2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A Apriori tahmin etmistim es durumundan oldugunu:))benmki hala laf carpiyo :KK70:
Bizimki isim bile taktı kulüp kadınları :D eşim öyle dedikçe benim gözümün önünde ellerde kadehler kulüpte konken oynayıp dedikodu yapan Türk filmi kadınları canlanıyor :))))

Akşamları ve hsonları bari kulüpten ayrıl diyo :)) ben de yarın gidiyorum anneme :)))
ay sen demistin gecen gittiginde rahat olmuyo diye yuruyunce yandin esas heryere sandalye koyduk 3 kisi etrafinda pervane kudurdukca kuduruyo :) şaş kizim sandalyenin altindan gecmeyi akil edemedi daha

ay sen demistin gecen gittiginde rahat olmuyo diye yuruyunce yandin esas heryere sandalye koyduk 3 kisi etrafinda pervane kudurdukca kuduruyo :) şaş kizim sandalyenin altindan gecmeyi akil edemedi daha
Benimki yürümeden tüm engelleri aşabildiği için yürümüyor sanırım. Ya topiğin en erken emekleyen bebesi tarzan gibi her yere tırmanan erkenden dikilip sıralayan bebesi bi yürümedi yahu :(

Amin canim hatta gecen gun bir kamyon soforu biber gazi sıkmis benim oglan soyledi birsey mi yapmisti neden sıkti drfim hicbitsey yapmadi dedi bigun sordum kendisine bana oyna oyna dedi oynamadim diye sıkti dedi hele ki boyle insanlar oldukca cok zor isleri:KK43:
Gerizekalı adam. Ne insanlar var ya.

Ay yok bi daha oglumla ilgili iyi bisey soylemem kimseye:KK62:ne zaman emrenin uykusu duzene girdi desem o gece cozutuyo:KK43:uyuttum uyandi nerdeyse iki saattir salliyorum yeni daldi ya:KK61:
bende dayanamıyorum konuşuyorum hemen. Eşime ay çok rahat uyudu bu gün dersem kızıyo hemen. Yarın uyumazsa bende neyim diye. Adam alıştı artık. Bildiğib şom ağızlı oldum

Kızlar beyzamin ayakkabilari kucuk gelmeye basladi hemde ayaklarini terletiyordu simdi ikinci ayakkabisinidami ilk adim diye alıyoruz nasil alicaz bide siz ne aldiniz memnunmusunuz

Bizde biri daha açık havadar olmak üzere 2 tane ilkadım ayakkabısı var..üçüncüyüde geçen hafta dedesi Adidas'tan aldı..ama öyle güzel öyle rahat yürüyor ki cidden tavsiye ederim..üstelik çokta tatlı görünüyor yaa

Doğumgünümüzden kareler..

pu maşallah arkadaşım..ailecek ne kadar güzel çıkmışsınız öyle,oooyyy huzurunuz mutluluğunuz daim olsun inşallah..ilk yaşınız kutlu olsun cancanım :KK60:

Doğumgünümüzden kareler..
İyiyki doğmuş Can nice mutlu sağlıklı yaşalrı olsun herşey çok güzel görünüyor ve çerçeveden baktığı resme bittim

Topicde cok aktif bir uye degildim artik dahada pasif olacam herhalde. Hic isim yokmus gibi bu yaz bitirmek zorunda oldugum tez calismasi var. Okullar acilmadan yaz tatilinde bu tezi yazdim yazdim yazamadim simdiye kadar verdigim emekler bosa gidecek cunku sonrasinda hic vaktim olmayacak. Yazin yine bana dinlenmek yok geceleri tez icin yazmaya baslayacam bir de bana hic yardimci olamayan bi danismanim var tek basima nasil ustesinden gelecem bilmiyorum bazen diyorum bosver birak bazende diyorum 2 yildir verdigin emegi dusun. Neyi nasil yapacagimi söyleyen bi danismanim olsa yine yaparim da yalniz olunca coook zor...
allah yardımcın olsun inşallah tamamlayabilirsin

M mutube ben hala ilk aldığımız adidası kullanıyorum yazlık bişi henüz bulamadım vicco ya baktım onda güzel yazlık model yoktu bide zara baby de beğendim orda da numara yoktu

Benim sıpanında ayağı biraz büyüse iyi olacak. Daha 18 numara adidasları ayağına büyük. İgorda çok tatlı bi sandalet gördüm onu almak istiyorum ama 20 numaradan küçüğü yok.
6 aylık diye aldığım ayakkabı oluyo hala ayağına. Biz bu yazı kapalı ayakkabılarla geçirmek zorunda kalıcaz sanırım

Günaydın kızlar, iki gündür oğlum gece ve sabah altını değişmeme izin vermeden mama meme diye başlıyor, çok mu acıkıyor acaba?
Ben de emziriyorum ama aradan bir saat geçtiğinde de yapıyor, acaba emme duygusunu mu istiyor, çünkü son emzirdiğimde süt 3-4 yudum ancak geldi, yutkunmasından hissediyorum:110:

miraya yeni alıştırmaya çalıştırdığım düzen bir işe yaramıyo gibi 3-4 saat aç bırakıyorum yine de bir kaç kaşıktan sonra öğürüyor ve deli gibi meme meme diye ağlayıp bana saldırıyor resmen gücü olsa devirecek beni tabi o noktada dayanamayıp emziriyorum günah gibi geliyor belli ki aç hafta içi biberonla süt içmeyen çocuk yine yemek yemese de sütü görünce biberonla bile içmiş aşı kontrolünde doktora anlattım durumumu psikolojik destek alsam yeri dedim oda yemek için bu kadar üstüne gidip durumu her ikiniz içinde travmaya çevirmeyin dedi mira gayet sağlıklı büyüme hormonlarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum boyu da güzel uzuyo motor becerileri yerinde dedi üzmeyin kızımı bu kadar diyo bide zaten derdimiz çok kilo değil düzgün yemek yemesi o yüzden blendırdan kurtulmanız içindi bi önceki söylediklerim dedi

Günaydın kızlar, iki gündür oğlum gece ve sabah altını değişmeme izin vermeden mama meme diye başlıyor, çok mu acıkıyor acaba?
Ben de emziriyorum ama aradan bir saat geçtiğinde de yapıyor, acaba emme duygusunu mu istiyor, çünkü son emzirdiğimde süt 3-4 yudum ancak geldi, yutkunmasından hissediyorum:110:
Biz hep öyleydik. Kalkar kalkmax önce emecek ondan sonra ne yaparsam. Yoksa sinirleniyo vuruyo.
Yutkunmasından anlarsın aslında az geldiğini. Oruç mu tutuyosun? Ben iki gin tuttum hehmen azaldı sütüm bırakmak zorunda kaldım. Tutmuyosanda yeşil mercimek bulgur falan bişeyler yiyip bol bol. Birde öyle dene derim. Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı yaparım azaldığında. Mutlaka arttırır

miraya yeni alıştırmaya çalıştırdığım düzen bir işe yaramıyo gibi 3-4 saat aç bırakıyorum yine de bir kaç kaşıktan sonra öğürüyor ve deli gibi meme meme diye ağlayıp bana saldırıyor resmen gücü olsa devirecek beni tabi o noktada dayanamayıp emziriyorum günah gibi geliyor belli ki aç hafta içi biberonla süt içmeyen çocuk yine yemek yemese de sütü görünce biberonla bile içmiş aşı kontrolünde doktora anlattım durumumu psikolojik destek alsam yeri dedim oda yemek için bu kadar üstüne gidip durumu her ikiniz içinde travmaya çevirmeyin dedi mira gayet sağlıklı büyüme hormonlarında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum boyu da güzel uzuyo motor becerileri yerinde dedi üzmeyin kızımı bu kadar diyo bide zaten derdimiz çok kilo değil düzgün yemek yemesi o yüzden blendırdan kurtulmanız içindi bi önceki söylediklerim dedi
Canım. Bizimkide sürekli öğürüyo ne yapacağımı şaşırdım. Makaleleri okuyodum şimdi oturup.Yemeğini eşin yedirse birde. Senin olmadığın bi ortamda. Gökçede beni görünce emme emme diye ağlıyo dayanmıyorum. Ama belki başkası yedirirse daha iyi olur

Biz hep öyleydik. Kalkar kalkmax önce emecek ondan sonra ne yaparsam. Yoksa sinirleniyo vuruyo.
Yutkunmasından anlarsın aslında az geldiğini. Oruç mu tutuyosun? Ben iki gin tuttum hehmen azaldı sütüm bırakmak zorunda kaldım. Tutmuyosanda yeşil mercimek bulgur falan bişeyler yiyip bol bol. Birde öyle dene derim. Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı yaparım azaldığında. Mutlaka arttırır
Yok oruç tutmuyorum, sütün azaldığından değil çünkü saat 6.30 da emzirdim saat 7.30 da tekrar istedi, aradan bir saat geçtiği için süt daha olmadı haliyle 3-4 damla ancak geldi ama ondan sonra sesi kesildi istemedi, o yüzden dedim acaba emme duygusunu mu istiyor diye

Yok oruç tutmuyorum, sütün azaldığından değil çünkü saat 6.30 da emzirdim saat 7.30 da tekrar istedi, aradan bir saat geçtiği için süt daha olmadı haliyle 3-4 damla ancak geldi ama ondan sonra sesi kesildi istemedi, o yüzden dedim acaba emme duygusunu mu istiyor diye
O zaman senin bebişte bizimkilerin arasına katılmış:) emme emme diye üzerimi çekiştirip duruyo benim sıpada

Canım. Bizimkide sürekli öğürüyo ne yapacağımı şaşırdım. Makaleleri okuyodum şimdi oturup.Yemeğini eşin yedirse birde. Senin olmadığın bi ortamda. Gökçede beni görünce emme emme diye ağlıyo dayanmıyorum. Ama belki başkası yedirirse daha iyi olur
canım haftaiçi zaten annem yedirmeye çalışıyor malum ben işteyim ama onda da meme mama diye ağlıyomuş sütümü içince rahatlıyomuş yani sadece emme refleksi değil tatla ilgili de bi durum sanırım başka herşeye kapalı ya bi çocuğun sevdiği hiç mi bişi olmaz bilmiyorum

Back
X