2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay topikte bu imzayı görmek ne güzel yahu zamanında sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım

Hayirli olsun canim.

azerikizi91 canim hayirli olsun @mahtuana dan sonra ki hamilelik sana kismetmis

canim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah

Eki Görüntüle 1568619 nasil teyzeler hem kova hem sapka Ece gulme krizine girdi:)))

Ama bu cok tatli olmus annesi ♥♥♥
Masaallah buyumus bizim minikler ♥

Hadiii canım. Valla ben heyecan Yaptım birden ve çok mutlu oldum :) sen sprial taktırmaya korkuyordun demi ) tebrik ederim topiğin 2. Hamilesini. Ve çok öpüyorum.

Hepinizi ayri ayri opuyorum canlarim ....
Iyi ki varsiniz...

Cok tesekkur ediyorum♥
Ayrica isimdeyim bacim aynen ben cok korkmustum taktirmaktan...
Aslinda Ali Yasin 2 yasina girince kardesini dusumuyordum ama nasip daha erkeneymis

Bu arada bacilarim ben hala emziriyorum... Ve bugune denkte hep oru tutttum ..
ins. Gelisiminde bir sikinti olmaz...
Biraz endiseliyim acikcasi...
Ve oruc tuttugum 45 kiloya kadar indim...
Emzirmek istiyorum ama bir yandan da bebegin gelisimi kotu etkilenir diye korkuyorum.
Biraz daha kilolu olsaydim keske...

Kızlar kan testinde HGB değerimiz 13,2 çıktı ama Demir 30 doktor kan ilacına devam Demiş eşime ama dişlerden ötürü kullanmak istemiyorum tabi kullanmamda Lazım. Demir içeren ne verebilirim gökçeye ?

Canim ben genellikle izgara seklinde veriyorum kirmizi eti ...
Bizimki oldukca dusuktu hatirlarsan ..masaallah simdilik iyi gidiyoruz gibi..

Kızlar kan testinde HGB değerimiz 13,2 çıktı ama Demir 30 doktor kan ilacına devam Demiş eşime ama dişlerden ötürü kullanmak istemiyorum tabi kullanmamda Lazım. Demir içeren ne verebilirim gökçeye ?
Azad müzmin kabız olduğu için biz hiç kullanamadık ferrumu. Ama 6 . Ayda çok düşük olan demiri 12. Ayda normal değerlere ulaşmıştı. Tam rakamlar aklımda değil. Haftada 5 gün kırmızı et, 9. Aydan beri ayda bir kez ciğer, 1 yaşından sonra 10 günde bir ciğer, her gün sabah kahvaltıda pekmez veriyorum.

Sagol teyzesi bana benzetildiginde cok mutlu oluyorum esimde tipi ayni bana huylari sana diyor
Eşinin gözleri bozuk heralde
Benim sıpa tırnağına kadar aynı ben hele küçüklük fotolarımla aynı .
Eşim artık burdan yürüyemeyeceğini anlamış sanırım. Aynı benim gibi uyuyo. Aynı benim gibi oturuyo. Falan diyerek kendini tatmin ediyo

Et yemiyor ki kırmızı eti köfte olarak yiyor sadece onuda hafta da 2-3 kez veriyorum. Bezelye çok sık vermiştim aslında. Yarın bezelye be kaju alıyım. Pekmez unutmadığım sürece her sabah iki tatlı kaşığı veriyorum. Demirin c vitamini ile emilimi artırdığı için kışın pekmezin üzerine mandalina veya portakal suyu veriyordum ama artık vermiyorum ona da gene başlıyım. Çok Sağol canım.

Tesekkur ederiz teyzesi buyudu tuttugun oruc etkilemez bence canim daha 5 haftalik ama doktora gitmediysen git bence folik asit verir baslarsin hemen ilk zamanlar cok onemli folik asit

Oyledir tabi avuturlar kendilerini ama cevremizde de dqha cok babasina benzrtiyorlar ama bana da benzetenler var hele ilk zamanlar birisi geliyordu ayni babasi sonra baska biri geliyirdu ayni sen diyordu hep boyle devam etti hala da oyle ama esime benzetenler cogunlukta

Canim ben genellikle izgara seklinde veriyorum kirmizi eti ...
Bizimki oldukca dusuktu hatirlarsan ..masaallah simdilik iyi gidiyoruz gibi..
Izgara yemiyor ki canım. Sadece köfte olarak yiyor kırmızı eti. Ama deniyim gene.
Nasıl veriyosun ki kırmızı eti. Gökçe'nin Ağzına et gelince çorbada Minicik şeyi bile tükürüyor :) ciğeride dün aldım. @yaz yagmuru nun dediği gibi haşladım rendeledim buzluğa attım. Ara ara veriyim diyorum. Sorun olmaz demi buzluğa atmam. Pekmez bende unutmadığım sürece veriyorum.
Sağolun Önerileriniz için :)

canim pekmeze bir iki damla limon damlat oda iyi geliyor demir eksikligine

Ben de hatırladım o reklamı, çok hossun yaa yine bi başıma güldüm :) Zaten burayı okurken dışardan bana bakanlar ne düşünür bilmiyorum :))

Ciğeri buzlukta muhafaza edebilir miyiz diye soracaktım ben de tam, sen sormussun canım. Ona göre alıp deneyecem ben de

Kvdemler kavurup öyle buzluğa atarlar hep. Bir şey olmuyo. Hatta geçen kurbandan kalan kavrulmuş ciğer var hala bizde yiyemedik bişey olmuyo
Ama ne kadar doğru ya da sağlıklı bilmiyorum

Google Aradım 3-4 ay buzlukta saklanabilirmiş sakatatlar canım.

Ben düsüklüde haşlayıp didikleyip veriyorum eti. Ama ciğeri öyle yemedi ben de soğanlı soteledim, blendır dan geçirip tarhana ile pişirdim onu çok sevdi

Ben 250 gr alıp ikiye bölüyorum buzdolabı poşetiyle saklıyorum çok fazla almıyorum mümkün olduğunca hızlı tüketmek için

Tarhana iyi fikir :) Sağol canım.

İyi ki doğmuş can.. Mutlu yılları olsun.. Resimler de çok hoş çok güzel gözüküyor herşey..

Cancancan35 mutlu yillar olsun canim ogluna dogum gunu partiniz cok guzel gorunuyo hersey tabi sizde

Nice mutlu yıllara :) Doğum gününüz kutlu olsun.

bizde 1yas kontrolunde gittik goz doktoruna kart vardi elinde obu takip ettirdi isikla takip yapti bivde bi aletle bakti uzaktan yine 5 dk durduk 42 tl esime diyom iki kart salladi kapti parayi :)bisey yok dedi 3 yasinda tekrar goruscekmisiz
Sizinki yine iyimiş biz bir randevu aldık 350 tl bizimki de iki kart sallarsa üzülürüm. Bi de hemen gidemiyoruz dolumuş ta 3 hafta sonraya gün verdi

Gunaydin kizlar az once asm den geldik 12.ay asisini olduk kizim cok agladi icli icli zor vurdurttu bu ayki asilar biraz agir dedi ebe 3 gun ates yapabilir dedi boy ve kilo kontrolumuze de bakti 11.600 kilo 77 cm boyu kizimin
Biz de bugün aşı olduk çok ağladı yavrum ama sustu hemen. Şimdilik ateşi yok çok şükür. Boy kilo ölçtürtmedi zaten yarın doktora gideceğim sizi arar söylerim dedim. Maşallah kızının boyu da kilosu da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…