ben de heves ediyorum çok sandalet tarzı birkaç ayakkabı denedim bizdeki problem de ayağının üstünün tombul olmasi, hiç biri olmadı:( Galiba biz de yazı kapalı ayakkabilarla geciricez:( adidas İlkadım ayakkabıları baya ince ya terleyip bunaltmaz inşallah...

Canım ben de yaşıyorum çok bunu, ama nasıl mutlu oluyorsak artık güzel uyuduklarinda dilimizi tutamiyoruz :)

Canım ben de heves ediyorum çok sandalet tarzı birkaç ayakkabı denedim bizdeki problem de ayağının üstünün tombul olmasi, hiç biri olmadı:KK43: Galiba biz de yazı kapalı ayakkabilarla geciricez:KK43: adidas İlkadım ayakkabıları baya ince ya terleyip bunaltmaz inşallah...
image.webp

Oda ayrı dertmiş:))
Şuna baksana ne kadar tatlı :(
Kemer delikleri gibi delikleri var üst kısmıntombişse ayağının belki ayarlanır bununla. Maviside vardı. Beğenirsen bi bak derim.
Bayıldım yani büyüğü olsa ben bile alabilirim:KK53:

Bizimki isim bile taktı kulüp kadınları :KK70: eşim öyle dedikçe benim gözümün önünde ellerde kadehler kulüpte konken oynayıp dedikodu yapan Türk filmi kadınları canlanıyor :))))

Aynen halbuki halimizi gorseler:( :KK70:

@kmltm naptin oruc tutabiliyomusun kuduruk izin veriyomu :)

Tutuyorm canm gec uyaniyo sipa rahat oluyo cok sukur:)

Benimki yürümeden tüm engelleri aşabildiği için yürümüyor sanırım. Ya topiğin en erken emekleyen bebesi tarzan gibi her yere tırmanan erkenden dikilip sıralayan bebesi bi yürümedi yahu :KK43:

Aynen emreye de daha kolay geliyo emeklemek:)

bende dayanamıyorum konuşuyorum hemen. Eşime ay çok rahat uyudu bu gün dersem kızıyo hemen. Yarın uyumazsa bende neyim diye. Adam alıştı artık. Bildiğib şom ağızlı oldum

Ben de tutamiyorum cenemi:(

Gunaydin kizlar az once asm den geldik 12.ay asisini olduk kizim cok agladi icli icli zor vurdurttu bu ayki asilar biraz agir dedi ebe 3 gun ates yapabilir dedi boy ve kilo kontrolumuze de bakti 11.600 kilo 77 cm boyu kizimin :nazar:

Masallah tosuna:nazar:

aynen canim:)halbuki sus iste ne demeye konusuyosun konusacak baska sey mi yok:(

Canım ben de heves ediyorum çok sandalet tarzı birkaç ayakkabı denedim bizdeki problem de ayağının üstünün tombul olmasi, hiç biri olmadı:KK43: Galiba biz de yazı kapalı ayakkabilarla geciricez:KK43: adidas İlkadım ayakkabıları baya ince ya terleyip bunaltmaz inşallah...
Biz de oyleyiz canm sandalet almadm ben de.

Bacilarim hayirli ramazanlar nasilsiniz...
Ellerim ayaklarim titriyor kizlar sakinlestirin beni ne olur...
Test yaptim hemen ikinci cizgi belirdi
...
Buyuk bi surpriz oldu ne yapacagim ben ellerim her yerim titriyor ...
Saskinim....

Test yapar yaaz bu hale geldi...
Eki Görüntüle 1568241

Anammm:KK68:

Gunaydin kizlar az once asm den geldik 12.ay asisini olduk kizim cok agladi icli icli zor vurdurttu bu ayki asilar biraz agir dedi ebe 3 gun ates yapabilir dedi boy ve kilo kontrolumuze de bakti 11.600 kilo 77 cm boyu kizimin :nazar:
maşallah fıstığa bize ateş yapmadı azıcık huysuzluk o kadr inşallah sıkıntısız geçer sizinde

senin agzini burnunu kirarim deseydin doktora :) sen bildigin gibi devam o zaman elbet mira da aliscak bigun tek iyi yani biberon almasi olmus birakmaz ins annen rahat eder
valla geçen kontrolde bunalıma soktu beni heralde regl falandı inşallah bırakmaz çok sevindik buna bakalım eski yeni düzen arası gitgellerdeyiz

Ondan eşin dedim canım. Annenede alışkın. Oda gündüz veriyo sütünden. Baba olursa belki öyle tepki veremez. Apriori demişti bi gün babasına hiç itiraz etmemiş yemek yerken diye
Ama böyle çok insan varmış ki.İnternetten baktımda.
İllaki bir gün alışcaklar. Sağlığı yerinde boyu yerinde. Sanırım zaman vermek lazım. gurme olacak belkide senin kız. Damak tadına uymayan şeyleri yemiyo:)
hmm oda olabilir ama babası yediremez çok çekiniyo böle durumlarda yine de bi ısrar edeyim bakalım
heralde öyle zaten ilerde bi kilo aldım rejim yapayım falan derse işte o zaman dizime yatırır bi güzel pataklarım :)

Eki Görüntüle 1568238
Oda ayrı dertmiş:))
Şuna baksana ne kadar tatlı :KK43:
Kemer delikleri gibi delikleri var üst kısmıntombişse ayağının belki ayarlanır bununla. Maviside vardı. Beğenirsen bi bak derim.
Bayıldım yani büyüğü olsa ben bile alabilirim:KK53:
ay bu çok cici ama bizimde sorun ayakları çok ince bunlar hep bol oluyo

...
Saskinim....

Eki Görüntüle 1568241
bende sizi merak ediyodum napıyonuz Ali yasin nasıl diye ki sen nasıl bi haberle geldin. hayırlı olsun canım..derin nefes al yine topiğimizin öncüsü olacaksın işte belki uğurlu da gelirsin ardından isteyen arkadaşlarımıza da nasip olur..ben çok sevindim sen çok güzel üstesinden gelirsin..

...
Saskinim....

Eki Görüntüle 1568241

günaydınlar...
canım hayırlı olsun.. Ali Yasin' e kardeş geliyor... ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. sen ne kadar şaşkınsan şuan bende öyle oldum.. test bozuk değilse ve sende bundan şüphelenip test yaptığına göre hamilesin...

...
Saskinim....

Eki Görüntüle 1568241
Canım hayırlı olsun. Ama sen de daha ilk aylardan beri her regl gecikmesinde hamilemiyim acaba diye diye çağırdın bu bebişi :) sağlıkla kucağına al inşallah, hiç de korkma bu bebeğin doğaAna kadar Ali Yasin de kocaman olup kendini kurtarır ;)

...
Saskinim....

Eki Görüntüle 1568241
Ay canim cok sasirdim ve sevindim tebrikler hayirlisi olsun insallah

Back
X